2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6927612 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ereninanoğlu

3 ay boyunca bunu bekleriz simdi abi gelsinde yeter 3 ayi goze aliyorum 😂

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

BURAK YILMAZ

Çin basınına hedefinin GS ye dönmek olduğunu söylemiş.

Fikret Başkan Oku..

http://sports.qq.com/a/20160423/021360.htm

saygılar

Ya 上周 ayrı yazılıyor mu ne biçim gazete bu hiç mi dikkat etmiyorlar yazdıklarına  :s20:

Çevrimiçi Necmi

Abi olurmu nediyosunuz hani benzema filan hikaye gibide bu olma ihtimali varya heyecanlandirdi beni 😐
Benzemaya gerçekten teklif gitti aspragas bir haber değil o kimlere teklif gittiğini bilseniz
korkudan dillendiremiyoruz bile :D
ben benzema haberini 15 gün önce almıştım. costa haberinide bir hafta önce aldım valla şahiy olsun diyede
@tangaz  a çıtlatmıştım :D  mesela bir 10 numarada var ama taliscanın durumuna bağlı talisca manuya
giderse bir bakmışsın yerini aldığı kişide buraya gelir.
Başkan bu sefer şl için büyük oynuyor. Belki hiç biri olmaz ama bu seneki transferler çok üst perdeden başladı.
şl guruptan çıkma olmazsa el yürüme niyetinde.

Çevrimdışı underworld

costa opsiyonlu kiralık mı olacak yoksa öteki türlü daha abu'yu alamıyoruz  :alala:

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Abi zaten oyle olmasi lazim artik buyuk oynayip buyuk isler yapmamiz lazim yok burak yilmaz filan olmaz abi zaten ligi alirsinda artik clde filan basari sart oldu yani insallah guzel seyler olucak en cok istedigimde su renklileri transferlerle aglatmak 😄

Caner erkin ve olursa burak yılmaz transferleri birbirine benzer mi? Yani  caneri çoğumuz sevmezdik ama şimdi o kadar negatif değiliz. Burak için de aynısı olur mu?

Caner başkaa Burak başka.Caner hırsından dolayı bazı şeyleri yapıyordu falan hani sevmezdim şimdi yalan yok ama nefret etmezdim.Amaa Burak emek hırsızı çirkef pisliğin karaktersizin teki.Caner biraz daha evin serseri çocuğu tarzı, burak ise karaktersiz.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Benzemaya gerçekten teklif gitti aspragas bir haber değil o kimlere teklif gittiğini bilseniz
ben benzema haberini 15 gün önce almıştım. costa haberinide bir hafta önce aldım valla şahiy olsun diyede
@tangaz  a çıtlatmıştım :D  mesela bir 10 numarada var ama taliscanın durumuna bağlı talisca manuya
Başkan bu sefer şl için büyük oynuyor. Belki hiç biri olmaz ama bu seneki transferler çok üst perdeden başladı.

Ancak savunmada ismi geçenler gene pek tat vermiyor Moledo felan burdada artık performans verebilitesi yüksek futbolcularla ilgilenmemiz lazım diye düşünüyorum.

Çılgın gol dansı eden adamımız alınmış hadi hayırlı olsun kap bekliyoruz sadece...
Fabri mi  :lol: :lol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Ancak savunmada ismi geçenler gene pek tat vermiyor Moledo felan burdada artık performans verebilitesi yüksek futbolcularla ilgilenmemiz lazım diye düşünüyorum.

onlarda yemdir :)

ben çözdüm artık başkanı sizde çözün kaç yıl oldu artık :)

Çevrimdışı underworld

teklif götürme önemli değil ki gidip messi'ye bile teklif götürebilirsin burda mesele transferlerin olurutabilesi var mı ?
Malum maddi şartla vs ...

+ juan mata yerine mikitaryan olsun derim  :D

teklif götürme önemli değil ki gidip messi'ye bile teklif götürebilirsin burda mesele transferlerin olurutabilesi var mı ?

FFP olmasına rağmen oluyor birçoğu bide FFP olmasa :)

Beyler Burak bize gelmiş skysports'da gördüm şimdi.

Ama İspanya'daki takımımıza  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı underworld

FFP olmasına rağmen oluyor birçoğu bide FFP olmasa :)

inş transferin son günlerine kadar kalmaz da kampa yetişirler, artık kimler gelecekse .

Çevrimdışı BORAN

çanakçı,paspas spor'un şu an maaş dengesi kurması gerekiyor yanlış bilmiyorsam ve bizimde sattığın kadar al bu sattığın kadar al sınırlaması seneye bitiyor biliyoruz buraya kadar tamam şimdi bizim bunlar gibi maaş sınırlamamız olmadığı için kiralık alıp (bu üst klas topçuları ve kulüplerini ikna ettiğimizi düşünerek) maaşlarını da abartmadan verdiğimiz taktirde bir engele takılıyor muyuz?
Eğer böyle bir şey yok ise bu yönteme dönebilir miyiz yoksa buna mı döndük bunlar mı kovalanıyor acaba ?
Başkan büyük oynuyor galiba bu senede böyle güzel takıma katkı verecek transferleri oturtursa şans transferleri olmadığını kanıtlayacak artık insanlarda şapkadan/yumurtadan çıktı lafını bırakır herhalde bende artık yönetimi ayakta alkışlarım  :evillol:

Çevrimdışı bordele

Matanin bu sezon herhangi bir 90 dakikasını izledin mi?
Av zamanı

Abi bu sezon iyi bir takım gelicek mi onu söyle sen.Quaresma'dan kurtulabilecek miyiz birde  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gece transfer piyasası baya bereketliymiş Costalar, Matalar, Benzemalar havada uçuşuyor

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Gece transfer piyasası baya bereketliymiş Costalar, Matalar, Benzemalar havada uçuşuyor

Sahurda çektik tinerleri malum iftara kadar yok o yüzden o isimler  :lol:

Çevrimiçi Necmi

:upto: :upto:
teklif laf olsun diye götürülmez. bir plan çevresinde dolanırsın mümkün olan bir şey görürsün teklif götürürsün olur olmaz
ama bir şekilde olabilitesini görmüşsündür gerisi pazarlık işi.
menajerlere laf ediyorsunuz ama böyle oyuncularda menajer olmadan transfer edilemez.

Çevrimiçi Necmi

Abi bu sezon iyi bir takım gelicek mi onu söyle sen.Quaresma'dan kurtulabilecek miyiz birde  :lol:
:bandit:

Çevrimiçi Necmi

gece ile alakası yok bunlar zaten bilinen şeyler ne yani gece ortaya atıldı diye gecemi teklif götürülüyor.
sor @tangaz  a ne zaman söylemişim ona costayı birde benzemayı ne zaman söylemişim ben o lafları söylediğimde
daha kimse rüyasında görmemişdi. on numara ismini vermedim onu duydum @ZEKI  de çok başka bir yerden duymuş
ateş olmayan yerden duman çıkmaz. ben duyum yapmıyorum bunu not düşeyim. Dedikoduları söylüyorum.
olur olmaz böyle bir şey duydum ilkde siz duyun yakında her yerden duyulacak nasılsa
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2017, 04:07:43 Necmi ]

Çevrimiçi Necmi

Matanin bu sezon herhangi bir 90 dakikasını izledin mi?
izlemedim oyuncuda övmüyorum sadece duyduğumu söylüyorum. işin performans
kısmı beni değil hocayı alakadar eder. bazen oyuncu performansları takımlada alakalıdır.
manu çok git gel yaşıyor. olurmu olmazmı bilemem ilgileniyorlarmı gerçekten onuda bilmiyorum
bildiğim şey Beşiktaş ölüyü diriltir. Avrupadada şu anda parlayan yıldız gibi duruyor.
Değişik bir kimlik kazanıyoruz bir nevi rehabilitasyon kliniği gibi görünüyoruz.

Çevrimdışı Orhan_

:bandit:

Yapılacak transferlerden çok daha fazla merak ettiğim şey aslında Quaresma'nın gidip gitmeyeceği.. Şu ifadeden sonra canım sıkıldı  :akuma:

Takımdan birine 16 milyon € luk bi teklif gelmiş bizim.

Ozzy'den başkası değildir muhtetemelen 24 milyon € luk bir teklif bekleniyormuş.

8 milyon € da tolgay olabilir.

Çevrimdışı Orhan_

inş transferin son günlerine kadar kalmaz da kampa yetişirler, artık kimler gelecekse .

En son ne zaman kamp öncesi tüm transfer işlerini bitirdik hatırlamıyorum ama mali durumlara bakınca son saniyeye kadar beklemek zorunda kalabiliriz. En azından taraftara şirinlik yapmak için ilk haftadan saçma işlere girişmiyorlar.. Örnekleri dolu...

Etiketler: