2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6952819 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı atakan eraslan

Bu transfer işi biraz araba alıp satma gibi, şimdi arabanı satsan ne alıcam sattığımda o paraya diyor bazen ya insan , öyle bişi. Uyduruk golf olmuş 100 bin TL  :kop: binelim bi kaç sene daha ozi adri marcelo falan

Çevrimdışı tangaz

Bu transfer işi biraz araba alıp satma gibi, şimdi arabanı satsan ne alıcam sattığımda o paraya diyor bazen ya insan , öyle bişi. Uyduruk golf olmuş 100 bin TL  :kop: binelim bi kaç sene daha ozi adri marcelo falan

şimdi @mylife1903 gelip 100bine alınabilecek yer uçaklarını paylaşır bizde avcumuzu yalarız
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cagdas44

lens bonservisi var

mantığım derki

içim kan ağlasada tek  çözüm Gökhan inler,Atiba(biliç'e) ve Querasmanın bonservis karşılığı bu yıl satılması
gelecek senede Tolgay Zengin(çok sevdiği Trabzona dönüşü),Adriano ,Tosiçin satılması

saygılar

G İnler ve Quaresma'nın bonservisli gidişi mümkünse durmak hata Atiba düşünülebilir onun yerine az diş sıkıp hareket etmek daha mantıklı geliyor bir sene daha bizimle oynamalı bence

Çevrimdışı underworld

lens bonservisi var

mantığım derki

içim kan ağlasada tek  çözüm Gökhan inler,Atiba(biliç'e) ve Querasmanın bonservis karşılığı bu yıl satılması
gelecek senede Tolgay Zengin(çok sevdiği Trabzona dönüşü),Adriano ,Tosiçin satılması

saygılar
Opsiyonlu kiralik

Çevrimdışı tangaz

bilirsiniz konu dışını sevmem pek de yapmam ne zamandır konu dışı yapmadığımı farkedip bi konu dışı yapayım dedim  :D

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

şimdi @mylife1903 gelip 100bine alınabilecek yer uçaklarını paylaşır bizde avcumuzu yalarız
100bin yeni turkiye lirasina turbo porsche alirim, turbosu yoksa kendim takarim

Yahu kimse roy keane izlememis herhalde bizim forumda reis. Benim futbol oynamaya devam etmis halin karbon kopya oyun sitili

Çevrimdışı Kalyoncu

Kamp yesin canavar gibi olur
Sakat adam nasıl kampa katılsın. Dün Ahmet Nur Çebi söyledi.

full + full gırtlak dolu bişiler söylesin ama , bizim taraftar özellikle burdaki ismi lazım değil bazı dostlar , hem ikinci eli olsun , hem hatasız boyasız olsun , sunruuf deri koltuk bose ses sitemi olsun , km si düşük olsun ama aynı zamanda da 60-70 bin lira olsun , ucuz olsun ister  :kop:

Çevrimdışı cagdas44

Abi gelir gider mevzusu herkes CL felan diyor ama bize lazım olan hala lig. Şu koşullarda biz taş gibi Corolla alıp yola devam edebileceksek Golf fazla kaçar hem küçük hem pahalı. Safrayı atıp birde kiralıklardan dönme durumu olan Abu ve Ba'yı halledersek yeter gibi üstüne Lens koyarsak yer uçağı olur

Çevrimdışı tangaz

Yahu kimse roy keane izlememis herhalde bizim forumda reis. Benim futbol oynamaya devam etmis halin karbon kopya oyun sitili

roy daha temiz yüzlü bu danimarkalıların yanında ondan oldu reis royu yazacaksak yanına cantona da iyi gider haa

sol beke stuart pearce yazdım ama aklıma bizim takoz recep dışında bitirici sağ bek gelmedi

Başkan söyle şimdi , 4.2 ye Mitroviç mi iyi tercih , 100 bine 0 golf mü. Biz kazık mı yedik ne dion.

Çevrimdışı underworld

Sakat adam nasıl kampa katılsın. Dün Ahmet Nur Çebi söyledi.
Uzun süreli değilmiş.
Kampa kadar toparlar sonra üç bacagiyla devreye girer.

Abi gelir gider mevzusu herkes CL felan diyor ama bize lazım olan hala lig. Şu koşullarda biz taş gibi Corolla alıp yola devam edebileceksek Golf fazla kaçar hem küçük hem pahalı. Safrayı atıp birde kiralıklardan dönme durumu olan Abu ve Ba'yı halledersek yeter gibi üstüne Lens koyarsak yer uçağı olur

Yani bi boya koruma yaptır , yağını suyunu filtreleri yenile , devam et mevcut arabanla , çok istiosan lastikleri değiştir diyorsun

Çevrimdışı cagdas44

Yani bi boya koruma yaptır , yağını suyunu filtreleri yenile , devam et mevcut arabanla , çok istiosan lastikleri değiştir diyorsun

Aynen abi, ne gerek var hem kriz var ay öyle dedi ondan gitmiyormuş taraftar bizde az ekonomik olalım hem golf dediğin Polonya'da üretiliyor huyu suyu sıkıntı Corolla bizim Kocaeli ya da Sakarya çocuğu halden anlar hem Kocaeli Birlik içinde iyi örnek olur

Aynen abi, ne gerek var hem kriz var ay öyle dedi ondan gitmiyormuş taraftar bizde az ekonomik olalım hem golf dediğin Polonya'da üretiliyor huyu suyu sıkıntı Corolla bizim Kocaeli ya da Sakarya çocuğu halden anlar hem Kocaeli Birlik içinde iyi örnek olur

:ok: :D

Çevrimdışı tangaz

biraz da gülelim  :D

"gesenin en ucuz kombinesini alan bu sene maç başı 20 tlye tokiye girebilecekmiş"

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş resmi hesabı Marcelo'yu takip etmeyi bıraktı. :by2: :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

takibi bırakmak için kaç para rüşvet almışlar  :D

Çevrimdışı ahmetemre

Aynen duruyor...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Samet Ç

Yaklaşmakta olan bir Burak Yılmaz var.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Millonarios'da kiralık olarak oynayan Pedro Franco dün akşam kafasına darbe almış. Görüntü bayağı bi sıkıntılı. Geçmiş olsun Franco :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi COB

Yaklaşmakta olan bir Burak Yılmaz var.

Bir cisim yaklaşiyor efendim (Burak)

- Kimsin sen

- Çık dışarı çık...

Çevrimdışı ahmetemre

Barca Pike yi önermiş ret etmişiz
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı panic13

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Etiketler: