2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6950929 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Soru: Unutamayacağın an neydi?

Rhodolfo: "Sakatlığım. Beşiktaş'taki kariyerimi kaybettim o sakatlık yüzünden. Çok daha fazla maçta oynayabilirdim."

Rhodolfo: "Beşiktaşlı taraftarlar geldiğim ilk günden itibaren bana çok destek oldu. Duygulandığım çok an oldu. Her şey için teşekkürler."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Gökhan Kurt

public relations=halkla ilişkiler

Eyw abi sayende bisey daha öğremdim sagolasın

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Doğru
Hayırlısı olsun :ok:

Son kez hep bir ağızdan, 2.ci Golün sesi KADIKÖYDEN DUYULMADI FİLHOOOO ?????

Çevrimdışı underworld

taraftarın burak yılmaza olan tepkisi düşürmek için PR yapıyor yönetim  :bandit:
Burak Yilmazi alacak kadar kafasiz olamazlar

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in Sözleşmesi Konusunda Kriz Çıktı

Yeni sezon öncesi transfer çalışmaları yapan Beşiktaş'ta, Teknik Direktör Şenol Güneş'in maaşı kriz yarattı. Fikret Orman, Güneş'in yıllık 3 milyon Euro'luk isteğini kabul etmedi.

Beşiktaş'ta, Şenol Güneş'in sözleşme uzatması ile ilgili sezon sonunda spor kamuoyunda oldukça haber ortaya çıkmıştı. Milli takıma gideceği söylendi, Trabzonspor'un 50. yılında başında olacağı iddia edildi.

FİKRET ORMAN "KALACAK" DEMİŞTİ

Başkan Fikret Orman, çıkan bu haberlere oldukça sert yanıtlar verip, tecrübeli teknik adamın sözleşmesini uzatmak istediklerini belirtmişti. Nitekim, siyah beyazlılardan resmi açıklama gelmiş ve Şenol Güneş'in +1 opsiyonunun kullanıldığı ve 1 sene daha takımın başında olacağı ifade edilmişti.

Beşiktaş'ın teknik patronu, şampiyonluktan sonra çıktığı programlarda ise net ifadeler kullanmaktan kaçınarak sözleşmesinin uzatılmasında detaylara bakacağını belirtmişti.

Ahmet Nur Çebi: "Aboubakar'ın kulübü, bizim verdiğimizden fazlasını başka kulüpten bulursa ve Aboubakar'ı da ikna ederse, gider. Aboubakar'ı ikna edemezlerse ki, ben Türkiye'de mutluyum diyor, gitmez."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hiç belli olmaz, gelirse çok söveriz.

Çevrimdışı tangaz

Eyw abi sayende bisey daha öğremdim sagolasın

rica ederim son dönem çok kullanılıyor "piar" "piarcı" şeklinde
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Samet Ç

hiç belli olmaz, gelirse çok söveriz.
Quaresma ben varken bir daha Beşiktaş'ın kapısından içeri giremez demişti sonuçta başkan zamanında.  :D

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Burak Yılmaz okey gibi.
Ntv spor da haber geçmiş çok yüksek ihtimalle Burak alınıyor bonservisi de yok hoca da onay vermiş gelmemesi için hiç bi sebep yok bakalım neler olacak.

Çevrimdışı tangaz

Cenk Tosun'un attığı gibi mi  :evillol:

kaç tane penaltımız verilmedi birinide senin maystro hiç etti topla bunları 30 eder işte hoca yanlış oynatı takımı kaç maçta ilkyarıları çöpe attı  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Berat

Quaresma ben varken bir daha Beşiktaş'ın kapısından içeri giremez demişti sonuçta başkan zamanında.  :D

Headshot.  :fkr:

Çevrimdışı tangaz

bu kafa konusu değil ki daha çok mide/sindirim sistemi ile alakalı

Çevrimiçi Samet Ç

Burak 30 tane atar ofsayt sorunu olmasa 40 golde atar.  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Burak 30 tane atar ofsayt sorunu olmasa 40 gol atar.  :bandit:

ozzi ve tolgay çok gol attırırlar burak yılmaza

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Marcelo da Lyon a gitti herhalde resmi hesap takipten çıkarmış bişeyler var ki çıkarmış büyük ihtimal transfer gerçekleşti açıklamak için uygun zamanı bekliyorlar bu iş olduysa vida yolda demektir.

Çevrimdışı harun1903

taraftarın burak yılmaza olan tepkisi düşürmek için PR yapıyor yönetim  :bandit:

Ya da gündemi boş isimlerle meşgul edip arkada HR çalışması yapıyorlar.  :money:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kaç tane penaltımız verilmedi birinide senin maystro hiç etti topla bunları 30 eder işte hoca yanlış oynatı takımı kaç maçta ilkyarıları çöpe attı  :D
Maestro'nun kaç asistini yediler sen biliyor musun  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Maestro'nun kaç asistini yediler sen biliyor musun  :evillol:

maystro daha çok asist yapardı aslında ama sonra gitti hep q7ye oynamaya başladı bir ara q7ye pas vermiyor deniyordu o sözü yalatmak için alın size q7 dercesine hep ona oynadı. ayrıca maystro pas konusunun bokunu çıkarıyor darbeyi koyması gerekirken hala pas şeediyor.

Çevrimdışı mylife1903

Aynen abi, ne gerek var hem kriz var ay öyle dedi ondan gitmiyormuş taraftar bizde az ekonomik olalım hem golf dediğin Polonya'da üretiliyor huyu suyu sıkıntı Corolla bizim Kocaeli ya da Sakarya çocuğu halden anlar hem Kocaeli Birlik içinde iyi örnek olur
Yahu golf dedigin nedir a3un bi tik alti skoda fabianin bir tik ustu. Bize stabil lazim

Çevrimdışı doganay

Marcelo da Lyon a gitti herhalde resmi hesap takipten çıkarmış bişeyler var ki çıkarmış büyük ihtimal transfer gerçekleşti açıklamak için uygun zamanı bekliyorlar bu iş olduysa vida yolda demektir.
arkadasin biri oyle birseyin olmadigini ,cikartilmadigini soyledi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yahu golf dedigin nedir a3un bi tik alti skoda fabianin bir tik ustu. Bize stabil lazim
Auris alalım o zaman

Çevrimdışı tangaz

Ya da gündemi boş isimlerle meşgul edip arkada HR çalışması yapıyorlar.  :money:

inşallah öledir hazır çine gitmişken pelle ile dönsek şenol hoca getirin boş mukaveleyi imzalıyorum der.

Çevrimiçi Samet Ç

arkadasin biri oyle birseyin olmadigini ,cikartilmadigini soyledi.
Geri aldılar takibe.

Etiketler: