2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6933847 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Quaresma'cı değilim, takım oyununa uygun olmadığını ve egosu yüksek olduğunu da düşünüyorum ama

"Başbelası" ne demek?

Saygı Lütfen...

Herkesin kendi hayatı.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bu video hakem türkiyede fena halde tepki görecek saçma sapan sistem
Passolig protestosu na benzemez yıkılır ortalık berbat bi sistem

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Futbolu oldurduler. Heyecani kacti olayin. Bizim mental zayif turk takimlari yikilir boyle gol iptalinde

Gol atiyon sonra bi de hakemi bekliyon, sonra sefiniyon, keyfi kaciyor

Taliska rahat tabi 30mden vurunca hakemlik bisi olmuyor

en iyisi offsayti kaldirmak, hep söylemisimdir. güzelce bol gollü maclar izleriz  :D
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bu video hakem türkiyede fena halde tepki görecek saçma sapan sistem
Passolig protestosu na benzemez yıkılır ortalık berbat bi sistem
o degilde, hakemin karari dogru, video hakemin karari yanlis, bu nasil bir sacmalik, buz gibi gol güme gitti

Çevrimdışı arda

Gercekci hedef sarttir. Istekler olanaklarla sinirlidir

Cl sadece uefa avrupa ligine katilabilmek icin 6 son eleme maci oynadigimiz bir platformdur. Bizim seviyemiz oldugumuz torbadan bellidir. Ne zaman 2. Torbaya atlariz, gruptan cikmak gercekci hedef olur.

Hedef fark yemeden iyi puan toplamak olmalidir. Amac ise torba atlamak.

Seneyede cikamayiz gruptan olagan ustu performanslar olmazsa.
Hayal gormemek ve seviyemizi bilmek lazim
:claps: :claps: :claps:

Ligi koyalım ligi
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tangaz

Reis her zamanki gibi :kop: :kop:

Herkes bakar Abou Bakmaz :D

boşuna pingi yüksek demiyoruz. flaş patladıkdan sonra bakıyor abuş.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

en iyisi offsayti kaldirmak, hep söylemisimdir. güzelce bol gollü maclar izleriz  :D
Hangi sene hatirlamiyim bi gencler sampiyonasinda ceza sahasina kadar ofsayti kaldirip bir kalkismada bulunmuslardi galiba ama ne oldi bilmiyom. Ofsayt jandir jan, kaldirilamaz, kaldirilmasi teklif dahi edilemez

Ha kalkiyorsa burak yilmaz yarin gelsin baslasin

Çevrimdışı Erdem Ayaz

o degilde, hakemin karari dogru, video hakemin karari yanlis, bu nasil bir sacmalik, buz gibi gol güme gitti
gol atıyon seviniyorsun bir dakika bekliyorsun gol iptal sevincin de boşa gidiyor varmı böyle gerizekalıca bir sistem ? Bunlar heyecan veren herşeyin içine ediyorlar dur bakalım daha ne saçmalıklar gelecek.

Çevrimdışı mylife1903

Gozunu kapamiyor galiba

Çevrimdışı tangaz

ben ilk anda ofsayt gördüm hala da öle görüyorum kolay pozisyondu vidyoluk bişi yoktu yardımcı sıçtı bence
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bu vidyo işi patlar benden sölemesi. kaldırırlar bunu. gümüşdağı görmek isterim o zaman  :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

sadece foto çekilirken yapmıyor ki bunu :D

Adam normal değil :D

Çevrimdışı AvrupaKartalı

sadece foto çekilirken yapmıyor ki bunu :D

Adam normal değil :D

manyaklarda hep bizi buluyor  :D

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tangaz

manyaklarda hep bizi buluyor  :D

dikkat çekmek için yapıyor cool takılıyor aklınca  :bandit:

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Allah için bare Aboubakar alsınlar ya tamam talisca bu sene olmazsa seneye kesin gider ama bare Aboubakar ı tutun ya.

Çevrimdışı mellfred

abuo gol atacak diye aklım gidiyor. demin şık çalımlarla içeri  sızıcak gibiydi indirdiler hemen  :D

Çevrimdışı tangaz

şili 3-4 atar diyordum tam hayal kırıklıgı oldular derken vidal attı güzel gol...

Çevrimdışı Berat

Video hakem uygulamasının oturup teknolojinin daha da gelişmesi 2 sene alır.

Çevrimdışı tangaz

yardımcılar zıcıyor bu mç

Çevrimdışı 38life

Bu akşamki 2 maç sanırım Video Hakem aleyhindeki tartışmaları sonlandırmıştır.

Çevrimdışı AigleBordeaux

İkinci golde kamerayı sadece şov için kullandılar galiba hangi hakem bu golü vermez
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Savaş

Video hakem virali gibi maçlar izledik.

Ben beğenmedim bunu. Hatasıyla sevabıyla sadece orta hakem yeter bana.

Gram zevk almadım.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Quaresma'cı değilim, takım oyununa uygun olmadığını ve egosu yüksek olduğunu da düşünüyorum ama

"Başbelası" ne demek?

Saygı Lütfen...
Bu arkadasimiz Denetçi yetkilerini kullaniyor dokunulmazligi var , biz ayni seyi soylesek direkt MODERASYON yeriz daha ilerisini de yapiyor , onu da biz yapsak No Post yeriz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beni niye yok saydın @Yunus Emre Dökmeci yakıştıramadım sana :D

Q7 nin adını yazdığım için ceza almışlığım var :D

Forumda adını yazmak bile yasaktı bi ara şaka değil gerçek :D
Ben adami sirf korudugum icin forumu trolluyorum gerekcesi ile 4 kez moderasyon yedim buna ne diyecen :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: