2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6933836 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Burak da gelecek
insallah talisca gitmez bir yere
Çünkü bu kafayla ardaya da yürür bunlar
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

benfica taliscayı satarsa bizim geçen sene ödediğimiz 2 milyon kirayı bize geri verecek  :money:
Gomez isine doner bu abi

Benfika porto bu takimlarla oyun oynanmaz, adamla oynarlar farkina varmazsin. Herifler taliskayi iki sene kiraladikar, maliyetini cikarttilar.
Italyanlar vermez parayi dedik, sirkete getirecekler bizi dedik, hop hazirlik maci falan patlamis olay

Porto, benfika falan fikret ormanin 5 yilda yaptigi transferi bir transfer doneminde yapiyordur, toplam kazandigi parayi da tek oyuncudan vuruyordur.

Bu heriflerle yataga gireceksen cok dikkatli olacan.

Satar bu adamlar kimsenin gozunun yasina bakmazlar.

Gorduk korku filmini, ben abuyu da taliskayi da satarlarsa tramsferin son gunu kimse aglamasin demistim, herifin malin ister satar ister sabaha birakir. Yok taliska burada mutlu falan benfikayi zerre enterese etmez, bizi konturpiyerde birakir yane

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

25 26 gol atacaksa burak gelebilir bence. Mühim olan Beşiktaş in başarısı.

Çevrimdışı underworld

Hayır gelecek parayla 2 stoper alabiliriz yani. Ozzy yerine tolgay oynar.
Tolgay'a bir şey olursa necip - inlerle çıldırmaca yaşarız.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Gomez isine doner bu abi

Benfika porto bu takimlarla oyun oynanmaz, adamla oynarlar farkina varmazsin. Herifler taliskayi iki sene kiraladikar, maliyetini cikarttilar.
Italyanlar vermez parayi dedik, sirkete getirecekler bizi dedik, hop hazirlik maci falan patlamis olay

Porto, benfika falan fikret ormanin 5 yilda yaptigi transferi bir transfer doneminde yapiyordur, toplam kazandigi parayi da tek oyuncudan vuruyordur.

Bu heriflerle yataga gireceksen cok dikkatli olacan.

Satar bu adamlar kimsenin gozunun yasina bakmazlar.

Gorduk korku filmini, ben abuyu da taliskayi da satarlarsa tramsferin son gunu kimse aglamasin demistim, herifin malin ister satar ister sabaha birakir. Yok taliska burada mutlu falan benfikayi zerre enterese etmez, bizi konturpiyerde birakir yane

benfica başkanı delikanlı çocuk yapmaz öle şeyler
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Tolgay'a bir şey olursa necip - inlerle çıldırmaca yaşarız.
Biz beşiktaşlılar  toraman veli ikilisini gördük orta sahada abi. O zaman çıldırmadiysak bidaha hiç cildirmayiz. :D :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Kutay

benfica başkanı delikanlı çocuk yapmaz öle şeyler
valla abi çıkarı varsa yapar bence avrupalıların çıkarı olunca gözü hiçbir şey görmez
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mylife1903

Cumanin gelisi persembeden, ay basinin gelecegi ayin 30undan belli degil mi?

Bizim abunun bu bonservis problemi sezon basi belli degil miydi?
Bir kisim hissesi firansada bir kisim hissesi portekizde degil miydi? Mitrovice 4.2 verecegine gidip firansizlari aradan cikrtmakmdaha mantikli defil miydi?
Sonra pilan pirohram diyix

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı cagdas44

Ahmet Nur Çebi, beIN SPORTS'a konuştu: "Şenol Güneş'le sorunumuz yok. Birbirimizden memnunuz ve yolumuza devam edeceğiz."

Çebi: "1 stoper ihtiyacımız var. Bunu hallettikten sonra pek transfer yapmayı düşünmüyoruz ancak giden olursa, yerlerini doldururuz."

Çebi: "Aboubakar için çalışmalarımız sürüyor. Bizimle kalacak diye umuyorum. Burak Yılmaz ise gündemimize bile gelmedi."

Çevrimdışı fatihbjk

Cenk'e 10-12 laflari dolasiyordu. Acaba diyorum Burak, Cenk'in yerine mi dusunuluyor?

Ozi'ye eger 17-18 gibi rakamlar teklif edildiyse satilmali. Onemli olan yerine adam bulabilmek. Hatta o aldigin adami birkac sene sonra tekrar iyi rakama satip tekrar yerine adam alabilmek onemli bana gore. Bazen duygusal davrandigimizi dusunuyorum. Kendimizi borcu olmayan kulup gibi dusunmeyelim. Bu borclar ancak al, degerlendir ve sat yontemiyle biter.

Marcelo konusunda cok ikilemdeyim. 30 yasinda adama 8-9 milyona satmak lazim diyorum, bi taraftanda elimizde adam akilli tek stoper Marcelo var, ya gelen yerini dolduramazsa. Gs'nin durumuna dusermiyiz diyorum.( defans hatti olarak)

Allah hayirlisini versin ne diyelim.

[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2017, 23:03:36 fatihbjk ]

Çevrimdışı cursedofdragon

[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2017, 23:11:27 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Cenk'e 10-12 laflari dolasiyordu. Acaba diyorum Burak, Cenk'in yerine mi dusunuluyor?

Ozi'ye eger 17-18 gibi rakamlar teklif edildiyse satilmali. Onemli olan yerine adam bulabilmek. Hatta o aldigin adami birkac sene sonra tekrar iyi rakama satip tekrar yerine adam alabilmek onemli bana gore. Bazen duygusal davrandigimizi dusunuyorum. Kendimizi borcu olmayan kulup gibi dusunmeyelim. Bu borclar ancak al, degerlendir ve sat yontemiyle biter.

Marcelo konusunda cok ikilemdeyim. 30 yasinda adama 8-9 milyona satmak lazim diyorum, bi taraftanda elimizde adam akilli tek stoper Marcelo var, ya gelen yerini dolduramazsa. Gs'nin durumuna dusermiyiz diyorum.( defans hatti olarak)

Allah hayirlisini versin ne diyelim.
Şimdiki yönetimin stoper transferinde başarısı düşük. Ben de ikilimdeyim acikcasi. Sampiyonlar ligindeki ilk macimizdaki 11 i merak ediyorum :D

Çevrimdışı Doğukan E.

Benim kadrom bu :)

İçerdeki çoğu maç için çok uygun bi kadro.
4-5 golü kesin görür maç başına. Özellikle kanatlar çok güven veriyor

İçerdeki çoğu maç için çok uygun bi kadro.
4-5 golü kesin görür maç başına. Özellikle kanatlar çok güven veriyor

İçerdeki maç için yaptım zaten Vodafone Park'ta gelen geçene pat küt :)

Deplasmandaki maçta atiba-oğuzhan oynar :)

Rakibe göre Caner ve beck :)

Çevrimdışı Doğukan E.

İçerdeki maç için yaptım zaten Vodafone Park'ta gelen geçene pat küt :)

Deplasmandaki maçta atiba-oğuzhan oynar :)

Rakibe göre Caner ve beck :)
Babel bekine yardım eden türde kanat.
Lens te öylemiydi? Pek aklımda kalmamış o yönü var mıydı Lensinde?
Malum Q7 nin öyle işleri hiç yapmadığı aşikar

Çevrimdışı Ersoy

Gustavo Gomez'le ilgileniyomuşuz bu sefer gelsin bari.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Vida dan soğudum açıkçası
gelmeyecek zaten belli oldu gelmesinde boşverin
Marcelo Gustavo Gomez fena olur

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın da çok istediği ancak Milan'a transfer olan Gustavo Gomez'in kiralık olarak transferi için nabız yoklandığı bilgisine ulaşıldı.

Görüşmelerin devam ettiği önümüzdeki günlerde bu transferin netlik kazanacağı bildirildi.

Çevrimdışı uğur07

Hem kadroyu koruyup hem transfer nasil yapacaklar merak ediyorum. Gercekten zor durum. Insallah en iyisi olur.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gustavo Gomez'le ilgileniyomuşuz bu sefer gelsin bari.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gomez sağ ayaklı stoper kimin yerine geliyor ?

Trencilik mi oynuyoruz sağ stoperde ısrarla takıma sağ stoper mi alıcak yönetim sol stoper ihtiyaçken  :alala:

(Marcelo,Mitrovic,Franco,Milosevic ve gomez) ilginç gerçekten.

Hem kadroyu koruyup hem transfer nasil yapacaklar merak ediyorum. Gercekten zor durum. Insallah en iyisi olur.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

el altından para veririz bizim kocaelibirlikspor'a aras'ı 10 milyon €'ya alır mesala olma mı :D  :evillol:

Etiketler: