2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6950030 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı atakan eraslan

Cakra kim be, mevzuya dalamiyom

açtırılan bişi başkan , ama tıkandıkça mı yoksa periyodik olarak açtırmak gerekli onu bilemiyorum

Çevrimdışı tangaz

Cakra kim be, mevzuya dalamiyom

çaka çaka bi hal oldum reis çekiç başlı köpekbalığı gibi hissediyorum artık vida mı geliyor tornavida mı bi bağlantı elemanı olsa da ben de kurtulsam çakmaktan.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Koa_lAA

istatistik olarak baksam elia 10 gol 9 asistle oynamış iyi eleman derdim, istatistik olarak bakmıyorum. kendi futbol dinamiklerimle ve ligimizle sentezleyerek yorum yapıyorum.

peki  :ok:

Çevrimdışı mylife1903

açtırılan bişi başkan , ama tıkandıkça mı yoksa periyodik olarak açtırmak gerekli onu bilemiyorum
Benzin puskurten enjektorler tikanir periyodik olarak temizlemek lazim

Çevrimdışı sametbagan

çaka çaka bi hal oldum reis çekiç başlı köpekbalığı gibi hissediyorum artık vida mı geliyor tornavida mı bi bağlantı elemanı olsa da ben de kurtulsam çakmaktan.
Evrimini de tamamladığına  göre arkadaşın sana verdiği telefon numarasını arayıp beraber bi terapiye gidin isterseniz malup adam sanayiden çıkmıyor
Sana da bi yardımcı oluversin artık ne de olsa tecrübeli bu konularda hadi eyvallah

Çevrimdışı tangaz

Evrimini de tamamladığına  göre arkadaşın sana verdiği telefon numarasını arayıp beraber bi terapiye gidin isterseniz malup adam sanayiden çıkmıyor
Sana da bi yardımcı oluversin artık ne de olsa tecrübeli bu konularda hadi eyvallah

darısı başına ama çakralar bu kadar kapalıyken evrimini zor tamamlarsın, gevşe rahatla dedikçe sen gerilmeye dewam ediyorsun. bence sana bir devrim gerek  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

elia-şeju iyi transfer...

menez iyi transfer...

titi-orkan ????
Ligin kalitesi acisindan ve reklam açısından onemli buluyorum bu transferleri , Yavas yavas yükselen trend oluruz Avrupa da İnş :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Dostum gücenme hemen takılıodum kendi adıma maslak falan filan :) yoksa neyi tartıştığınızı çok takip edemedim doğrusu. İşin gücün arasında muhabbet çevirioz işte çevirebildiğimiz kadar.

Çevrimdışı tangaz

Dostum gücenme hemen takılıodum kendi adıma maslak falan filan :) yoksa neyi tartıştığınızı çok takip edemedim doğrusu. İşin gücün arasında muhabbet çevirioz işte çevirebildiğimiz kadar.

bi tartışma yok ortada yaw geyik yapıyoruz  :icool:

hem çakraları açmak iyi bişey, kötü değil ben yaz sonu ve kış sonu olmak üzere periyodik olarak açtırıyorum çakralarımı  :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

vay vay vay :D

Bugün oğuzhan gitmiş q7 gitmiş adriano gitmiş marcelo gitmiş.

Tamer hoca gerçekten gitmiş :D

Şenol hoca'yıda gönderiyorsunuz bugün baya bereketli geçmiş o zaman size göre :D  :evillol:

bi tartışma yok ortada yaw geyik yapıyoruz  :icool:

hem çakraları açmak iyi bişey, kötü değil ben yaz sonu ve kış sonu olmak üzere periyodik olarak açtırıyorum çakralarımı  :bandit:

aynen başkan geyik yani  :D gücendi gibi geldi bana , işte bu hep çakraları açtırmamaktan diyecem ya neyse  :kop:

Çevrimdışı sozkul

Çakra nerde oynuyor, takma adı mı, transfermarkda bulamadım?

Çevrimiçi Necmi

Şimdi ben bu Cengizi izledim alıcı gözle milli maçta. Başıma bişi gelmicekse , pek öyle bize gelse keşke hissi vermedi bana. q7 den fazla sövdürür kendine gibi geliyor bana , bilemedim.
sen cengiz diye yanlışlıkla başkasını izlemiş olmayasın :alala:

sen cengiz diye yanlışlıkla başkasını izlemiş olmayasın :alala:

oydu abi eminim  :D

Çevrimdışı Kalyoncu

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş Kulübü'nden yıllık 1.5 milyon Euro ücret alan Şenol Güneş'in 3.5 milyon Euro civarında bir ücret talep ettiği öğrenildi.

Yapılan görüşmelerin şu an için olumsuz sonuçlandığı, ilerleyen günlerde tarafların tekrar bir araya geleceği bildirildi.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Yasaklı Link'ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş Kulübü'nden yıllık 1.5 milyon Euro ücret alan Şenol Güneş'in 3.5 milyon Euro civarında bir ücret talep ettiği öğrenildi.

Yapılan görüşmelerin şu an için olumsuz sonuçlandığı, ilerleyen günlerde tarafların tekrar bir araya geleceği bildirildi.

abubakar effect işte bunlar  :D

Yasaklı Link'ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş Kulübü'nden yıllık 1.5 milyon Euro ücret alan Şenol Güneş'in 3.5 milyon Euro civarında bir ücret talep ettiği öğrenildi.

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı underworld

Şenol hocaya 2,5 verelim yakışır

Çevrimdışı sozkul

3,5 çok yahu, Erman'dan etkilenmiş demekki, o diyordu 3-3,5 vermeleri lazım diye.

Çevrimdışı Sarp

Ben Şenol Güneş'in 3.5 milyon euro gibi bir ücret talep edebileceğine inanmıyorum şahsen.

Çevrimdışı sozkul

Şenol hocaya 2,5 verelim yakışır

Aklımdan aynısı geçiyordu, 2.6 yapalım hatta..

Ben Şenol Güneş'in 3.5 milyon euro gibi bir ücret talep edebileceğine inanmıyorum şahsen.

Fatih Terim ne alıyorsa milli takımda en az o kadar isteme ihtimali var bence..

Çevrimdışı kartalBaz

Nesi komik? Haberin yalan oldugunu dusunuyorsun herhalde.

neden site burda yasaklı hiç düşündün mü :D

Düşünmene gerek yok canlı örnek geliyor işte :D

Çevrimdışı Sarp

Şenol Hoca kulübe zarar verecek meblağlar peşinde koşacak adam değil.
Bizim yönetimimizde de ahde vefa var. Bu kulüpte kimsenin hakkı kalmamıştır.
Bilerek ve isteyerek yoktan haber yaratıyorlar gibi.

Etiketler: