2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6947299 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abou toplara vurmuyor sadece ayagı ile sıyırttırıyor. Şenol hoca ya da talisca, Q7 falan buna vuruş tekniği öğretse çok iyi adam olur çünkü pozisyona bolca giriyor
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi levitate

Şu Matthew Leckie bizde olur mu acaba? FM 12'den beri bir sevgim var kendisine :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abou bu sefer de kafayı sıyırttırdı 😀
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mellfred

Sadece bu maci mi be abi, cok facia, kanim cekiliyor, anormal pahali bir oyuncu.
Kamerun milli takimida evlere senlik, cok sacma sapan bisi oynamaya calisiyorkar, nasil afrika sampiyonu olmuslar o da enteresan
Yeni Malatya'ya rakip olmazlar derecesinde kötüler. top kesmekten acizler

Çevrimiçi COB

Şu Pepe konusunda kenar süsü olmayiz inşallah. Konoplyanka örneğini unutmayalim.

Çevrimdışı cursedofdragon

Birol Can reyis yine döktürmüş müthiş bir marşımız daha oldu :)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Portekiz'in Record gazetesi: "Beşiktaş, Nani, Quaresma ve Pepe'yi beraber oynatmak istiyor. Türkiye'nin şampiyonu; büyük düşünüyor."

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Bursaspor, Kasımpaşa'dan ayrılan stoper Titi ile 2+1 yıllığına anlaştı. Titi, yıllık 1 milyon Euro maaş alacak. (Bursa Hakimiyet)

Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim

Çevrimdışı Zafer55

Marcelo kalacaksa şayet mitrovic kiralanmalı derim bizde forma bulması çok zor
Göz önünde bir lige verilebilir

Başkan ,mitrovic için ya kalacak ya satılacak , kiralamayı düşünmüyoruz demişti.

Çevrimdışı Berat

Birol Can'ın güzel emeğine, gönlüne sağlık ancak bu sefer marş olmamış.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bayramınız mübarek olsun millet.

Çevrimdışı Zafer55

Şimdi bu Pepenin gelişi hemen hepimizi heyecanlandırdı.Ve kafamızda marcelo-pepe ikilisinin nasıl şahane bir ikili olacağı düşüncesi var.Ancak ya marcelo satılıp , pepe gelirse?Pek bi şevkin kalmaz benim diye düşünüyorum.Sizde de böyle bir endişe var mı?

Çevrimdışı mellfred

Bursaspor, Kasımpaşa'dan ayrılan stoper Titi ile 2+1 yıllığına anlaştı. Titi, yıllık 1 milyon Euro maaş alacak. (Bursa Hakimiyet)

Titi bizden haber bekliyordu muhtemelen biz bağı kestik. Pepe müjdesi  olabilir bu

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Şimdi bu Pepenin gelişi hemen hepimizi heyecanlandırdı.Ve kafamızda marcelo-pepe ikilisinin nasıl şahane bir ikili olacağı düşüncesi var.Ancak ya marcelo satılıp , pepe gelirse?Pek bi şevkin kalmaz benim diye düşünüyorum.Sizde de böyle bir endişe var mı?

Lyon , Denayer'i kiraladı sanırım.

Ek olarak Vida-Pepe ikilisi mi cok iyi olur Marcelo-pepe ikilisi mi iyi olur onu düşünmek lazım.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Titi bizden haber bekliyordu muhtemelen biz bağı kestik. Pepe müjdesi  olabilir bu

Su kupa bitsede bir görsek önümüzü ya. Gelsin artık su kap :)

Çevrimdışı Kartal Ç

şu veli ömer inler pektemek atınç gidiyor haberlerine bakarsak yeni sezonda 14 yerlimiz kimler olacak?

tolga utku caner gönül necip ozzy tolgay töre cenk. 9 tane kaldı elimizde. altyapıdan 5 genç daha gelmeyecektir sanırım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sevin bence, şu adama 1 milyon maaş çok fazla.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Sevin bence, şu adama 1 milyon maaş çok fazla.

İzlemedim hiç yedek felan dediniz ama Tosic varken fazlaydı sanırım bize.

Çevrimdışı tuncaboylu

İzlemedim hiç yedek felan dediniz ama Tosic varken fazlaydı sanırım bize.
Marcelo satılmayacaksa Titi'ye gerek yok, üstüne Pepe alınacaksa tamamen anlamsız.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2017, 21:41:59 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Pepe işi kesin olmamış olsa titi Beşiktaşli olurdu pepe yi siyah beyaz yapınca titi.den de vazgeçildi muhtemelen
Yine de imza olmadan net konuşmamak lazım.

Çevrimdışı abdusta

Erol kaynar
Pepe 5 milyon Euro imza parası istediği için
görüşmeler askıya alındı dedi

Mendes-Orman maçı henüz sonuçlanmamış Erol Kaynar haberine göre

saygılar

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Erol kaynar
Pepe 5 milyon Euro imza parası istediği için
görüşmeler askıya alındı dedi

Mendes-Orman maçı henüz sonuçlanmamış Erol Kaynar haberine göre

saygılar

Abi , imza değilde f.saray 5M € önermiş sanırım bundan ötürü askıya alınmıs ama bana fake bir haber gibi geldi. Bunların maaş zorunlulugu var bu kadar maas vereceklerini sanmıyorum
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2017, 22:01:46 gokhan_kurt ]

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Nice‚ Mario Balotelli´yle bir yıllık yeni sözleşme imzalandığını açıkladı. (Transfer Merkezi)

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Balotelli Nice ile 1 yıl daha uzatmış kontratı seçenekler 1 kişi  azaldı.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Etiketler: