2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6931724 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

burak anketi yapılmış 18bin küsür katılım var 2/3ü gelmesin demiş 1/3ü gelsin demiş, şaşırdım ben %85-90 gelmesin beklerdim.
Burak'ı getirirlerse benim için yönetim biter, bu zamana kadar yaptığı iyi işlerin gözümde değeri kalmaz, yazıklar olsun derim. bu sezon 3 forma alma düşüncem vardı, 1 tane bile almam.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ulan Elin Benficasi LİNDELOFF gibi kazma bir stoperi 35 milyon € ya satıyor

Biz Marcelo gibi bir stoperi 10 milyon € ya satamıyoruz böyle bir sey olabilir mi ya :akuma:

Arkadaş Hangi Akil mantikla Bu herife 35 milyon € veriyorlar vallahi aklim almiyor :alala:
Heh, scouting konusu açılıyor yavaştan. Menajeri verdiriyor, o paranın yarısı menajerin cebine giriyor.

Benfica ve Porto o kadar adam satıp FFP kriterlerine takıldı. Oyuncu satıyorlar, her sene CL'deler, ödedikleri oyuncu maaşlarının düşük olduğunu da Quaresma örneğinden biliyoruz.

Nerede bu paralar peki?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Benfica markası Beşiktaş markası diye karşılaştırınca cevap ortaya çıkıyor. Tabi yaş maş gibi faktörlerde var..
Abi orasi oyle ama ben Portekiz liginin kalitesinin bizim ligden iyi olmadığini dusunuyorum ama Bu Benfica bir şekilde buluyor iyi oyuncuları bu şekilde nam salmışlar

Yas faktörüne gelince Cidden cok kazma bir stoper , bizom.yerden yere vurdugumuz Tosic ve Mitrovic den daha iyi bir stoper degil bu Lindelofff..

Lindeloffu biz alsak 5 milyona , Yönetime giydirirdik burada bu herife 5 milyon € verilir mi diye

35 milyon € dan bahsediyoruz..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

tamer tuna osmanlıspor ile anlaşıcam diye gitti bizim takımdan.

Osmanlıspor bülent uygun ile anlaşmış ortada kaldı tamer hoca.

Geri gelebilir tekrardan tamer tuna.

Çevrimdışı MUSTAFA_

tamer tuna osmanlıspor ile anlaşıcam diye gitti bizim takımdan.

Osmanlıspor bülent uygun ile anlaşmış ortada kaldı tamer hoca.

Geri gelebilir tekrardan tamer tuna.
Giden gitmiştir. Geri döneceğini düşünmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Töre'yi neden 8 e satmadık diye eleştirdim kiralamak yerine, yine yanlış yerden yanlış argümanlarla vuruyorsun. Konumuz bizim Töre'yi 3 e kiralamamız mı Porto ve Benfica'nın bir tek bizden planlama yanlışlığı nedeniyle son dakikaya kalmamız sebebiyle fahiş kiralama ücreti alması mı?
Töre'yi seneye 12 ye satarız diye kiraladığımızı da sağır sultan biliyordu kimse geri döneceğini umut etmiyordu.. Eskiden daha sağlam argümanlarla geliyordun iyice kaliten düştü biraz toparla, toparlayana kadar cevap vermeme kararı aldım sana :)
Yanlış yer falan değil, onlar da belki Aboubakar'ı neden 8'e satmadık konusunu tartışıyorlardır.

Geçen sene son ana kalmasının sebebini 500 kere yazdık, devamlı aynı konuları tartışmak yersiz. Ülkede darbe oldu, Sosa'nın ve Gomez'in gideceği Temmuz'un sonunda netleşti. Senin o tarihe kadar o mevkilere adam alacağın belli değildi, hatta transfer bütçen bile belli değildi.

Şu FFP kriterleri altındayken ve sattığın kadar alabilirken işin son ana kalacak. Başka bir durum mümkün değil.

Çevrimdışı underworld

Algı oyunları devam ediyor..
BJK tv de müptezelin oynadığı maçları gösteriyorlar...

Stada yureyelim bir şeyler yapalım  Allah aşkına

Burak'ı getirirlerse benim için yönetim biter, bu zamana kadar yaptığı iyi işlerin gözümde değeri kalmaz, yazıklar olsun derim. bu sezon 3 forma alma düşüncem vardı, 1 tane bile almam.
Sen bunu yapınca kim zarar edecek , Yonetim mi ? Yoksa Beşiktaş mi ?

Tamam Burakin bu formayı giymesini hic birimiz kabullenemeyiz bizim değerlerimiz var ve Burak bu değerlere uymuyor karakter olarak

Ama Futbolcuya kizip Maca gitmemek - Urun almamak olmaz , Besiktasa sirt çevrilmez.

Çevrimdışı underworld

Niye uç örneklerde geziniyorsun abi bilerek mi yapıyorsun?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizde tr liginin barça siyiz diyedir

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi orasi oyle ama ben Portekiz liginin kalitesinin bizim ligden iyi olmadığini dusunuyorum ama Bu Benfica bir şekilde buluyor iyi oyuncuları bu şekilde nam salmışlar

Yas faktörüne gelince Cidden cok kazma bir stoper , bizom.yerden yere vurdugumuz Tosic ve Mitrovic den daha iyi bir stoper degil bu Lindelofff..

Lindeloffu biz alsak 5 milyona , Yönetime giydirirdik burada bu herife 5 milyon € verilir mi diye

35 milyon € dan bahsediyoruz..
Lindelöf dediğiniz adamın transfermarkt'ta değeri 1 senede 10 katına çıkmış, 1.2'den 12'ye.

Bu adam stoper bir de. Bir senede ne yapmış da değerini 10'a katlamış?

Olayın Benfica ile ilgisi yok, menajer ve teknik direktör bağlantıları var.

Çevrimdışı Çağatay

Burak artık bu takımın bir ferdi
Ferdi dedim de aklıma gedi
şu hollandadaki bebeyi almıyoz mu biz şimdi ?
neyse burağa geri dönelim
artık bu formayı giyecekse burda onun hakkında düzgün konuşacaksınız
yada burayı terk edin...şaka la şaka bağıra çağıra küfredin olm ne diyim...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Heh, scouting konusu açılıyor yavaştan. Menajeri verdiriyor, o paranın yarısı menajerin cebine giriyor.

Benfica ve Porto o kadar adam satıp FFP kriterlerine takıldı. Oyuncu satıyorlar, her sene CL'deler, ödedikleri oyuncu maaşlarının düşük olduğunu da Quaresma örneğinden biliyoruz.

Nerede bu paralar peki?

Abi iyi guzel diyorsun da 35 milyon € nun 15 milyon € su bile kulubun kasasina girse yine cok buyuk başarı Lindeloff gibi bir oyuncu için benim anlatmak istedigim de bu aslinda

Giden gitmiştir. Geri döneceğini düşünmüyorum.

kavga dövüş ayrılmadık ya o yüzden dedim.

Açık kapı bırakmıştı başkan ilerde teknik trektor olarak demişti.

Klüp bulamazsa geri döner bence :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

kavga dövüş ayrılmadık ya o yüzden dedim.

Açık kapı bırakmıştı başkan ilerde teknik trektor olarak demişti.

Klüp bulamazsa geri döner bence :)
Dönerse Şenol hoca istemez bence  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi iyi guzel diyorsun da 35 milyon € nun 15 milyon € su bile kulubun kasasina girse yine cok buyuk başarı Lindeloff gibi bir oyuncu için benim anlatmak istedigim de bu aslinda
O bile girmiyordur, girse FFP'ye takılmazlar.

Bu kulüplerin misyonu bu, menajerler için paravanlık yapıyorlar.

Çevrimdışı Kalyoncu

Burak artık bu takımın bir ferdi
Ferdi dedim de aklıma gedi
şu hollandadaki bebeyi almıyoz mu biz şimdi ?
neyse burağa geri dönelim
artık bu formayı giyecekse burda onun hakkında düzgün konuşacaksınız
yada burayı terk edin...şaka la şaka bağıra çağıra küfredin olm ne diyim...
Beşiktaş'ın futbolcusuna küfür edilmesini meşru kılmaya çalışıyorsunuz Çağatay bey sizi kınıyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Töre'yi neden 8 e satmadık diye eleştirdim kiralamak yerine, yine yanlış yerden yanlış argümanlarla vuruyorsun. Konumuz bizim Töre'yi 3 e kiralamamız mı Porto ve Benfica'nın bir tek bizden planlama yanlışlığı nedeniyle son dakikaya kalmamız sebebiyle fahiş kiralama ücreti alması mı?
Töre'yi seneye 12 ye satarız diye kiraladığımızı da sağır sultan biliyordu kimse geri döneceğini umut etmiyordu.. Eskiden daha sağlam argümanlarla geliyordun iyice kaliten düştü biraz toparla, toparlayana kadar cevap vermeme kararı aldım sana :)
Cevap vermeme kararı alman önemli değil, eski cevaplarından birini okurum gerekirse.

Westworld'deki robotlar gibi döngüde yaşıyorsun zaten.

Çevrimdışı underworld

Burak gelecekse Sezer Öztürk'te gelsin talisca'yi yedekler.

Çevrimdışı cagdas44

Burak konusunda Twitter üzerindeki bazı paylaşımlar dikkat çekti.

Burak'ın gelmesi durumunda değil gole sevinmek takıma destek olmayacağını dahi söyleyenler var. Bunun yanında önce arma sloganıyla FFP henüz bitmeden gelebilecek en iyi oyuncu kimse o gelsin bizim ihtiyacımız şampiyonluk ve bunun gelirleri diyen ikinci bir söylem mevcut.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Burak konusunda Twitter üzerindeki bazı paylaşımlar dikkat çekti.

Burak'ın gelmesi durumunda değil gole sevinmek takıma destek olmayacağını dahi söyleyenler var. Bunun yanında önce arma sloganıyla FFP henüz bitmeden gelebilecek en iyi oyuncu kimse o gelsin bizim ihtiyacımız şampiyonluk ve bunun gelirleri diyen ikinci bir söylem mevcut.
Konu benim adıma Burak'ın gelip gelmemesi değil koskoca Beşiktaş'ın tek forvet alternatifinin Burak olmasıdır. Bu da nasıl bir planlama yapıldığının göstergesi. Umarım doğru değildir, bekleyip göreceğiz.
Korku akıl katilidir.

Şenol güneş ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. 2.5 milyon € alıcak ve bonuslar var.

Çevrimdışı Çağatay

Beşiktaş'ın futbolcusuna küfür edilmesini meşru kılmaya çalışıyorsunuz Çağatay bey sizi kınıyorum.
Kın  :lol:

daha kap gelmediğine göre şimdiden saydırmak lazım boşa gitmiyo nası olsa adres emek hırsızı

o değilde bu iş hakkaten ciddileşirse kaç kiş R yapacak ve savunacak çok merak ediyorum

geçmişi irdeleyen mylife1903 için ifşa vakti is coming :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Berat

Eşini döven, milli takımı değersizleştiren, yalaka ve haysiyet yoksunu Burak'ı istemiyorum arkadaş. Aynı şekilde Töre'yi bize yaşattığı olumsuz anlardan dolayı istemediğim gibi.

Çevrimdışı Savaş

Memlekette Dunyada forvet mi tükendi kardeşim? Bi bu mu kaldı? Neyi bu kadar özel bu adamın?

Hele bir de dendigi gibi 3 milyon euro falan vereceksek şenliğe gel eyvah eyvah.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: