2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6951061 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Başkan , maslak oto sanayide de var çok güzel açıyorlar çakraları. Telefonunu veremmi , iletirsin kime istiosan bulunsun sende.

:D :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atakan eraslan

Hala Şenol hoca haberleri çıkıyor , ben artık inanmaya başlicam yani..

Çevrimdışı ahmetemre

Tunay torun zu başakşehir
Cengiz ünder zu Beşiktaş olsa of of
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Koa_lAA

başakşehir acaba cengizi satıyor olabilir mi? eliamıdır nedir o mevkinin elemanı.

99,9 diyolar... tutamaz bu vakitten sonra elinde zaten... iyi paralarda edecek gibi... a.madrid yasak yemeseydi söylentiye göre 10-15 m öro arası vercekmiş... ama gider kesin..

Çevrimdışı tangaz

elia-şeju iyi transfer...

menez iyi transfer...

titi-orkan ????

hollanda dışında hiç bir takımda tutunamayan elia mı iyi? kevgir olan gese savunmacısı çeyçu mu iyi? sezonu 3 golle tamamlayan menez mi iyi?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

99,9 diyolar... tutamaz bu vakitten sonra elinde zaten... iyi paralarda edecek gibi... a.madrid yasak yemeseydi söylentiye göre 10-15 m öro arası vercekmiş... ama gider kesin..

öle bir ihtimal warsa gitsin madride 6 ay idmana çıksın ocakta başlasın yaşı genç daha bu işten kaybı olmaz.

Şimdi ben bu Cengizi izledim alıcı gözle milli maçta. Başıma bişi gelmicekse , pek öyle bize gelse keşke hissi vermedi bana. q7 den fazla sövdürür kendine gibi geliyor bana , bilemedim.

Çevrimdışı sametbagan

bak hala çakraların o kadar kapalı ki okuduğunu anlamakta zorlanıyorsun bi ara isviçre alplerinde bi tesis paylaşmıştım burda eski iletilerimi karıştır tesisin adını bul oraya git rehabilite ol. üzülüyorum artık senin için. hem eski iletilerimi okurken belki bi açık bulursun malum bu aralar tek yaptığın o   :D

ben sıkatın ve transfer komitesinin tanımını yapıyorum sana örneklerle açıklıyorum ama sen bunu aha tangaz genç bi oyuncu istedi açığını buldum dün ne diyordu bugün ne diyor die şeediyorsun. şeede şeede şeyolacan helak yani sen büyük sözü dinle isviçreye git açtır çakralarını.  :bandit:

Bence sen çok çalışıyorsun yazdıklarını hatırlamamaya başladıysan durum vahim seni artık ceviz meviz de kurtarmaz.
Sen bol bol somon tüketmelisin bence

Çevrimdışı Savaş

Abi sen q7 ile satılmak için imzalanıyor inanmayın demiştin. :) Korkutma beni aynı kelimeleri kullanmışsın yine. :)
Hala öyle düşünüyorum ama Quaresma'nın gitmek istemeyeceğini hesaba katmamıştım. Adam gitmiyor ki :)

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Koa_lAA

hollanda dışında hiç bir takımda tutunamayan elia mı iyi? kevgir olan gese savunmacısı çeyçu mu iyi? sezonu 3 golle tamamlayan menez mi iyi?

istatistikler herzaman doğruyu söylemez... ben izlediğim kadarıyla elia ve menez i beğenmekteyim.. türkiye standartlarının üstünde... hatta bi anadolu takımı için yıldızlar...

adebayor geldiğinde de top oynamıyodu 2 yıldır ama birbirine kattı ligi...

Çevrimdışı Koa_lAA

Şimdi ben bu Cengizi izledim alıcı gözle milli maçta. Başıma bişi gelmicekse , pek öyle bize gelse keşke hissi vermedi bana. q7 den fazla sövdürür kendine gibi geliyor bana , bilemedim.

y.yazıcı daha iyi bence.. fizik olarak fln.. biraz yontulursa iyi topcu olcak..

Çevrimdışı tangaz

Bence sen çok çalışıyorsun yazdıklarını hatırlamamaya başladıysan durum vahim seni artık ceviz meviz de kurtarmaz.
Sen bol bol somon tüketmelisin bence

balıkhapı mevzuu vizyondan kalkalı çok oldu günceli yakalayamıyorsun, hep çakra meselesi işte. isviçre uzak dersen maslaktada açıyolarmış çakraları  :D

Çevrimdışı sametbagan

Abi sen q7 ile satılmak için imzalanıyor inanmayın demiştin. :) Korkutma beni aynı kelimeleri kullanmışsın yine. :)

Çevrimdışı 38life

10 milyon euro verirsen alırsın. Herşey parasıyla.

Çevrimdışı underworld

Cengiz daha büyük takımlar için yeterli değil.

Çevrimdışı tangaz

istatistikler herzaman doğruyu söylemez... ben izlediğim kadarıyla elia ve menez i beğenmekteyim.. türkiye standartlarının üstünde... hatta bi anadolu takımı için yıldızlar...

adebayor geldiğinde de top oynamıyodu 2 yıldır ama birbirine kattı ligi...

anadolu takımları için iyiler, belki o da. adebayor mesela 3-4 maçta gol attı yarısını da pigme semihin üstünden attı.

Çevrimdışı sametbagan

balıkhapı mevzuu vizyondan kalkalı çok oldu günceli yakalayamıyorsun, hep çakra meselesi işte. isviçre uzak dersen maslaktada açıyolarmış çakraları  :D
Valla sen okuduğunu da anlayamıyorsun artık seni somon falan da kesmez.Sen level atlamışsın senin için yapacak bişey yok artık kendi haline bırakıyorum seni  :kop:

Çevrimdışı tangaz

Ya başkanım daha yeni getirttim amerikadan iki kutu o haplardan. Traş mı oldu bu haplar , günceli ne olaki bunun? vay arkadaş..

Çevrimdışı tangaz

Ya başkanım daha yeni getirttim amerikadan iki kutu o haplardan. Traş mı oldu bu haplar , günceli ne olaki bunun? vay arkadaş..

balık hapında sıkıntı yok afiyetle tüketebilirsin yeterki çakralar açık olsun çakrası kapalı olanlar düşünsün  :D

Çevrimdışı Koa_lAA

anadolu takımları için iyiler, belki o da. adebayor mesela 3-4 maçta gol attı yarısını da pigme semihin üstünden attı.

abi niye hep istatistik olarak bakıyosun... adebayor un top saklaması, hava hakimiyeti, fuleli koşuları, boş alan yaratmaları falan mehmet battal dan kat kat iyi.. bildiğin bi tık yukarı taşıdı takımı oyun olarak...

bu aldıkları kanat oyuncularıda fark yaratır bence..oyun kalitesi artar en azındanda az futbol izleriz ligde..

Cengiz daha büyük takımlar için yeterli değil.

Bu konuda yalnız değilmişim demekki  :ok:

Çevrimdışı mylife1903

Cakra kim be, mevzuya dalamiyom

balık hapında sıkıntı yok afiyetle tüketebilirsin yeterki çakralar açık olsun çakrası kapalı olanlar düşünsün  :D

oh iyi bari para çöpe gitti dedim bir an :D  çakralarda sorun yok hamdolsun  :D

Çevrimdışı tangaz

abi niye hep istatistik olarak bakıyosun... adebayor un top saklaması, hava hakimiyeti, fuleli koşuları, boş alan yaratmaları falan mehmet battal dan kat kat iyi.. bildiğin bi tık yukarı taşıdı takımı oyun olarak...

bu aldıkları kanat oyuncularıda fark yaratır bence..oyun kalitesi artar en azındanda az futbol izleriz ligde..

istatistik olarak baksam elia 10 gol 9 asistle oynamış iyi eleman derdim, istatistik olarak bakmıyorum. kendi futbol dinamiklerimle ve ligimizle sentezleyerek yorum yapıyorum.

Etiketler: