2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6947951 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

İyide abi daha geçen günlerde fikret başkan özel ropörtaj verdi . madem beşiktaşa zarar veren bir haber sitesi fikret başkan niye gidip ropörtaj versin ?
oranın kalemini kıranda Başkan ama
bilemiyorum neden röportaj verdiğini ama biz başkana göre haraket etmiyoruz
kendi aklımız var. Durum değerlendirmesi yapabiliyoruz ve bu site sürekli
Beşiktaş aleyhinde haber yaptığı içinde üstünü çizdik.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yalanlama gelip gelmemesiyle olay gün yüzüne çıkar.
Mümkünse anlaşma sağlanana kadar hiçbir açıklama yapılmasın. Açıklama yapıldıkça her şey daha da dallanıp budaklanıyor. Hoca dahil kimsenin de üzerine gidilmemeli.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Beşiktaş ın iyiliğini isteyen kişi kalkıp bu haberleri basına sızdırmaz bunlar Beşiktaşli falan değil Beşiktaşın içine sızmış fırsatçı hainlerdir kimin köpeği oldukları da az çok belli malum site de bu haberi yaparak o adilerin ekmeğine yağ sürüyor sonrada Beşiktaşlıyız diyorlar pislikler
Önce Beşiktaşın içindeki bu parazitleri temizlemek lazım.

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş ın iyiliğini isteyen kişi kalkıp bu haberleri basına sızdırmaz bunlar Beşiktaşli falan değil Beşiktaşın içine sızmış fırsatçı hainlerdir kimin köpeği oldukları da az çok belli malum site de bu haberi yaparak o adilerin ekmeğine yağ sürüyor sonrada Beşiktaşlıyız diyorlar pislikler
Önce Beşiktaşın içindeki bu parazitleri temizlemek lazım.
Besiktasli gecinip besiktastan gecinen parazitler bunlar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Domagoj Vida, Beşiktaş'tan yıllık 3 milyon € talep etti. Beşiktaş yönetimi daha düşük bir maaş vermek istiyor. (Milliyet)

Yok daha neler bizi Fenerbahçe ile karıştırdı heralde :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

eminmisin :alala:
Ben eminim abi , Ozel haberlerinin %99 u doğru çıkıyor :bandit:

Çevrimdışı underworld

Domagoj Vida, Beşiktaş'tan yıllık 3 milyon € talep etti. Beşiktaş yönetimi daha düşük bir maaş vermek istiyor. (Milliyet)

Ukrayna da başarılar dileriz

Net :ok:

Alt tarafi , Ersanin saglikli halinin 1 tik ustu , 3 milyon € maas nedir

Alalim Titi yi onun verecegi katkiyi Titi de verir benim cok beğendiğim bir stoper degil Vida

Hirvat milli takiminin stoperi olmasi onun cok iyi stoper oldugunu göstermez , Hırvatlarda ciddi isim yapmis cok stoper mi var sanki :alala:

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Milliyet Gazetesi her transfer sezonu Haber bulamamaktan muzdarip olduğu için Palavra sıkmakla meşhurdur
Daha anlaşma yok ortada fol yok yumurta yok nasıl isteyecek 3 milyon euro bu adam ? Sanki herşey bitti anlaşma sağlandı da sözleşme detayları konuşuldu da şukadar istiyorum diyecek Anca sallıyorlar adamın bize geleceği bile belli değil herşeyi bırakacak 3 milyon euro talep edecek herşeyin bi sırası var.
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2017, 19:10:28 PrisonBreak ]

Çevrimdışı Ensar

şimdi beni en çok rahatsız eden durum şu , madem ki abi kardeşsiniz aranızda böyle muhabbetler olmaz felan filan inter milan , böyle konuşup duruyorsunuz habire , anlaşın açıklayın bitsin , ne bu 1 senedir uzatıp duruyorsunuz elaleme malzeme veriyorsunuz , o zaman var bir sorun kardeşim. öyle inkar etmekle olmuyor. 
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Marcelo 1.4 milyona oynuyor ona da 1.8- 2 milyon vermeyi düşünüyoruz yani

Bu herif bu kadar para istiyorsa Marcelo kalsin yanina da Titiyi alalim Beles olsun bitsin , Savunmada 3 Brezilyali iyi olur iyi anlasirlar ve dialog kurarlar

Hocayi çileden çıkaracaklar en sonunda , Dumduz sövecek çıkıp , Yapmadigi sey degil yani :D

Çevrimdışı cagdas44

şimdi beni en çok rahatsız eden durum şu , madem ki abi kardeşsiniz aranızda böyle muhabbetler olmaz felan filan inter milan , böyle konuşup duruyorsunuz habire , anlaşın açıklayın bitsin , ne bu 1 senedir uzatıp duruyorsunuz elaleme malzeme veriyorsunuz , o zaman var bir sorun kardeşim. öyle inkar etmekle olmuyor.

Konu olup olmamasından ziyade böyle bir konuyu sırf tıklatmak sırf Beşiktaş düşmanlarının ekmeğine yağ sürmek için yayınlamak. Para konusu çözülür o konu değil.

Çevrimdışı underworld

Çiçi 900 bin den 2 yıllık imzalasin

Çevrimdışı underworld

Hocayi çileden çıkaracaklar en sonunda , Dumduz sövecek çıkıp , Yapmadigi sey degil yani :D
" Kovsaniz da gitmiyorum ! "

Çevrimiçi Necmi

bu haber için bir şey demiyorum tahminim hocayla 2-2,5 arası bir rakamda anlaşılır.
ama ortada hocayı Beşiktaşdan kopartmaya çalışan bir güruh var bu Beşiktaşın içindede var
dışındada var. Şenol Güneşe bağlanıyor şampiyonluklar o olmasa Beşiktaş şampiyon olamaz
fikri hakim. Bu fikri yaymadaki maksat Fikret Ormanı tahrik etmek. Bu tip haberlerlede
taraftarı soğutmak. Hocayı yıpratmak. Beşiktaşdan gitmesini sağlamak için yapıyorlar.
önce Terimin ayağını kaydırıp şenol hocayı milli takıma gönderme operasyonu yapıldı
Terim milli takımın başındayım dedi olay fos çıktı. Şimdide içerden deniyorlar taraftarın
para hassasiyeti kullanılıyor.
işin doğrusu bir çok oyuncunun bu paraları aldığı ülkede seni iki defa üst üste şampiyon yapmış
gelecek seneninde en büyük şampiyonluk adayı takımın hocası bu paraları hak eder.
Diğer taraftan ne hocanın böyle bir rakam isteyeceğini nede Yönetimin böyle bir bilgiyi
sızdıracağının bence mümkünü yok. Birde bu haber yönetim tarafından sızdırılsa kime sızdırılacağını
tahmin ediyorum.

Çevrimdışı Ensar

Konu olup olmamasından ziyade böyle bir konuyu sırf tıklatmak sırf Beşiktaş düşmanlarının ekmeğine yağ sürmek için yayınlamak. Para konusu çözülür o konu değil.

ya site ne hali varsa görsün umrumda değil onlar ben murat özenin kendisiyle direk takıştım başkana yaptıklarından dolayı, benim olayım Besiktasin menfaatleri ve huzuru , niye başına şuna buna malzeme veriyorlar , bir masaya oturup 2 saat konuşup anlaşamıyorlar mı ne bu kadar uzayan mevzu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Turgay Demir @turgaydemirr
·
4s

17. Haziran sonrası Beşiktaşta ilk imza atan yeni transfer VİDA olur az daha bekleyin

Çevrimiçi Necmi

iyide ne uzatılıyor anlamadım daha nasıl bir açıklama yapılsın istiyorsun
bir yıllık opsiyonunun devreye sokulduğu KAP'ı gelmedimi. Beşiktaş için konu kapandı
ha oturur daha fazla çalışacaklarsa bunu hocayla konuşurlar bunun için önlerinde bir yıl
var. Kimin derdiyse o gerilsin bize ne bizim için konu kapandı.

Çevrimdışı cagdas44

ya site ne hali varsa görsün umrumda değil onlar ben murat özenin kendisiyle direk takıştım başkana yaptıklarından dolayı, benim olayım Besiktasin menfaatleri ve huzuru , niye başına şuna buna malzeme veriyorlar , bir masaya oturup 2 saat konuşup anlaşamıyorlar mı ne bu kadar uzayan mevzu

Masada ne olduğunu ne çerçevede bir görüşme olduğunu bilmiyoruz ortada bir görüşme var ya da yok haberin varlığı yanlış

bu haber için bir şey demiyorum tahminim hocayla 2-2,5 arası bir rakamda anlaşılır.
ama ortada hocayı Beşiktaşdan kopartmaya çalışan bir güruh var bu Beşiktaşın içindede var
dışındada var. Şenol Güneşe bağlanıyor şampiyonluklar o olmasa Beşiktaş şampiyon olamaz
fikri hakim. Bu fikri yaymadaki maksat Fikret Ormanı tahrik etmek. Bu tip haberlerlede
taraftarı soğutmak. Hocayı yıpratmak. Beşiktaşdan gitmesini sağlamak için yapıyorlar.
önce Terimin ayağını kaydırıp şenol hocayı milli takıma gönderme operasyonu yapıldı
Terim milli takımın başındayım dedi olay fos çıktı. Şimdide içerden deniyorlar taraftarın
para hassasiyeti kullanılıyor.
işin doğrusu bir çok oyuncunun bu paraları aldığı ülkede seni iki defa üst üste şampiyon yapmış
gelecek seneninde en büyük şampiyonluk adayı takımın hocası bu paraları hak eder.
Diğer taraftan ne hocanın böyle bir rakam isteyeceğini nede Yönetimin böyle bir bilgiyi
sızdıracağının bence mümkünü yok. Birde bu haber yönetim tarafından sızdırılsa kime sızdırılacağını
tahmin ediyorum.
Fatih doğan veya Serdar Saridag mi abi

Çevrimdışı Ensar

iyide ne uzatılıyor anlamadım daha nasıl bir açıklama yapılsın istiyorsun
bir yıllık opsiyonunun devreye sokulduğu KAP'ı gelmedimi. Beşiktaş için konu kapandı
ha oturur daha fazla çalışacaklarsa bunu hocayla konuşurlar bunun için önlerinde bir yıl
var. Kimin derdiyse o gerilsin bize ne bizim için konu kapandı.
öyle değil işte abi , bu çocuk kandirmak gibi birşey , uzatıldığında hoca ne dedi , yasal haklarını kullandılar oturur konuşuruz dedi , basbayağı memnun olmadı böyle birseyden , o yapılan hamle hoca kalacak mesajı içindi ama cümle alem biliyor hoca zam istiyor , istesin hakkıdır zaten , ama o zam ve yeni sözleşme mevzusu artık neticelenmeli , kamuoyu yemedi o +1 mevzusunu

Çevrimiçi Necmi

Ben eminim abi , Ozel haberlerinin %99 u doğru çıkıyor :bandit:
eskiden çıkıyordu bana iki senedir verdiği bir tane özel haber söylesene doğru çıkan
geçmişden gelen algıyla konuşuyorsunuz yd zamanında resmi siteden daha güvenilirdi.
o devir bitti. iki senedir bana bir tane doğru haberini göster. iki senedir yaptığı tek şey birilerinin tetikçiliğini
yapmak. bakalım belki yönetimle sulh yapmışdır. bu seneki transfer sezonunda görelim
farkları ne olacak.

Çevrimdışı cursedofdragon

Titi'nin bu sezonki performansı.

Çevrimdışı tuncyesilli

Etiketler: