2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6951233 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sametbagan

bak işte çakraların o kadar kapalı ki burdaki inceyi dahi göremiyorsun. gevşe biraz rahatla, açık arayacam derken iyice kapana sıkışıyorsun  :lol:

sıkat olmuşu şeetmez olmuşu şeedene türkçede transfer komitesi denir. mesele olmamış lozanoları bulmak yeğen  :bandit:
Senin o olmamış dediğin adamları büyük takımlar daha kundaktayken alıyor.Sen olmadan bulman için çiftleştirme yapman lazım aynı atlardaki gibi
Belki o zaman olabilir.Sana yedirirlermi millet kaymağını yer sana da posası kalır.
Gerçi seni görevlendirsek zamandan kazanabiliriz bu sayede, malum 10 dakikada topçudan anladığın için  :D
Skıvat işine de öyle tonlarca para dökmeye de gerek kalmaz.

Çevrimiçi Necmi

Az önce kuryeden passo kartım geldi. İlk kez alıyorum. Armamız iki yıldızlı :s20: :s20: :akuma: :akuma:
iyi şanslısın iki yıldız koymuş sitesinde hiç yıldız koymamış

[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2017, 15:03:30 Necmi ]

Çevrimdışı Doğukan E.

Tamer Tuna Osmanlıspor un yeni hocası olmuş.
TrbünBeşiktaş yazmış

Çevrimdışı cagdas44

Kocaeli Birlikspor süreci ne durumda bilgi var mı?

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tangaz

Senin o olmamış dediğin adamları büyük takımlar daha kundaktayken alıyor.Sen olmadan bulman için çiftleştirme yapman lazım aynı atlardaki gibi
Belki o zaman olabilir.Sana yedirirlermi millet kaymağını yer sana da posası kalır.
Gerçi seni görevlendirsek zamandan kazanabiliriz bu sayede, malum 10 dakikada topçudan anladığın için  :D
Skıvat işine de öyle tonlarca para dökmeye de gerek kalmaz.

mantıklı ben olsam ekipte 2 gün sonra omuzlarda taşırsınız en önde de sen olursun  :bandit:

öte yandan büyük takımlar dediğin 3-5 camia olup 1000tane mi topçu alıyor? elbet sana da düşecek cevherler olacaktır. sen gidip messiyi keşfettim dersen gülerler elbet. bak az evvel değerlendirdiğimiz isveçli bi çocuk var heerenveen gitmiş göteborgdan 1,5a almış şimdi etiketinde 7 yazıyor muhtmelen de benficaya falan 11-12ye satarlar. heerenveen büyük takımsa senin kriterine göre git yurolig izle  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Tamer Tuna Osmanlıspor un yeni hocası olmuş.
TrbünBeşiktaş yazmış
hayırlı olsun. yolu açık olsun iki yıl iyi katkı verdi.

Çevrimdışı abdusta

AYIP YAHU!!

https://www.foot-sur7.fr/361137-ol-mercato-marcelo-refuse-de-prolonger-au-besiktas-pour-lyon

Amaçın ne Fotomaç?

Marcelodan yeni SOSA mı yapmaya çalışıyorsun?

ayıp yahu?
Amaçın ne Beşiktaşa hem maddi hem manevi zararmı vermek?

saygılar(sana değil fotomaç)

Çevrimdışı doganay

Değil

Mesela Omer Sismanoglu artik bizim oyuncumuz degil. Sozlesmesi bitti ve serbest oyuncu artik.

Çevrimdışı tangaz

WW yeni bi model şeediyormuş arteon die 300bin liraymış reis @mylife1903
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı atakan eraslan

WW yeni bi model şeediyormuş arteon die 300bin liraymış reis @mylife1903

:alala: vida+forvet+kanat a mı tekabül ediyor ? golf * 3 ; 4,2 mitroviç * 3 gibisinden ? şifreli konuşma başkan açık konuş.

Çevrimdışı sametbagan

mantıklı ben olsam ekipte 2 gün sonra omuzlarda taşırsınız en önde de sen olursun  :bandit:

öte yandan büyük takımlar dediğin 3-5 camia olup 1000tane mi topçu alıyor? elbet sana da düşecek cevherler olacaktır. sen gidip messiyi keşfettim dersen gülerler elbet. bak az evvel değerlendirdiğimiz isveçli bi çocuk var heerenveen gitmiş göteborgdan 1,5a almış şimdi etiketinde 7 yazıyor muhtmelen de benficaya falan 11-12ye satarlar. heerenveen büyük takımsa senin kriterine göre git yurolig izle  :D
Ya yemin ederim kendinle çelişme rekoru kırıyorsun.Ben genç gurbetçi alalım yada alt yapıdan oyuncu çıkartalım derim.
Sen beni tiribünlere oynamakla suçlarsın.Sonra dönüp şöyle genç oyuncu var böyle genç oyuncu var diye güzelleme yaparsın.
Karar ver gençlere yönelenim mi yoksa beleş ya tutarsa tecrübeli transfer mi yapalım.

Ha bir de bence sen o işe girersen sırtımızda seni taşırız ama gömmeye götürmek için :kop:

Malum abou senin 10 dakikalık görüşünde çöptü.

Çevrimdışı tangaz

:alala: vida+forvet+kanat a mı tekabül ediyor ? golf * 3 ; 4,2 mitroviç * 3 gibisinden ? şifreli konuşma başkan açık konuş.

yaklaşıyor yaklaşmakta olan  :D

Çevrimdışı sozkul

Instagrami olanlar bir bakabilir mi boyle bir bilgi var :busted_cop:

##BİLGİ Beşiktaş JK resmi Instagram hesabı, futbolcumuz Marcelo'yu takip ettiği kişiler arasından çıkardı.

çok saçma bir hareket, Pektemek gidiyor olsa anlarım, sevinçden instagrama dalarsın, takibi bırakırsın, ama Marcelo için bu aceleye ne gerek var?
Yalandır diye düşünmek istiyorum

yaklaşıyor yaklaşmakta olan  :D

Yaklaşmakta olanın fiyatını %300 ötv bile 300 bine çıkaramaz. Yine kazık girecek o vakit , anlaşıldı başkan.

Çevrimdışı ekrembaser

AYIP YAHU!!

https://www.foot-sur7.fr/361137-ol-mercato-marcelo-refuse-de-prolonger-au-besiktas-pour-lyon

Amaçın ne Fotomaç?

Marcelodan yeni SOSA mı yapmaya çalışıyorsun?

ayıp yahu?
Amaçın ne Beşiktaşa hem maddi hem manevi zararmı vermek?

saygılar(sana değil fotomaç)

Haberde adı geçen selim kul fenerli ve 2 yıldır takımımızla ilgili inanılmaz algı yapıyo benim şaşırdığım bu gereksiz habertürkte çalışıp bu haberi nasıl fotomaçta verdirmiş azizin paralılarından bu adam talimat geldi demek ki

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Büyük işler yapmak varken o da diğerleri gibi sıradan olmayı tercih etmiş.
Şenol güneşten sonraki proje o idi Şenol hoca ayrılınca o getirilecekti takımın başına ama yanlış yapmış zaten Beşiktaşı aklından çıkarmıştı böyleleri ile yola devam etmek bir takım gel gitler doğurabilirdi neyse çok konuşmaya gerek yok başarılar diliyoruz
Beşiktaş a Beşiktaşı gerçekten seven bir ömür Beşiktaşa hizmet edecek yardımcıların gelmesi dileğiyle
En büyük Beşiktaş.
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2017, 15:29:21 PrisonBreak ]

Çevrimdışı tangaz

Ya yemin ederim kendinle çelişme rekoru kırıyorsun.Ben genç gurbetçi alalım yada alt yapıdan oyuncu çıkartalım derim.
Sen beni tiribünlere oynamakla suçlarsın.Sonra dönüp şöyle genç oyuncu var böyle genç oyuncu var diye güzelleme yaparsın.
Karar ver gençlere yönelenim mi yoksa beleş ya tutarsa tecrübeli transfer mi yapalım.

Ha bir de bence sen o işe girersen sırtımızda seni taşırız ama gömmeye götürmek için :kop:

Malum abou senin 10 dakikalık görüşünde çöptü.

bak hala çakraların o kadar kapalı ki okuduğunu anlamakta zorlanıyorsun bi ara isviçre alplerinde bi tesis paylaşmıştım burda eski iletilerimi karıştır tesisin adını bul oraya git rehabilite ol. üzülüyorum artık senin için. hem eski iletilerimi okurken belki bi açık bulursun malum bu aralar tek yaptığın o   :D

ben sıkatın ve transfer komitesinin tanımını yapıyorum sana örneklerle açıklıyorum ama sen bunu aha tangaz genç bi oyuncu istedi açığını buldum dün ne diyordu bugün ne diyor die şeediyorsun. şeede şeede şeyolacan helak yani sen büyük sözü dinle isviçreye git açtır çakralarını.  :bandit:

Çevrimdışı El Nino

çok saçma bir hareket, Pektemek gidiyor olsa anlarım, sevinçden instagrama dalarsın, takibi bırakırsın, ama Marcelo için bu aceleye ne gerek var?
Yalandır diye düşünmek istiyorum

Yalan haber

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Kalyoncu

O değil de acaba bu Demba'nin ağrıları yalan mı Çin tarafını mi yiyoruz diye düşünüyordum kiiii Burak haberlerini gördüm.

Burak hala yem diye düşünüyorum. Basını neyle oyalarız? Nasıl kaos çıkartıp aradan sessizce istediğiniz adamı alırız? Taraftar hangi oyuncuyla hemen galeyana gelir? Burak.

Inanmiyorum ben bu duruma.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi sen q7 ile satılmak için imzalanıyor inanmayın demiştin. :) Korkutma beni aynı kelimeleri kullanmışsın yine. :)

Çevrimdışı tangaz

scott sinclair bu sene celticte ne skor yapmış yaw, sezonun büyük kısmı SOK oynamış 35 maç 21 gol 8 asist yapmış

bak hala çakraların o kadar kapalı ki okuduğunu anlamakta zorlanıyorsun bi ara isviçre alplerinde bi tesis paylaşmıştım burda eski iletilerimi karıştır tesisin adını bul oraya git rehabilite ol. üzülüyorum artık senin için. hem eski iletilerimi okurken belki bi açık bulursun malum bu aralar tek yaptığın o   :D

ben sıkatın ve transfer komitesinin tanımını yapıyorum sana örneklerle açıklıyorum ama sen bunu aha tangaz genç bi oyuncu istedi açığını buldum dün ne diyordu bugün ne diyor die şeediyorsun. şeede şeede şeyolacan helak yani sen büyük sözü dinle isviçreye git açtır çakralarını.  :bandit:

Başkan , maslak oto sanayide de var çok güzel açıyorlar çakraları. Telefonunu veremmi , iletirsin kime istiosan bulunsun sende.

Çevrimdışı tangaz

başakşehir acaba cengizi satıyor olabilir mi? eliamıdır nedir o mevkinin elemanı.

Çevrimdışı Koa_lAA

elia-şeju iyi transfer...

menez iyi transfer...

titi-orkan ????

Etiketler: