2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6937328 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

bu çocuğun anası yokmu :alala:  :D
Anasi balojani bekliyor balkonda, kendi kendini atacak

Çevrimiçi Necmi

sen eski açıktasın zaten sanırım , seni de not ettim. 4 tapusuyla veya 1 kiralık marcelo gibi bişi bulamazlarsa seni de bulurum orda :bandit:
onu bulmak için sahra çölüne gitmen lazım yanlız

Çevrimdışı tuncaboylu

Atiba koleksiyonu yapıyorum ben öneririm, gitse dahi gönlümüzde yeri bir ayrı. Adriano da alacağım sanırım yakın zamanda :D
Ben Fabri t-shirti alacağım sanırım, kanım ısındı serseriye.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

sen eski açıktasın zaten sanırım , seni de not ettim. 4 tapusuyla veya 1 kiralık marcelo gibi bişi bulamazlarsa seni de bulurum orda :bandit:
ben nerden bilet bulursam ordayım ama maç önü buluşuruz sıkıntı yok :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

Anasi balojani bekliyor balkonda, kendi kendini atacak
yok çuval lazımsa göndereyim sıvı geçirmez :alala:

Çevrimdışı mylife1903

Alırız alırız.

Marcelo'nun satışı kesinleşince alırız, vakit kazanıyor bizimkiler. Arada Lorient'i falan geziyorlardır.

Benim liste yok satiyor. Aydin gitti tunay gitti kuvekeyi kacirmasak abu ile ugrasirken

Çevrimdışı tuncaboylu

onu bulmak için sahra çölüne gitmen lazım yanlız
Eheh, neden abi?

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Eheh, neden abi?

orda oturuyor.

Çevrimdışı atakan eraslan

Yok yeni açıktayız biz.

@Ensar la beraber misiniz siz. ya bu arada maç önü buluşması gibi bir şeyler organize ediliomu forumcak , ben bi @Necmi başkan ve tayfası bizim tam altımızda eski açıkta onu biliyorum , inşaatken oraya niyetlemişti onlar yanlış hatırlamıyorsam.

Çevrimdışı tuncaboylu

orda oturuyor.
Abi adam bedevi mı, çölde ne işi var.

Kahire'de bir evdedir herhalde

Çevrimdışı mylife1903

yok çuval lazımsa göndereyim sıvı geçirmez :alala:
Cuval olabilir abi bi dusunem ben

Çevrimiçi Necmi

eski açıkta birilerini bulmaya çalışma bence grup korumasındalar
yoksa oraya dayaklık kimler geliyorda

Çevrimdışı Kutay

Şenol Hoca yeni yapılan anlaşma ile birlikte kaç yılına kadar Bizde kalacak daha geçen günlerde 1 yıllık sözleşme uzatmamış mıydık zaten şimdi 2 yıl deniyor kafam karıştı :alala:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Ensar

Abi adam bedevi mı, çölde ne işi var.

Kahire'de bir evdedir herhalde

yok abi olur mu çölde yaşıyorum ben :kop:

eski açıkta birilerini bulmaya çalışma bence grup korumasındalar
yoksa oraya dayaklık kimler geliyorda

dayak ne münasebet abi sitem sitem , fikirsel şiddet yani  :kop:

Çevrimiçi Necmi

@Ensar la beraber misiniz siz. ya bu arada maç önü buluşması gibi bir şeyler organize ediliomu forumcak , ben bi @Necmi başkan ve tayfası bizim tam altımızda eski açıkta onu biliyorum , inşaatken oraya niyetlemişti onlar yanlış hatırlamıyorsam.
altımızda derken :alala:
ben yanlış anlarım böyle kelimeleri :D
üst tribün demek çağrıya komşusun

Çevrimiçi Necmi

yok abi olur mu çölde yaşıyorum ben :kop:
dostum kahire zaten çölde değilmi bir tarafı nil deltası bir tarafı çöl işte burdan gidenler kahireye ulaşmak için çölü
geçmeyecekmi.

Çevrimdışı underworld

hem fakirim diyorsun hem burnumdan kıl aldırmam diyorsun.
şimdi bir laf söylerdimde kendimi banlamak zorunda kalırım :D
bakkaldan veresiye sütmü alıyorsun 2-3 hafta beklermiş adamda sana lütfen bekle diyor
zaten işine gelirse paşam oyuncuya ihtiyaci olan sensin onlar senin şartlarınla babalarının oşluna
verir zaten sende bu kafayla sezonu alt yapı oyuncularınla açarsın.
sen sanırım hiç hayatında sıkışık olduğun bir zamanda çok ihtiyacın olan bir şeyin pazarlığını yapmadın
hayat böyle toz pembe görünüyor.

1 - biz niye sıkışığız ?  :alala:
2- sıkışık biri varsa o da  sunderland  :busted_cop:
3- kimseye bekle demiyecez opiyonlu kirak teklifimizi  iletip  2-3 hafta içinde olumu - olumsuz kesin cevabını bekliyoruz efeme bağlıyacaz.
4- hadi daha da gidiyorum hazırlık maçı yapılsın geliri size kalsın hesabı ( gomez stylaaa )

Çevrimiçi Necmi

Şenol Hoca yeni yapılan anlaşma ile birlikte kaç yılına kadar Bizde kalacak daha geçen günlerde 1 yıllık sözleşme uzatmamış mıydık zaten şimdi 2 yıl deniyor kafam karıştı :alala:
boşver düşünme sen böylece kafanda karışmaz :D

Çevrimdışı El Nino

Çevrimiçi Necmi

1 - biz niye sıkışığız ?  :alala:
2- sıkışık biri varsa o da  sunderland  :busted_cop:
3- kimseye bekle demiyecez opiyonlu kirak teklifimizi  iletip  2-3 hafta içinde olumu - olumsuz kesin cevabını bekliyoruz efeme bağlıyacaz.
4- hadi daha da gidiyorum hazırlık maçı yapılsın geliri size kalsın hesabı ( gomez stylaaa )

senin yüzünden duaya başlayacağım bir gün başımıza başkan olmasın diye :bandit:

Çevrimdışı bordele

Dünkü mesajlarıma bakarsanız bende içim kan ağlasada Beşiktaşın menfaati için satılması taraftarayım dedim
ama kendisi 2 gün önce ülkesinde röportaj yapıp Katara gitmesinin çok büyük hata olduğu orada yapamadığı ve nasıl POrtoya döndüğünü
anlatmışken,Çine nasıl ikna edilecek?Tabiki parayla?Birinin çıkıp 2misli maaş teklif ederse bence Çin yılı Mart 2018den önce gider

saygılar

hata mı? bak burada geçen seneki şampiyonluğumuzdan sonra cenk'in açıklamaları var. Q7, katara gittim orda da 5 milyonu indirdim diyen bi adam. Bizde de hem iyi para kazanıyor hem de egosu tavan oluyor adam başka yere gidip naapsın. Cenk'i falan ezmesi de sahadaki karakterinin bir başka yansıması. Hepsini küçük görüyor

Av zamanı

Çevrimdışı Ensar

dostum kahire zaten çölde değilmi bir tarafı nil deltası bir tarafı çöl işte burdan gidenler kahireye ulaşmak için çölü
geçmeyecekmi.
yok be abi çöl nerde , kahire dediğin yer ucu bucağı nerde belli olmayan bir yer , şehir gibi değıl eyalet gibi birşey çok büyük sınırları

altımızda derken :alala:
ben yanlış anlarım böyle kelimeleri :D
üst tribün demek çağrıya komşusun

eski açık tam kalenin ortası hizasında üstte en öndeyiz abi. alt üst göreceli kavramlar bunlar uzak yakın gibi :D Çağrı da oralardaysa komşuyuzdur. maçlar başlamaya yakın bu maç önü konusunu gündeme gelir sanırım yine , bakalım kimler fiziksel şiddete hazır göreceğiz  :icool:

Etiketler: