2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6932286 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Basın sözcümüz ve Oyuncu izleme komitesi başı Metin Albayrak istifa etti.
Muhtemelen Senol Hoca muhabbeti yuzunden istifa etmiştir :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

valla o kadar çok fazlalık var ki hangisini yapacağımı şaşırdım abi  :evillol:
Gurup yap

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gurup yap
:kop: :kop: :kop:

Abi Pektemekin en guzel fotosunu koymuşsun , Huni gibi duruyor kafada file :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tosic in sözleşmesi bu senede devam ediyordu. Tolga yerine de birisi bulunabilirdi uygun maliyetli veya utku durabilirdi. ikisi de yanlış hamle.
Katılıyorum, Tolgayla sözleşme yapmak çok büyük bir hata bence kalede utku oynasın gerektiğinde, hata yapsa da sesimi çıkarmam.

Çevrimdışı tangaz

Abi stadda da yaniliyorsun bazen

5-1 lik Konya macinda ilk yarı da Tosicin bir penaltı pozisyonu var , Abartısız söylüyorum butun tribun Penalti , hakem vermedi dedi , daha sonra arkada Localardaki Ekranlardan Pozisyonun tekrarini izledik ve pozisyonun penaltı olmadığını gördük top Tosicin eline degil dizine çarpmış , Ben dedimki ulan gözümüzün onunde oldu resmen eline carpti tv den bakınca dizine carpmis bu nasil iş :alala:

Isin ozu hakemlerin isi de kolay degil , Biz tv de her pozisyonu 5 farkli acıdan izleyerek yakinlastirarak izleyip karar verirken orda hakemin oyle bir sansi yok , oturduklari yerden sallamak cok kolay.. (spor programlarindaki yorumcular için )

tosiçin pozisyonu milyonda birlik olaylardan biri verdiğin mesajı anlıyorum ama doğru örnek olmamış. biz bomboş bir pozisyonun görülememesi üzerinde çalışıyoruz basit  bir seviyeydi cin ali düzeyi gibi düşün sonra sen kalkıp quantum fiziğinden örnek veriyorsun  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Tosic in sözleşmesi bu senede devam ediyordu. Tolga yerine de birisi bulunabilirdi uygun maliyetli veya utku durabilirdi. ikisi de yanlış hamle.

tosiçin ki bitiyordu die hatırlıyorum. yedek kalecimiz çoluk çocuk olamaz. ayrıca tolgeanın takımiçindeki çimento görevini çok iyi yaptığını ben değil tüm takım söylüyor, keza ginlerde öleymiş. bazı şeyleri sırf sportif performans olarak görmemek lazım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Basın sözcümüz ve Oyuncu izleme komitesi başı Metin Albayrak istifa etti.
Bence yerinde bir hamle olmuş. Oraya  o işte uzman birini getirmek daha akıllıca bir hamle olur.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Katılıyorum, Tolgayla sözleşme yapmak çok büyük bir hata bence kalede utku oynasın gerektiğinde, hata yapsa da sesimi çıkarmam.
ama akıllısınız he şl maçında fabri sakatlanır yada kart görürse görürüm sizin utku
sevdanızı. şampiyonluğa giden takımın ikinci kalecisi 19 yaşında bir çocukmu olacak hata yapmaz
hata dediğin senede biri iki olur har maç bir iki tane yumurtlar. Utku ne şimdi nede gelecekte Beşiktaş kalesine
geçebilecek kapasitede görünmüyor. büyük bir zıplama yapmazsa olacak olan bu. Dünyadan bir iki örneğe bakıp
teori üretiyorsunuz 19 yaşında a takım kalesine geçebilecek kalecinin bonserviside 10-15 yazar.

Çevrimdışı tangaz

şef sıkat gitti mi  :bawling:
yalnız gitmeyip gökhanı da alaymış yanına eyiymiş  :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

tosiçin ki bitiyordu die hatırlıyorum. yedek kalecimiz çoluk çocuk olamaz. ayrıca tolgeanın takımiçindeki çimento görevini çok iyi yaptığını ben değil tüm takım söylüyor, keza ginlerde öleymiş. bazı şeyleri sırf sportif performans olarak görmemek lazım.
Valla çimento görevi için iki tane adama hiç oynatmadan yıllık bonuslar dahil 4 milyon euro vermek sanırım bize özgü bir şey :) Tolgae gidince o yapı çökecekse s.... öyle yapıya afedersin :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tosicin bitmedi bu senede +1 opsiyonu vardı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Valla çimento görevi için iki tane adama hiç oynatmadan yıllık bonuslar dahil 4 milyon euro vermek sanırım bize özgü bir şey :) Tolgae gidince o yapı çökecekse s.... öyle yapıya afedersin :)

walla o çimentolar sayesinde şampiyon olup sadece şl.den 10 katını kazanıyorsun ama  :bandit:
şu aşamada çökerse sıçayım sokayım deme lüksümüz yok şampiyon olamadığımız gün kucaktayız mali tablo ortada...

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

morata manu haberleri vardı 70 milyon diye..

benzema lafı geçiyor ama duyumu ortaya atan şunu düşünmedi mi, benzema bize morata manuya giderse realde forvet kalmıyor.

Deseler ki morata kalıcak mbappe alıncak o zaman bi ihtimal. Ama benzemayı şu anda dünyadaki hangi takıma koysan ilk 11 oynar.

bize kiralanana kadar Arsenal verir 50 milyon benzemaya. He benzema gelirse şaşırır mıyım şaşırmam işin içinde Fikret Başkan var herşey olabilir.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Serhat Akkaya

walla o çimentolar sayesinde şampiyon olup sadece şl.den 10 katını kazanıyorsun ama  :bandit:
şu aşamada çökerse sıçayım sokayım deme lüksümüz yok şampiyon olamadığımız gün kucaktayız mali tablo ortada...
Vay be Tolgae bak oturduğu yerden adamlığıyla bizi şampiyon yapıyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ama akıllısınız he şl maçında fabri sakatlanır yada kart görürse görürüm sizin utku
sevdanızı. şampiyonluğa giden takımın ikinci kalecisi 19 yaşında bir çocukmu olacak hata yapmaz
hata dediğin senede biri iki olur har maç bir iki tane yumurtlar. Utku ne şimdi nede gelecekte Beşiktaş kalesine
geçebilecek kapasitede görünmüyor. büyük bir zıplama yapmazsa olacak olan bu. Dünyadan bir iki örneğe bakıp
teori üretiyorsunuz 19 yaşında a takım kalesine geçebilecek kalecinin bonserviside 10-15 yazar.

Utku'nun potansiyelini söylemiyorum burada, Tolga Benfica maçında yumurtladı Necmi abi Tolga birkaç maç oynayacak diye o maaşları hak etmiyor.

Çevrimdışı mylife1903

:kop: :kop: :kop:

Abi Pektemekin en guzel fotosunu koymuşsun , Huni gibi duruyor kafada file :lol:
Bu kafa sargisini ea sport fifa18e ekleyecekmis, turkiyeden oynayanlar mustafayi taniyamiyormus, bandajsiz esi de tanimamis.

Boyle degisik tasarimlar yapmis oyuncu sirket

Davidsin gozlugu mustafanin bandaji

Çevrimiçi Necmi

olurmu canım çimentoya ihtiyaçmı var hepsi dünya para alan profesyoneller :bandit:

Çevrimdışı tangaz

katkısını bir sürü oyuncu dile getiriyor. mesela abubakar ayağa kalkmamda en büyük destekçim kaptan tolga demişti, keza fabri de benzer açıklamalar yaptı. sen oturduğun yerden adamın buruşturduğu suratını sevmeyebilirsin ama önemli olan senin benim sevmem değil takım içindeki rol. bu roller ifa edildiğinde voltran oluşuyor...

Çevrimdışı mylife1903

Oturarak sampiyon yapmasi oynarak sampiyon yapmasindan kolaydir

Çevrimiçi Necmi

Utku'nun potansiyelini söylemiyorum burada, Tolga Benfica maçında yumurtladı Necmi abi Tolga birkaç maç oynayacak diye o maaşları hak etmiyor.
benfica maçında yumurtladığını hatırlıyorsunda kurtardığı onlarca pozisyonu
neden hatırlamıyorsun neuer yumurtladığı golle almanyanın elenmesine sebep oldu.
Tolga Beşiktaşın kalecisi olamaz ama bu o benfica maçında yediği gol yüzünden değil
ayak denen bir şey olmasından dolayı ikinci kaleci olarakta gayet mükemmel bir kaleci

Çevrimdışı mylife1903

neden hatırlamıyorsun neuer yumurtladığı golle almanyanın elenmesine sebep oldu.
Tolga Beşiktaşın kalecisi olamaz ama bu o benfica maçında yediği gol yüzünden değil
ayak denen bir şey olmasından dolayı ikinci kaleci olarakta gayet mükemmel bir kaleci
Arpasi cok abi, 1 milyon yuro alsa kimse ses etmeZ

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

maaşına laf ettim Necmi abi ben, Karijmanın rezilliğini temizledi ama ilk golü yememeliydi, mükemmel değil sen kendin dedin ayağı kötü diye  :)

Çevrimdışı tangaz

Arpasi cok abi, 1 milyon yuro alsa kimse ses etmeZ

arpası normal ayı 2,5 muzzlera 4 onur 3,5 falan alıyor bu ülkede, piyasa böle malesef. ffpdir yok yabancı sayısıdır piyasa düşer dedikçe gereksiz renkliler daha çok maaş saçmaya başladılar. herifler ffp.yi bonservisi elinde olanlara çok maaş verelim de alalım olarak algılıyor sadece.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Takım kötüyken ortadan kaybolduğu zamanları ne çabuk unutmuşuz. En kritik maçta sakatım diye kaybolmasını bir hafta sonra birden düzelmesini. Bu toplumun en büyük sorunu şu balık hafızası durumu zaten.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

arpası normal ayı 2,5 muzzlera 4 onur 3,5 falan alıyor bu ülkede, piyasa böle malesef. ffpdir yok yabancı sayısıdır piyasa düşer dedikçe gereksiz renkliler daha çok maaş saçmaya başladılar. herifler ffp.yi bonservisi elinde olanlara çok maaş verelim de alalım olarak algılıyor sadece.
Muzlera 3,575 m euro + 20 k euro maç başı sezonda 45 50 maç oynadığını düşünürsek 4,5 m euro civarı maaşı aşırı fazla benzer şartlarda sözleşme uzatacaklar sanırım, Fabri maaşına göre epey iyi katkı veriyor.

Etiketler: