2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6932714 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Töre bu sene quaresmadan formayı alır.

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

Manchester United ne yapsın talica,bu fizik kondisyonla 30 dk oynayamaz premier ligde,çocuk kandırıyor renkli medya,sizde bu uyuşukla itibar etmeyin...

Çevrimdışı brkntcnr

Dinamo Kiev, Beşiktaş'ın Vida için yaptığı Boyko + 2,5 M€ teklifini kabul etti. 4 yıllık anlaşılan Vida'ya yıllık 2 M€ ödenecek. (NTV Spor)

Çevrimdışı Çağatay

Dinamo Kiev, Beşiktaş'ın Vida için yaptığı Boyko + 2,5 M€ teklifini kabul etti. 4 yıllık anlaşılan Vida'ya yıllık 2 M€ ödenecek. (NTV Spor)

ve marcelo gider...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Egos

Oğuzhan ondan daha çok frikik golü atar kalıbımı basarım. Adamın kariyerindeki toplam frikik golü sayısı 3 filan sanırım.

en azından organizasyon olur, talisca o işte de umut veriyordu aslında; ama lyon maçı dışında adamı kullanamadık malum sebeplerden ötürü.

quaresma frikikten golleri sıralasa bile kapağı sağlam yere attığımız için kimse aleyhimize ifşa hareketine girişmez. resmen kaynak bulduk.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Haber doğruysa Marcelo gitti ve 9 milyon gibi bir paraya sattığımızı varsayarsak elimizde 6.5 milyon gibi bir para var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

talisca giderse şenol güneş'in quaresma'ya duran toplardan uzak dur demesi şart. her bölge farklı kişilere dağıtılsın, cepheden olanları da direkt rakibe verelim, sinir harbine gerek yok.

cenk iyi frikik atıyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Oğuzhan ondan daha çok frikik golü atar kalıbımı basarım. Adamın kariyerindeki toplam frikik golü sayısı 3 filan sanırım.

ozzi de atamaz bildiğin şut özürlü kız gibi vuruyor toplara attığı 1 frikik golü acaip ölü bi noktaya gitmişti yoksa cılız bi toptu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Doğukan E.

Haber doğruysa Marcelo gitti ve 9 milyon gibi bir paraya sattığımızı varsayarsak elimizde 6.5 milyon gibi bir para var  :tabe:
beleş Titi de geldiyse başka bi stoper alınmaz sanırım.
6,5 milyona neler yapabilcez bakalım

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ozzi de atamaz bildiğin şut özürlü kız gibi vuruyor toplara attığı 1 frikik golü acaip ölü bi noktaya gitmişti yoksa cılız bi toptu
Quaresma ya tercih ederim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

dün bi yerlerde kievle sözleşme uzatıyor yıllık 3 mio gibi haberler dönüyordu. ben kievin o bedele bırakacağına hiç inanmıyorum ayrıca ntv çok başarılı değil bu haberlerde eğer doğruysa süper olur hem boykodan kurtulmak hem vidayı almak güzel iş...

Çevrimdışı tangaz

9 olmayacağını görürsünüz max 8 bekliyorum ben

Çevrimdışı Egos

cenk iyi frikik atıyor

evet ağabey, demirspor'a atmıştı bir tane, tabii o derece olmaz. çok az kullandı bizde; ama hakikaten iyi frikikleri.

Çevrimdışı MUSTAFA_

9 olmayacağını görürsünüz max 8 bekliyorum ben
Bonuslarla falan 9 olur en fazla zaten  :tabe: Direk 9 vermez Lyon  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Talisca giderse ben arfa ya da mata gelsin...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

İstemek kolay da almak zor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

evet ağabey, demirspor'a atmıştı bir tane, tabii o derece olmaz. çok az kullandı bizde; ama hakikaten iyi frikikleri.

sıra gelmiyor ki çocuğa dünyanın şuan bence en iyi frikikcilerinden biri talisca o bile Q7den zor alıyor topu  :D

Çevrimdışı tangaz

Bonuslarla falan 9 olur en fazla zaten  :tabe: Direk 9 vermez Lyon  :tabe:

ben bonuslarla 8-8,5 aralığında kalır die öngörüyorum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dinamo Kiev, Beşiktaşımıızın Vida için
2.5 milyon € ve Boyko'nun bonservisini kabul  etti.

- NTV Spor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

bence ben arfa uygun olur skorer yönü ile, matada çok tereddütte düşüyorum bana sanki epl.de posası çıkmış eleman hissi veriyor.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

Dinamo Kiev, Beşiktaşımıızın Vida için
2.5 milyon € ve Boyko'nun bonservisini kabul  etti.

- NTV Spor

geç kaldın Yunusemre  :D

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yalçın

Son sözü Aboubakar söyleyecektir,Aklını çelmeleri için net 4milyon Pound yıllığı gözden çıkarmaları gerekir,
Gidersede yapılacak birsey yok,iyi yönünden bakacağız,3.5milyon Euro yıllık ücret zaten takımdaki dengeleri bozmuştu.
Yerine daha iyisi gelir.

Marcelo kal diyenlere:Kendisi zaten kalmak istiyorda başkan gönderiyor,transfer olur olmaz hayırlısı olsun
geçen yılkı performansı gösteremeyebilir,işin doğasında sakatlıklarda var,
kalırsa yıl ortasında belkide keşke satsaydık diyeceğiz.

Atiba:Bu yıl ben metal yorgunluğu dolayısıyla Atibada düşüş bekliyorum,bu nedenle o bölgenin kilit ismi Oguzhan olacak,yanındak partneri Gökhan İnler ve Tolgay
farkettiğim yönetimde Oguzhanın ayrılması konusunda gönülsüz.Bu sene diğer Oguzhan Aydogdu nun devreye sokulması lazım,feda döneminde gelseydi takım kadrosundaydı şimdi

Talisca:1 yıl daha kalacak yönetim yıllığını 1.5dan -2ye çıkaracakmış,o 3 istiyormuş,2.25 e bağlarlar..

Mitroviç:İddia ediyorum bu çocuk Gustavo Gomezden 2-3 gömlek çok daha iyi,ancak Vida transferi olmayacağı için oda harcanacak,gönlüm hiç rahat degil

Saygılar

Hepsine katiliyorum. Oguzhan Aydogdu haric. Gectigimiz aylarda birkac macini izlemistim alt takimin. Bu cocugun ozguven dolumuna ihtiyaci var. O da oynadigi takimla degil A takimla olacak bir is. O yuzden tutar belki ama bize zaman kaybettirir. Alamadilar genclerin sahasini bir turlu yandaki bos araziye. Bir alsalar cok faydasi olucak as takimin yaninda olmasinin.

Edit: Imla
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2017, 14:06:17 Yalçın ]
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı tangaz

sabah paylaştım vidanın soluna şu çocuğu koyalım bu sene genkin avrupa macerasında dikkat çekmiş bir çocuk https://www.transfermarkt.com.tr/omar-colley/profil/spieler/174733

miloş + 1,5 mio

Etiketler: