2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6950978 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı doganay

Yaklaşmakta olan bir Burak Yılmaz var.
Çin'den okadar parayi birakip gelcegini sanmam, gelmesinde zaten bize daha iyisi lazim onun ayarinda ve daha genci Tosun var zaten elimizde.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fikret Orman : Oyuncu bizi isteyecek !!

Kweuke: "Bu sezon en iyi futbolu Beşiktaş oynadı. Eğer Beşiktaş'ta oynasaydım çok gol atardım."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı doganay

Kweuke: "Bu sezon en iyi futbolu Beşiktaş oynadı. Eğer Beşiktaş'ta oynasaydım çok gol atardım."

ama ayni zamanda bizde oyuncuyu isteyecegiz  :D

Çevrimdışı ahmetemre

Yok daha neler :D
Hem de Şenol Güneş istememiş diyorlar adam hem sağ hem solda oynayabilen nadir stoperlerden=)
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Samet Ç

Kweuke yedeğe iyi olur.

Çevrimdışı ahmetemre

Kweuke yedeğe iyi olur.
Yedekte yer yok.
Ts nin kiralık VS. Dönmüş oyuncularla sayısı 53 olmuş kadro. Nasıl eritecekler bakalım...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol Güneş, mali şartların uygun olması halinde Burak Yılmaz transferine onay verdi. (NTVSPOR)  :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gomez'den bile yaşlı adamı alalım bence üstelik taraftarların %80 90 nın karşı olduğu birisini, taraftarın fikrinden kime ne zaten, futbol kimin için oynanıyor ki?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

taraftarın burak yılmaza olan tepkisi düşürmek için PR yapıyor yönetim  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Simdi de Hocadan habersiz opsiyonu kullanip maasida 2 milyona cikardigimizi yazip Hocanın bundan hoşnut olmadığını ve 3 milyon istediğini yazmaya baslamis RENKLİ MEDYA :kop: :kop:

Çevrimdışı Savaş

O değil de acaba bu Demba'nin ağrıları yalan mı Çin tarafını mi yiyoruz diye düşünüyordum kiiii Burak haberlerini gördüm.

Burak hala yem diye düşünüyorum. Basını neyle oyalarız? Nasıl kaos çıkartıp aradan sessizce istediğiniz adamı alırız? Taraftar hangi oyuncuyla hemen galeyana gelir? Burak.

Inanmiyorum ben bu duruma.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ahmetemre

Burak Yılmaz gelmez gelemez amaç yön değiştirmek. İyi bir golcü açıklanırsa şaşırmam.
Oldu da Burak gelirse ilk maçta üstüme su döker kendimi şeyederim=)
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Ensar

O değil de acaba bu Demba'nin ağrıları yalan mı Çin tarafını mi yiyoruz diye düşünüyordum kiiii Burak haberlerini gördüm.

Burak hala yem diye düşünüyorum. Basını neyle oyalarız? Nasıl kaos çıkartıp aradan sessizce istediğiniz adamı alırız? Taraftar hangi oyuncuyla hemen galeyana gelir? Burak.

Inanmiyorum ben bu duruma.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hadi inşallah öyle olur
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

tarftar tepkilerimizde enteresan mesela gomez bizi aşağılayarak gitti  sonra  bonserviste fanfinifinfon yapılmasını kendi alacağı yuroları düşleyerek görmezden geldi resmen bizi sattı ama yarın gelse burada omuzlarda taşıyacak binlerce profil war ama konu burak yılmaz olunca istemezük oysa çok hizmeti dokundu holosko+bir miktar para diyebiliyorsak burak sayesindedir  :D

Çevrimdışı sametbagan

hirving lozanono zu m.city bir ara bizde çok anıyorduk bu çocuğu, sıkat dediğin bana lozanolarla gelmeli  :bandit:
Senin hayallerin benimkini de sollamış bakıyorum da :bandit:

⚡️Marcelo'dan Beşiktaş yönetimine: Ben Beşiktaş'ta çok mutluyum. Siz profesyonel davranıp benden para kazanmak isterseniz saygı duyarım.

Instagrami olanlar bir bakabilir mi boyle bir bilgi var :busted_cop:

##BİLGİ Beşiktaş JK resmi Instagram hesabı, futbolcumuz Marcelo'yu takip ettiği kişiler arasından çıkardı.

TRANSFER | Boyko’nun transferi için görüşmeler başladı!

Geçen sezonu İspanya La Liga ekibi Malaga’da kiralık olarak geçiren Denys Boyko, İspanyol ekibinde de tutunamamıştı.

Ukraynalı file bekçisini kadroda düşünmeyen Siyah-Beyazlılar’ın, futbolcunun menajerinden kendisine kulüp bulmasını istediği bildirildi. Boyko’nun menajerinin de tecrübeli file bekçisi için Yunanistan Ligi ekiplerinden PAOK’la kiralık transfer konusunda görüşmelere başladığı öğrenildi.

“BOYKO’YU SATABİLİRİZ”

Fikret Orman, “Demba Ba ve Aboubakar da inşallah olacak. Deniz Türüç iyi çocuk, beğeniyoruz da, olabilir. Yapacağımız bölge transferleri net. Gideceklere yönelik bir şeyler yapabiliriz. Kadro çok şişik durumda. Pedro Franco, Milosevic, Boyko ve Mustafa Pektemek de geliyor. İyi para gelirse valla herkesi satarız” dedi.

Kaynak: Sporx

Çevrimiçi Samet Ç

Instagrami olanlar bir bakabilir mi boyle bir bilgi var :busted_cop:

##BİLGİ Beşiktaş JK resmi Instagram hesabı, futbolcumuz Marcelo'yu takip ettiği kişiler arasından çıkardı.
Doğru

Çevrimdışı tangaz

Senin hayallerin benimkini de sollamış bakıyorum da :bandit:

bak işte çakraların o kadar kapalı ki burdaki inceyi dahi göremiyorsun. gevşe biraz rahatla, açık arayacam derken iyice kapana sıkışıyorsun  :lol:

sıkat olmuşu şeetmez olmuşu şeedene türkçede transfer komitesi denir. mesele olmamış lozanoları bulmak yeğen  :bandit:

Çevrimiçi Gökhan Kurt

taraftarın burak yılmaza olan tepkisi düşürmek için PR yapıyor yönetim  :bandit:

PR?

Çevrimdışı abdusta

Barca Pike yi önermiş ret etmişiz

Pike her 2 taraftada oynuyorum desede,Hoca sağ ayaklı olduğu için istememiş

saygılar

Çevrimdışı tangaz

Etiketler: