2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6935046 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

titi doğru transfer bence
Defansı çok takmıyorum artık forvetimiz sağlam olsun  yeter çok gol atan iş yapıyor bu ligde..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

titi geliyor desene o zaman :) bari 9 a filan gitse forvet alırız.
10 m olsun abi psikolojik sınır  :D

Çevrimdışı arda

İşte her zaman bi taraf eksik kalırız.tam voltrani olusturmamiz lazım.

Voltran'ı renklilerin aristokratı oluştursun! Bizim olayımız başka, daha çok Talisca gibi Albatros Vuruşu yapan arkadaşlarla yürümeliyiz!

PS: Kartallı bir çizgifilm aklıma gelmediğinden muadilini kullandım :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı MUSTAFA_

titi doğru transfer bence
Yedek olsun diye alınıyorsa doğru, ilk on bir için düşünülüyorsa yanlış transfer bence.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı underworld

Voltran'ı renklilerin aristokratı oluştursun! Bizim olayımız başka, daha çok Talisca gibi Albatros Vuruşu yapan arkadaşlarla yürümeliyiz!

İşte o zaman sistem takımı olamazsın.
Oyuncuya dayalı  düzen fe günlük başarıdan başka bir şey getirmez.

Çevrimdışı underworld

Yedek olsun diye alınıyorsa doğru, ilk on bir için düşünülüyorsa yanlış transfer bence.
Bende tam tersi düşünüyorum çünkü yedekte Tosic var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bende tam tersi düşünüyorum çünkü yedekte Tosic var.
Normalde bir takımda 5 stoper ile sezona başlar. Tosic i 5. stoper olarak düşünüyorum. Sol bekte sıkıntı yaşarsak oraya da kaydırabiliriz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bir yandan transferlerle kadrosunu güçlendirmek, diğer yandan giden ve gitmesi muhtemel futbolcularının yerlerini doldurmak isteyen siyah beyazlılar, Moledo için düğmeye bastı.

Panathinaikos'ta forma giyen ve bir yıl daha Yunan kulübüyle sözleşmesi olan 29 yaşındaki stoper için ilk teklifi yapan Beşiktaş olumlu yanıt aldı.

Dinamo Kiev'den stoper Domagoj Vida transferinde sıkıntı yaşayan siyah beyazlıların, moledo için temaslarını sıklaştırıp transferi sonuçlandırması bekleniyor.

Brezilya'nın Camboriu, Uniao Rondonopolis, Internacional takımlarında forma giyen Moledo, ülkesi dışında Polonya'da Odra Wodzislaw ve Ukrayna'da Metalist Kharkiv'de mücadele etti. Brezilyalı stoper son iki sezondur formaısını giydiği Panathinaikos'ta 3 gol attı.

Siyah beyazlılarda stoperlerden Rhodolfo Flamengo'ya giderken, Marcelo'nun transferi için Lyon ısrarla bastırıyor. Fransız kulübünden Marcelo için en son 8.3 milyon Euro'luk teklif alan beşiktaş ve Brezilyalı futbolcu beklemeye çekildi.

Haber Kaynağı: beinsports
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2017, 10:54:22 PrisonBreak ]

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Ben şimdiden söyleyim Moledo yavaş bi stoper alınırsa hayal kırıklığı yaratır.

Çevrimdışı Ensar

Ben şimdiden söyleyim Moledo yavaş bi stoper alınırsa hayal kırıklığı yaratır.
ya o değil de benim asıl merak ettiğim 6.sezon olacak mı ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Egos

ya o değil de benim asıl merak ettiğim 6.sezon olacak mı ?

olmayacak.

tsubasa'nın kartal vuruşu vardı.

Çevrimdışı underworld

Normalde bir takımda 5 stoper ile sezona başlar. Tosic i 5. stoper olarak düşünüyorum. Sol bekte sıkıntı yaşarsak oraya da kaydırabiliriz.
5 stoper olursa kavga dövüş eksik olmaz.
Neticede stoper ,rotasyonu olmayan veya en az olan mevkidir ( Rhodo son açıklaması açık örnek ).
Bek ve kanat yedeği  de caner  olacağından fazlalık olur.
5.ci altyapıdan olabilir

Çevrimdışı abdusta

Marcelo gitmiş olabilir!!

saygılar

Çevrimdışı atakan eraslan

üç günlük ajakslı 23 milyon İngiliz drahmisine transfer yapıo , biz oziye 9 u zor teklif alıoz. Hayır hollanda milli takımı da bizimkinden hallice ne zamandır , kulüp takımları da traş.

Çevrimdışı brkntcnr

İşte her zaman bi taraf eksik kalırız.tam voltrani olusturmamiz lazım.
Bu ekonomik şartlarda eksik kalmaya veya voltranı tam oluşturamamaya mahkumuz. Sistem takımı olmak için üç yol var.
1- Scoutingin çok iyi olacak sistemine uygun oyuncuları daha 17-18 yaşındayken bulacaksın. (Porto)
2- Altyapın çok iyi olacak alttan kendi sistemine uygun oyuncuyu kendin yetiştireceksin(Ajax)
3- Çok paran olacak kendi sistemine uygun oyuncuyu bonservisi neyse verip alacaksın. (Juventus)

Bizde şuan bunun üçü de yok. O yüzden mecburen her sene eldeki oyuncu yapısına göre oyun planı belirlemek zorundayız.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu ekonomik şartlarda eksik kalmaya veya voltranı tam oluşturamamaya mahkumuz. Sistem takımı olmak için üç yol var.
1- Scoutingin çok iyi olacak sistemine uygun oyuncuları daha 17-18 yaşındayken bulacaksın. (Porto)
2- Altyapın çok iyi olacak alttan kendi sistemine uygun oyuncuyu kendin yetiştireceksin(Ajax)
3- Çok paran olacak kendi sistemine uygun oyuncuyu bonservisi neyse verip alacaksın. (Juventus)

Bizde şuan bunun üçü de yok. O yüzden mecburen her sene eldeki oyuncu yapısına göre oyun planı belirlemek zorundayız.

Aslında güya bu sene FFP kalkacak elimiz rahat olacaktı ama olmadı bari önümüzdeki sene kalkar ve daha geniş bi oyun alanı buluruz. Yoksa her sene papaz pilav yemez.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı underworld

Ati -Ozi - tolgay maliyetini yaxar misin ?

Çevrimdışı brkntcnr

Aslında güya bu sene FFP kalkacak elimiz rahat olacaktı ama olmadı bari önümüzdeki sene kalkar ve daha geniş bi oyun alanı buluruz. Yoksa her sene papaz pilav yemez.
Bence de yemez ama mecbur kalıyoruz. Yoksa her sene böyle yama yapa yapa gitmek bence de çok can sıkıcı. Umarım seneye satmadan alamama olayı kalkar da başka gelir kalemlerimizi gösterip, eldeki iyi oyuncuları tutup üstüne koyabilecek duruma geliriz.

Çevrimdışı brkntcnr

Ati -Ozi - tolgay maliyetini yaxar misin ?
Aynı şey değil ki. Ozi bu takıma 12-13 sezonunda geldi. 16-17 sezonunu bitirdik yaklaşık 5 senede anca üst düzey bir orta saha oldu. Yani yeni bir ozi için bekleyecek 5 senemiz yok. O zamanki Beşiktaş' la bu zamanki Beşiktaş bir değil.

[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2017, 11:59:33 brkntcnr ]

Çevrimdışı benyv-

Senelerdir şu son 2 yıldır yaptığımız şekilde kadro planlaması yapsaydık ve gereksiz bonservisler ve maaşlar ile kadroyu şişirmeseydik, Uefa ile bir derdimiz kalmayacaktı ve çok rahat 10 m bonservis verip oyuncu alabiliyor olacaktık. Bir nebze de olsa toparlandık, ama bu demek değil ki önümüzdeki 5-10 sene bonkör transferler yapabiliriz! Bu aşamada taraftarın da bilinçlenmesi gerekiyor. Oğuzhan durumundaki gibi 5 sene bekleyecek durumumuz olmayabilir fakat yine öyle gençleri bulup gerekirse birkaç sene kiralık oynatarak geliştirebiliriz. Çıkış yollarımızdan biri gençleri kiralayarak yetiştirmek(aldığımız takım muhabbeti gibi), ve pişmiş oyuncuları kiralayarak bonservis ödemekten kaçmak.
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2017, 12:08:17 benyv- ]

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Yasin hocanin  oldugu  bir  altyapidan  oyuncu yetismez ... Bir  futbolcunun yillikmaasina  harcafigin parayi ozkaynak duzeninde yeniden yapilanma icin harcasak  su 3-4 milyon euronun uc ile  bes sene icerisindeki  getirisi  bize en az  20 kat olur hem  futbolcu satis hem de  maas ekonomisi anlaminda... Bu yapilanmanin tabi  gunumuz  isler kuluplerinin altyapi  duzeninin  modllemsi  yapialrak  olusturulmasi  gerrekiyor. Ama maalesef  biz halihazirda 300 bin euro harcayip BJK TVyi  HD ye  dahi geciremedik henuz  millet 4K  yayin yapmaya baslamisken ..
Yorgo

Çevrimdışı Ensar

Lyon Başkanı Aulas 2 stoper transfer edeceklerini Marcelo için de Beşiktaş'a teklifte bulunduklarını Fransız basınına açıkladı!.

Aulas, "Marcelo için Beşiktaş'a önce 6 sonra da 7 milyon Euro teklif ettik. Marcelo çok istekliydi. Biz de 8 milyon Euro + 1 milyon bonusa kadar çıktık. Beşiktaş 8 milyon + 2 milyon bonus istiyor" dedi.

Haber Kaynağı: Takvim

Çevrimdışı brkntcnr

Quaresma Çin' e gitse tüm sorunlar çözülecek gibi aslında. Ondan gelen parayla stoper + kanat transferi yaparız. Santrafor için de Aboubakar' ı mı çözeriz, Bacca ya da bir başkasını mı kiralarız bilemem. Ama gomezin gelişi gibi birisini getirsek hiç fena olmayacak.

Çevrimdışı Ensar

alt yapi işi bence çok basit , niye hala çözülemedi anlamıyorum ,  2 ekip kurucaksin biri yabancı diğeri türklerden  oluşan , yabancılar dünyayı ,  türkler türkiyenin her köşesini tarayacak , oyuncu keşfedecekler ,  yetiştirme işini ise 100% yabancı, işinin ehli , profesyonellik alanı oyuncu yetiştirme olan bir ekip kurup onlara vereceksin, biz türkler bu işi beceremiyoruz,  o zaman yapabileni alıp getirmek gerekiyor

Etiketler: