2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6948474 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Geri aldılar takibe.

alıştıra alıştıra mı çıkartıyorlar  :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı tangaz

bizim SIS papazın çayırında çim seriyormuş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Noluyooo
Kimseyi gondermesinler, bah gelen gideni aratacak, sonra devre arasi gelenler 2 sene once gidenleri aratacak.
Kimse gitmesin verimsizleri salla, kuveke zu besiktas, sezon acilisi, kupa toreni, istiklal marsi ve kapanis

Çevrimdışı mylife1903

bizim SIS papazın çayırında çim seriyormuş
Toprak altindan hazine yerine, muska, tavuk bacagi, dilber dudagi, tavuk gogusu, imam bayildi falan cikar

Hibrit yapsinlar hele baslarina gelecegi bilmiyorlar, seneye kibrit cakacaz onlara

Çevrimiçi Savaş

Pike her 2 taraftada oynuyorum desede,Hoca sağ ayaklı olduğu için istememiş

saygılar
Pike hocam ben amuda kalkıp oynuyorum dese, hoca gel yarın başla der bence.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BORAN

Instagrami olanlar bir bakabilir mi boyle bir bilgi var :busted_cop:

##BİLGİ Beşiktaş JK resmi Instagram hesabı, futbolcumuz Marcelo'yu takip ettiği kişiler arasından çıkardı.

https://www.instagram.com/besiktas/following/
https://www.instagram.com/marceloguedesfilho/following/
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2017, 14:27:47 BORAN ]

Çevrimdışı İhsan

Burak Yilmazi alacak kadar kafasiz olamazlar

Tepkileri Burak yılmaza yönlendirerek Q7nin verimini arttırmak istiyorlar galiba   :evillol:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Toprak altindan hazine yerine, muska, tavuk bacagi, dilber dudagi, tavuk gogusu, imam bayildi falan cikar

Hibrit yapsinlar hele baslarina gelecegi bilmiyorlar, seneye kibrit cakacaz onlara

normalde ekme çim yapacaklarmış sona bu konya kupayı alınca ön elemeler şeyolunca serme çim yapmaya karar eylemişler

Çevrimdışı underworld

Tepkileri Burak yılmaza yönlendirerek Q7nin verimini arttırmak istiyorlar galiba   :evillol:
Sakin beyler herkes kalıyor q7 gidiyor. ( kesin bilgi yayalim)
Başkan , hoca, taraftar herkes mutlu...

Saygılar
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2017, 14:32:50 underworld ]

Çevrimdışı tangaz

çine gidince q7ye şöle felekten bi çin gecesi yaşatsalar o da gecenin sonunda kontratı getirin imzalıyorum dese ve eklese bir şartım var can yoldaşım pektemeki de alacaksınız dese onlarda tamam ulen dese. ooofff ne güzel olur bea :icool:

Çevrimdışı harun1903

Çevrimdışı tangaz

Ben mi yanlış görüyorum yoksa bu çocuk gerçekten bonservissiz mi?
:s20: :s20: :s20:

https://www.transfermarkt.com.tr/lucas-ocampos/profil/spieler/189441

oyuncu kiralıktan marsilyaya dönüyor marsilyanın oyuncusu

Çevrimdışı doganay

Hem Marcelo'yu satsak bile daha dakikasinda resmi hesap neden hemen takipten cikariyorki ,dursun varsin. Ben kullanmadigim icin bilmiyorum, mesela hic eski futbolcumuzu takip etmiyor muyuz? sadece kadrodaki oyuncularimiz mi var? garip garip isler.

Çevrimdışı harun1903

oyuncu kiralıktan marsilyaya dönüyor marsilyanın oyuncusu

Marsilya Genoa'ya Genoa sezon ortası Milan'a kiralamış, bu da garip. Araya bir de biz sıkışsaydık :)

Neyse senden Sam Larsson yorumu alabilir miyim abi? Hazır abisi de Türkiye'de oynuyorken  :claps:

Bu arada seninle daha önce konuştuğumuz Kolasinac'a Arsenal fena çöktü :D
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2017, 14:49:58 harun1903 ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Facebook Fikret Baskan sayfasindan alinti :kop: :kop:

Beşiktaş taraftarının gözünden bişey kaçmıyor.Marçelloyu takipten çıktık diye sattık anlamına gelmez.Belki İnstagram hesabımızın vidaları gevşemiş güncelleme yapılıyordur.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı doganay

Marsilya Genoa'ya Genoa sezon ortası Milan'a kiralamış, bu da garip. Araya bir de biz sıkışsaydık :)

Neyse senden Sam Larsson yorumu alabilir miyim abi? Hazır abisi de Türkiye'de oynuyorken  :claps:

Soyle ise pek garip olmaz; Sezon ortasi Genoa kiralik sozlesmesini fesh etmistir, sonrada Marsilya Milan'a kiralamistir.

Çevrimdışı cagdas44

Hem Marcelo'yu satsak bile daha dakikasinda resmi hesap neden hemen takipten cikariyorki ,dursun varsin. Ben kullanmadigim icin bilmiyorum, mesela hic eski futbolcumuzu takip etmiyor muyuz? sadece kadrodaki oyuncularimiz mi var? garip garip isler.

Evet abi sadece güncel elimizde olan oyuncuları takip ediyoruz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beşiktaşımız'da hem futbolcu olarak formasını terlettiği hem de son 2 yıldır yardımcı antrenör olarak görev yaptığı dönemde şampiyonluklarda birlikte yol aldığımız Tamer Tuna, profesyonel kariyerine yeni bir adım atmak üzere görevinden ayrılmıştır.

Kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunar, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

Çevrimdışı Doğukan E.

Teşekkürler Tamer Hocamıza. Yerine kim gelicek acaba

Çevrimdışı tangaz

Bu arada seninle daha önce konuştuğumuz Kolasinac'a Arsenal fena çöktü :D

hiç izlemedim fikrim yok oyuncu hakkında iyi istatistik yapmış açıkçası AMA bu heerenveen incelenmesi gereken ilginç bi takım böle ofansif skorer çok oyuncu yetiştirip güzel de paralara satıyorlar ama genelde sattıkları çocuklar gittikleri takımlarda mantar çıkıyorlar hep. iyi irdelemek lazım bu nedenle heerenveenden oyuncu alırken @harun1903

Çevrimdışı underworld

Beşiktaşımız'da hem futbolcu olarak formasını terlettiği hem de son 2 yıldır yardımcı antrenör olarak görev yaptığı dönemde şampiyonluklarda birlikte yol aldığımız Tamer Tuna, profesyonel kariyerine yeni bir adım atmak üzere görevinden ayrılmıştır.

Kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunar, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK
Büyük işler yapmak varken o da diğerleri gibi sıradan olmayı tercih etmiş.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Büyük işler yapmak varken o da diğerleri gibi sıradan olmayı tercih etmiş.
yolu açık olsun.

Çevrimdışı özgür

Az önce kuryeden passo kartım geldi. İlk kez alıyorum. Armamız iki yıldızlı :s20: :s20: :akuma: :akuma:

Etiketler: