2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6947512 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

bi tartışma yok ortada yaw geyik yapıyoruz  :icool:

hem çakraları açmak iyi bişey, kötü değil ben yaz sonu ve kış sonu olmak üzere periyodik olarak açtırıyorum çakralarımı  :bandit:
açtırmak falan :alala:
bana ters bir şey gibi geldi :bandit:

Çevrimdışı kartalBaz

neden site burda yasaklı hiç düşündün mü :D

Düşünmene gerek yok canlı örnek geliyor işte :D
Valla neden yasak bilmiyorum ama ozel haberlerinin hepsi dogru. Murat ozende iyi besiktasliya benziyor.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Q7 satildi mi arkadaslar ?  3'e 5'e bakmadan elden cikarsinlar.....

Çevrimiçi Necmi

Valla neden yasak bilmiyorum ama ozel haberlerinin hepsi dogru. Murat ozende iyi besiktasliya benziyor.

eminmisin :alala:

Çevrimdışı cagdas44

Şöyle diyeyim ki tık peşinde koşarken sevdiği şeylere zarar veren birisi aslında seviyorum dediği şeyi sevmiyordur. Kısacası aşkla ticaret berebaer olmaz bunlar ticaret yapıyor.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı kartalBaz

eminmisin :alala:
Valla abi 2.5 senedir filan takip ediyorum hic yalanini gormedim. Ne dediyse cikiyor. Besiktasi oyle kotu duruma filan koydugunuda gormedim. Egerki dogru habercilik yapip, senol hocanin 3.5 milyon euro istedigini yazdi diye iyi besiktasli degil diyosaniz onu bilemem. Ama adamin gorevi haberi vermek. Zaten buyuk ihtimal yonetim ona koy haberi demistir.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Murat Özen'i ben de sevmem eskiden adalıcıydı şimdi biraz düzeldi sanki. Malesef özel haberleri genelde doğru çıkar. Moralimi bozdu bu haber. Hayılısı.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Yasakli site bir donem yonetim karsitiydi. Suan Fikret Orman'a karsi olduklarini dusunmuyorum. Hatta gecen gun roportajlari vardi galiba kendisiyle.
Kendi "ozel" haberlerinde yalan soylediklerini gormedim. Bazen yanlis duyum alabiliyorlar ama atmasyon yaptiklarini sanmiyorum.

Ancak Senol hocanin 3.5 milyon istemesi de hic inandirici gelmiyor.

Çevrimdışı mylife1903

Senol gunesin menejeri var mi?
Eger menejeri varsa ilk onla gorusulmustur, menejer 3.5 cekmistir gibi olabulu

Sonra senol gunes aranir bir kahve icilir 2.5tan 3 senelik imzalanir.

Çevrimdışı kartalBaz

Yasakli site bir donem yonetim karsitiydi. Suan Fikret Orman'a karsi olduklarini dusunmuyorum. Hatta gecen gun roportajlari vardi galiba kendisiyle.
Kendi "ozel" haberlerinde yalan soylediklerini gormedim. Bazen yanlis duyum alabiliyorlar ama atmasyon yaptiklarini sanmiyorum.

Ancak Senol hocanin 3.5 milyon istemesi de hic inandirici gelmiyor.
Valla erman toroglu (hic sevmiyorum), ve simdide yasakli site soyluyor. Biz kendi kendimize yok filan diyoruz ama bu iste bir is var. Erman toroglu demisti. Fatih terimden cok istiyormus diye. Trabzonlu bir hocam vardi. Senol hocayi cok sevmezdi. Neden dedigimde cok parayi sever demisti inanmamistim. Senol hocanin herhalde zayif tarafi para. Yoksa gercekten cok saygi duyulacak bir insan.

Çevrimdışı atakan eraslan

Ismaele falan bahtiysan

:kop: yok yauw smayl girince kanalı değiştirdim , eminim cengizdi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

abubakar effect işte bunlar  :D
Daha çok Fatih Terim etkisi .
Haber bence doğru ama dışarıya bu şekilde sızdırılması yanlış . Hoca'nın hakkı bu paraları istemek ama bir de Beşiktaş'ın gerçekleri var. Arada bir yerde buluşurlar bence ama mümkünse  dışarıya malzeme vermesinler. Şahıslar , kulüp zarar görür aksi takdirde.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

ya bu Besiktasli zenginler ne ise yarar? hocanin fazla para istemezi hakki tabiki. ama bu paranin hepsi illa bizim cepden cikmasimi lazim? 2 milyonu biz veririz üstünüde bir zengin Besiktasli tamamlasin oldu bitti.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Paranin gozu kor olsun.

Neyse bu haberin dogrulugu kulup tarafindan teyit edilirse bir iki kelime ederim, suan icin Senol Gunes'e laf edemeyiz.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

ya bu Besiktasli zenginler ne ise yarar? hocanin fazla para istemezi hakki tabiki. ama bu paranin hepsi illa bizim cepden cikmasimi lazim? 2 milyonu biz veririz üstünüde bir zengin Besiktasli tamamlasin oldu bitti.

Yahu 1.5 milyondan 3.5 milyona artis mi olur. El insaf. 

Hocanin Turkiye ligindeki hakki 2.5 milyon + sampiyonluk primidir.

Çevrimdışı atakan eraslan

Ya bu dalgakıran konuşmuş , şampiyonluklar güzel ama borç sıkıntı diyor. Cümle şu minvalde , 1.2 dediler 1.4 oldu şu anda. 1,8 borç bizi sıkıntıya sokan bişi , 2 milyarın altından nasıl kalkıcaz  :kop:

Çevrimdışı kartalBaz

Yahu 1.5 milyondan 3.5 milyona artis mi olur. El insaf. 

Hocanin Turkiye ligindeki hakki 2.5 milyon + sampiyonluk primidir.
Katiliyorum. Fatih terime advocata bakip para istiyorsa yanlis yapyor. O zaman oguzhana 3.5 milyon vermemiz lazim. Selcuk inan bu kadar aliyor bende bunu isterim desin oda. Biz besiktasiz oyle para sacamayiz.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Yahu karartmayın enseyi anlaşırlar ama
3,5 milyon euro ? O iş yaş hoca vur dedik öldürdün yani
2 veya 2,250 ye 5-6 yıl daha kalır bizde problem yok hoca bizim.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Kötü haberler üst üste geliyor Önce Burak Yılmaz sonra Tamer hoca nın gidişi sonra da Şenol hoca muhabbeti
Bu işin sonu hayırdır inşallah sözleşme konusu kapandıkça tekrar açılıyor medya ya basına malzeme veriliyor ayıptır kulüp içinde olan kulüp içinde kalacak ne diye haber yapıyorsun böyle şeyleri bunlar aile meselesi aile içinde konuşulanlar aile içinde kalır iç karışıklık yaratmaya çalışan marjinal güçler var ve bazı Posta güvercinleri sağa sola haber uçuruyor bunları ayıklayıp Yallah demek lazım.
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2017, 18:11:41 PrisonBreak ]

Çevrimiçi Necmi

Valla abi 2.5 senedir filan takip ediyorum hic yalanini gormedim. Ne dediyse cikiyor. Besiktasi oyle kotu duruma filan koydugunuda gormedim. Egerki dogru habercilik yapip, senol hocanin 3.5 milyon euro istedigini yazdi diye iyi besiktasli degil diyosaniz onu bilemem. Ama adamin gorevi haberi vermek. Zaten buyuk ihtimal yonetim ona koy haberi demistir.

Beşiktaşlı olduğuna eminmisin dedim.
yönetim öyle bir şey demez mümkün değil.
o adam verdiği haberle Beşiktaşın batacağını bilse genede verir
tarafsız habercilik yapan birinin görevi haber vermektir. ama taraflı olan biri
bunu sadece silah olarak kullanır. onun yaptığıda bu. bir Beşiktaşlının
onun sitesini takip etmesi bile yanlış her neyse onların haberlerini
buraya taşımak yasak burda Beşiktaşa zarar veren hiç bir internet platformunun
adı geçmez keyfimizden yasaklamıyoruz. onların sporx den bir farkı yok

Çevrimdışı doganay

Buyuk ihtimal 3,5m hocayi paraci gosterip zor durumda birakmak icin haber sizdirildi. Gordugum kadariyla ise de yariyor gibi.

Çevrimiçi Necmi

Buyuk ihtimal 3,5m hocayi paraci gosterip zor durumda birakmak icin haber sizdirildi. Gordugum kadariyla ise de yariyor gibi.
yada birileri böyle göstermek istiyor ortaya böyle şeyler atıyor
göreceğiz bakalım. hocayı zorda bırakmak için kulüpten böyle bir şey sızmaz
bu ters teper. Heleki 1903e hiç sızmaz

Çevrimdışı Kutay

Beşiktaşlı olduğuna eminmisin dedim.
yönetim öyle bir şey demez mümkün değil.
o adam verdiği haberle Beşiktaşın batacağını bilse genede verir
tarafsız habercilik yapan birinin görevi haber vermektir. ama taraflı olan biri
bunu sadece silah olarak kullanır. onun yaptığıda bu. bir Beşiktaşlının
onun sitesini takip etmesi bile yanlış her neyse onların haberlerini
buraya taşımak yasak burda Beşiktaşa zarar veren hiç bir internet platformunun
adı geçmez keyfimizden yasaklamıyoruz. onların sporx den bir farkı yok
İyide abi daha geçen günlerde fikret başkan özel ropörtaj verdi . madem beşiktaşa zarar veren bir haber sitesi fikret başkan niye gidip ropörtaj versin ?
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Kapkarakartal

Yalanlama gelip gelmemesiyle olay gün yüzüne çıkar.

Etiketler: