2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6940458 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

ekonomi+geçmiş forma satışları+tarftar sayısı+güncel forma fiyatları vbvb göz önünde bulundurunca çok gerçekçi bir hedef olmadığı için ki kulüp de zaten 400k+200k die hedefi açıkladı...

bunlar 3 yıldızlı formalar abi bi ilk :)

tam 1 milyon olmasada ben tarihi bir rekor bekliyorum sadece klüp nezdinde değil Türkiye ligi için bi rekor satış olabilir.

Çevrimdışı tangaz

bunlar 3 yıldızlı formalar abi bi ilk :)

tam 1 milyon olmasada ben tarihi bir rekor bekliyorum sadece klüp nezdinde değil Türkiye ligi için bi rekor satış olabilir.

inşallah, bana bu sene ilk formam hediye gelecek bir arkadaşın sözü var  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Akil Emre

Uzun süredir formda keşke alsak diye yazılıp durulan genç yetenek bu  :tabe: Gelsin de görelim artık  :tabe:

Efendi çoçuğa benziyo gelsin başlasın :lol: Bu çoçuk okeyse Taliscanın yerine mi yoksa alternatif olarak mı düşünülüyor?

Onur Küçük

• Ziyaretçi

küçük beyinliler akıllarınca dalga geçiyorlar hiç alıntılayıpda böyle şeyleri
bir taraflarını kaldırmayın.
Adamlar Deniz Türüç'ten geçmişteki tecrübelerine dayanarak piyasayı kızıştırarak iyi para kazanabileceklerini zannediyorlardı. 7 milyon avro fiyat çek , ortalığı kızıştır , en kötü 4-5 milyon avroya sat. Başkan Orman onlar böyle bir hamleye girişmeden takas teklifi sununca yediremediler, baya bir bozuldular ve karşı atağa geçtiler. Orada bir mesaj vardı Kayserispor ve diğer Anadolu kulüplerine. O mesaj 'Bundan sonra eski taktikleriniz sökmez, yola geleceksiniz , makul olanı talep edeceksiniz' idi.

Çevrimdışı Culpable

gazetelere bakiyorum renkileri costurmuslar  2 renkli  butun  dunya  starlarini satin almis kampa getirmis :) utanmasalar cr7 yide stranfer edicekler :)

bize asparagas bir transfer haberi bile yazmamislar
forumda bile  transfer haberi yok  nerede bu gecen seneki duyumcular

Çevrimdışı tangaz

forumun yeni bir sosyal kartala ihtiyacı var.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

Adamlar Deniz Türüç'ten geçmişteki tecrübelerine dayanarak piyasayı kızıştırarak iyi para kazanabileceklerini zannediyorlardı. 7 milyon avro fiyat çek , ortalığı kızıştır , en kötü 4-5 milyon avroya sat. Başkan Orman onlar böyle bir hamleye girişmeden takas teklifi sununca yediremediler, baya bir bozuldular ve karşı atağa geçtiler. Orada bir mesaj vardı Kayserispor ve diğer Anadolu kulüplerine. O mesaj 'Bundan sonra eski taktikleriniz sökmez, yola geleceksiniz , makul olanı talep edeceksiniz' idi.
seneye sözleşmesi bitiyor keyifleri bilir. Beşiktaşı isteyen oyuncu bekler.
Beklemeyeninde yolu açık olsun. Cenk volüm iki olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

forumun yeni bir sosyal kartala ihtiyacı var.
Birisinin kendini feda etmesi lazım diyorsun  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Savaş

Thiago Maia Alencar

@rubi_tobin  duymuş böyle bir isim 3M ye el sıkışılmış :D
küfredenler bana etmesin ben elçiyim :evillol:
Oo benim adamım. Millete kuyedi neyse bana da bu o :D

Abi bu adama inter 16 verdi vermediler. Milan falan sirada bekliyor 14 milyon verip. 3 milyona falan yalandir o iş :)

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Abi bu adama inter 16 verdi vermediler. Milan falan sirada bekliyor 14 milyon verip. 3 milyona falan yalandir o iş :)

bizim 3ümüz italyanların 20sinden bereketlidir desek yedirirmiyiz  :D

Çevrimdışı Yalçın

"Manchester United could sell midfielder Juan Mata to Besiktas if they sign 23-year-old Anderson Talisca, who has flourished at Besiktas on loan from Benfica this season"

Talisca Manu'ya giderse yerine Juan Mata'yi bize verebilirmis.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Sarp

Çevrimdışı levitate

Thiago Maia Alencar

Buna 10 milyon istiyolardı noldu :D Başkan çok abarttı bu pazarlık işini
bipbipbupbup

Çevrimiçi Savaş

bizim 3ümüz italyanların 20sinden bereketlidir desek yedirirmiyiz  :D
Valla denemek lazım. En kötü %20'sini alırız. Simdilik dutluk ama değerlenecek sonradan buralar. Toprakdan girmek mantıklı :D

Çevrimiçi Necmi

Uzun süredir formda keşke alsak diye yazılıp durulan genç yetenek bu  :tabe: Gelsin de görelim artık  :tabe:
nasıl uzun süredir formda adam zaten daha 20 yaşında milletin uzundan kastı ne acaba :alala:

Çevrimdışı fatihbjk

https://tr.whoscored.com/Players/248121/History/Thiago-Maia

Keske alsak. Adi ilk mart aylarinda ciktiginda neymis diye incelemistim. Bana Emre Belezoglu'nun genc hali gibi gelmisti.

Atiba veya Ozi'nin yerinde oynar. ( daha cok 8 oynar bence) Eger alma durumu gercekse, muhtemelen Ozi satilacak. Ki yerini doldurur bana gore.

Çevrimdışı tangaz

nasıl uzun süredir formda adam zaten daha 20 yaşında milletin uzundan kastı ne acaba :alala:

bu maia siyahi olabilir mi  :iblush:
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2017, 17:39:34 tangaz ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

@Necmi abi imla hatası yamışım  :ebebe: Forumda uzun süredir konuşulan oyuncu demek istemiştim  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Değil. Oğuzhan'ın Brezilya şubesi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

bana deme aga @rubi_tobin  söylüyordu stadda iyi tüyolar
veriyordu ama duyumculuğunda iş yok demekki :D

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

yok oziden bile hallice değildir.
hele sıcak memleketten buraya gelirse iyice kısalır.
şimdi kısa deyince aklıma velbuane geldi kendi kendime
bizimle oynarken hiç dikkatimi çekmedi diyordum
meğerse normalmiş o tıfılı benim gözlerim görmezki :bandit:
görmeyince dikkatide çekmiyor. :D

Çevrimdışı sametbagan

Thiago Maia Alencar

Bugün twetterda da okudum yazdığın arkadaşı 22 yaşında brezilyalı ortasaha

Etiketler: