2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6937498 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Yasin hocanin  oldugu  bir  altyapidan  oyuncu yetismez ... Bir  futbolcunun yillikmaasina  harcafigin parayi ozkaynak duzeninde yeniden yapilanma icin harcasak  su 3-4 milyon euronun uc ile  bes sene icerisindeki  getirisi  bize en az  20 kat olur hem  futbolcu satis hem de  maas ekonomisi anlaminda... Bu yapilanmanin tabi  gunumuz  isler kuluplerinin altyapi  duzeninin  modllemsi  yapialrak  olusturulmasi  gerrekiyor. Ama maalesef  biz halihazirda 300 bin euro harcayip BJK TVyi  HD ye  dahi geciremedik henuz  millet 4K  yayin yapmaya baslamisken ..
Bir oyuncu bonservisi parasına Altınordu' yu bağla altyapıyla ilgili başka şeye gerek bile kalmaz.

Çevrimdışı Neo Nesil

Cinde yillik 8 milyon dolar civari alan

Her defasinda galatasaray icin yanip tutusan

Bizimle oynadigi her macta kufur yiyen adam bize geleckmis

Ve siz de bunu yediniz he mi?

:)

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Bir oyuncu bonservisi parasına Altınordu' yu bağla altyapıyla ilgili başka şeye gerek bile kalmaz.

Altinordu bunu  kabul etmez ama model alarak  iyi bir  altyapi olusturabilirsin.. Meyveelrini  en fazla  5 senede de  alirsin...
Yorgo

Çevrimdışı abdusta

KÖTÜ SENARYO!!

Marcello satılır
Aboubakar Rusya konfederasyon kupasında başarılı olur,başka takıma satılır
M.United Taliscayı transfer eder.

Vida olmaz,
Burak Gelir.

Saygılar

Çevrimdışı underworld

Aynı şey değil ki. Ozi bu takıma 12-13 sezonunda geldi. 16-17 sezonunu bitirdik yaklaşık 5 senede anca üst düzey bir orta saha oldu. Yani yeni bir ozi için bekleyecek 5 senemiz yok. O zamanki Beşiktaş' la bu zamanki Beşiktaş bir değil.

Kardeşim niye kafamı karıştırıyorsun sistemden bahsederken konu nerelere geldi .
Şimdi meselenin özüne dönersek senin dediğin gibi talisca sosa'nin yerini  doldurmuyor farklı bir şey sunuyor.

Şimdi örnekle  sosa - stanciu , kagawa = olumlu  ; talisca vb değil

Ozi - tolgay = olumlu ; tolga cigerci , okay vb değil

Atiba - topal falan da olmaz

Mbia , Nzonzi olumlu gibi uzar gider .

Yani bahsetmek istediğim buydu öbür konu farklı tartışma.
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2017, 12:59:40 underworld ]

Çevrimdışı benyv-

KÖTÜ SENARYO!!

Marcello satılır
Aboubakar Rusya konfederasyon kupasında başarılı olur,başka takıma satılır
M.United Taliscayı transfer eder.

Vida olmaz,
Burak Gelir.

Saygılar

Talisca'nın kiralama parasına biz 10 numara buluruz kiralık, Aboubakar bonservisi ve maaşına da iyi santrafor buluruz. Vida bonservisine de daha iyi stoper buluruz. En kötü senaryo buysa, biz tamamız.  :D

Çevrimdışı arena_t2000

16 haziran oldu transferde tık yok.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı abdusta

Talisca'nın kiralama parasına biz 10 numara buluruz kiralık, Aboubakar bonservisi ve maaşına da iyi santrafor buluruz. Vida bonservisine de daha iyi stoper buluruz. En kötü senaryo buysa, biz tamamız.  :D

KÖTÜ SENARYO II

Taraftar benyv gibi düşünen iyimserler!!

saygılar

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yasin hocanin  oldugu  bir  altyapidan  oyuncu yetismez ... Bir  futbolcunun yillikmaasina  harcafigin parayi ozkaynak duzeninde yeniden yapilanma icin harcasak  su 3-4 milyon euronun uc ile  bes sene icerisindeki  getirisi  bize en az  20 kat olur hem  futbolcu satis hem de  maas ekonomisi anlaminda... Bu yapilanmanin tabi  gunumuz  isler kuluplerinin altyapi  duzeninin  modllemsi  yapialrak  olusturulmasi  gerrekiyor. Ama maalesef  biz halihazirda 300 bin euro harcayip BJK TVyi  HD ye  dahi geciremedik henuz  millet 4K  yayin yapmaya baslamisken ..
Ersan keşke yatarken aldığı parayı BJK TV'ye bağışlasaydı ütüyle çekilmiş yayınlar izlememiş olurduk en azından.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Fırat Günayer @firatgunayer

Aboubakar görüşmesi fena geçmedi..
Bjk 3 milyon önerdi..Lorient rakamı üste çekmeye çalışıyor..
1 görüşme daha olur.

Çevrimdışı mylife1903

Fırat Günayer @firatgunayer

Aboubakar görüşmesi fena geçmedi..
Bjk 3 milyon önerdi..Lorient rakamı üste çekmeye çalışıyor..
1 görüşme daha olur.
Iyi aras+para yazmamis bu sefer

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı brkntcnr

Lyon Başkanı Aulas 2 stoper transfer edeceklerini Marcelo için de Beşiktaş'a teklifte bulunduklarını Fransız basınına açıkladı!.

Aulas, "Marcelo için Beşiktaş'a önce 6 sonra da 7 milyon Euro teklif ettik. Marcelo çok istekliydi. Biz de 8 milyon Euro + 1 milyon bonusa kadar çıktık. Beşiktaş 8 milyon + 2 milyon bonus istiyor" dedi.

Haber Kaynağı: Takvim
Aynı başkan Aulas Ghezzal' ın serbest kaldığını açıkladı. Madem bonservise para veremiyoruz getirelim şu adamı işte.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aynı başkan Aulas Ghezzal' ın serbest kaldığını açıkladı. Madem bonservise para veremiyoruz getirelim şu adamı işte.

Menajerler kimi öneriyorsa onlar takip ediliyor şu anda yurt dışı transferlerinde. Ben menajerlerden bağımsız bir planın olduğunu düşünmüyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı brkntcnr

Kardeşim niye kafamı karıştırıyorsun sistemden bahsederken konu nerelere geldi .
Şimdi meselenin özüne dönersek senin dediğin gibi talisca sosa'nin yerini  doldurmuyor farklı bir şey sunuyor.

Talisca- Sosadan bahsettiğim şey şuydu. Sosa daha pasör daha asist yapan bi oyuncuydu. Biz gittik Talisca' yı aldık oyun sistemimiz değişti, daha golcü bir on numara-2.forvet kullandık. Aynı şeyi ozide de yapabileceğimizi söylüyorum. Satıp yerine illa aynı profil birebirini bulamıyorsak başka tip bi orta saha alır, oyun sistemimizi şekillendiririz. Yani okay ya da başkası ozi yerine gelirse bize başka şeyler sunabilir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Menajerler kimi öneriyorsa onlar takip ediliyor şu anda yurt dışı transferlerinde. Ben menajerlerden bağımsız bir planın olduğunu düşünmüyorum.
scoutlarımızın önerisini beğenmeyince böyle oluyor  :D

Çevrimdışı brkntcnr

Bence gayet iyi oyuncu bu ligde de fark yaratır. Yaşı da daha 24-25 olması lazım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bence gayet iyi oyuncu bu ligde de fark yaratır. Yaşı da daha 24-25 olması lazım.

aynen 25 yaşında kanat forvet tiplemesine uygun bir oyuncu

Çevrimdışı brkntcnr

Ayrıca bi oyuncuya olumlu, ötekine olumsuz diye bakamayız. Kagawayı getirirsin önüne bitirici bir forvet koyarsın acayip katkı alırsın, Talisca getirirsin önüne sprinter, alan açan bi forvet koyarsın bu sefer bambaşka katkı alırsın. Atiba yerine daha ağır tek hamleli bi orta sahan olur, yanına hızlı, koşan basan birini koyarsın başka katkı alırsın. Eldeki oyunculara göre oyun planını değiştirip şekillendirebilirsin yani.

Çevrimdışı Savaş

Son iki sezondur transferin son gunlerinde denk getirdiğimiz transferler transfer stratejimizi başlı başına değiştirdi.

Daha onceden bonservisi elinde olan adamlara yönelirken şu an bu adamlarla ilgilenmiyoruz bile. Renkliler ise bu adamlara pirana gibi saldırıyor şuan.

Biz ise son gune kadar bekleyip son gun piyasalarını iyi değerlendirmeye başladık. Talisca olsun Aboubakar olsun Gomez olsun Sosa olsun son gunlere kalan kupon transferlerdi ki bu adamları ya düşük bonservisle yada opsiyonlu kiralayarak iyi işler yaptık.

Biz artik bonservis ile transfer yapmıyoruz kolay kolay. Free oyunculara da yönelmiyoruz. Son gunlerde transferini bitiren takımların elinde fazlalık kalan kaliteli adamlara veya gelisme potansiyeli olan kaliteli oyunculara saldırıyoruz ve bir sekilde bu adamlari ya düşük ücretle alıyoruz ya da kiraliyoruz.

Ben sahsen alıştım bu duruma. Millet onu alıyo bunu alıyo biz neden alamıyoruz diye düşünmüyorum çünkü bunun bir strateji oldugunu anladim artık. Bunun FFP ile de bir ilgisi yok. Eminim paramız olsa dahi biz bunu yapacağız.

Bekle, izle, sakin kal ve al. Avının etrafinda 75 bin kere dönüp bir anda saldirip kapan Kara Kartalın hakkını veriyoruz harbiden.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Son iki sezondur transferin son gunlerinde denk getirdiğimiz transferler transfer stratejimizi başlı başına değiştirdi.

Daha onceden bonservisi elinde olan adamlara yönelirken şu an bu adamlarla ilgilenmiyoruz bile. Renkliler ise bu adamlara pirana gibi saldırıyor şuan.

Biz ise son gune kadar bekleyip son gun piyasalarını iyi değerlendirmeye başladık. Talisca olsun Aboubakar olsun Gomez olsun Sosa olsun son gunlere kalan kupon transferlerdi ki bu adamları ya düşük bonservisle yada opsiyonlu kiralayarak iyi işler yaptık.

Biz artik bonservis ile transfer yapmıyoruz kolay kolay. Free oyunculara da yönelmiyoruz. Son gunlerde transferini bitiren takımların elinde fazlalık kalan kaliteli adamlara veya gelisme potansiyeli olan kaliteli oyunculara saldırıyoruz ve bir sekilde bu adamlari ya düşük ücretle alıyoruz ya da kiraliyoruz.

Ben sahsen alıştım bu duruma. Millet onu alıyo bunu alıyo biz neden alamıyoruz diye düşünmüyorum çünkü bunun bir strateji oldugunu anladim artık. Bunun FFP ile de bir ilgisi yok. Eminim paramız olsa dahi biz bunu yapacağız.

Bekle, izle, sakin kal ve al. Avının etrafinda 75 bin kere dönüp bir anda saldirip kapan Kara Kartalın hakkını veriyoruz harbiden.

Ama işte transferler geç gelince de bu sefer takıma alışmaları gecikiyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Avrupada başka takımların bedavaya kiraladığı adamlara yıllık 3-4 milyon euro kiralama ücreti verip üstüne 3.3 milyon euro maaş vermek mi strateji?

Onu geçtim Başkan'ın kendi açıklamaları var son ana kadar Gomez'i bekledik diye aynı şekilde Sosa gidip gidip geldi. Bu strateji filan değil biraz iyimser bir yorum olmuş bana göre bununda sebeplerini yazdım. Ondan öncesinde Ndoye yerine Gomez'in tercih edilmesi gibi durumlarda bu kanıyı destekliyor aslında.
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2017, 13:52:10 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Savaş

Ama işte transferler geç gelince de bu sefer takıma alışmaları gecikiyor.

Bunda da heralde ilk haftalar eskiler idare eder yeniler 3 4 haftaya alışır diye düşünüyorlar.

Kazanilacak Bir kaç milyon euro parayı kaybedilecek bir kaç puandan daha önemli tutuyoruz. Özet bu aslında.

Çevrimdışı underworld

Talisca- Sosadan bahsettiğim şey şuydu. Sosa daha pasör daha asist yapan bi oyuncuydu. Biz gittik Talisca' yı aldık oyun sistemimiz değişti, daha golcü bir on numara-2.forvet kullandık. Aynı şeyi ozide de yapabileceğimizi söylüyorum. Satıp yerine illa aynı profil birebirini bulamıyorsak başka tip bi orta saha alır, oyun sistemimizi şekillendiririz. Yani okay ya da başkası ozi yerine gelirse bize başka şeyler sunabilir.

Değişen oyuncu ,bir çok oyuncuyu da etkiliyor ama bu iskalamayalim.
Bir  tarafi yapmaya çalışırken diğer tarafi da bozma durumu var.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Ersan keşke yatarken aldığı parayı BJK TV'ye bağışlasaydı ütüyle çekilmiş yayınlar izlememiş olurduk en azından.
aynen oyle  400 bin euromuz  bosa gitti. Hos  iki uc  haftaya  kulup tvsi  stadtaki yeni yerine tasinacakmis,  belki  oranin  altyapisi HD  olarak helledilmistir  bilemiyorum ..
Yorgo

Etiketler: