2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6932072 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

hiç olmadı free titi'yi alırız demi abi :D

Marcelo-titi yaparız :)
Kalacak gideceklere bagli. Milosevic kalsin bir sans daha verelim. Atinc kiralansin
Marselo, tosic, mitrovic, atinc, milosevic olur. Free titi yerine yalcini alirim 300bin yuroya oynayacaksa gelsin otursun.

Çevrimdışı tangaz

Monaco'nun orta saha oyuncusu Nabil Dirar: "Fenerbahçe’ye saygılı olmalıyız ancak çok fazla saygılı olmaya gerekte yok."

ahahaha
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetemre

wayy arkadaş swen goran eriksonu gördüm ürperdim şöle şanslı olamadık hayatta adamın geceliği bi milyon dolarrr
Herşey dahil mi 🤢
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı El Nino

Edgar Prib
Ricardo Centurion

Bu iki adamda boşta görünüyor. Özellikle Edgar Prib bize çok faydası olur kanaatindeyim. Fikri olan var mı bu iki oyuncu konusunda.

Çevrimdışı El Nino

Monaco'nun orta saha oyuncusu Nabil Dirar: "Fenerbahçe’ye saygılı olmalıyız ancak çok fazla saygılı olmaya gerekte yok."

ahahaha

İsmail'in sözlerinden sonra bunlar patates olur ancak  :biggrinking:

Çevrimdışı cursedofdragon

Kalacak gideceklere bagli. Milosevic kalsin bir sans daha verelim. Atinc kiralansin
Marselo, tosic, mitrovic, atinc, milosevic olur. Free titi yerine yalcini alirim 300bin yuroya oynayacaksa gelsin otursun.

ersan gülümüde alalım bari o zaman :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç: "1 liralık maytapla 350.000 Euro'luk çimi yakıyorlar. Sonra da zemin kötü diye dert yanıyorlar."

Adam hakli şimdi :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Benzema olmuyor galiba, benzema isi yatArsa ayni til daha bi butce dostu jilas var antepte, alalim onu

Çevrimdışı El Nino

Ayrıca Edgar Prib Marcelo'nun da Hannover 96'dan eski takım arkadaşı ne dersiniz uymaz mı bize?

Çevrimdışı tangaz

Ayrıca Edgar Prib Marcelo'nun da Hannover 96'dan eski takım arkadaşı ne dersiniz uymaz mı bize?

o bölge öncelikli ihtiyacımız değil ki hem bu çocukta sscb kanı war uymaz bize
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Neo Nesil

Arsenal Cenk Tosun İçin Beşiktaş Kulübüne 12 Milyon Euro Önerdi (De Marke)

Yilan haber.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Caner erkin ve olursa burak yılmaz transferleri birbirine benzer mi? Yani  caneri çoğumuz sevmezdik ama şimdi o kadar negatif değiliz. Burak için de aynısı olur mu?

Çevrimdışı BORAN

Başkan bu haysiyetsiz arkadaşı yem olarak kullanıp gündemi meşgul ediyor arkasından güzel işler kovalıyorsa ayakta alkışlarım ama diğer türlü gerçekten geldi/gelecek/geliyor ise çok fena söverim ve bütün saygımı yitirirler bu kadar tepki üzerine geleceğini sanmıyorum gerçi ama büyük konuşmamak gerek. inşallah ilk seçenektir  :bandit:

Çevrimdışı cagdas44

Caner erkin ve olursa burak yılmaz transferleri birbirine benzer mi? Yani  caneri çoğumuz sevmezdik ama şimdi o kadar negatif değiliz. Burak için de aynısı olur mu?

Canerle Burak çok farklı, birinin doğrudan bizimle bağlı bir geçmişi varken diğeri genel bir antipatiye sahipti.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Çevrimdışı Yalçın

Caner gs'den baska bir takima gecmis, ordan fb'ye gecmis oradan da Besiktas'a gelmis klasik uc buyukler topcusu. Agresifligi her zaman bilinen bir adam. Biri demisti gecenlerde "Caner sahada dalasacak adam bulamazsa kendisiyle kavga eder" diye. Burak ise baska. Bizde ilk oynadigi zamani hatirliyorum. Formayi sortunun uzerine cikarir, artist artist kosar, hiziyla goze batardi. Ama eksiklikleri coktu. Sonra o degisti bu degisti Besiktas'la yollari ayrildi. Buraya kadar antipatik bir durum yok. Ne zamanki ufaktan ufaga, olmadik pozisyonlarda sanki bir yeri kirilmis gibi kendini yerlere atip 3-4 dakika sonra ayaga kalkmalari basladi. O zaman bakis acilari da degismeye basladi. Haksiz kazanc elde eden bir top tepiciye donusuyorsun cunku. Hem hakkin olmayan bir kazanim elde ediyorsun serbest vurus/penalti gibi. Hem de ayni isten parasini kazanan bir baska futbolcunun hanesine eksi puan yazdiriyorsun. En sonunda ne zamanki bizim macta kendini atip penalti kazandirtti oynadigi takima. Iste o zaman tuyu dikti. Ha gercekten cakarlardi tekmeyi, kendisi de duserdi o zaman diyecek sey yok. Ama sen o hareketi bir de "Besiktasliyim" dedigin bir takima yapiyorsan orada top tepicinin futbolcu ahlakligindan bahsedilmez. Baskan'da burada kendisini toparlamali. Siyaset arenasi degil ki burasi "dun dundur bugun bugundur" diyesin. Hem ahlakli futbolcu istiyoruz diyeceksin hem de ahlaksiz bir adami bu ortama sokacaksin. Alamiyorsan santrofor, diyeceksin o zaman alamiyoruz diye. Burak murak adami zivanadan cikarmaya gerek yok. Gider kendi sirketinde kimi alir cikarirsa cikarir. Burasi ne siyasi parti ne de sirket. Kaldi ki bu adam 500 bin euro'yu begenmemis parayi 650 bin euro'ya cikarmalari icin Arda'yi gaza getirip FT'nin ustune salmis, bagir cagir konusmus, onun sonunda da bugunlerin fitilini atesletmis bir adam. O gunden beri mili takim toparlanamiyor. Yani hangi akla hizmet aklim almiyor.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı tangaz

Çevrimiçi hasankale

Eski Yonetici Erol kaynara gore lyon Marcelo icin 8.3 milyon euro ya kadar cikmis.Bide talisca yada oguzhandan biri gidecek diyor.

Çevrimdışı tangaz

Eski Yonetici Erol kaynara gore lyon Marcelo icin 8.3 milyon euro ya kadar cikmis.Bide talisca yada oguzhandan biri gidecek diyor.

ozzi gidecekse marcelo gitmesin

Etiketler: