2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6938517 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

bu sene daha zor olacak , çok bilendi medyası ve rakipler. geçen sene önceki sene yedi , bu sene de yer dememek lazım yani. korku değil ayrıca ne korkusu, tercih diyelim ona tercih. tercih etmiyorum marcelonun gitmesini, asist kralını ve gol kralını kaybettin , hoca dahil herkes takımın oturmasının ikinci yarıyı bulduğunu söyledi. gelecek sene yine aynı şeylerle uğraşmayalım, takımın oturmuş yerlerini bozmayalım diyoruz, hele adam da gidicem diye tutturmuyorsa. ayrıca kjaer için 15-20 konuşuluosa marcelo da min.15 etmeli yani, 15 e kabul dedim kendi adıma zaten yukarılarda biyerlerde.
Kjaer için 15-20 milyon konuşuluyor da, konuşan kim? Nani için de 20 konuşuluyordu, 8'e gitti.

Tamam tercihin o olabilir, ama Marcelo dengi bir stoperi 4 milyona bulabiliriz ya da 1 milyona kiralarız. Bunun için scout a falan gerek yok, menajerle de bulursun. Sadece uyanık olacaksın biraz.

Ayrıca hiç bir seneki sampiyonluk 2015-16 sezonundakinden zor olmayacak. Bunu bilin.

Stadsızken, 70 milyon harcayan Fenerbahçe'ye karşı yarışırken,  sakatlıklarla, FFP ile ve Aziz'in medya sülükleriyle boğuşurken ulaştık ona.

Seneye durum ne? Renklilerin kadroları çöp, teknik heyetleri sorunlu, FFP ile boğuşuyorlar, saçma sapan yıldız eskilerini (Belhanda, Valbuena) getirmek için acayip kontratlar yapıyorlar ve eldeki en iyi adamlarını (Bruma, Podolski, Kjaer) satıyorlar. Biz bir tek Marcelo'yu daha ucuzuyla değiştirip onlara 13 puan fark atmış takımla yol çıkacağız.

Ciddiye alalım, ama gücümüzü de bilelim.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

Takimi bozmadan cikip ilkyari ezip gecmek lazim, rakipler zaten bir bir dokulur, bir sonraki senenin pilanlamasina baslarlar biz isimize bakar koyar koyar geceriz. Abuk sabuk baslamamak lazim, hemen cat cat keskin bir sitart 5de5 bi beraberlik bi tane daha 5de5 bi beraberlik sonra bi bejlik daha. 47 puanla gircen devre arasina.
o beraberlikleri anlayamadım mecburmuyuz berabere kalmaya :alala:

Çevrimiçi sozkul

BURAK YILMAZ sın!!

8milyon Euro bonservis,
 bonuslar hariç yıllık 7milyon Euro ile Çine gitmişsin
 31.12.2019 a kadarda sözleşmen var
üstelikde Galatasaylısın

Bana Beşiktaş ta oynaması için 2 neden söyleyin,
 Şenol Güneşi çok sevdiği içinmi?
 Vatan Hasretimi?
 Yoksa Beşiktaş ona Yılda 8 milyon Euro 5yıllık kontratmı öneriyor?

Geçin beyler,
basına malzeme veriliyor,bunlarla uğraşsınlarki,Başkanda rahatça Aboubakarı halletsin

Amma eger Çinliler yıllığını biz ödeyelim size kiralayalım bedava diyorlarsa o başka bir şey

saygılar

Babası koyu Beşiktaşlı

Çevrimdışı Necmi

bu sene daha zor olacak , çok bilendi medyası ve rakipler. geçen sene önceki sene yedi , bu sene de yer dememek lazım yani. korku değil ayrıca ne korkusu, tercih diyelim ona tercih. tercih etmiyorum marcelonun gitmesini, asist kralını ve gol kralını kaybettin , hoca dahil herkes takımın oturmasının ikinci yarıyı bulduğunu söyledi. gelecek sene yine aynı şeylerle uğraşmayalım, takımın oturmuş yerlerini bozmayalım diyoruz, hele adam da gidicem diye tutturmuyorsa. ayrıca kjaer için 15-20 konuşuluosa marcelo da min.15 etmeli yani, 15 e kabul dedim kendi adıma zaten yukarılarda biyerlerde.
kim konuşuyor 15-20 daha yeni emre bol açıkladı gelen en büyük teklif 4 M muş fener 50 konuşursa
değeri 50 mi oluyor sen sat 10 M a marceloyu daha düşük satamayacağı için kjaer fenerin elinde patlasın :D
sekise razi olacakları varken sen 10 a sattığında yapamazlar.

Çevrimdışı Necmi

hocayla yıllığı 2,5 dan iki yıllık anlaşma yapılmış diye duydum.

Çevrimdışı abdusta

Babası koyu Beşiktaşlı

Babası Beşiktaşlı olduğu için 3milyon euroyamı oynayacak bonservissiz?

saygılar

Çevrimdışı cursedofdragon

yalandır o.

Hoca 10 milyon € diye diretiyormuş.

Çevrimdışı mylife1903

Cocugu yatiriyim mi ben, okul var yarin noluyo bu benzema isi, kesiyoZmu kesmiyozmu

Çevrimdışı Berat

ANÇ ve Fikret Orman bugün maçta biraz nefes almış gibi duruyorlardı habercisi olabilir abi. 1+1 diye de Bein geçti.

Çevrimdışı abdusta

Bendeki bilgiye göre
Fikret başkanımızın görev süresi 2019da bitiyor,kongre zamanına kadar yapılacak
2 yıllık bir süre için olacak bu her iki taraf içinde mantıklı olan bir süre ve her 2 tarafta
bu süreyi uygun görmüş.

saygılar

Çevrimdışı atakan eraslan

Kjaer için 15-20 milyon konuşuluyor da, konuşan kim? Nani için de 20 konuşuluyordu, 8'e gitti.

Tamam tercihin o olabilir, ama Marcelo dengi bir stoperi 4 milyona bulabiliriz ya da 1 milyona kiralarız. Bunun için scout a falan gerek yok, menajerle de bulursun. Sadece uyanık olacaksın biraz.

Ayrıca hiç bir seneki sampiyonluk 2015-16 sezonundakinden zor olmayacak. Bunu bilin.

Stadsızken, 70 milyon harcayan Fenerbahçe'ye karşı yarışırken,  sakatlıklarla, FFP ile ve Aziz'in medya sülükleriyle boğuşurken ulaştık ona.

Seneye durum ne? Renklilerin kadroları çöp, teknik heyetleri sorunlu, FFP ile boğuşuyorlar, saçma sapan yıldız eskilerini (Belhanda, Valbuena) getirmek için acayip kontratlar yapıyorlar ve eldeki en iyi adamlarını (Bruma, Podolski, Kjaer) satıyorlar. Biz bir tek Marcelo'yu daha ucuzuyla değiştirip onlara 13 puan fark atmış takımla yol çıkacağız.

Ciddiye alalım, ama gücümüzü de bilelim.

iyi yaw verin be verin 10 a verin  :D sen maça gelion mu, marceloyu 10 a satıp da yerine 4 e bidene bulamaz veya 1 e kiralayamazsak seni bakıcam sağda solda , burdan zor olur sitemleri izah etmek :D 

Çevrimdışı mylife1903

Bendeki bilgiye göre
Fikret başkanımızın görev süresi 2019da bitiyor,kongre zamanına kadar yapılacak
2 yıllık bir süre için olacak bu her iki taraf içinde mantıklı olan bir süre ve her 2 tarafta
bu süreyi uygun görmüş.

saygılar
@abdusta abi angut cephesi ne durumda bi gelisme var mi? Suarez kanim sari laci akiyor falan demis menecerine

Çevrimdışı Kalyoncu

Başkan Fikret Orman, Umut Güner ve Şafak Mahmut Yazıcıoğlu bu sabah Fransa'ya giderek Lorient Kulübü yetkilileri ile bir araya geldi.

Yapılan ilk görüşmede anlaşmanın sağlanamadığı ve her iki tarafın önümüzdeki günlerde tekrar bir araya geleceği öğrenildi. Aboubakar'ın bonservisinin büyük kısmını elinde bulunduran Lorient'in oyuncuyu Beşiktaş'a verme konusunda zorluk çıkartma niyetinde olmadığı ancak kiralamaya da yanaşmadığı ve bonservis bedeli istediği bildirildi.

Beşiktaş transfer komitesi Lorient ile anlaşma sağladıktan sonra Porto ile bonservisin kalan kısmı için pazarlık yapacak.

Haber Kaynağı: DHA

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

marcelo çok çok iyi bir karakter çok iyi bir adam iyi bir oyuncu , ama bulunmaz hint kumaşı veya ahım şahım bir oyuncu değil , 9 10 milyon euro veriliyorsa ve yerine 3e 4e aynı kalitede adam buluyorsan satarsın
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi sozkul

ben şenol hocanın katkısını yok saymıyorum sadece alet olmayın şenol hoca olmazsa
Beşiktaş şampiyon olamaz algısı yaratıyorlar bunu beslemeyin. Şenol hoca her gittiği takımı
şampiyon yapıyorda bizide yaptı sanki karşı geldiğim konu bu.
Burda amaçları Beşiktaşı küçük göstermek sürekli aynı algı şenol hocayı kopartmaya çalışmakta
bu algının karşılığı hoca gidecek Beşiktaş dağılacak çünkü Beşiktaş bu, söylenen bu, sizde bunu besliyorsunuz.
Beşiktaşı şampiyon yapan camianın yükselen dinamikleridir her şeyden önce bunu unutmamak lazım.

Bu tuzağa düşen sensin @Necmi , onlar tamda senin algıladığın algıyı yaratıp hocayla aramızı bozmaya çalışıyorlar.
Fikret Orman'ın egosuna oynuyorlar, sinirlenip bizi bakın biz Şenol hocasızda şampiyon oluruz demeye itiyorlar.

Sabah Şenol hocaya 2,5 yeter diyordum artık bunların gıcığına yıllık 3 verip 4 yıllık kontrat yapalım diyorum. (şampiyonluk primi yok ama 3 olursa)  :)

Çevrimdışı Ensar

Başkan Fikret Orman, Umut Güner ve Şafak Mahmut Yazıcıoğlu bu sabah Fransa'ya giderek Lorient Kulübü yetkilileri ile bir araya geldi.

Yapılan ilk görüşmede anlaşmanın sağlanamadığı ve her iki tarafın önümüzdeki günlerde tekrar bir araya geleceği öğrenildi. Aboubakar'ın bonservisinin büyük kısmını elinde bulunduran Lorient'in oyuncuyu Beşiktaş'a verme konusunda zorluk çıkartma niyetinde olmadığı ancak kiralamaya da yanaşmadığı ve bonservis bedeli istediği bildirildi.

Beşiktaş transfer komitesi Lorient ile anlaşma sağladıktan sonra Porto ile bonservisin kalan kısmı için pazarlık yapacak.

allah allah macta ki kimdi , yoksa baskan dublör mu kullanıyor :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tuncaboylu

iyi yaw verin be verin 10 a verin  :D sen maça gelion mu, marceloyu 10 a satıp da yerine 4 e bidene bulamaz veya 1 e kiralayamazsak seni bakıcam sağda solda , burdan zor olur sitemleri izah etmek :D
Geliyorum, artık taraftar da aynı kafada.

Geçen sampiyonluk maçı çıkışı hangi oyuncunun t-shirtini alalım diye düşündük arkadaşla. Takımın kimi önemli adamları kiralık, diğerlerine de teklif geldiği an satılır diye karar veremedik.

Artık taraftarda da oyuncuya aşırı bağlılık kalmadı, bir tek Quaresma severler var hala. Kimse ses çıkarmaz makul satışlara o yüzden.

Çevrimdışı mylife1903

Bu gastecilik iyi is valla. Otur gitunun ustune butun iskembeden salla. At yalani bas yalani operim inanani

Ferdinand hikayesine donecek bu abu

marcelo çok çok iyi bir karakter çok iyi bir adam iyi bir oyuncu , ama bulunmaz hint kumaşı veya ahım şahım bir oyuncu değil , 9 10 milyon euro veriliyorsa ve yerine 3e 4e aynı kalitede adam buluyorsan satarsın

sen eski açıktasın zaten sanırım , seni de not ettim. 4 tapusuyla veya 1 kiralık marcelo gibi bişi bulamazlarsa seni de bulurum orda :bandit:

Çevrimdışı Berat

Geçen sampiyonluk maçı çıkışı hangi oyuncunun t-shirtini alalım diye düşündük arkadaşla. Takımın kimi önemli adamları kiralık, diğerlerine de teklif geldiği an satılır diye karar veremedik.

Artık taraftarda da oyuncuya aşırı bağlılık kalmadı, bir tek Quaresma severler var hala. Kimse ses çıkarmaz makul satışlara o yüzden.

Atiba koleksiyonu yapıyorum ben öneririm, gitse dahi gönlümüzde yeri bir ayrı. Adriano da alacağım sanırım yakın zamanda :D

Çevrimdışı Necmi

Cocugu yatiriyim mi ben, okul var yarin noluyo bu benzema isi, kesiyoZmu kesmiyozmu
bu çocuğun anası yokmu :alala:  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu gastecilik iyi is valla. Otur gitunun ustune butun iskembeden salla. At yalani bas yalani operim inanani

Ferdinand hikayesine donecek bu abu
Alırız alırız.

Marcelo'nun satışı kesinleşince alırız, vakit kazanıyor bizimkiler. Arada Lorient'i falan geziyorlardır.

Çevrimdışı mylife1903

Atiba koleksiyonu yapıyorum ben öneririm, gitse dahi gönlümüzde yeri bir ayrı. Adriano da alacağım sanırım yakın zamanda :D
Beck var yahu. Sagbek oyuncusu adi bile beck.

Çevrimdışı tuncaboylu

sen eski açıktasın zaten sanırım , seni de not ettim. 4 tapusuyla veya 1 kiralık marcelo gibi bişi bulamazlarsa seni de bulurum orda :bandit:
Yok yeni açıktayız biz.

q7 için de emin olma o kadar , makul bir gidişe kimse ağlamaz arkasından bence  :D

Etiketler: