2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6936369 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı bordele

Başakşehir tunay torunu kapmış , biz alsaydık iyiydi bu çocuğu..

Abbi allahını seversen. Bomboş topçu :)
Av zamanı

Çevrimdışı underworld

barça veratti'ye 100 vereceğine bizim Ozi'ye 30 versin tatlıya bağlayalım işi  :friendship:

Çevrimdışı cursedofdragon

barça veratti'ye 100 vereceğine bizim Ozi'ye 30 versin tatlıya bağlayalım işi  :friendship:

Yumrukçu arda abisi istemez öyle şeyler arayı bozar :D

Çevrimiçi Necmi

eski açık tam kalenin ortası hizasında üstte en öndeyiz abi. alt üst göreceli kavramlar bunlar uzak yakın gibi :D Çağrı da oralardaysa komşuyuzdur. maçlar başlamaya yakın bu maç önü konusunu gündeme gelir sanırım yine , bakalım kimler fiziksel şiddete hazır göreceğiz  :icool:
çağrıda tam orda bu arada çekirdek çöplerini kafamıza atan senmisin :bandit:

Çevrimdışı underworld

Yumrukçu arda abisi istemez öyle şeyler arayı bozar :D

:nargile:

ozi a.bulut la çalışıyorsa hemen araya girek ( thy,beko,lassa falan da bi paket yapsınlar)

Çevrimdışı tangaz

28 yaşındaki göttenbacak ardaya 41 vermişlerdi 24 yaşındaki ozzy 60 eder. unutma adamlar bizden farklı oyuncunun biz geçmişine onlar geleceğine para bağlıyor  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

28 yaşındaki göttenbacak ardaya 41 vermişlerdi 24 yaşındaki ozzy 60 eder. unutma adamlar bizden farklı oyuncunun biz geçmişine onlar geleceğine para bağlıyor  :money:

ıskaladığın bir şey var arda gs den gitmedi atleticodan gitti yani ozi atletico da olsa fesih bedeli :uhohu: 100 eder 

Çevrimdışı tangaz

ıskaladığın bir şey var arda gs den gitmedi atleticodan gitti yani ozi atletico da olsa fesih bedeli :uhohu: 100 eder

ben ıskalamam işime geldiği gibi hareket ederim  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bende twittircılar gibi şifreli yazayım. yaklaşıyor yaklaşmakta olan konstantinapolis  :icool:

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

lizbondan bize uzo getirecekmiş komşi  :icool:

Çevrimdışı El Nino

Çevrimdışı tangaz

şu bayern şimdide tolissoyu almış geçen avrupa şampiyonasında parlayınca aldıkları portekizli tabanca gibi bi çocuk vardı renato sanches, onu talisca formülü ile kiralasakya ozziyi satınca  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

ozzi demişken tam dortmuntun 30 milyon bütçe ayırabileceği oyuncu biçilmiş kaftan dortmund ortasahası için, aynı şekilde wolfsburgda 30 verebilir kendisine kabul ederiz hem vizyon reisin performansını da arttırır winwinwin durumu  :D

Çevrimdışı bordele

Hoca da çok paragöz çıktı, hemen imzalıyor yeni sözleşmeyi ki  bir dahaki maaşı zamlı yatsın.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk imzaladığı sene euro 3 TL'ydi. 1.5 Euro x3  : 4.5 milyon TL senelik
Bu sene büyük ihtimal 2.5'tan imzalatacak. 2.5 Eurox4 : 10 milyon TL senelik

Parasında değilim Allah gani gani versin de umarım sıkıntısı geçmiştir. Artık Beşiktaş camiası, seyirci, beşiktaş takımı, beşiktaş taraftarı gibi ifadeleri bırakır da taraftarımız, camiamız, takımımız diye bahseder bizden.

Minimal beklentilerim var yani abi anlayacağın. Bundan sonra yüzümde gülümsemeyle izlediğim bir maç sonu basın toplantısında eğreti hissetmek istemiyorum. 
Av zamanı

Çevrimiçi Necmi

Benzema Beşiktaş'ta  :evillol:

bu kadar komik olan ne anlamadım Beşiktaş gözünde bu kadarmı küçük.
duyum verilmiş bunda komik olan bir şey yok. Alaya alınacak hiç bir şey yok.
insanlara duydukları şeyleri söyletmiyorsunuz bu şekilde davranarak.
geçen senede nasri olayında böyleydi hemen dalga geçilmeye başlandı
sonra ne oldu gerçekten pazarlık masasında olduğumuz çıktı ortaya.

Çevrimiçi Necmi

ozzi demişken tam dortmuntun 30 milyon bütçe ayırabileceği oyuncu biçilmiş kaftan dortmund ortasahası için, aynı şekilde wolfsburgda 30 verebilir kendisine kabul ederiz hem vizyon reisin performansını da arttırır winwinwin durumu  :D
oziyi 15 gördümü satmak lazım hiç bir zaman o rakamlara ulaşacak gibi durmuyor bence
hırs yok agrasiflik yok günümüz futbolunda pek dikkat çekici değil mesela tolgay oynadığında ondan daha fazla dikkat çekiyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

https://twitter.com/serdarsaridag/status/875024679932657665
Yok artık yahu Huni takar Kadikoyden Uskudara kadar koşarım , yönetim her senw boyle imkansiz taransferlerin pesinde koşup zaman kaybedip son dakika da baska bie bomba patlatıyor :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

Piyasa çıldırmış vaziyette,7-8 milyon € bonservisler..3 aşağı garanti ücret yok ve ekstraları var..nasıl olucak bu işler,yönetimin işi çok zor...

Ömer kalsın daha çok iş yapar.
:lol: :lol:

Dostum bazen gercekten futboldan anlamadığını düşünüyorum yanlis anlama ama

Benzema diyor Benzema , Almeida degil :)

Senin begendigin topçuları biz alamayiz paramız yetmez , Bugune kadar bize yazilan hicbir topcuyu beğendiğini görmedim surekli patliyorsun

Ornek : Rayn Babel.
[ Son Düzenleme: 15 Haziran 2017, 01:58:51 Yunus Emre Dökmeci ]
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Piyasa çıldırmış vaziyette,7-8 milyon € bonservisler..3 aşağı garanti ücret yok ve ekstraları var..nasıl olucak bu işler,yönetimin işi çok zor...

renkli sığırlar her türlü piyasayı yükseltiyor ya maaşta ya bonserviste mesela kievin vida kararında bile etkili olur bu belhanda transferi

Çevrimdışı tangaz

bu mançeşterşehirin gecen sene alıp fazla oynatmadığı ispanyol sol kanat nolitoyu kiralasak...

Çevrimdışı tangaz

mangala kiralık renato sanches kirelık nolito kiralık mitroglu tapusuyla >>> transfer listem budur...

Joe Hart

Gökhan Gönül   Vida    Mangala    Adriano

Oğuzhan  Atiba

Lens               Talisca                Babel

Benzama

:D
Zeki Muren de bizi gorecek mi :evillol: