2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6935607 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

ver abi canın sağolsun.

@Berat'a ceza verme ama sakın o iyi niyetli kötülüyor Quaresma'yı onun niyeti iyi.
o küfür etmediki eleştiriyor. sen direk fotoyla küfür ediyorsun
şimdi yoldasın biri sana baş belası dedi tepkin ne olur
bu haraketi yaptı tepkin ne olur. bunu böyle düşün sonra
eleştiri yap. merak etme lig başladığında Beşiktaşın yola çıktığı oyunculara
gene laf söyletilmez ama transfer dönemi istemediğin oyuncuyu söylemekte nasıl bir sakınca olur
neden lig devam ederken transfer başlığını açmıyoruz sanıyorsun.
bu başlıktaki esneklikle futbol başlığındaki esneklik aynı değil

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

emin ol oyuncuların tepkilerini onlarda görüyor.
olay sonrası verilen fotolara değilde lig bittiğinde hocanın sözlerine bir bak derim.
Gerçekten bu kadar kör olmayın savunduğunuz şey quaresma değil Beşiktaşın
zarara uğraması. seneye 3. şampiyonluk savaşı verilecek göreceksin o es geçilen kartlar nasıl çıkacak.
Beşiktaşı önemli maçlarda on kişi bıraktığında konuşuruz bunları. Yada kendi ego tatmini
için kaybettiğimiz puanlardan sonra konuşuruz bunları. tek umudum dünya kupası hatırına belki
futbol oynar şovu bırakırda.
Lig bititiginde Hocanin sozleri

Talisca Lig ve Avrupa maclarindan sonra yanima geldi yorgunum Idmana cikmak istemiyorum dedi

Kac yasindasin sen dedim , Quaresmayi gösterdim bak 34 yasinda nasil çalışiyor dedim , Senin 2 kat daha fazla calisman lazim dedim

Gercekten cok hirsli cok caliskan Quaresma muthis bir oyuncu

Senol Güneş..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kalyoncu

insan demeyelim insan yavrusu :D
Yav ağlanacak halimize gülüyoruz abi bu forum çok iyiydi gerçekten her ileti sana yeni bilgiler katabiliyordu öğreniyordun. Ahmetx,Faruk,Emre güler, Zeki abi daha var saymayayım yazmıyorlar. Geriye kalan son üç beş insan için girip okuyalım diyoruz "kudur" yazıyor sürekli. Artık isimlere bakıp okur kıvama geldik.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

yok sabrımı test ediyorlar :D
yok sabrımı test ediyorlar :D
bukadar sabırlı hic görmedim seni abi :D. ama iyi böyle, keyifli oluyor :D
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Necmi

Katılıyorum :bandit:

Ama bunu uslubu son derece tahrik edici olan birinin söylemesi cok ilginç
olma :bandit:
bu kızlar cıbıl dolanıyor tahrik oluyoruz diye eleştirmekle aynı
bakma kardeşim o zaman

gene laf söyletilmez ama transfer dönemi istemediğin oyuncuyu söylemekte nasıl bir sakınca olur
Peki abi bunu tahrik edici usluplarla soylemesini ne yapacağız?

Elestiriyorsan elestir ama bunu Karsindaki tahrik edecek cevap hakki doğuracak sekilde yapma ! Ondan sonra cevap verdik diye bize ceza veriyosun

Bir kere de @Berat i uyariver surekli bizi haksiz cikarmaya çalışıyorsun adam bundan guc alip her seferinde Dozu artiriyor

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu adam sezon devam ederken "sirk cambazı" demişti.

Abi surekli Quaresma okumaktan bizde rahatsisiz yazmasin abi o zman kimse , cevap hakki da dogmasin , her gun hergun Quaresma yazmaktan bikmadiniz mi arkadaslar ?

Ondan sonra biz cevap verince Rahatsiz oluyorsunuz , siz Sallayınca guzel oluyor ama dimi ?..

Çevrimiçi Necmi

Yav ağlanacak halimize gülüyoruz abi bu forum çok iyiydi gerçekten her ileti sana yeni bilgiler katabiliyordu öğreniyordun. Ahmetx,Faruk,Emre güler, Zeki abi daha var saymayayım yazmıyorlar. Geriye kalan son üç beş insan için girip okuyalım diyoruz "kudur" yazıyor sürekli. Artık isimlere bakıp okur kıvama geldik.
burda insanlar bilinçli şekilde seviyeyi çekmek istediler ben söylediğimde yanlış oluyor.
Beşiktaş taraftarı bu değil defalarca ikaz ettim. Bende yoruldum artıl yavaş yavaş forumun sonunu getiriyorlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün hiç kimse gelmemiş. Bunun için Q7 yi gönderme çabaları tekrar alevlenmiş. Birisi üstümüze duyum atsın   Her türlü Q7 yi gönderecez böyle oynarsa zaten

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

bu ne ki

Sag cizgi şovmeni

Sari sacli palyaco vs vs

Çevrimdışı Çağatay

Ben epeydir sadece isme bakip ileti okuyorum eskiden sayfa sayfa sıkılmadan okurdum hatta şu transfer donemleri acaip sevkli olurdu sayfa kacirmazdim ama dimdi foruma aklima geldigi zaman giriyorum herkes kacti o guzel insanlar o guzel kartallara binip gittiler
Birileri de hala kudurtma peşinde...yazık
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cursedofdragon

Sürekli isim vermeden benim üzerimden yazıyorsun kalyoncu bi rahatsızlığın varsa dile getirirsin.

Ben espiri amaçlı yazdım kudur'u peki bu adam @Berat Beşiktaş'ın oyuncusu için sezon devam ederken "sirk cambazı" ve daha birçok şey yazarken neden ses etmediğini sorabilirmiyim ?

Bildiğim kadarıyla sende Q7'den hoşlanmıyorsun.Bende bi yöneticinin Beşiktaş'ın oyuncusunu küçük düşürmesinden hoşlanmıyorum napıcaz şimdi ?

Çevrimdışı cagdas44

Gercekci hedef sarttir. Istekler olanaklarla sinirlidir

Cl sadece uefa avrupa ligine katilabilmek icin 6 son eleme maci oynadigimiz bir platformdur. Bizim seviyemiz oldugumuz torbadan bellidir. Ne zaman 2. Torbaya atlariz, gruptan cikmak gercekci hedef olur.

Hedef fark yemeden iyi puan toplamak olmalidir. Amac ise torba atlamak.

Seneyede cikamayiz gruptan olagan ustu performanslar olmazsa.
Hayal gormemek ve seviyemizi bilmek lazim

Geriden geldiğim için biraz kopuk olacak ama sonraki mesajları da gördüğüm için bir toplama olsun benim gibi düşünenler için

Q7'de temel konu kendini maça vermemesi, CL ya da EL'de top koştururken eskiden daha az riske giren bir görüntüsü varken aynı oyuncu üzerindeki forma değişmediği sadece yayınlandığı yer değiştiğinde kendini ortaya atan yeni gelin gibi oluyor. Hem de öyle böyle değil özellikle her duran topun başına geçmesi en büyük kusuru.

Şenol hocanın Talisca hususunda kendisini örnek vermesi doğru ama bu kendisinin savunulduğu kadar faydalı olduğunu göstermiyor. Ülkesinin milli takımında hangi ego ile oynuyorsa bizde de öyle oynasın, taraftara gaz verip oğlunu Porto kulubünün sponsor olduğu odaya koymasın. Biraz iki yüzlü duruyor aslında Avrupa'daki duruşu taraftara duruşu başka birde lige Beşiktaş'a duruşu başka. Avrupa'da üstünde Beşiktaş forması var ama kendi için oynuyor, Ligde üzerinde aynı forma var ama egosu için oynuyor.

Çevrimdışı cagdas44

bu vidyo işi patlar benden sölemesi. kaldırırlar bunu. gümüşdağı görmek isterim o zaman  :bandit:

Video hakem gerçek manada bir yazılım tarafından yönetilmekdikçe gerçek manada başarılı sayılmayacak, her kararı diğer taraf tarafından eleştirilecek.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Şuraya girip 2 tranfer haberi okuyalım veya takımda neler dönüyor bakalım diye giriyoruz Q7 avukatlarıyla, Q7 başbelaları birbirlerini kudurtuyor 2 sayfa bunu okuyoruz.  :claps:

Çevrimiçi Necmi

Abi surekli Quaresma okumaktan bizde rahatsisiz yazmasin abi o zman kimse , cevap hakki da dogmasin , her gun hergun Quaresma yazmaktan bikmadiniz mi arkadaslar ?

Ondan sonra biz cevap verince Rahatsiz oluyorsunuz , siz Sallayınca guzel oluyor ama dimi ?..
sen quaresmamısın neden sana cevap hakkı doğuyor anlamadım biri eleştirdiğinde
hemen çıkıp savunmakmı zorundasın cevap hakkı doğuyormuş laf sanamı söyleniyorda
sana cevap hakkı doğuyor. bir kere yaptığın bize saygısızlık biz yanlış gördüğümüz şeye
zaten müdahale ederiz. ne yani sana yanlış geliyor diye yanlışmı olması lazım bu gün
quaresmaya söylenenler sezon başında abouya söyleniyordu söyleyenlerden biride sendin
ne oldu bundan ceza alan oldumu. neler söylendi hakaret bile edildi. hakaret içermediği sürece
eleştiri saygı gösterilmesi gereken bir şeydir herkes senin gibi düşünmek zorunda değil.
burda savunduğun gibi maçta yanımda neden savunamadın her yaptığı yanlışı gösterdim sana
bir tane doğru olan haraketi varmıydı bu adam her maç böyle kimse quaresmadan nefret etmiyor
sadece Beşiktaşı daha çok seviyor. zarar verdiğini gördükçede sinirleniyor. quaresmanın daha fazla
eleştiri görmeside normal çünkü beklenti yüksek.
ya hiç uzatmaya gerek yok 300 küsur orta yapıp bunun 70 küsurunu kutuya düşüren ve bunun 13 tanesi
asist olan bir durumu değerlendiriyoruz  forvetler kötü deme o 70 ortanında yarısı kutuya düşüyor ama kimsenin olmadığı yerlere düşüyor
yada çoğunlukla arka direk arkasına atıyor. şu durum bile insanın savunurken az yüzünün kızarmasına neden olur.
önce Beşiktaş kardeşim sahadaki hiç bir oyuncu Beşiktaşdan değerli değil Beşiktaşın oyuncusu korunur elbet ama onların Beşiktaşı koruduğu sürece
burda ne hatalar kabul ettik ismaili bile savunduk ameliyat olayına kadar pektemeğide savunduk sonra neden savunmadık
çünkü o ameliyat zamanlaması Beşiktaşa ihanettir. oyuncu kötüdür eleştirilir performansı düşer eleştirilir
ama ihanet ederse bu artık eleştiri sınırını aşar ve burdaki korumada kalkar.
Biz bursa maçını kaybetsek şampiyonluk bile gidebilirdi o derece riskli bir maçta
quaresmanın haraketleri asla kabullenilemez bunu kabullenip hala onu savunanı kusura bakmasın Beşiktaşlı bile
görmem. o gün kendini attırmak için elinden geleni yaptı. bütün takımı gerdi puan kaybetmemiz için
çok çabaladı. Yaptıkları başka türlü açıklanmaz. Bırak şampiyonluk maçını Bursa maçına Beşiktaşlı oyuncu çıkıyorsa
o maçı alacak hiç bir iddiası olmasada bunu taraftara hissettirecek kazanmak için elinden geleni yaptığını.

Çevrimiçi Necmi

bak çok basit hatta yunus emreyede göstermiştim sanırım şimdi bir oyuncu
sağdan giriyor önüne rakip çıkıyor geçiyor onu kutuya giriyor önünde kale ile arasında sadece kaleci var
solundada takım arkadaşı bu adam geri dönüp çalım atıp geçtiği oyuncuya tekrar çalım atarsa
sence buna ne denir. bu bir kez değil nerdeyse her maç olan bir şey adamın derdi kesinlikle gol atmak değil
çalım atacak tekrar atacak dönecek tekrar atacak taraftar oooo diyecek derdi bu evet böyle bir oyuncuya sirk cambazıda denir
palyaçoda denir çünkü sahaya futbol oynamaya maç kazanmaya çıkmamış derdi gösteri yapmak
aç lig maçlarını tekrar izle gol geçikiyor ve her atağı saçma sapan ortalarla yada hızlı atakları
çalım atma sevdasına harcarken insan hiçde mutlu izlemiyor aç bak kaç kere kutuda kendi oyuncularımızın
lanet olsun der gibi ellerini silkelediklerini görürsün. herkes kutuya giriyor orda quaresmanın
egosunu tatmin edipte sonra orta açmasını bekliyor oyuncuda konsantrasyon diye bir şey kalmıyor.
maçları quaresma sevdasıyla değil gerçek bir Beşiktaşlı gözüyle izleyin gerçi bu dediğim her şeyi
zaten biliyorsunuz burda savunma durumu sadece forumu trolleme amaçlı yoksa inanmıyorum futbolu iyi biliyorken
bu haraketleri kabul etmeniz zaten mümkün değil. Burda sadece eğleniyorsunuz birilerini kızdıracaksınızda
sizde egonuzu tatmin edeceksiniz. quaresma eleştirenlerin hiç biri size saldırmıyorki quaresma hakkında eleştirisini yapıyor
ama siz direk eleştirenlere saldırıyorsunuz. eleştirene saldırmak forumu trollemektir.
hani sen sürekli şikayet ediyorsun ya insanları senin yaptığında aynen bu
quaresma savunuyorsan sende koyarsın doğrularını savunursun ama hiç kimseye laf yetiştirme hakkın yok
kimse sana quaresmayı seviyorsun diye saldırmıyor.

Çevrimdışı Kutay

Hazır Q7 tartışması alevlenmişken şurada lütfen quaresmaya oy atalım arkadaşlar

https://twitter.com/EAFIFAMOBILE/status/876515084398350336
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Zafer55

bak çok basit hatta yunus emreyede göstermiştim sanırım şimdi bir oyuncu
sağdan giriyor önüne rakip çıkıyor geçiyor onu kutuya giriyor önünde kale ile arasında sadece kaleci var
solundada takım arkadaşı bu adam geri dönüp çalım atıp geçtiği oyuncuya tekrar çalım atarsa
sence buna ne denir. bu bir kez değil nerdeyse her maç olan bir şey adamın derdi kesinlikle gol atmak değil
çalım atacak tekrar atacak dönecek tekrar atacak taraftar oooo diyecek derdi bu evet böyle bir oyuncuya sirk cambazıda denir
palyaçoda denir çünkü sahaya futbol oynamaya maç kazanmaya çıkmamış derdi gösteri yapmak
aç lig maçlarını tekrar izle gol geçikiyor ve her atağı saçma sapan ortalarla yada hızlı atakları
çalım atma sevdasına harcarken insan hiçde mutlu izlemiyor aç bak kaç kere kutuda kendi oyuncularımızın
lanet olsun der gibi ellerini silkelediklerini görürsün. herkes kutuya giriyor orda quaresmanın
egosunu tatmin edipte sonra orta açmasını bekliyor oyuncuda konsantrasyon diye bir şey kalmıyor.
maçları quaresma sevdasıyla değil gerçek bir Beşiktaşlı gözüyle izleyin gerçi bu dediğim her şeyi
zaten biliyorsunuz burda savunma durumu sadece forumu trolleme amaçlı yoksa inanmıyorum futbolu iyi biliyorken
bu haraketleri kabul etmeniz zaten mümkün değil. Burda sadece eğleniyorsunuz birilerini kızdıracaksınızda
sizde egonuzu tatmin edeceksiniz. quaresma eleştirenlerin hiç biri size saldırmıyorki quaresma hakkında eleştirisini yapıyor
ama siz direk eleştirenlere saldırıyorsunuz. eleştirene saldırmak forumu trollemektir.
hani sen sürekli şikayet ediyorsun ya insanları senin yaptığında aynen bu
quaresma savunuyorsan sende koyarsın doğrularını savunursun ama hiç kimseye laf yetiştirme hakkın yok
kimse sana quaresmayı seviyorsun diye saldırmıyor.
Sirk cambazı da denmez paylaço da denmez.Sonra biri çıkar bu adamı alan sonrada sözleşmesini uzatan başkana sen kulüp mü yönetiyon sirk mi işletiyon der.

Çevrimdışı bordele

Reis her zamanki gibi :kop: :kop:

Herkes bakar Abou Bakmaz :D

Sen bugünkü maçı izledin mi Yunus, eski bir maçtan değil mi bu foto?
Av zamanı

Çevrimdışı bordele

Ya herşeyin B.kunu cikardilar , Oyunu durdur Video izle maca devam et , Futbol hatalarla guzel biri hata yapacak ki digeri Gol atacak , Cok gereksiz olacak bence , kimse 4-4 luk degil ki..

Video hakem konusu çok yeni, her açıdan eleştirilebilir ama bu kadar saçma bir eleştiri görmedim. Futbol hakem hatalarıyla güzelleşen bir oyun değil aksine ofsayttan, elle kontrol edilip atılan ve iptal edilmeyen goller yüzünden giderek -hele ülkemizde- çirkinleşen bir oyun.

Bugünkü maçta da atılan gol sonrası oyun durmuştu zaten, ekstra bir durdurma söz konusu değil. Gol atan takımın sevindikten sonra gol sayılmadı diye "heyecanın kaçması", haksız bir gol sebebiyle öne geçmelerinden önemli olamaz.
Av zamanı

Çevrimdışı uğur07

Bi anket yapalım quaresmayı isteyenler istemeyenler diye medeni bi şekilde.

Çevrimdışı bordele

gol atıyon seviniyorsun bir dakika bekliyorsun gol iptal sevincin de boşa gidiyor varmı böyle gerizekalıca bir sistem ? Bunlar heyecan veren herşeyin içine ediyorlar dur bakalım daha ne saçmalıklar gelecek.

sevincin boşa gidiyor, yani diyelim vodafone park'ta derbide ofsayttan 90. dakikada gol yiyoruz ama adamların sevinci boşa gitmesin. Gerizekalıca sisteme bak sen.

Seneye video hakemli şampiyonluk istiyorum ben görücem sonra o ahmet çakarları video hakem olsa yok şöyle olurmuş böyle olurmuş.
Av zamanı

Etiketler: