2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6936754 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kutay

hiç bir zaman taraftarın içine sinmez ilk faulde düştüğünde tribün tepkisini düşünemiyorum
bak kendini yere atmasından bahsetmiyorum.
Bir sezonda 30 ve üstü gol bıraksa mesela sinmez mi bence sineer abi her türlü  :D
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı ask1903

Senaryo şöyle işler; İmza töreninde gazetecilerden biri Burak Yılmaz a taraftar tepkisini sorar. Tam bir halkla ilişkiler dersi olacak şekilde Burak hiç kıvırmadan taraftarın söz konusu pozisyon konusunda haklı olduğunu söyler. Beşiktaş ta oynadığı sürece böyle bir hareketin tekrar etmeyeceğine söz verir. Taraftardan özür diler ve kendisini kabul edeceklerini umduğunu söyler. Tepki verenlerin büyük çoğunluğu kabullenir, olur biter.
Ne kadar alakası var bilmiyorum ama Caner in taç çizgisi kenarında rakibini tekmelediği pozisyon benim gözümün önünden gitmiyor. Ama baksan şimdi fişek. Burak ta "qral" olur.

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

Yönetim pişmiş aşa su katıyor...

Abubakar alamıyorsak yani paramız yoksa,dembaba tekrar kiralayıp,muhammed Enes yedek beklesin,ben razıyım...

Yeterki o müptezel gelmesin,yazık o kutsal formaya bu içten pazarlıklıyı layık görüyorlar...

Çevrimdışı hasann

burak yılmazın gelmesi beşiktaş kültürüne aykırıdır,asla gelmemeli.Benim yegane adayım llorentedir.çok rahat 30'u görür bu ligte gomez ve aboubakarın esamesi okunmaz

anlam veremediğim şey gomis gibi bir adama neden girişmedik.Gs saçma sapan paralar verse de iyi adamlar alıyor.tete ve stoke'dan imbulayı da almışlar,sağlam kadro kuruyorlar.

her transfer döneminde kanser oluyoruz yine ağustosları görürsek çekirge 3.defa sıçramaz.adamların aldığı oyuncuların hiçbiri yabana atılmaz

Çevrimdışı Ensar

Bir sezonda 30 ve üstü gol bıraksa mesela sinmez mi bence sineer abi her türlü  :D
o içinin genişliği ile alakalı kardeşim,  isterse 100 atsın , sinmez benim içime
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Senaryo şöyle işler; İmza töreninde gazetecilerden biri Burak Yılmaz a taraftar tepkisini sorar. Tam bir halkla ilişkiler dersi olacak şekilde Burak hiç kıvırmadan taraftarın söz konusu pozisyon konusunda haklı olduğunu söyler. Beşiktaş ta oynadığı sürece böyle bir hareketin tekrar etmeyeceğine söz verir. Taraftardan özür diler ve kendisini kabul edeceklerini umduğunu söyler. Tepki verenlerin büyük çoğunluğu kabullenir, olur biter.
Ne kadar alakası var bilmiyorum ama Caner in taç çizgisi kenarında rakibini tekmelediği pozisyon benim gözümün önünden gitmiyor. Ama baksan şimdi fişek. Burak ta "qral" olur.
Aynısı Barcelona - Suarez anlaşmasında da olmuştu. Ancak Burak Yılmaz kendini taraftara zor kabul ettirir. Çarşı'nın açıklamalarından sonra Burak'ı almak kafana sıkmakla eşit...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

sen daha 18 yaşındasın senin hayatın kadar Beşiktaşın şampiyonsuzluklarla
geçen yıllarını gördüm. Benim için şampiyonluk başarı çokda önemli değil kardeşim.
Biz Beşiktaşı taşıdığı değerler yüzünden sevdik. Ben Beşiktaş şampiyon olduğu gün sevinirim
ertesi gün biter. Şampiyon olduğu için sevmedimki şampiyonluklar başarılar daha fazla sevdirsin.
Beşiktaşın beni Beşiktaşda tutan değerleri var ve bu değerlere dokunan hiç kimsenin benim gözümde değeri yoktur.
sadece burak içime sinmez değil onu getirende oynatanda benim için biter.
Aslolan Beşiktaşdır. Beşiktaşda değerleri olduğu için Beşiktaşdır. Bunu asla aklınızdan çıkartmayın
şampiyonluk için bir kaç gol için değerlerini satma.

Çevrimiçi Necmi

burak yılmazın gelmesi beşiktaş kültürüne aykırıdır,asla gelmemeli.Benim yegane adayım llorentedir.çok rahat 30'u görür bu ligte gomez ve aboubakarın esamesi okunmaz

anlam veremediğim şey gomis gibi bir adama neden girişmedik.Gs saçma sapan paralar verse de iyi adamlar alıyor.tete ve stoke'dan imbulayı da almışlar,sağlam kadro kuruyorlar.

her transfer döneminde kanser oluyoruz yine ağustosları görürsek çekirge 3.defa sıçramaz.adamların aldığı oyuncuların hiçbiri yabana atılmaz
her transfer dönemi aynı şeyler rakip seviciliği sonra sezon sonu hepsi çöp
burda wieli almadık diye neler söylenmişti. :D

Çevrimdışı AigleBordeaux

Gomis bence kotu transfer ama Imbula ve Tete baya iyi transfer olur ve fark yaratirlar . Ama gs iki  buyuk kayip yasadi Bruma ve Poldi iyi katki veren  oyunculardi. Simdi gsde kanat transferi yapmasida lazim, stoper lazim. Ilk onbirleri baya degisir ve onlarin sezonu erken acmasi yeni transferleri yetistirirlerse daha hizli uyum saglarlar ama sezonun ikinci yarisada bu erken acmanin sorunlarini yasayacaklardir. Birde onlar Tudor'a guvendi bizim için daha iyi.
Fb ise Valbuena ve Ekici transferleri istedikleri katkiyi vermiyecek gibi duruyor Valbuena Lyonda cogu macta sonradan girdi , basladi maclardada 90 dk kalmadi sahada yani temposu zor kaldirir. Ekici ise iyi bir yedek olur en fazla buyuk bir takimda duran top yetenigi var ama son iki senedir duzgun top oynamadi, sakatlik sorunuda var.
Bizde bu sene son gunlerde hareketlilik yasariz gibi duruyor FFP baya zorluyor bizi.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş taraftarını o kadar hafife alma derim.
kalem kırıldığı anda hedefte tek burak olmaz. aslında burakda olmaz.önemli olan gelmesi değilki önemli olan getirilmesi oluyor.

Çevrimdışı Karabay

e burak bidaha o hareketleri yapmayacaksa gram faydası olmazki :) burak dediğin adam emek hırsızlığıyla ancak bir şeyler yapar. ona da bizim taraftar izin vermez. e o zaman burağın bizde işi ne.  :steamed: :steamed:
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2017, 00:18:35 Karabay ]

Çevrimiçi Necmi

Ben caneri istemeyenlerin başında geliyorum. Ama bu farklı bir şey caneri istemesende kabullenebilirsin
bu emek hırsızını asla kabullenemez insanlar diğer taraftan gs çarkından geçmiş hiç kimseyi Beşiktaşa yakıştıramıyorum

Çevrimdışı denilanz

Ben alınacağını sanmıyorum Burak'ın ama alınırsa da aynen bu şekilde kabul edilebilir diye düşünüyorum. Formayı giydiği anda ben desteklerim. Bu mevzuyu bir hedef şaşırtma olarak gördüğümü de belirteyim.

Çevrimdışı underworld

Başkan Dany transferinde ders çıkardık diyordu umarım sözünden dönmez  ve güç zehirlenmesi yaşamaz yoksa böyle bir  saçma hareketi aziz , dursun bile yapmaz.

Çevrimdışı Orhan_

Metin Albayrak istifasının doğru haber olma olasılığı var mıdır acaba? Öyle ise sebebini merak ediyorum.

Çevrimdışı ekrembaser

Metin Albayrak istifasının doğru haber olma olasılığı var mıdır acaba? Öyle ise sebebini merak ediyorum.

Doğru Başkan bugün iftar yemeğinde açıkladı ama istifa demedi kırgınlık dedi oturup problemi çözmeye çalışırız dedi ama belli ki istifa etmiş

Çevrimiçi Samet Ç

Bu adam niye böyle her şeye atar yapıp sinirleniyor. Geçenlerde de kongrede adam tokatlamıştı şimdi de adres istiyor. Atalarımızın güzel bir lafı vardır yarası olan gocunur.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı hasann

Gomis bence kotu transfer ama Imbula ve Tete baya iyi transfer olur ve fark yaratirlar . Ama gs iki  buyuk kayip yasadi Bruma ve Poldi iyi katki veren  oyunculardi. Simdi gsde kanat transferi yapmasida lazim, stoper lazim. Ilk onbirleri baya degisir ve onlarin sezonu erken acmasi yeni transferleri yetistirirlerse daha hizli uyum saglarlar ama sezonun ikinci yarisada bu erken acmanin sorunlarini yasayacaklardir. Birde onlar Tudor'a guvendi bizim için daha iyi.
Fb ise Valbuena ve Ekici transferleri istedikleri katkiyi vermiyecek gibi duruyor Valbuena Lyonda cogu macta sonradan girdi , basladi maclardada 90 dk kalmadi sahada yani temposu zor kaldirir. Ekici ise iyi bir yedek olur en fazla buyuk bir takimda duran top yetenigi var ama son iki senedir duzgun top oynamadi, sakatlik sorunuda var.
Bizde bu sene son gunlerde hareketlilik yasariz gibi duruyor FFP baya zorluyor bizi.
gsnin riva ve floryayı satması kısa vadeli klübü ivmelendirir.çok ciddi bonservis harcayacaklar sözleşmesi bitimine 1 yıl kalmış adama 8milyon verdiler.geçen seneki transferleri berbat ötesiydi şimdi durum farklı görünen şu ki en iddialı kadroyla seneye gs girecek.sezonu da erken açacaklar bunların hepsi bizim için dezavantaj,yönetimin nokta atışları yapması lazım bütçe yoksa kafadan marcelo ve tolgay direkt satılmalı.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bu sene yine basaksehirle cekisecegiz gibi gözüküyor. Gs  bizim demirören döneminin aynısını yaşıyor.muhtemelen yine ocak sunat gibi havlu atarlar. Fb yine klasik. Başarısızlıktan sonra yalandan transferler ile taraftarın gözünü boyuyor. Şimdi valbuena diye gezdiklerine bakmayın.kasim aralık gibi obradovic demeye başlarlar.ama şunu söyleyeyim zaten çoğu benle aynı gorustedir valbuena cidden iyi topçu.4-3-3 un sol içi için biçilmiş kaftan.. basaksehir zaten oturmuş kadrosu vardı şimdi elia falan aldılar.clichy ismi de geçiyor. En büyük rakibimiz basaksehir olur yine. Ama yine anlaşılan kanser olacağız transfer döneminde. Ağustos sonuna kadar transferlerin çoğu  netleşmez. Umarım oyuncu satışını yaparız ve transferler bi an önce biter.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

http://www.matchhighlight.com/full-matches-review/international-friendly/turkeyu17-vs-englandu17/

u-17 ingiltere maçında oynamış

Bu sene U-17 maçlarında izlemiştim. İlk dikkat çeken oyunculardan biriydi.
Eğer gelişimini sürdürebilirse teknik özellikleri çok yüksek 8 numara pozisyonunda çok iş yapar.

Transfermarkta göre zaten 1 Temmuz' dan itibaren bize transfer olmuş durumda.

Yönetimin yerinde olsam bu çocuğu yetiştirmeleri için doğrudan Altınordu' ya veririm.
Gerekirse belli bir ücret dahi öderim, şu an Altınordu en iyi oyuncu yetiştirme merkezi.

Etiketler: