2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6938708 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

Ahahahaha.. Biri de desin ki bu adam 100 ortada 30 kere topu oyuncularla buluşturmuş, defansif görevlerini aksatmamış, 5 gol atmış, 10 kilit pas vermiş, oyun içinde ve oyundan çıkarken takıma saygısızlık yapmamış, takım oyununu baltalamamış vs. vs...

Yok ama olan şey şu; biz saygısız diyoruz, karşılığında marka değeri gibi "bilinçsiz" bir iddia atılıyor, pozisyonları heba ediyor diyoruz, Barcelona-İnter görmüş deniyor (ki oralarda da ne yaptığı ortada zaten), defansa gelmiyor diyoruz, belki hoca öyle söylemiştir diye "afaki" şeyler söyleniyor. Bunun gibi dolu karşılıklı konuşmalar var. Bir taraf argüman sunuyor bir taraf alakasız tonlarca şey söylüyor. En acayip argüman ise "mal bu".

Çok basit aslında. İsmini cismini unutalım gitsin ve basitçe şöyle söyleyelim; Bu adam kullandığı top oranına göre ne kadar verimli oynuyor?

CL'nin resmi hesabı fotoğrafını paylaştı diye bu gerçeklikleri es mi geçelim, ne bekliyor ki futbol otoriteleri?

Argüman mode on:
Makukula bile en iyi q7 demiş,  cl twitter hesabi sac trasini paylasmis biz dahala adamı beğenmiyoruz.
Yazık yazık ..!
Q7 olmasa rakip kaleye bile gidemeyiz tamam mi , rakipleri korkutamayiz , o olmasa dünyada taninmayiz bile .
Hele ki çocuklar o yokken mahalle de kimin adını sayiklayip kosturacaklar

Argüman mode off
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2017, 04:55:49 underworld ]

Çevrimdışı murat baltacı

manyaklarda hep bizi buluyor  :D
Tam balotelliyle çift forvet oynayacak adam bu abou :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Karijma bizdeyken her duran topta talisca yi yada bir baskasini dibinden ayrilmayip taciz ederken neden milli takimda ronaldo topun basina gectiginde 30 metre uzaginda duruyor acaba ???

Artik Çine giderek bu kulübe en büyük katkiyi vermenin zaman gelmedi mi çingen çocuk?
q7 ye ısrarla anlatmamız gereken bu seviyorum aşığım dediği kulübe taraftara son bir kıyak yapması lazım demba nın yaptığı gibi maddi bi gelir sağlayıp vedalaşmalı bu bizi çok rahatlatacak belkide kadroyu bozmadan ligi iki üç sene daha sirkülase edeceğiz q7 iki sene daha oynasın sonra gelsin tekrar kulüpte görev alsın ama şuanki satışı bizim elimizi baya rahatlatacak kendisinin yerine alacağımız oyuncuyla dahada güçlencez.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı bjk4ever

Marcelo'nun bonservisinden kesip N'Koulouyu isin icine katip Mangala'yi kiralayip Mangala-N'koulou yapsak muthis olur bence.
Onun disinda bonservissiz olmalarina ragmen neden Balotelli hic gundeme gelmiyor???? Bence kalite ve oyuncu karakteri olarak cuk oturacak oyuncu.

Çevrimdışı federo

q7 ye ısrarla anlatmamız gereken bu seviyorum aşığım dediği kulübe taraftara son bir kıyak yapması lazım demba nın yaptığı gibi maddi bi gelir sağlayıp vedalaşmalı bu bizi çok rahatlatacak belkide kadroyu bozmadan ligi iki üç sene daha sirkülase edeceğiz q7 iki sene daha oynasın sonra gelsin tekrar kulüpte görev alsın ama şuanki satışı bizim elimizi baya rahatlatacak kendisinin yerine alacağımız oyuncuyla dahada güçlencez.
Bu istediğimiz bu sene değil seneye olacak inşallah.. Her ne kadar beğenilmese de (ben sizin kadar olumsuz değilim), Şenol hoca bu sene yine bir şekilde Q7 den faydalanacak, yeter ki alternatifi olan bir kadro olsun..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Argüman mode on:
Makukula bile en iyi q7 demiş,  cl twitter hesabi sac trasini paylasmis biz dahala adamı beğenmiyoruz.
Yazık yazık ..!
Q7 olmasa rakip kaleye bile gidemeyiz tamam mi , rakipleri korkutamayiz , o olmasa dünyada taninmayiz bile .
Hele ki çocuklar o yokken mahalle de kimin adını sayiklayip kosturacaklar

Argüman mode off

:biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Lyon a da ayar oldum 40 milyon a tolisso yu satmışsın Marcelo için 1 milyon daha veremiyorsun Aulas zaten pinti herifin tekidir Marcelo nun gitmesini kimse istemez ama Marcelo dan gelecek para Aboubakar ve Vida da kullanılacak oyüzden satılsın bi an önce.

Çevrimdışı arda

:busted_cop: :busted_cop:

k'yi bir piksel sola kaydıralarmış iyiymiş iki olursa koridorla ontrastı bozardı heralde. Ama olsun nazarı çıksın sevdiceğimin. :)
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı abdusta

Karizma gitsin diyenlere,

Bu manşetin altında HIncal Uluç,Ahmet Çakarın imzası var.

Değerimizi degerleşsizdirenlerin safıdır onların safı.
Aynı düşünceyi paylaşmayın!!

saygılar

Çevrimdışı tangaz

ozzi satılsın marcelo satılmasın mangala kiralansın ozziden gelecek para ile de lens benarfa ve santrafor alınsın. ben arfa nereden çıktı diyenler olabilir onu da talisca yerine yazdım. gidici gibi duruyor, kendisinin de ülke basınına verdiği demeç pek hoşuma gitmedi eyy morinyo al beni der nitelikteydi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı abdusta

Karizma gitsin diyenlere 2

Bu mutluluğun fotoğrafını Quaresma ve João Moutinho nun Beşiktaş forması içinde
görmek istiyorsan Kralına sahip çık.!!

Saygılar

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Karizma gitsin diyenlere 2

Bu mutluluğun fotoğrafını Quaresma ve João Moutinho nun Beşiktaş forması içinde
görmek istiyorsan Kralına sahip çık.!!

Saygılar
Yunus Emre'nin fake hesabı olduğunu düşünüyorum gün geçtikçe :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

Karizma gitsin diyenlere,

Bu manşetin altında HIncal Uluç,Ahmet Çakarın imzası var.

Değerimizi degerleşsizdirenlerin safıdır onların safı.
Aynı düşünceyi paylaşmayın!!

saygılar

bu cümleyi ne zaman kurarım biliyor musun
Karijma ne zaman ki milli takımda oynadığı gibi oynarsa
o mental yapıda olup bizim formayla aynı performansı sergilerse o zaman derim
hocaya atarlanmasa, her duran topun başına geçmese, gereksiz KIRMIZI kartlık hareketler yapmasa mesela...

o yüzden senin o cümlen varya işte o hava civa
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı atakan eraslan

Gercekci hedef sarttir. Istekler olanaklarla sinirlidir

Cl sadece uefa avrupa ligine katilabilmek icin 6 son eleme maci oynadigimiz bir platformdur. Bizim seviyemiz oldugumuz torbadan bellidir. Ne zaman 2. Torbaya atlariz, gruptan cikmak gercekci hedef olur.

Hedef fark yemeden iyi puan toplamak olmalidir. Amac ise torba atlamak.

Seneyede cikamayiz gruptan olagan ustu performanslar olmazsa.
Hayal gormemek ve seviyemizi bilmek lazim

Ya başkan apoel denilen takım bile çeyrek final yaptı CL de , kura şansın olsun yeter. Geçen sene çıkıyorduk ramak kalmıştı gruptan.

Çevrimdışı brkntcnr

Beşiktaş JK futbol takımıdır, sirk ekibi değil. Maçta iki tane trivela, rabona yok ters kanattan gelen topu şekilli kontrol etme falan bunlar maç kazandırmıyor. Sırf bazıları youtube da Quaresma' nın sene boyunca yaptığı artistik hareketleri açıp izlesin diye veya galatasarayda sneijder var fbde van persie bizde de quaresma olsun millete hava atarız diye isteniyor büyük bi kesim tarafından. Yıldız olsun gelsin hiç top oynamasın ama büyük futbolcu olsun yeter. Demirörene transfer manyağı olduk diyen tayfa quaresma gidemez falan diyen tayfayla aynı kişiler. Ha illa şov istiyorsanız Vodafone Arena' daki ilk maç olan bursa maçında gomezin attığı golü hatırlayın futbolda şov dediğin öyle olur. Ya da ozzy nin alanyaya attığı gol futbolda şovdur. Maçta bitane bacak arası atıp on kişiyi çalımlıycam diye hızlı atağı çöpe atmak, her topu kendine istemek falan şov değil bencilliktir. Quaresma da dünyanın en bencil oyuncularından birisidir.

Çevrimdışı tangaz

bu rusyada stadlarda hep arena yahuu arena rusca bir kelime mi @mylife1903
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Kalyoncu

Yunus Emre'nin fake hesabı olduğunu düşünüyorum gün geçtikçe :)
Benim anlamadığım yerli oyuncu satıp sürekli yabancı oyuncu istenmesi. Şimdi bile 18 oluştururken zorlanıyorsun Oğuzhan,Tolgay satıp 18 oluşturabilen varsa buyursun.

Çevrimdışı tangaz

Benim anlamadığım yerli oyuncu satıp sürekli yabancı oyuncu istenmesi. Şimdi bile 18 oluştururken zorlanıyorsun Oğuzhan,Tolgay satıp 18 oluşturabilen varsa buyursun.

maalesef yerli oyuncu bulmak cidden çok zor, son dönem trabzon dışında 3 istanbul takımına hitap edebilecek oyuncu patlatan da çıkmıyor.

atibayı kanada takımı istiyor 5 milyon veriyor die haber yapmış totomaç şayet doğru ise ben verip gelen parayla okay yokuşluyu alırım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

maalesef yerli oyuncu bulmak cidden çok zor, son dönem trabzon dışında 3 istanbul takımına hitap edebilecek oyuncu patlatan da çıkmıyor.

atibayı kanada takımı istiyor 5 milyon veriyor die haber yapmış totomaç şayet doğru ise ben verip gelen parayla okay yokuşluyu alırım.
O tren kaçtı Altınordudan zamanında Cengiz'i alacaktık veya bahsettiğin Okay'ı biz alacaktık zamanında ama saçma sapan yabancı oyunculara yatırım yaptık onlardan da verim alamadık.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

fm de hilesi varmış oyunun klasörüne gir orda bi dosyayı word de aç içinde iki tane değer varmış onları değiştiriyomuşsun sonra istediğin kadar yabancı alabiliyomuşsun takıma. Ben öyle yapıp çok güzel kadrolar kurabiliyorum mesela :D Bide add manager deyip çin klübünü seçiyorum sonra karijmayı 20m ye okutuyorum oohh mis :D

Çevrimdışı Çağatay

bunu yaptığı zaman kahraman olur işte hakkaten efsane olur

Çevrimdışı tangaz

O tren kaçtı Altınordudan zamanında Cengiz'i alacaktık veya bahsettiğin Okay'ı biz alacaktık zamanında ama saçma sapan yabancı oyunculara yatırım yaptık onlardan da verim alamadık.

kaçan bi tren yok hala alabiliriz parasını verip, illa ucuza alttan alacağız die bi şart yok ts.de başaksitide süperlig stajlarını yapıp büyük takım seviyesine çıktılar ve biz şimdi almalıyız. bence tam zamanı ne erken ne de geç kalmış değiliz. bize gelseler oynayamazlardı.

Çevrimdışı atakan eraslan

Beşiktaş JK futbol takımıdır, sirk ekibi değil. Maçta iki tane trivela, rabona yok ters kanattan gelen topu şekilli kontrol etme falan bunlar maç kazandırmıyor. Sırf bazıları youtube da Quaresma' nın sene boyunca yaptığı artistik hareketleri açıp izlesin diye veya galatasarayda sneijder var fbde van persie bizde de quaresma olsun millete hava atarız diye isteniyor büyük bi kesim tarafından. Yıldız olsun gelsin hiç top oynamasın ama büyük futbolcu olsun yeter. Demirörene transfer manyağı olduk diyen tayfa quaresma gidemez falan diyen tayfayla aynı kişiler. Ha illa şov istiyorsanız Vodafone Arena' daki ilk maç olan bursa maçında gomezin attığı golü hatırlayın futbolda şov dediğin öyle olur. Ya da ozzy nin alanyaya attığı gol futbolda şovdur. Maçta bitane bacak arası atıp on kişiyi çalımlıycam diye hızlı atağı çöpe atmak, her topu kendine istemek falan şov değil bencilliktir. Quaresma da dünyanın en bencil oyuncularından birisidir.

Bunlar maç kazandırmaz da kestiği muzlar , dünyanın öbür ucundan gelen hava topunu tık diye önüne indirebilmeler falan kazandırır. Bu adam şu an kadroda olmasa yandım allah kanat da kanat napıcaz nedicez diye sağa sola saldırıyordu herkes şurda.  Q7 savunur duruma düşmekten yoruldum ama can sıkmaya başladı bu konu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kaçan bi tren yok hala alabiliriz parasını verip, illa ucuza alttan alacağız die bi şart yok ts.de başaksitide süperlig stajlarını yapıp büyük takım seviyesine çıktılar ve biz şimdi almalıyız. bence tam zamanı ne erken ne de geç kalmış değiliz. bize gelseler oynayamazlardı.
ikisinide 7-8 den aşağı satmazlar o parayı da biz veremeyiz o yüzden o iş geçti.
Korku akıl katilidir.

Etiketler: