2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6937226 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Yok be reis ben farkli kisiyim yeniyim burda ama yonetim bi guzellik yapicak inaniyorum 😄

Çevrimdışı Savaş

Bu arada Serdar Sarıdağ güvenilir midir? Twitter' da flood yapmış.
Ben güvenirdim bu adama ama Benzema olayında bir noluyo dedik, güldük, eğlendik ama inatla devam ediyor. :)) Adam Benzema dedi ya la.

Aboubakar'ı almaya 40 takla atıyoz, adam Benzema diyor.

Simdi gel de güven.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

Ben güvenirdim bu adama ama Benzema olayında bir noluyo dedik, güldük, eğlendik ama inatla devam ediyor. :)) Adam Benzema dedi ya la.

Aboubakar'ı almaya 40 takla atıyoz, adam Benzema diyor.

Simdi gel de güven.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benzema makara ama benim kafama diğer dedikleri takıldı  :alala:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Allahın cezası Burak dün rüyama girdi imza töreni vardı yanında Hasan Ali Volkan Demirel ve Van Persie vardı.Terler içinde uyanmıştım.Burak denilince aklıma geldi  :lol:

Çevrimdışı bordele

varmı farklı bir önerin. Ozi satılırsa yerinin doldurulması lazım ve sakın yabancı deme
elindeki kaliteli yerlileri kaybeder yerini yabancıyla doldurursan o dakika şampiyonluğada veda
takımları yerli kalite şampiyon yapar. Bende şu anda okayla musa dışında bir oyuncu göremiyorum
okay olmadı musa da kabulüm.

Okay ne 6 ne de 8, ikisi arasında sıkışmış bir isim. Orta sahayı atiba-okay yaparsan (diğer mesajında okayi atibanin yerine düşünmediğini de belirtmişsin ) bu bizi bilicin ortasahasina geri döndürür.  28-29. Haftaya kadar yarışta oluruz sonrası yine üçüncülük.

Okay da bilic dönemindeki veli katkısı verir, ara sıra uzaktan attığı bir iki gol tek tük de asist katkısı en fazla bu. Oğuzhan, boslugu kolay kolay doldurulacak bir isim değil,  hele yerliyle hiç değil zaten bu yüzden 12-15 m eurolardan bahsedilen tek yerli oyuncu. 2 senedir şampiyonluğumuzun en kritik adami

Ha senol hocam tolgayı biraz daha ofansif 8 evriltir,  tolgay da kendini biraz aşarsa seneye Oğuzhani aramadan şampiyonluğu alırız. Ne Okaydan ne de Musa dan Oğuzhan cikmaz
Av zamanı

Çevrimdışı murat baltacı

en büyük hata yerli gönderip yerine yabancıyı alternatif koymak.
Türkiyede başarı yerli kalitesiyle gelir çekirdek yerliden oluşacak iyi bir
yerli kadron yoksa yabancı takviyesiyle bir yerlere gelip kalıcı olamazsın bugün
yediğimiz kaymak 5 yıldır yerli kalitesini yükseltmekten geçiyor. Yerli ve gerçekten kaliteli bir oyuncu varsa
acımadan alacaksın iki yönlü kazanç hem kadronu güçlendirir hemde rakiplerini indirirsin.
Yerli olayı bitti Necmi abi kabullen artık iyi oyuncun olsun kazanma hırsı olsun her türlü şampiyonsun senin dediğin gibi olsa biliçin son senesi şampiyon olurduk biz ozi,cenk,töre,olcay hepsi vardı bu sene bile gemiyi yürütenler atiba,marcelo,adriano,talisca gibi yabancı oyunculardı ozi son maçlarda sahneye çıktı sezon performansı hiç tatmin edici değildei cenk ikinci yarı düşüşe geçti öyle aman aman bi yerli oyuncumuz yok bence. Yabancı kuralı olsa sana katılırım ama şu durumda iyi yabancın olsun yerli bi kaç yane orta sınıf oyuncuyla işi götürürsün.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Okay ne 6 ne de 8, ikisi arasında sıkışmış bir isim. Orta sahayı atiba-okay yaparsan (diğer mesajında okayi atibanin yerine düşünmediğini de belirtmişsin ) bu bizi bilicin ortasahasina geri döndürür.  28-29. Haftaya kadar yarışta oluruz sonrası yine üçüncülük.

Okay da bilic dönemindeki veli katkısı verir, ara sıra uzaktan attığı bir iki gol tek tük de asist katkısı en fazla bu. Oğuzhan, boslugu kolay kolay doldurulacak bir isim değil,  hele yerliyle hiç değil zaten bu yüzden 12-15 m eurolardan bahsedilen tek yerli oyuncu. 2 senedir şampiyonluğumuzun en kritik adami

Ha senol hocam tolgayı biraz daha ofansif 8 evriltir,  tolgay da kendini biraz aşarsa seneye Oğuzhani aramadan şampiyonluğu alırız. Ne Okaydan ne de Musa dan Oğuzhan cikmaz

Tolgayı ofansife evriltmek derken Tolgay futbol hayatına santrafor olarak başladı oldukçada
golcüydü. on numarada yoğun oynamışlığı var. Almanyada mevkisinde iyi bir on numara olunca daha geride yer açmışlar.
bize geldiğinde sakatlanmadan önce tam bir hücumcu orta saha gibi oynuyordu. Şenol hocayla daha
savunma oynamaya başladı hücumu unuttu. Okaya gelince 6 düşünmedim 8 olarak düşündüm gelişmeye açık
Şenol hocanın elinde işler. hatta 6 8 arasıda ideal olur gerçekten Deniz alındıysa zaten 8 olarak o pişirilir.
sağ açık olarakta olabilir deniz onu hiç katmamışdım çünkü alındı farzediyorum. gelen bilgiler bitti gibi geliyor.
ozi satılırsa çözüm üretmek gerekiyor ve yerli olmak zorunda deniz bile dış kaynaklı sanırım yerli kontenjanını
doldurmuyor okay ve musa isimlerini dillendirmemin nedeni bu tabi yusuf olursa başka ama ts onu bırakmaz herhalde
biz ozininde hücumcu yeteneklerini pek göremedik bu sene okayıda ne zaman seyrettiysem bayağıda iyi oynadı
iki yönü. sadece oyun içi devamlılığı yok bunu disipline etmek lazım. kimi alırsan al geçmişine göre değerlendirme
Beşiktaşda duble katkı verir.

Çevrimiçi Necmi

Yerli olayı bitti Necmi abi kabullen artık iyi oyuncun olsun kazanma hırsı olsun her türlü şampiyonsun senin dediğin gibi olsa biliçin son senesi şampiyon olurduk biz ozi,cenk,töre,olcay hepsi vardı bu sene bile gemiyi yürütenler atiba,marcelo,adriano,talisca gibi yabancı oyunculardı ozi son maçlarda sahneye çıktı sezon performansı hiç tatmin edici değildei cenk ikinci yarı düşüşe geçti öyle aman aman bi yerli oyuncumuz yok bence. Yabancı kuralı olsa sana katılırım ama şu durumda iyi yabancın olsun yerli bi kaç yane orta sınıf oyuncuyla işi götürürsün.
sen öyle san 18 kişilik kadroda 11 yabancı bulundurmak zorundasın 7 yerli
bir kere olmak zorunda bunlarda kaliteyi bulamazsan kıç üstü oturursun isterse 11 yabancın dünya yıldızı olsun
bu işin sakatlığı var cezası var rotasyonu var. birde uefaya vermen gereken liste zorunluluğu var
biliç döneminde bunların hepsi çaylaktı nereye şampiyon oluyorsun olabilirdik zaten bu acemilik ve biliç yüzünden olamadık
iyi olcayı açıktan alıp sağ bekte oynatırsa pektemekten sol açık yaratmaya çalışırsa töre paramı alamadım diye sahaya çıkmazsa
ikinci ligden takımlarla oynadığın kupa maçlarında bile rotasyon yapmazsa elbette 29. haftada şampiyonluğu verirsin
biliç west ham la devre arası anlaştı şampiyon olursa yönetimin opsiyonu işleteceğini bildiği içinde resmen
sabote etti. yaptıklarının başka bir açıklaması yok. yabancı ağırlıklı şampiyonluk imkansıza yakın bakma bizi taşıyan yerli kalitemiz ve yerlileşmiş atiba
ve quaresma gibi oyuncuların yabancı oyuncuları toplaması oldu. Atibanın sosyal hayatta oyuncularla nasıl iletişimde olduğunu o birlikteliği sağladığını
görmedinmi. bunların yanında tosic gibi babel gibi uzun süre ülkede kalmış oyuncular oldumu iş zaten bitiyor.
geçen seneki fener kadrosu daha kaliteliydi ama yerlilerinde iş yoktu bu nedenlede takım olamadılar.
asla unutmayın 18 kişilik kadroda 11 yabancı bulundurabilirsin bizim ozi tolgay cenk gökhan gibi 4 kaliteli yerlimiz kulübeyi rahatlattı
kulübedede necip  vardı 5 yerli şimdi birde caner olacak 6 yerli şu anda 7. yok ama 6 tane üst seviyede yerli yetiyor
rotasyon için eksilirse çökeriz. iyi yerlin yoksa şampiyonlukta yok bu net. bak önümüzdeki sene kimi alırlarsa alsınlar
renkliler yerli kalitesizliğinden çökecekler fener nisbeten idare edebiliyorda gs bitecek. neden büyük bonservis vererek her yerliye saldırdığını sanıyorsun
ha bizde birde tolga var onla 7 ediyor

Çevrimdışı mylife1903

Tolgayı ofansife evriltmek derken Tolgay futbol hayatına santrafor olarak başladı oldukçada
golcüydü. on numarada yoğun oynamışlığı var. Almanyada mevkisinde iyi bir on numara olunca daha geride yer açmışlar.
bize geldiğinde sakatlanmadan önce tam bir hücumcu orta saha gibi oynuyordu. Şenol hocayla daha
savunma oynamaya başladı hücumu unuttu. Okaya gelince 6 düşünmedim 8 olarak düşündüm gelişmeye açık
Şenol hocanın elinde işler. hatta 6 8 arasıda ideal olur gerçekten Deniz alındıysa zaten 8 olarak o pişirilir.
sağ açık olarakta olabilir deniz onu hiç katmamışdım çünkü alındı farzediyorum. gelen bilgiler bitti gibi geliyor.
ozi satılırsa çözüm üretmek gerekiyor ve yerli olmak zorunda deniz bile dış kaynaklı sanırım yerli kontenjanını
doldurmuyor okay ve musa isimlerini dillendirmemin nedeni bu tabi yusuf olursa başka ama ts onu bırakmaz herhalde
biz ozininde hücumcu yeteneklerini pek göremedik bu sene okayıda ne zaman seyrettiysem bayağıda iyi oynadı
iki yönü. sadece oyun içi devamlılığı yok bunu disipline etmek lazım. kimi alırsan al geçmişine göre değerlendirme
Beşiktaşda duble katkı verir.
Okayi verir mi abi ts, adamlar laz, salak degil.
Okay, musa iyi oyuncular. Temposunu begenmesemde konyada volkan var, stoper de oynayabilen bir cocuk.
Hep gencleri yaziyoruz ama turkiye liginden kasarlanmis lig topcusu da 1 tane kadroya katilmali, ayrica 1 tane de patlama yapamamis lig topcusuna buyuk takim ve ikinci sans verilmesini isterim.
Boyle bir adam buyuk takima geldiginde azicik karakteri varsa, kendisini iyi hazirlar, maksimumunu verir.

Patlama yapamamis olanlardan tunayi, ikinci sans verilmesi gerekenlerden de aydini tercih ederdim onlari kacirdik. Belki ademe ikinci sans verilebilir, cok uzun bir askerlik donemi oldu cocugun.

Ayrica kume dusen rizespordan kuvekeyi de sakat bir dembayi bekleyecegime hasirt diye alirim tak diye oynatirim pat diye salarim sahaya.
Yazilan her oyuncu, transfer edilen her oyuncu ilk11 oynayacak diye bir durum yok. 24 kisilik bir kadro var muhim olan dogru paraya, dogru oyuncuyu oynatmak. Pektemek 1.7 alacagina 1.7 kuveke alsin.

Çevrimdışı underworld

Her zaman kadro sakatlık olmadığı sürece 11+3-4 kişi üzerinden döner.
Geriye kalan grup ancak tr kupası grup maçlarında kendine yer bulabilir.
Bu yüzden kenarda bekleyecek oyuncularin arıza cikartmatacak ve daima hazır olacak profil de olmaları gerekir.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Burak transferinin temeli atıldı bitmiştir bile hemen zaten açıklamazlar
Lorente gelse daha iyiydi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Burak transferinin temeli atıldı bitmiştir bile hemen zaten açıklamazlar
Lorente gelse daha iyiydi.
aynen Llorente çok daha iyi olurdu, Burak işi ciddiye binerse çok ciddi tepkiler olacaktır.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Bu burak gelirse organze kufurden bana dava acabilir mi?

Çevrimdışı atakan eraslan

Okayi verir mi abi ts, adamlar laz, salak degil.
Okay, musa iyi oyuncular. Temposunu begenmesemde konyada volkan var, stoper de oynayabilen bir cocuk.
Hep gencleri yaziyoruz ama turkiye liginden kasarlanmis lig topcusu da 1 tane kadroya katilmali, ayrica 1 tane de patlama yapamamis lig topcusuna buyuk takim ve ikinci sans verilmesini isterim.
Boyle bir adam buyuk takima geldiginde azicik karakteri varsa, kendisini iyi hazirlar, maksimumunu verir.

Patlama yapamamis olanlardan tunayi, ikinci sans verilmesi gerekenlerden de aydini tercih ederdim onlari kacirdik. Belki ademe ikinci sans verilebilir, cok uzun bir askerlik donemi oldu cocugun.

Ayrica kume dusen rizespordan kuvekeyi de sakat bir dembayi bekleyecegime hasirt diye alirim tak diye oynatirim pat diye salarim sahaya.
Yazilan her oyuncu, transfer edilen her oyuncu ilk11 oynayacak diye bir durum yok. 24 kisilik bir kadro var muhim olan dogru paraya, dogru oyuncuyu oynatmak. Pektemek 1.7 alacagina 1.7 kuveke alsin.

ayıboğan denememizi eneraaamo ile yaptık abi aldık boyumuzun ölçüsünü :D

bunlar şimdi tarlatapanı satıp paraya çevirdi de , ffp o tip bir para enjeksiyonunu dikkate almıyor yanlış bilmiyorsam değil mi?

Çevrimdışı underworld

bunlar şimdi tarlatapanı satıp paraya çevirdi de , ffp o tip bir para enjeksiyonunu dikkate almıyor yanlış bilmiyorsam değil mi?
Borçları bitirorler ,ffp  bittikten sonra Freestyle devam

Çevrimdışı brkntcnr

Ozi, Tolgay, Okay. Birbirinden alakasız 3 oyuncu.
Oğuzhan' ın aynısından varsa getirip onu koyarız. Ama ben göremiyorum. Oğuzhan' ın yerinde başka tipte orta saha da gayet oynatabiliriz. Sosa' nın yerinde Talisca' yı kullandığımız gibi.

Borçları bitirorler ,ffp  bittikten sonra Freestyle devam

yok yanlış anlaşılma olmasın , alsınlar bol bol bir kamyon adam alsınlar 3-5 milyon senelik kontrat versinler , 10-15 bonservis. çabucak bidaha batsınlar yaw , ffp den çıksınlar hemen diye sordum yani. :D

Çevrimdışı levitate

yok yanlış anlaşılma olmasın , alsınlar bol bol bir kamyon adam alsınlar 3-5 milyon senelik kontrat versinler , 10-15 bonservis. çabucak bidaha batsınlar yaw , ffp den çıksınlar hemen diye sordum yani. :D
Bir stopere 7 milyon teklif etmişler adam 30 yaşında gene batar bunlar sıkıntı yok :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı underworld

Oğuzhan' ın aynısından varsa getirip onu koyarız. Ama ben göremiyorum. Oğuzhan' ın yerinde başka tipte orta saha da gayet oynatabiliriz. Sosa' nın yerinde Talisca' yı kullandığımız gibi.

İşte her zaman bi taraf eksik kalırız.tam voltrani olusturmamiz lazım.

Çevrimdışı tangaz

lyon başkanı framsa basınına haftasonu bir stoper açıklayacağız die demeç vermiş...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

lyon başkanı framsa basınına haftasonu bir stoper açıklayacağız die demeç vermiş...
titi geliyor desene o zaman :) bari 9 a filan gitse forvet alırız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

titi geliyor desene o zaman :) bari 9 a filan gitse forvet alırız.

titi doğru transfer bence
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: