2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6955221 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

aksine bence doğru adres 15e alsınlar sonra biraz güçlendirip bize geri yollasınlar olmadı tutunamadı die mesela 5e geri versinler  :money:
Artık sattığımızı geri alan değil,sattığımız oyuncuyu bir üst noktaya taşıyacak program yapılmalı

Bunun için üç nokta esas olmalı,doğru zaman,doğru takım ve doğru fiyat

Bir üst statüye çıkmak için bu şart bence

Çevrimdışı abdusta

Bu sabah itibarıyla
parasızlık dolayısıyla transferler kilitlenmiş..
10 milyon euroluk satış olmayınca ne Vida ne Aboubakar işi çözülemiyor..

kiralama veya elinde bonservisi olan futbolcu dışında bir seçenek zor..

saygılar

Çevrimdışı tangaz

2 sezon önce lig bittiğinde bizde oyuncu satmadan tosic ve beck'i almıştık.

öküz altında buzağı aramaya gerek yok.

öküz altında buzağı arayan yok ki tosiç free idi sonra beck çok düşük bedele alınırken sadece demba satışından 13 mio gelmişti biz satıp alma kriterini uyguluyoruz fb öyle mi? mesela geçen sene atıfı 2,5e aldıklarını sağır sultan duydu sonra oyuncu cebinden ödedi die şeettiler şimdide malbuyenayı bonservisini kendi aldı bizde imza parası ödedik formülü ile şeediyorlar ve uefada seyrediyor. herife yılda 4 tane özel jet tek gidiş die madde koyuyorlar o seyahatlerde para çıkmazsa bende hiç bişey bilmiyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

geçin artık bu iftiraları kardeşim bıktık ya , töre böyle bi halt yese başkan onu bir daha kulübün kapısından içeri sokar mı ? parasını istemiş olabilir ama bilerek oynamamak felan olsa başkan onu bitirirdi
Bunu birde @Necmi abiye sor direkt içerden bilgi alıyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Artık sattığımızı geri alan değil,sattığımız oyuncuyu bir üst noktaya taşıyacak program yapılmalı

Bunun için üç nokta esas olmalı,doğru zaman,doğru takım ve doğru fiyat

Bir üst statüye çıkmak için bu şart bence

senin yazdığın ideal formül ve buna katılıyorum ancak bu işin daha zamanı var, şu ffp boyunduruğundan çıktığımız gün bunları daha doğru yapabiliriz sanki.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Adriano'ya gelene kadar para edecek ve sistemi etkilemeyecek tek adam q7 yasi dolayisi ile onada zaten pek fazla para vermezler yinede. Adriano'da oncelikli kimmis o adam 5-6m dan fazla edecek mesela ?
Q7 var gitmesi gereken adam o olmazsa,  marcelo satılabilir. adriano 2 3 sezon daha iyi oynar.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı tangaz

test

neyi test ediyoruz yoksa renkli dedektörü mü icad ettin  :icool:

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Töre yi karalamak la kimsenin eline bişey geçmez senin oyuncun senin formanı giyiyor başkasının formasını giymiyor yani Töre kalacak Ahmet Nur Çebi de söyledi başkan da söyledi inşallah sözleşmesini uzatacağız töre nin dedi kendisini toparlarsa aklını başına alırsa neler yapacağını herkes biliyor aynı şeyleri konuşmanın manası yok bekleyip göreceğiz onu karala bunu karala böyle o adamı kazanabilirmisin kazanamazsın bu mantaliteyle kaybedersin ozaman herkes birini karalasın bu böyle yapıyor bundan adam olmaz bilmem ne olur mu böyle olmaz oyüzden destek olmak lazım biz renkli değiliz beşiktaşlıyız Şenol Güneş her futbolcuya bir baba gibi yaklaşıyor töre yi de takıma kazandıracak bakalım görecez.
Geçmişte yapmış hatalar tamam herkes yapıyor Quaresma kadar kredisi yok belki ama oda artık kendini toparlayıp takıma adapte olacak akıllı olacak hepimizin tek temennisi bu.
Quaresma nin yaptıklarını töre yapsa Burak Yılmaz a alınan tavırlar töre ye de alınmıştı oyuncu harcamayı seviyor bizim insanımız kazanmak lazım kaybetmek kolay.
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2017, 11:50:18 PrisonBreak ]

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

"Beşiktaş fantastik bir kulüp.
Beşiktaş taraftarı bana göre Avrupa'nın en iyi taraftar topluluğu. Gerçekten olağanüstüler, kulaklarim hala sesten zonkluyor."

- Valbuena (2 Ay önce)

Çevrimdışı underworld

verdiğim formül bence işimizi görür gider taliscayı alırım 15-18 arasına 2 sene oynatır sonra veririm 35e offf coşkuya geellll
Fm de bu çok iş yapabilir ama gerçekte "?" .

Çevrimdışı ahmetemre

"Beşiktaş fantastik bir kulüp.
Beşiktaş taraftarı bana göre Avrupa'nın en iyi taraftar topluluğu. Gerçekten olağanüstüler, kulaklarim hala sesten zonkluyor."

- Valbuena (2 Ay önce)
Bu yaşta Yıllık 4 milyon euro garanti para olunca enbuyukfenerbace dedi...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı underworld

Bu sabah itibarıyla
parasızlık dolayısıyla transferler kilitlenmiş..
10 milyon euroluk satış olmayınca ne Vida ne Aboubakar işi çözülemiyor..

kiralama veya elinde bonservisi olan futbolcu dışında bir seçenek zor..

saygılar
Dolaşa dolaşa gene Ba , lens , Çiçi ye çıkacak bütün yollar.

0 bonservis 
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2017, 12:03:17 underworld ]

Çevrimdışı Kalyoncu

0 bonservis
Ba sakat

Çevrimdışı ahmetemre

Hepimiz biliyoruz yıldızlar gelemeyecek. Sadece Şampiyonlar liginden çıkmaya oynayacağız. Yıldız getirsen de bir üst tura çıkamıyorsun. Yani yapacağımız transferler lig için olacak kimse hayal peşinde olmasın. Vida alınabilirse müthiş olur ama olmuyorsa titi ile lig yeterli gibi emin değilim ama. ..
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şuan 1.35 m euro eksideyiz, abunun bonservisi 7 m euro olsa 8.35 eksideyiz gibi görünüyor.

Çevrimdışı İhsan

Tofting - Gravasen'li Danimarka...  Ortasahada adam yiyordu bu adamlar kanlı canlı

arkalarına Terry Butcher'i koy yeter  :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Ha Töre eski töre ise habere sakatlanıp laubali tavırlar sergileyip takıma negatif enerji veriyorsa napim ben böyle topçu yu kardeşim satarım gider o ayrı ama adam edecek hoca onu ben inanıyorum Beşiktaş forması giyen her oyuncu değerlidir bizler için
Vida , Titi , Orkan , Deniz ,Ve sağ kanat alıp birde aboubakar ı alıp transfer işini kapatmak lazım bu sene bu işi erken bitirecez öyle görünüyor
Vida için her gün dua ediyorum gelirse savunmaya demirden ağ örer.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

arkalarına Terry Butcher'i koy yeter  :bandit:

Yanlarına da Vinnie Johns'u koy tamamdır.
Adam 7/24 kavgaya hazır. Buraya gelse santraforlar yanına yaklaşamazdı.

Sonradan artist oldu gitti, hey gidi günler hey.

Çevrimdışı arena_t2000

Transferde yaprak kımıldamıyor.Bizimkiler bayaği ketum gibi.Bakalim supriz yumurtadan ne cikacak.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı abdusta

0 bonservis
lens bonservisi var

mantığım derki

içim kan ağlasada tek  çözüm Gökhan inler,Atiba(biliç'e) ve Querasmanın bonservis karşılığı bu yıl satılması
gelecek senede Tolgay Zengin(çok sevdiği Trabzona dönüşü),Adriano ,Tosiçin satılması

saygılar

Çevrimdışı tangaz

Yanlarına da Vinnie Johns'u koy tamamdır.
Adam 7/24 kavgaya hazır. Buraya gelse santraforlar yanına yaklaşamazdı.

Sonradan artist oldu gitti, hey gidi günler hey.

sol beke de stuart pearce koyalım ne topçuydu bee hayvani baldırları vardı her daim kavgaya hazırdı müthiş frikik falan atardı

Etiketler: