2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6932688 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Egos

Ülkede darbe oldu, Sosa'nın ve Gomez'in gideceği Temmuz'un sonunda netleşti. Senin o tarihe kadar o mevkilere adam alacağın belli değildi, hatta transfer bütçen bile belli değildi.

Şu FFP kriterleri altındayken ve sattığın kadar alabilirken işin son ana kalacak. Başka bir durum mümkün değil.

gomez darbe nedeniyle gitti, ama öncesinde de anlaşma sağlanamamıştı. sosa ise ligin ilk yarısı gidip milan'la masaya oturmuş, aylarca el sallamış yöneticilere, o kadar zaman bir alternatif düşünülmemesi "hoş" olmadı. geçen seneki şanssızlıkları yabana atmamak lazım, fakat kulübün ilk seçenek olarak belirledikleri ile ikinci seçenekler arasında uçurum var ve bu salt geçen yıla ait bir durum da değil.

onun dışında yönetimin arkasındayız, seviyoruz, burak yılmaz haberleri artık bitsin. burak'ın beşiktaş'ta başarılı olma ihtimali, burak'ı beşiktaş'a getiren yönetimin başarılı olma ihtimalinden çok daha fazla. gelirse belki forvet sorunumuz kalmaz, ama yönetim problemimiz olduğu açığa çıkar.

Çevrimdışı Kutay

Şenol güneş ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. 2.5 milyon € alıcak ve bonuslar var.
Bu sene hariç 2 yıl mı yoksa bu sene ile mi beraber
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Heh, scouting konusu açılıyor yavaştan. Menajeri verdiriyor, o paranın yarısı menajerin cebine giriyor.

Benfica ve Porto o kadar adam satıp FFP kriterlerine takıldı. Oyuncu satıyorlar, her sene CL'deler, ödedikleri oyuncu maaşlarının düşük olduğunu da Quaresma örneğinden biliyoruz.

Nerede bu paralar peki?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlginç gerçekten. Adamlar yıllardır fahiş fiyatlara topçu satıyorlar ve buna rağmen FFP kriterine takılıyorlar. Demek ki paranın tamamı klübe gitmiyor. Tamam belli bir miktar menejerlik ücreti olur ama burada benim anladığım menejerler bu klüpleri işyeri gibi kullanıyor.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı cursedofdragon

onu bilmiyorum.

Çevrimdışı Berat

Şu Beşiktaş başlığında neden fenerbahçe konuşuluyor @Necmi abi ?

Raporlamışsın zaten bir de buraya yazmana gerek yok.

Çevrimdışı Egos

anlaşmanın bitiş tarihini bizim başkanlık seçimlerimize denk getirdikleri söyleniyordu, yani bu sene dahil.

Çevrimdışı Kutay

anlaşmanın bitiş tarihini bizim başkanlık seçimlerimize denk getirdikleri söyleniyordu, yani bu sene dahil.
daha önce 1+1 imzalanmıştı zaten şimdi 2 yıl deniyor ne farkı var o zaman hiç bir şey anlamadım ben bu işten  :alala:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı Egos

daha önce 1+1 imzalanmıştı zaten şimdi 2 yıl deniyor ne farkı var o zaman hiç bir şey anlamadım ben bu işten  :alala:

önceki anlaşma 2+1'di, onu mu diyorsun bilmiyorum. bu sene +1 devreye girdi, 1,5 milyon alıyordu, onda düzeltme yaptılar; bonuslar da yükseltilmiş sanırım.

Çevrimdışı abdusta

2019 da yönetimin görev süresi bitiyor
anlaşmada mayıs 2019 bitişi olarak uyarlandı

saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

gomez darbe nedeniyle gitti, ama öncesinde de anlaşma sağlanamamıştı. sosa ise ligin ilk yarısı gidip milan'la masaya oturmuş, aylarca el sallamış yöneticilere, o kadar zaman bir alternatif düşünülmemesi "hoş" olmadı. geçen seneki şanssızlıkları yabana atmamak lazım, fakat kulübün ilk seçenek olarak belirledikleri ile ikinci seçenekler arasında uçurum var ve bu salt geçen yıla ait bir durum da değil.

onun dışında yönetimin arkasındayız, seviyoruz, burak yılmaz haberleri artık bitsin. burak'ın beşiktaş'ta başarılı olma ihtimali, burak'ı beşiktaş'a getiren yönetimin başarılı olma ihtimalinden çok daha fazla. gelirse belki forvet sorunumuz kalmaz, ama yönetim problemimiz olduğu açığa çıkar.
Sosa sözleşmeli oyuncumuzdu ve Gomez de anlaşma maddesine göre sadece Fiorentina'ya dönebilirdi ve satışından pay alacaktık. Satabildiğin kadar alma koşulu da, transfer bütçesini bilinmez kılıyordu.

Plan yapabilmek için yeteri kadar şeye sahip değildik yani.

Çevrimdışı tangaz

pedro francoya portekizden talip varmış 2-3 atsınlar bari :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cagdas44

Hoca bize ilk geldiğinde 2+1 imzalanmıştı, 2 yıl bitti kullanılan 1 17-18 sezonu içindi muhtemel sözleşme 17-18 ve18-19 sezonları için olacak. Opsiyondan dolayı devam eden bir sözleşme olduğu için 1 yıl için gibi görünse de gerçek manada 2 yıllık bir sözleşme

Çevrimdışı tuncaboylu

İlginç gerçekten. Adamlar yıllardır fahiş fiyatlara topçu satıyorlar ve buna rağmen FFP kriterine takılıyorlar. Demek ki paranın tamamı klübe gitmiyor. Tamam belli bir miktar menejerlik ücreti olur ama burada benim anladığım menejerler bu klüpleri işyeri gibi kullanıyor.
Aynen öyle abi, tam isabet bir tespit.

Çevrimdışı Berat

pedro francoya portekizden talip varmış 2-3 atsınlar bari :money:

Bütün dualarım seninle evlat.

Çevrimdışı abdusta

Çevrimdışı Kalyoncu

Kın 

daha kap gelmediğine göre şimdiden saydırmak lazım boşa gitmiyo nası olsa adres emek hırsızı

o değilde bu iş hakkaten ciddileşirse kaç kiş R yapacak ve savunacak çok merak ediyorum

geçmişi irdeleyen mylife1903 için ifşa vakti is coming :D
Bedavaya alalım kullanıp atalım. 30 gol atar ama madem safları belirliyoruz bizim safımız belli emek hırsızı yüzüne tükürülecek adama bu formayı giydirmek nedir. Beşiktaşlılık bir değerler manzumesidir.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kutay

Hoca bize ilk geldiğinde 2+1 imzalanmıştı, 2 yıl bitti kullanılan 1 17-18 sezonu içindi muhtemel sözleşme 17-18 ve18-19 sezonları için olacak. Opsiyondan dolayı devam eden bir sözleşme olduğu için 1 yıl için gibi görünse de gerçek manada 2 yıllık bir sözleşme
2019 da yönetimin görev süresi bitiyor
anlaşmada mayıs 2019 bitişi olarak uyarlandı

saygılar
teşekkürler sağolun :)
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı tangaz

Kın  :lol:

daha kap gelmediğine göre şimdiden saydırmak lazım boşa gitmiyo nası olsa adres emek hırsızı

o değilde bu iş hakkaten ciddileşirse kaç kiş R yapacak ve savunacak çok merak ediyorum

geçmişi irdeleyen mylife1903 için ifşa vakti is coming :D

yorumlar şöle olur içime sinmiyor ama iyi goldü sayesinde aldık yada ozzi olmasa atamazdı o golü gibi  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sametbagan

5 stoper olursa kavga dövüş eksik olmaz.
Neticede stoper ,rotasyonu olmayan veya en az olan mevkidir ( Rhodo son açıklaması açık örnek ).
Bek ve kanat yedeği  de caner  olacağından fazlalık olur.
5.ci altyapıdan olabilir

Valla altyapı genç menç deyip şov yapma bence burda öle tribünlere oynamak olarak algılanır sonra burda ki forumcuların hepsi bilinçli dikkat et bence değil mi @tangaz :eyes

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı cagdas44

Oğuzhan'ın satışından Arsenal'e pay verileceği bilgisi transfer edildiği 2012 yılı denetleme raporunda yer almıyor. Rapora göre;

Futbolcu Oğuzhan Özyakup'un transferi için Arsenal FC'ne 500,000.Euro sözleşme fesih bedeli ödenecektir.
Futbolcunun kendisine ise;
2012-13 Sezonu: 400,000avro garanti ücret, 7,500avro maç başı ücret (40 maç ile sınırlıdır)
2013-14 Sezonu: 425,000avro garanti ücret, 7,500avro maç başı ücret (40 maç ile sınırlıdır)
2014-15 Sezonu: 450,000avro garanti ücret, 7,500avro maç başı ücret (40 maç ile sınırlıdır)
2015-16 Sezonu: 475,000avro garanti ücret, 7,500avro maç başı ücret (40 maç ile sınırlıdır)
ödenecektir.
Futbolcuya ayrıca ilk sezon için 100,000avro imza parası ödenecektir.

Çevrimdışı brkntcnr

30 yaşına girecek Lens' e 5 milyon bonservis vermek mi yoksa serbest kalan Ghezzal' a imza parası vermek mi daha mantıklı?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Oğuzhan'ın satışından Arsenal'e pay verileceği bilgisi transfer edildiği 2012 yılı denetleme raporunda yer almıyor. Rapora göre;

Futbolcu Oğuzhan Özyakup'un transferi için Arsenal FC'ne 500,000.Euro sözleşme fesih bedeli ödenecektir.
Futbolcunun kendisine ise;
2012-13 Sezonu: 400,000avro garanti ücret, 7,500avro maç başı ücret (40 maç ile sınırlıdır)
2013-14 Sezonu: 425,000avro garanti ücret, 7,500avro maç başı ücret (40 maç ile sınırlıdır)
2014-15 Sezonu: 450,000avro garanti ücret, 7,500avro maç başı ücret (40 maç ile sınırlıdır)
2015-16 Sezonu: 475,000avro garanti ücret, 7,500avro maç başı ücret (40 maç ile sınırlıdır)
ödenecektir.
Futbolcuya ayrıca ilk sezon için 100,000avro imza parası ödenecektir.
Ersan'ın kap bildiriminde de öyle bir şey yok ama şu anda Adana ile mahkemeliğiz bu tip bir pay yüzünden.

"Oyuncu Ersan Adem Gülüm'ün transferi konusunda Adanaspor Kulübü ile anlaşma sağlanmış olup; sözleşme fesih bedeli olarak Adanaspor Kulübü'ne 2.000.000.Euro ödenecektir. Ayrıca oyuncunun 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Kupası karşılaşmalarında yer almasına bağlı olarak Adanaspor'a sezon başına 1.000.000.Euro'ya kadar ek ödeme yapılabilecektir."
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

30 yaşına girecek Lens' e 5 milyon bonservis vermek mi yoksa serbest kalan Ghezzal' a imza parası vermek mi daha mantıklı?

2 side gereksiz.

Etiketler: