2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6935915 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Bugün twetterda da okudum yazdığın arkadaşı 22 yaşında brezilyalı ortasaha
çocuk martta 20 ye yeni girmiş sende ömründen iki yılı çalmışsın hemen

Çevrimdışı Savaş

bana deme aga @rubi_tobin  söylüyordu stadda iyi tüyolar
veriyordu ama duyumculuğunda iş yok demekki :D

Ha günahını almayalım yine de. Belki Talisca gibi kiralamıştır 3 milyona Başkan opsiyonu da koymuştur 15 milyon o şekilde anlaşmıştır.

Gerçi Santos kiralar mı bu adamı bilemem belki CL'de gösterir kendini falan demişlerdir ama 3 milyona bonservis imkansız.

Çevrimdışı benyv-

O çocuk her zaman geleceğin yıldızları arasında gösteriliyordu, son sene pek bir çıkış gösteremedi. Yoksa bize kalmazdı 20 m euro'ya çok acayip takımlara giderdi. Yine de umarım alırız, çok yetenekli birkaç senedir takip ettiğim kadarıyla.

Çevrimiçi Necmi

Ha günahını almayalım yine de. Belki Talisca gibi kiralamıştır 3 milyona Başkan opsiyonu da koymuştur 15 milyon o şekilde anlaşmıştır.

Gerçi Santos kiralar mı bu adamı bilemem belki CL'de gösterir kendini falan demişlerdir ama 3 milyona bonservis imkansız.
konu Fikret Ormansa imkansız diye bir şey olmaz.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Çevrimiçi Necmi

Q7 satildi mi ?

gözünü açtığında quaresmamı geliyor aklına :alala: kanadada sabah sanırım

Çevrimdışı sametbagan

Abi o 22 de babası kütüğe küçük yazdırmış o bakımdan şeyettim ben :evillol:

Çevrimdışı Çağatay

Karizma gitsin diyenlere 4

Herkes duşa koşar adım giderken,Q7 Taliscayı saatlerce çalıştırıyor,çalışıyorlar

Taliscaya ağabeylik,ögretmenlik yapıyor.
Şenol Hoca memnun..

Saygılar

Dogumundan hemen sonra babasi taliscayi cok ciliz oldugu icin ikili mucadelelerde dayanamaz bu bebe diyerek evlatliktan reddetmis  saolsun karijma ordan gecerken bunu gormus ve cok etkilenmis hemen taliscayi almis yanina o gun bugundur boyle calisirlar. Duran toplar filan hem boyle oohh ohh mis

Kaygılar
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Zeki Yavru boşa çıkmış. Çökelim  :duman:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Zeki Yavru boşa çıkmış. Çökelim  :duman:
Nasıl bir yokluksa gelene yok demiyoruz  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Nasıl bir yokluksa gelene yok demiyoruz  :evillol:
Beck'i satıp Sabri'ye çökelim bedavaya!!  :o_o:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Simao: "Hayatımda en çok etkilendiğim taraftar kesinlikle Beşiktaş taraftarıydı. Onlar takım tutmuyor adeta takımları için yaşıyorlar.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

GÜNTEKİN ONAY :Yıllardır uyuyan bir dev vardı artık uyandı.Gelecek sezonda ligimizin Tartışmasız favorisi Beşiktaş
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

Visca ayrilmak istiyormus
Karijma ile takas cok faydali olur her iki ekip icin de
Basak da havlu atar 20.haftadan sonra
Daha rahat sampiyon oluruz
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cursedofdragon

Gökhan İnler için Trabzon'dan 750 K Euro teklif var.

Çevrimiçi Sinan66

Allah, Fikret baskanimizi basimizdan hiç eksik etmesin. Onun gibi Besiktasi seven, akilli ve vizyonlu birini zor buluruz :ishy:

Marcelonun eşi bunu yazmış gidiyor galiba marcelo.

Çevrimdışı brkntcnr

Thiago maiayla anlaştıysak bence alınabilecek bi risk olmuş. Geçen sezon fenere yazılmıştı galiba youtube dan izlemiştim bi iki videosunu tolgaya benziyo biraz pastan çok dribbling le rakip eksiltiyor gibi.

Çevrimdışı underworld

passo kart  sayısı = Forma sayısı  , 500 bin idealdir.

Çevrimdışı underworld

Thiago maiayla anlaştıysak bence alınabilecek bi risk olmuş. Geçen sezon fenere yazılmıştı galiba youtube dan izlemiştim bi iki videosunu tolgaya benziyo biraz pastan çok dribbling le rakip eksiltiyor gibi.

aynen oziden çok tolgay tipinde ama ben 3 milyona vereceklerini sanmıyorum santos'un.
şayet veriyorlarsa da çok büyük şüphe duyar, kıllanırım.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı hasann

GÜNTEKİN ONAY :Yıllardır uyuyan bir dev vardı artık uyandı.Gelecek sezonda ligimizin Tartışmasız favorisi Beşiktaş
şu oyuncuların kalma gitme durumu bir an önce çözülmezse favori olamayız kolay kolay.

şu oyuncuların kalma gitme durumu bir an önce çözülmezse favori olamayız kolay kolay.

Kim favori olur :)

Çevrimdışı brkntcnr

Visca ayrılmak istediğini belirtmiş. Başkan yap şovunu artıkk pankart açmazlar belki yeter fikret orman transfer manyağı olduk diye ama olsun  :lol:

Çevrimdışı hasann

Kim favori olur :)
renklilerin durumu geçen seneki gibi allaha emanet değil.bu sene işimiz önceki 2 sezondan daha zor olacak ve yönetim bunun farkındadır diye düşünüyorum

Etiketler: