2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6956716 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı caner.eryigit

https://twitter.com/BesiktasTalk/status/873983518929539072
Ulan çok güzeller ya.Başarının sırrı buradan geçiyor işte arkadaşlık samimiyet valla duygulandım:( İnş kalırsınız be ikinizde ;(

Çevrimdışı Panjandrum

Çevrimdışı underworld

Ulan çok güzeller ya.Başarının sırrı buradan geçiyor işte arkadaşlık samimiyet valla duygulandım:( İnş kalırsınız be ikinizde ;(

Avrupa görmüş ingilizce bilen Brezilyalı büyük bir avantaj.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı underworld

Rhodo : ilk 4 ay ailemle ben dil konusunda çok sıkıntı çektik diyor.

Bu çok önemli bir konu bu yüzden ingilizce birinci şartlardan olmalı.

Çevrimdışı Mehmet57

Titi konusunda umutluyum. Bizde gormek istedigim bir sol stopper idi. Hamleli, uzun boylu, ayagi duzgun ve fizik acidan Tosic'in cok ustunde. Marcelo-Titi duvar olur eger Marcelo kalirsa.

Töre'nin de umarim akli yerine gelmistir. Töre'nin nekadar önemli olabilecegini hepimiz biliyoruz. Onun o patlayici gucu, surati bize gecen seneye gore derinlik katacaktir.

Bence orta sahadan kesin biri ayrilacak. Tolgay ya da Oguzhan. Bana kalirsa 15+ bir teklifte Oguzhan gidebilir. O paraya takimi cok iyi guclendirebiliriz. Bir ara Roma'dan kiralik Gerson ismi geciyordu. Monchi versin 12-15 mil + 2 sene kiralik Gerson, Oguzhan'in Roma'ya biletini kendim alirim.

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu şey ettiğimin FFP si yüzünden sezon başı kampına transferler yetişemeyeceği yine aşikar gibi duruyor.bir tek olası Marcelo transferi durumu değiştirir.hiçbir hocanın istemeyeceği bir durum maalesef ama şartlar yine onu gerektiriyor galiba elimiz kolumuz bağlı.en azından kadroda düşünülmeyen oyuncuları cüzi fiyatlara elden çıkarabilsek şimdiden elimiz biraz daha kuvvetlenir.çebi Başkan olası q7 transferinin sanki Çin kampında olabileceği gibi birşeyler dedi sanki ya da ben öyle anladım.marcelo yerine q7 elden çıkarabilsek kaymaklı kadayıf olur da zor gibi duruyor...

Çevrimdışı Anıl1903

Eğer Titi gelirse uyum sorunu falan yaşamaz,tanıdığı veya konuştuğu oyuncu sayımız epey fazla.

Çevrimdışı kyiv

Tineri biz çekiyoruz kafasını bunlar yaşıyor😂
Lan ne heybeti adamın boyu zaten köşe gönderi bayragın diregi kadar 😂😂😂😂

3 milyon € bonservis , yıllık 4 milyon € dan 4 yillik anlaşma

Kafayi yemis bunlar , Seneye de şampiyon olalimda bunlar İflas bayrağını çeksin :halay: :halay:

19 milyon euro yaklaşık 75 milyon tl... Aferin ayneeennnn bu yolda devam Fenerbahçe!Kurtarıcı olarak sarıldılar bir sakatlansa patladılar.

Çevrimdışı Neo Nesil

fark ettiniz mi, bizim ligdeki  takımlar avrupada bize karşı fark yaratan oyuncuları aldılar/alıyorlar.

de sutter(brugge) - bursaspor

jaja(metalist) - trabzonspor

misimovic(wolfsburg) - galatasaray

valbuena(lyon) - fenerbahçe...

şunların ilk üçü gittikleri takımda hiçbir işe yaramamışlardı :lol: valbuena için de tarih tekerrür edebilir.
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2017, 06:52:31 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı Panjandrum

19 milyon euro yaklaşık 75 milyon tl... Aferin ayneeennnn bu yolda devam Fenerbahçe!Kurtarıcı olarak sarıldılar bir sakatlansa patladılar.

Bi de boğazda yalı, özel araba, şöför falan istemiş diye yazıyor renkli takım hesapları. Yaklaşık 100 milyon lira maliyeti bulur bence. Bu sene şampiyon olursak en az 6 sene üst üste şampiyon oluruz diye düşünüyorum. İki renkli takım da iflas yolunda koşar adımlarla ilerliyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Marcelo : Biraz egzersiz zamani

Çalışmak zorundayim tatilde de..

Boyle Çalışkan - profesyonel ve is ahlaki olan adamlar lazim iste bize gitme be kral :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

Bi de boğazda yalı, özel araba, şöför falan istemiş diye yazıyor renkli takım hesapları. Yaklaşık 100 milyon lira maliyeti bulur bence. Bu sene şampiyon olursak en az 6 sene üst üste şampiyon oluruz diye düşünüyorum. İki renkli takım da iflas yolunda koşar adımlarla ilerliyor.
Bu sene işi daha sıkı tutup bunları iyice dis is Sparta yapmalıyız.

Adam 32 yada 33 yasinda bide :D

Biz Q7 ye yapilan sozlesmeyi bile eleştiriyoruz burada

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Altınordu U16' dan gencecik bir çocuk ne kadar güzel konuştu.
O konuşmayı süper ligdeki futbolcuların birçoğu yapamaz.

Her yönüyle eğitim veriyorlar ki bunun karşılığını da almaya başladılar.

Seneye de Yusuf Acer' sağlam bir paraya Avrupa'ya gönderirler.

Çevrimdışı tangaz

Adamsın sen rhodolfo.

karakterli adammış yattıgı yerden para alan yerli futbolcularımız utanırlar umarım...

tek kelime problem çıkamadı hocaya gidip neden beni oynatmıyosun die bile sormamış antrenmanda kendimi kanıtlamak istedim diyor.

öte yandan bizim oyunumuz için yetersiz ve fazla ağırdı.

teşekürler rodolfo...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Tineri biz çekiyoruz kafasını bunlar yaşıyor😂
Lan ne heybeti adamın boyu zaten köşe gönderi bayragın diregi kadar 😂😂😂😂

3 milyon € bonservis , yıllık 4 milyon € dan 4 yillik anlaşma

Kafayi yemis bunlar , Seneye de şampiyon olalimda bunlar İflas bayrağını çeksin :halay: :halay:

heybet demişken bu malbuyenanın komik bi videosu var izlemenizi öneririm.

video şöle bi otel odası var haliyle bir yatak var yataktada hoş bi abla var malbuyenaya gel aslanım diyor malbuyenanın boyu yetip yatağa tırmanamıyor üstüste denemeler sonunda abla yeter ulen deyip gidiyor  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

karakterli adammış yattıgı yerden para alan yerli futbolcularımız utanırlar umarım...

tek kelime problem çıkamadı hocaya gidip neden beni oynatmıyosun die bile sormamış antrenmanda kendimi kanıtlamak istedim diyor.

öte yandan bizim oyunumuz için yetersiz ve fazla ağırdı.

teşekürler rodolfo...
Veli de cok karakterli abi her ne kadar ben futbolunu begenmesemde

Oda 1.1 milyon € alacağını hak etmedim diyerek kulübe bırakmış :claps:

Bektasima böyle karakterli adamlar yakisir cok sukur kadromuzdaki butun oyuncular karakterli ve Is ahlakina sahip , hic cirkef oyuncumuz yok

Pektemek ve tore haric :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Adam 32 yada 33 yasinda bide :D

Biz Q7 ye yapilan sozlesmeyi bile eleştiriyoruz burada

gene bi şekilde Q7ye bağladın ya azmine hayranım  :)

Çevrimdışı bordele

yalandan kim ölmüş, araya mitroviçi de sıkıştırınca daha inandırıcı oluyor. Bir kere amatör branşlarda eskiye nazaran daha başarılıyız ve gittikçe yükseliyoruz. Basketbol Takım'ı da doğru yolda inşallah seneye feneri indireceğiz.

bu amatör branş ifadesini anlamını bilerek mi kullanıyorsunuz sebebi nedir?
Av zamanı

Çevrimdışı tangaz

Veli de cok karakterli abi her ne kadar ben futbolunu begenmesemde

Oda 1.1 milyon € alacağını hak etmedim diyerek kulübe bırakmış :claps:

Bektasima böyle karakterli adamlar yakisir cok sukur kadromuzdaki butun oyuncular karakterli ve Is ahlakina sahip , hic cirkef oyuncumuz yok

Pektemek ve tore haric :bandit:

veli adamdır renklilerin ortasına tek dalan cesur yürektir.

ben pettemeki kastetmiştim ameliyat olup kampa yetişmek dururken amerikalarda gezen adam, marceloyu falan örnek alsın bak adam lig bitti ertesi gün bıçak altına yattı.

Çevrimdışı bordele

yalandan kim ölmüş, araya mitroviçi de sıkıştırınca daha inandırıcı oluyor. Bir kere amatör branşlarda eskiye nazaran daha başarılıyız ve gittikçe yükseliyoruz. Basketbol Takım'ı da doğru yolda inşallah seneye feneri indireceğiz.

4 milyon euro yatırımlı basket takımımız amatör branş mı sayılıyor yani şimdi?

@mylife1903 abi konuya rusya'dan örneklerle açıklık getirir misin
Av zamanı

Çevrimdışı tangaz

bu amatör branş ifadesini anlamını bilerek mi kullanıyorsunuz sebebi nedir?

türkiyede futbol dışındaki tüm branşlara amatör branşlar demek klişe olmuş durumda zira neredeyse olmayan gelirlerle ve kulüplerin futbol başlığı altında kazandıkları paralarla finanse edildiği için literatüre böle girmiştir...

Çevrimdışı bordele

Bunlarin agababasi london danovon Aslinda abi. Benim gelmis gecmis listeme girer

bu yarmadan iyi mi abi  :D

Karşınızda Stig Tøfting
Av zamanı

Çevrimdışı tangaz

bu yarmadan iyi mi abi  :D

Karşınızda Stig Tøfting

bu toftingle graveseni çift ön libero yapacan arkayada stoper falan koymayacan nasılsa oraya kadar ilerleyen çıkmaz  :D

Etiketler: