2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6934442 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

enes ünalın 14 ettiği emre çolak için adamların 10 istediği bir piyasada ozzi=35 mio  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Free veya kiralık Ba , free Çiçi  kapatalım transfer sezonunu.
Abou'nun bonservisi alınsın yeter

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

enes ünalın 14 ettiği emre çolak için adamların 10 istediği bir piyasada ozzi=35 mio  :bandit:
yüksek bir teklif gelmezse Maestro satılmamalı 24 yaşında daha 2 şampiyonluğu var, bana kalsa kalsın efsane olsun  :D

Çevrimdışı tangaz

bu arada dün gece şu uğur karakullukçu konuşuyordu g.gomez kjaer takası sorulduğunda oyuncunun milanda dağıldığını seyrettiği maçlarda fiyasko ötesi olduğunu falan filan söylüyordu, kjaerin 3-4 gömlek altında olduğunu da ekliyordu. sanki avrupaya gelip uyum sağlayamayan dağılan latingillerden gibi duruyor. umarım hoca ısrarcı olmaz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

yüksek bir teklif gelmezse Maestro satılmamalı 24 yaşında daha 2 şampiyonluğu var, bana kalsa kalsın efsane olsun  :D

piyasadaki rakamları görüp sonra bu 9 -12 arası rakamları okuyunca bende gitmesin kalsın azcıkda herifleşsin kalsın efsane olsun ozzi kalsın karizma gitsin  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu arada dün gece şu uğur karakullukçu konuşuyordu g.gomez kjaer takası sorulduğunda oyuncunun milanda dağıldığını seyrettiği maçlarda fiyasko ötesi olduğunu falan filan söylüyordu, kjaerin 3-4 gömlek altında olduğunu da ekliyordu. sanki avrupaya gelip uyum sağlayamayan dağılan latingillerden gibi duruyor. umarım hoca ısrarcı olmaz...
o çocuğun yorumları bayağı objektif abi şnayderle ilgili yorumlarından dolayı dün twitterda acayip saldırmışlar çocuğa abi bu arada Gomez'i @Kalyoncu izlemiş, pek beğenmemiş.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

piyasadaki rakamları görüp sonra bu 9 -12 arası rakamları okuyunca bende gitmesin kalsın azcıkda herifleşsin kalsın efsane olsun ozzi kalsın karizma gitsin  :D
  inşallah inşallah  :D

Çevrimdışı underworld

Abou'nun bonservisi alınsın yeter
O zaman birinin satılması gerekecek
free candir , seneye Allah ne verdiyse dalariz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O zaman birinin satılması gerekecek
free candir , seneye Allah ne verdiyse dalariz.
Her sene sonunda aynı şeyi söylüyoruz :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı underworld

Roma gerson denilen elemana 20 milyon verip Brezilya'dan alıyor şimdi adami ne yapacam diye düşünüyor.
Roma versin 20 yi alsin yoksa 16 + sonraki satışından %25  payda olabilir.

Çevrimdışı underworld

Her sene sonunda aynı şeyi söylüyoruz :)
Bu sezon ffp son dediler .

Çevrimdışı arda

Free veya kiralık Ba , free Çiçi  kapatalım transfer sezonunu.

+41903
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı benyv-

Roma da dahil 5 avrupa devi için 12,5 m civarı satın alma opsiyonu var artık Oğuzhan'ın yeni sözleşmesinde. Bence 2 senedir kalması yönünde ikna edebilmek için bu yola başvurdular. İyi bir takımdan teklif geldiğinde önünü açmak istediler çocuğun. O yüzden 12 milyon seviyesine çıkar eğer Roma gerçekten istiyorsa ve Oğuzhan gider, hayırlısı olsun bizim için. Medel gelirse güzel olur. Ama ofansif bir 8 numara daha önemli Oğuzhan giderse.

Çevrimdışı underworld

12 milyon avrupa piyasasi için çerez parası ( 3 milyon da Wengere gittiğinde elde kalan 9 € )

Çevrimdışı benyv-

12 milyon avrupa piyasasi için çerez parası ( 3 milyon da Wengere gittiğinde elde kalan 9 € )

Wenger nasıl olsa harcamıyo, bize kıyak yapsa bize bıraksa iyi olurdu

Çevrimdışı underworld

Wenger nasıl olsa harcamıyo, bize kıyak yapsa bize bıraksa iyi olurdu
Gider vasat bir adama bayilir paraları çocuk bakıcısı

Çevrimdışı benyv-

Gider vasat bir adama bayilir paraları çocuk bakıcısı

Adam hep feda sezonu yaşattı arsenal'e. Helal olsun  :lol:

Çevrimdışı underworld

Adam hep feda sezonu yaşattı arsenal'e. Helal olsun 
Xhaka ya 40 milyon bayıldı kamil.
Yarisini bize verse eski öğrencisini gönderirdik.

Çevrimdışı benyv-

Xhaka ya 40 milyon bayıldı kamil.
Yarisini bize verse eski öğrencisini gönderirdik.

Oğuzhan gitmek istemese zaten bizimkiler 20 m teklif gelmedikçe kolay kolay satmaz, ama haklı olarak onun da hedefleri var. Tr liginde çok büyük fark yaratan bir oyuncu. Ama ekonomik durumlar çerçevesinde birilerini satmamız gerekiyor şu anda.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Medel gelirse güzel olur. Ama ofansif bir 8 numara daha önemli Oğuzhan giderse.

Bu Medel nasıl bir oyuncu? Kamerun-Şili maçını izleyemedim.
Gider mi bizim sisteme, Şenol Hoca biseyler katar mı ? Ozzy- Medel hangisi agır basar terazide ?  :alala:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gider mi bizim sisteme, Şenol Hoca biseyler katar mı ? Ozzy- Medel hangisi agır basar terazide ?  :alala:
çok farklı oyuncular, Medel iyi oyuncu ama Oğuzhan'la kıyaslanamaz.

Çevrimdışı underworld

Oğuzhan gitmek istemese zaten bizimkiler 20 m teklif gelmedikçe kolay kolay satmaz, ama haklı olarak onun da hedefleri var. Tr liginde çok büyük fark yaratan bir oyuncu. Ama ekonomik durumlar çerçevesinde birilerini satmamız gerekiyor şu anda.
12 görünumlu 9, anca Abu'nun parası eder.
Ozi gitmek isteyebilir ama onu isteyen kulüpte azcık keseyi açsın.
Monchi'ye yetki tam verildiyse istedigimiz parayi alırız zaten yeterki iyi diyalog kuralım.

Çevrimdışı underworld

Medel defansuf sert , çirkef bir orta saha ( orjinal Pitbull )

Çevrimdışı Gökhan Kurt

çok farklı oyuncular, Medel iyi oyuncu ama Oğuzhan'la kıyaslanamaz.

Hadi ya o zaman hiç gitmesin Oguzhan ya. Bile bile lades o zaman bu senaryo.
Medel gelicekte neler vericek o bile belirsiz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ozzy ile Medel , Elma ile Armut yahu

Medel Sert , agresif , ısıran bir oyuncu , Guinti gibi Ernst gibi De jonk gibi düşün :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: