2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6941950 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

Arkadaşı Alkışlarla uğurluyoruz :D :D :D
hem de 85 puan, bu muhteşem transferlerle !!!  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yahu bu devirde bu kadar soğuk espri yapilirmi :alala:

Bitik Gomis , Yerinde saymis takim oyunundan uzak Belhanda , Emekli olmus Maiconla 85 puan alacaklarmış :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetemre

Renklisavar cursedofdragon dan ok almadan adam atılır mı
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

En son Rvp - Nani - Volkan - Ozan - kjaerle  Fb 100 Gol barajini asarak sampiyon Oluyordu Şeytana Göre :D

Hatta bi ara farki 8 puana çıkardilar da baya bi paniklediydik :evillol: :evillol:

Abi puan Farkini 8 e çıkarırlarsa sikinti büyük :biggrinking:

Çevrimdışı ilhan mansız

Renklisavar cursedofdragon dan ok almadan adam atılır mı
gerçekten cursedofdragon olmadan bir renkli atılamaz, onayı gerek.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Kuntz

Aslında çokta takılmamak lazım bu mevzu ve söylemlere. Türkiye liginde ikincilik artık şampiyonluk gibi bir şey. Önümüzdeki 4-5 sene daha ligi Beşiktaş'ın arkasından bitiren takım kendisini şampiyon görecek. Bizimde bu duruma yavaş yavaş alışmamız lazım.

Çevrimdışı ilhan mansız

Yahu bu devirde bu kadar soğuk espri yapilir mi :alala:

Bitik Gomis , Yerinde saymis takim oyunundan uzak Belhanda , Emekli olmus Maiconla 85 puan alacaklarmış :D
öyle deme Yunus, tam 85 puan, toki stadında şovvv  :D :D 

Çevrimdışı Berat

öyle deme Yunus, tam 85 puan, toki stadında şovvv  :D :D

İçerde 500 dışarda 100bin taraftar.

Çevrimdışı arda

En son Rvp - Nani - Volkan - Ozan - kjaerle  Fb 100 Gol barajini asarak sampiyon Oluyordu Şeytana Göre :D

Hatta bi ara farki 8 puana çıkardilar da baya bi paniklediydik :evillol: :evillol:

Hepsini üstüste koyacaz
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

pepe bir baska medya oyalama yemi.ben geleceğine ihtimal vermiyorum.çok farklı isimler gelir ama ne zaman gelir ne kalitede olur muamma?
anlamadıgım bir şey şu ffp bize mi var gs adam başı 20 milyon harcayarak transfer yapıyor.aldığı isimler oturursa en az 85 puanla şampiyon olurlar,ligin açık ara en iyi kadrosunu kurdular

Ligin nerde en açık ara kadrosunu kurdular kardeşim sen manyak mısın???
Maicon dediğin adam marcelodan daha mı iyi beklerini zaten kalitesiz ortasaha desen öyle oğuzhan mı selçuk mu.Belhanda dediğin adam kimden açık ara önde yada sneijder falan??? Gomis belki aboubakara falan kafa tutar o kadar.Kör müsün yoksa Galatasaraylı mı ???

Sözleşmedeki özel madde sebebiyle, Beşiktaş 'bu sezon şampiyon olunduğu' için Barcelona'ya Adriano için 400 bin Euro daha ödedi.    (NTV Spor)

ne parası ya hiç kimse Ahmet Bulut mesajı dışında bir şey bilmiyor
geri kalan bütün haberler sallamasyon. pepe gibi bir adam reddedilemez kimse gelmesin demez
birileri bunu olumsuz göstermek için tek yapabilecekleri şey fiyattır. ordanda yürüyorlar.

@Necmi abi cidden buna umutlanmak istemiyorum dün uyuyamadım heyecandan.En azından kafaca gelmeyecek gibi hazırlıyorum ki yoksa büyük hayal kırıklığına uğrarım.Pepe gibi adamı reddeden özellikle Türkiye'de reddeden bir adam bıraksın futbolu falan örgü örsün.

Çevrimdışı ahmetemre

Adam renkli diyerek atıldı ama gs de kötü transfer yapmıyor. Sadece bu kadronun içine edecek tudor var avantajımız bu.rakipleri ciddiye alıp ona göre transfer yapacağız bence bu kadar beklemenin sebebi bu.forma tanıtımından önce havaalanı  binlerle dolacak...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Adam renkli diyerek atıldı ama gs de kötü transfer yapmıyor. Sadece bu kadronun içine edecek tudor var avantajımız bu.rakipleri ciddiye alıp ona göre transfer yapacağız bence bu kadar beklemenin sebebi bu.forma tanıtımından önce havaalanı  binlerle dolacak...

Nerde iyi transferler yapıyorlar ???
Maicon dediğin adam iyi transfer mi kaç milyon euro bastılar.
Belhanda zaten ne takım oyunu var ne devamlılık ne kadar para bastılar
Bi Gomis fena değil o da çok pahalı.

Bizim taraftarlarımız şu renklilerin şişirmesine ne çabuk geliyor doğrusu hayret ediyorum.

Çevrimdışı ahmetemre

Atiba'nın eşi 2 senedir doğum yapıyor 2 senedir şampiyon oluyoruz,eşi şimdi 3.çocuğa hamile,üst üste 3.şampiyonluk yükleniyor.
https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/877832224350982146
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

Sağlik Kontrolndn geçen Valbuena fenere şampiyonluk sözünü verdikten sonra tekrar sağlık kontrolünden gecirildi :)
https://twitter.com/yusufduzgunn/status/877972311332143104
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

Lyon kulübü Beşiktaş ın istediği rakamı kabul ettiği söyleniyor uzulsekmi sevinsekmi bilemedim 😏

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı El Nino

Konu dışı olacakta Milan bu kadar parayı nereden buluyor. Gelir yok taraftar yok başarı yok. Anlam veremiyorum.

Çevrimdışı El Nino

Atiba'nın eşi 2 senedir doğum yapıyor 2 senedir şampiyon oluyoruz,eşi şimdi 3.çocuğa hamile,üst üste 3.şampiyonluk yükleniyor.

Altyapı loading  :biggrinking:

Çevrimiçi COB

Atiba'nin da masallahi var. Adam 35 yasinda halen Kanadalinin gucunu gosteriyor.

Çevrimdışı Kalyoncu

pepe bir baska medya oyalama yemi.ben geleceğine ihtimal vermiyorum.çok farklı isimler gelir ama ne zaman gelir ne kalitede olur muamma?
anlamadıgım bir şey şu ffp bize mi var gs adam başı 20 milyon harcayarak transfer yapıyor.aldığı isimler oturursa en az 85 puanla şampiyon olurlar,ligin açık ara en iyi kadrosunu kurdular
Okuyarak geliyorum. Güle güle himmetle şampiyonluk dönemi bitti ilk 3 e giremez. Bu yerli rotasyonla ilk 5 ede giremezde işte ittirirler kaktırırlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sözleşmedeki özel madde sebebiyle, Beşiktaş 'bu sezon şampiyon olunduğu' için Barcelona'ya Adriano için 400 bin Euro daha ödedi.    (NTV Spor)

1.1 ödemeyecek miydik?

Çevrimdışı Zafer55

Rica ediyorum Atiba beyden lütfen bu yükleme işlemini devre arasında yada lig bitiminde yapsın.Muhtemelen TS maçından sonra oldu bu yükleme çalışmaları  :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Nerde iyi transferler yapıyorlar ???
Maicon dediğin adam iyi transfer mi kaç milyon euro bastılar.
Belhanda zaten ne takım oyunu var ne devamlılık ne kadar para bastılar
Bi Gomis fena değil o da çok pahalı.

Bizim taraftarlarımız şu renklilerin şişirmesine ne çabuk geliyor doğrusu hayret ediyorum.

Maicon da gelmedi bu arada. Acerbi için 15 milyon fiyat çekmiş kulübü, indirimi yapabiliriz diyince ona yönelmişler.

Umarım onu alırlar, 8 milyon gireceğine 11-12 milyon girer.

Etiketler: