2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6935710 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı erty

V.Şen fb.den kadro dışı edilmiş. Kanat yedeksiz geçirdiğimiz sezondan sonra Q7 ve Babel'in yedeklerinin GT7 ve V.Şen olduğu bir kadro hoş olmaz mı? Şenol Hoca'nın V.Şen'i nasıl kullandığı aklıma gelince bana mantıklı geliyor. Bonservisini falan alırsa eline Şenol Hoca ister zaten bence. İyi forumlar.

Çevrimdışı cursedofdragon

V.Şen fb.den kadro dışı edilmiş. Kanat yedeksiz geçirdiğimiz sezondan sonra Q7 ve Babel'in yedeklerinin GT7 ve V.Şen olduğu bir kadro hoş olmaz mı? Şenol Hoca'nın V.Şen'i nasıl kullandığı aklıma gelince bana mantıklı geliyor. Bonservisini falan alırsa eline Şenol Hoca ister zaten bence. İyi forumlar.

İnşallah şaka amaçlı yazmışsınızdır.

Çevrimiçi Necmi

NTV spor'un sitesinde Demba Ba gidecek yazıyor bugün.

Siz nereden aldınız bu bilgileri?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir yerde duymuştum ba  nın takımı SH Shenhua nun sahibinin birde ispanyol takımı varmış
Ba nın orda oynamasını istiyormuş. Ba da gitmek istemiyormuş

Çevrimiçi Necmi

bir çöpümüz eksikdi.

bir yerde duymuştum ba  nın takımı SH Shenhua nun sahibinin birde ispanyol takımı varmış
Ba nın orda oynamasını istiyormuş. Ba da gitmek istemiyormuş

Hakan gündoğar şey dedi 6 ay daha sahalardan uzak kalıcak dedi.

Biz ilgilenmiyormuşuz.

Çevrimdışı arda

:lol: :lol: :lol:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı abdusta

Pepe olmamış
Rami geliyormuş Oyuncuyla büyük ölçüde anlaşılmış.
Bana gelen bilgi bu.

Fazla Aspor seyrediyorsun

TRTspor Ersin Düzene görede Pepe ye en iyi teklifi veren Beşiktaş hala masadayız
PSG ile anlaşma yok ,Pepe de Beşiktaşa gelmek istiyormuş
(Asporda hala 5 milyon imza parası deniyor -halbuki istenen 3 veya 2,5 beşiktaşda bunu vermek istemiyor bonuslarla maasa yansıtıyor)

gene Ersin Düzene göre Fikret başkan,Porto ve lorient başkanları buluşup 1-2gune kadar işi bitirmeye çalışacaklarmış,bonservisiyle veya kiralık

anlaşılacağı üzere basındaki bilgiler çok sağlıksız,
Güvencem ve olumlu beklentim şimdiye yek yönetiminin becerisi dahilinde yaptığı güzel işler

saygılar

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Kuntz

oyuncuyla anlaşmak mühim değilki rami bonservisli oyuncu sevillada satmaya gönüllü değil
kiralamaya gitmesi zor. en iyi ihtimalle bonservisiyle verirse verir. satmak cazip olursa he diyebileceği bir şey.
2-2,5 bonservisi olması gereken oyuncuyu 6 istiyor.

Bunlar neyin kafasını yaşıyor anlamak mümkün değil. Hadi biz Rami'ye 6 veriyoruz diyelim, oyuncunun alacağı parayı da ekleyelim üzerine, Pepe ile yakın maliyetlere gelmiş olacak. Pepe'den pahalı olduğu için vazgeçiyoruz bu sözde spor kanallarına göre, adamlarda matematikte sıfır çıktı :D

Çevrimiçi Necmi

Hakan gündoğar şey dedi 6 ay daha sahalardan uzak kalıcak dedi.

Biz ilgilenmiyormuşuz.

valla ben birinci ağızdan duyduğumu doğru kabul ederim Ba açıkladı ufak bir operasyon geçireceğim
on gün sonra hazırım dedi. Başka bir açıklama yapmadığı sürece doğru olan budur bence.
kulüp tarafından belki servis ediliyordur bu tip haberler
ligin ikinci yarısı boyunca antrenman yapan bir oyuncunun antep maçındada sahaya sürülmüş bir oyuncunun sakatlığının nüksetmesi
normalmi :D kırık bu nüksetmesi demek tekrar kırılması demek.
bence pazarlık esnasında ortaya atılmış dedikodular bunlar çıkan hiç bir dedikoduyu inandırıcı bulmuyorum
kulüp bir şey sızdırıyorsa bunu bilinçli yapıyordur.

Çevrimiçi Necmi

Bunlar neyin kafasını yaşıyor anlamak mümkün değil. Hadi biz Rami'ye 6 veriyoruz diyelim, oyuncunun alacağı parayı da ekleyelim üzerine, Pepe ile yakın maliyetlere gelmiş olacak. Pepe'den pahalı olduğu için vazgeçiyoruz bu sözde spor kanallarına göre, adamlarda matematikte sıfır çıktı :D
servis edilmiştir bence. ama insan rami pepe tandeminide düşünmeden edemiyor :D

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Trabzonspor'dan bahsediyor. Bizlik bir durum yok.

Pepe-Nani yada Kucka-Medel

Çevrimdışı 38life

servis edilmiştir bence. ama insan rami pepe tandeminide düşünmeden edemiyor :D
Sat Marcelo'yu, bitir Rami-Pepe'yi. İkinci Namağlup şampiyonluğu yaşa.

Çevrimdışı Neo Nesil

quaresma sneijder gomez van persie bu oyuncuların hiç biri kulüplerinin kapı dışı ettiği oyuncu değil hepside bonservisle alındı
gomez kiralandı. pepe tam anlamıyla kulübünün kapı dışarı ettiği bir oyuncu. mesela rvp kalmak isteseydi manu onu tutuyordu hatta
tazminat hakkı vardı bildiğim kadarıyla ödedi. fenerde 5 M bonservis ödeyerek aldı.sneijder için gs 8 M bonservis ödedi bir quaresma için 1,5
bonservis ödedik oda bize gelmeyi çok istediği için porto bıraktı. gomez ffp kriterlerinde olduğu için yüksek maaşdan kurtulma transferiydi.
bir taraftan ligi çöp yapıyorsun diğer taraftan oyuncuların sıçrama tahtası diyorsun bir taraftan bonservisle alınan oyunculara kapı dışarı yapıldı
diyorsun diğer taraftan kapı dışarı olan oyuncuya elit ligler istiyor bize gelmez diyorsun robben bayernle zaten uzattı. bu arada huntlear bu katagoride
bir oyuncu değil burda çok ilahlaştırılmış bir oyuncu sadece gittiği takım ajax bonservissiz gidiyor memleketini tercih etmiş
bizim lig çöpse hollanda ligi çöp öğütüm tesisidir.
bu arada RVP markadır pepe ile onun ismi yan yana gelmez dediğim gibi parayı tercih edince Türkiyeye geliyor işte
böyle isimler verdiğin örneklerle savunduğun şeyleri çürütmüşsün.
senin bakış açınla gelen oyuncu kapı önüne konmuş çöp gelmeyen oyuncu herkesin kapıştığı elit oyuncu oluyor. :D
demek quaresma guti simao rvp roberto carlos sumayer hagi popesku nani bunlar cöp bizi tercih etmeyen pepe kunop
nasri elit oyuncular. bu arada parantez içinde pepe geldiğinde çöp kısmına transfer olacak.

@Necmi Bey

Futbolcular ikiye ayrilir;

Biri kariyerini dusunenler

Digeri ise parayi dusunenler

Kapi disari edildiginden kastim

Gomez ve Van persie sakatliklarindan dolayi fio-manu tarafindan(Van persie manunun son 2 sezonda istenileni vermedigi icin manu tarafindan istenilmemistir. Van persienin manuyu istememe gibi bir durum yok.)

Sneijder ve Quaresma Inter tarafindan istenmemeleridir.

Bu kapi disi eden kulupler onceden bu 4 luye yuksek meblaglar odemislerdir. Fakat istenileni alamamislardir. Istenileni alinamayan futbolcular kuluplerin gozunde istenilmeyen adamlardir. Bunun icin "zararin neresinden donersen kar" mantigiyla elden cikarmislardir.

O yuzden  bu futbolculari para ile ikna etmek kolay. Bu tarz futbolcular ya emekli niyetine gelirler (q7, sneijder,drogba)ya da burayi basamak olarak gorup elit avrupa kuluplerine gitmek icin afedersiniz bir taraflarini yirtarlar. Gomez, nani ornekleri taze.

Ama huntelaar, pepe, messi, robben gibi kariyerini dusunen adamlari istesen de getiremezsin ki robben hem fb hem de bjkyi reddetmisti gecen sezon.

Bu saydiklarim kariyeri dusunen adamlara giriyor. istese buraya para odakli gelmez miydi? Gelirlerdi degil mi?

Bu ayirdigim iki kategori oyuncular cop degildir. Buraya dikkat...

Pepeyi real kovmadi, sayet pepe realle uzatsaydi gelecek sezon yine 11 deydi.

Ama kendisi uzatmayacagini ve kariyerini baska takimlarda oynayacagini acikladi
Ligin cop olduguna gelecek olursak

Dedim ya; bizim lig katarin avrupa gormus tarafi diye heh.

Ligimizin altyapi sistem vs. Neresindrn tutsaniz elinizde kaliyor. Siyasi konularina girmek istemem. yeri burasi degil zaten

Ligimiz elitler(fransa ve portekiz de dahil) ve belcika rusyaya gore kotu. Ozellikle rusyanin ukraynanin belcikanin altyapilari, sistemleri bizden fersah fersah onde.

O kucumsediginiz Hollanda liginde bile sistem var. Feyenoordu ajaxi gectim  twentesi hereneveni gelse bizim ligde ilk 5 te yer alirlar. Altyapiya geleceksek Bundan 3 sezon once feyenoord altyapidan cikarttigi oyunculardan 30 milyon civari para kazandi. (de vrij, immers, pelle, martins indi vs.) ajax ise doldbergi muthis paralara kuluplere satacak. Ustelik de ajax feyenoord psv gibi koklu kuluplerin cl/el final oynamislari varken, bizim cop ligimizdeki tek takim uefa finali oynamistir.

Sizin mantiginizla gidecek olursak uefa siralamasinda Bizim altimizda olan "
kotu ve degersiz isvicre hollanda ve yunanistan"in altyapilari dahi var. Bir onceki mesajimda dedigim gibi; yunanistan cikardiklari yerlilerini yuksek fiyattan avrupanin elit kuluplerine pazarliyor.

Bizim en son gonderdigimiz yerli enes unal atinc ve caglar soyuncu hem de komedi fiyatlara...

Son cumlenizde saydiginiz ornekler iste buraya gelmeden onceki takimlar tarafindan gozden dusurulmus oyuncular.

Hagi real ve barca tarafindan sutlanmisve emekliliknicin burayi tercih etmistir.

Carlos buraya emeklilik icin geldi

Simao atletico tarafindan gozden dusmustu.

Schumaer burayi basamak olarak goren kalecidir.

Vs.

Tekrar soyluyorum.

Cop oyuncu yoktur.

Kariyerini dusunen veya parayi dusunen oyuncu vardir.

Çevrimdışı 38life

Pepe-Nani yada Kucka-Medel
Nani haberlerine pek inanmıyorum ben. Öyle bir bonservis verecek durumda değiliz.

Çevrimiçi Necmi

Fazla Aspor seyrediyorsun

TRTspor Ersin Düzene görede Pepe ye en iyi teklifi veren Beşiktaş hala masadayız
PSG ile anlaşma yok ,Pepe de Beşiktaşa gelmek istiyormuş
(Asporda hala 5 milyon imza parası deniyor -halbuki istenen 3 veya 2,5 beşiktaşda bunu vermek istemiyor bonuslarla maasa yansıtıyor)

gene Ersin Düzene göre Fikret başkan,Porto ve lorient başkanları buluşup 1-2gune kadar işi bitirmeye çalışacaklarmış,bonservisiyle veya kiralık

anlaşılacağı üzere basındaki bilgiler çok sağlıksız,
Güvencem ve olumlu beklentim şimdiye yek yönetiminin becerisi dahilinde yaptığı güzel işler

saygılar

benim pepe ile ilgili son aldığım bilgi 4 M yıllık dan 2 yıl kontrat ve 2 M imza parası el sıkışılmış.
hatta kap bile gelebilir deniyorduda ben hiç sanmıyorum turnuvada olan bir oyuncu için kap getirilmez
bu oyuncuyada portekiz milli takımınada saygısızlık olur.
bakalım ne olacak ama bittiği yönünde çok farklı yerlerden haberler geliyor.

Çevrimdışı Kutay

abi kusura bakma ama çok kötü bir fikir
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Berat

Mitrovic+Pepe ikilisini oynatalım, 2 sene pişsin Mitro  :icool:

Çevrimdışı saricasi

Bana sorarsaniz onumuzdeki gunlerde pepeyle ilgili olumsuz haberler yapilcak fakat 1,5 hafta snra pepe bjk gelcek hislerime güveniyorum.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Bana sorarsaniz onumuzdeki gunlerde pepeyle ilgili olumsuz haberler yapilcak fakat 1,5 hafta snra pepe bjk gelcek hislerime güveniyorum.

bi kerede olumsuz haber yapılmasın direk turnuva biter bitmez açıklıyalım olmaz mı :)

İlla kanser mi olmamız lazım :D

Yeter saçlarım dökülmeye başladı :D

Çevrimdışı Çağatay

Aziz eline bonservisini verse alabilecek ve sayabilecek beyin yok malesef
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Bey

Futbolcular ikiye ayrilir;

Biri kariyerini dusunenler

Digeri ise parayi dusunenler

Kapi disari edildiginden kastim

Gomez ve Van persie sakatliklarindan dolayi fio-manu tarafindan(Van persie manunun son 2 sezonda istenileni vermedigi icin manu tarafindan istenilmemistir. Van persienin manuyu istememe gibi bir durum yok.)

Sneijder ve Quaresma Inter tarafindan istenmemeleridir.

Bu kapi disi eden kulupler onceden bu 4 luye yuksek meblaglar odemislerdir. Fakat istenileni alamamislardir. Istenileni alinamayan futbolcular kuluplerin gozunde istenilmeyen adamlardir. Bunun icin "zararin neresinden donersen kar" mantigiyla elden cikarmislardir.

O yuzden  bu futbolculari para ile ikna etmek kolay. Bu tarz futbolcular ya emekli niyetine gelirler (q7, sneijder,drogba)ya da burayi basamak olarak gorup elit avrupa kuluplerine gitmek icin afedersiniz bir taraflarini yirtarlar. Gomez, nani ornekleri taze.

Ama huntelaar, pepe, messi, robben gibi kariyerini dusunen adamlari istesen de getiremezsin ki robben hem fb hem de bjkyi reddetmisti gecen sezon.

Bu saydiklarim kariyeri dusunen adamlara giriyor. istese buraya para odakli gelmez miydi? Gelirlerdi degil mi?

Bu ayirdigim iki kategori oyuncular cop degildir. Buraya dikkat...

Pepeyi real kovmadi, sayet pepe realle uzatsaydi gelecek sezon yine 11 deydi.

Ama kendisi uzatmayacagini ve kariyerini baska takimlarda oynayacagini acikladi
Ligin cop olduguna gelecek olursak

Dedim ya; bizim lig katarin avrupa gormus tarafi diye heh.

Ligimizin altyapi sistem vs. Neresindrn tutsaniz elinizde kaliyor. Siyasi konularina girmek istemem. yeri burasi degil zaten

Ligimiz elitler(fransa ve portekiz de dahil) ve belcika rusyaya gore kotu. Ozellikle rusyanin ukraynanin belcikanin altyapilari, sistemleri bizden fersah fersah onde.

O kucumsediginiz Hollanda liginde bile sistem var. Feyenoordu ajaxi gectim  twentesi hereneveni gelse bizim ligde ilk 5 te yer alirlar. Altyapiya geleceksek Bundan 3 sezon once feyenoord altyapidan cikarttigi oyunculardan 30 milyon civari para kazandi. (de vrij, immers, pelle, martins indi vs.) ajax ise doldbergi muthis paralara kuluplere satacak. Ustelik de ajax feyenoord psv gibi koklu kuluplerin cl/el final oynamislari varken, bizim cop ligimizdeki tek takim uefa finali oynamistir.

Sizin mantiginizla gidecek olursak uefa siralamasinda Bizim altimizda olan "
kotu ve degersiz isvicre hollanda ve yunanistan"in altyapilari dahi var. Bir onceki mesajimda dedigim gibi; yunanistan cikardiklari yerlilerini yuksek fiyattan avrupanin elit kuluplerine pazarliyor.

Bizim en son gonderdigimiz yerli enes unal atinc ve caglar soyuncu hem de komedi fiyatlara...

Son cumlenizde saydiginiz ornekler iste buraya gelmeden onceki takimlar tarafindan gozden dusurulmus oyuncular.

Hagi real ve barca tarafindan sutlanmisve emekliliknicin burayi tercih etmistir.

Carlos buraya emeklilik icin geldi

Simao atletico tarafindan gozden dusmustu.

Schumaer burayi basamak olarak goren kalecidir.

Vs.

Tekrar soyluyorum.

Cop oyuncu yoktur.

Kariyerini dusunen veya parayi dusunen oyuncu vardir.

gerçekten bu konuda yazdıklarını okumayacağım artık
sana söylediğimi söyledim gs taraftarından farklı olmayan bir bakış açın var.
çok görmüyorum senin yaş gurubunda sıklıkla görünen bir şey. ama bu kafa
yapısıyla Beşiktaşı tutabilmekte ciddi araştırma konusu olmalı.
ciddi kendini gözden geçir Beşiktaş taraftarı ezik olmaz. Eziklerinde Beşiktaş
taraftarı içinde işi olmaz. burda sayfalar dolusu şey yazıyorsun ama yaptığın tek şey
ezikliğini haklı çıkartmaya çalışmak ne dememi bekliyorsun Türkiye ligi çöp
ligdeki takımlar çöp Beşiktaşda çöp zaten oyuncu bizi para için bile tercih etmez
kariyer içinde tercih etmez tercih edenler her halde kafayı yemişler ne istediklerini bilmiyorlar.
ama senin kelimenle gomez alman milli takımına gitmek için italyadan buraya sıçrama tahtası
olarak kullanmak için geldi ama biz çöpüz. Alman milli takımına adam kazandıracak potansiyele sahip bir çöpüz.
kelime olarak söylemesende söylediğin tam anlamıyla Beşiktaşın tercih edilmeyecek bir çöp olduğu.
sen renklimisin anlamadım bir nüans bile Beşiktaşlı gibi düşünmüyor konuşmuyorsun.
sakın cevap yazma atılmaya doğru gidiyorsun. türk futbolunu çöp olarak görüyorsan ne işin var burda.
git müzikle falan uğraş olmadı basketle ilgilen. Burda eleştiri istediğini söyleyebilme özgürlüğü değildir.
eleştirin Beşiktaşı aşağılama seviyesine geldiğinde gidersin.

Çevrimiçi Necmi

Sat Marcelo'yu, bitir Rami-Pepe'yi. İkinci Namağlup şampiyonluğu yaşa.
:ebebe:

Çevrimiçi Necmi

Aziz eline bonservisini verse alabilecek ve sayabilecek beyin yok malesef
kaleci tolga oynar sol açıkta daha fazla verim alırız. gerçi tolgada topa vuramıyor ama
olsun en azından diğer oyuncular ona top atmaz böylece verim artar. :D

Etiketler: