2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6954833 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

aslında hem gomisi hem valbuenayı alıp rotasyonda tutsaydık şu cicişlerin ikisini de tokatlamış olurduk  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

AHMET NUR ÇEBİ: "Lyon maçından sonra UEFA'nın verdiği ceza için tahkime gideceğiz. Karar değişmezse deplasmanlara seyirci götürmeyeceğiz."

Olay akşamı @Necmi abiyle birlikte bunu söylemiştik yanlış hatırlamıyorsam. Bence isabetli karar.

Çevrimdışı Furkan Sarper

aslında hem gomisi hem valbuenayı alıp rotasyonda tutsaydık şu cicişlerin ikisini de tokatlamış olurduk  :D

yıllık 7-8 m euro parayı sırf "cicişleri" tokatlamak için çöpe atalım yani

Çevrimdışı tangaz

yıllık 7-8 m euro parayı sırf "cicişleri" tokatlamak için çöpe atalım yani

onlardan daha ucuza alırız şl takımıyız :evillol: hem bazı şeylerin mali değeri önemsizdir  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Ekşideki Serhat değil abi bu, bizim forumdaki olan hani..
Biliyorum

Yabancı hakkının Titi'ye kullanılması yerine Atınç'la devam etmeyi tercih ederim.

Yalnız geriden gelerek okuyorum, Marcelo 9.5'a satıldıysa gerçekten, o zaman makul olabilir.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

@mylife1903 reis senin michael bradley meksikaya 40 metreden sokmuş şu adamı alsak ya ginleri gönderip.

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 reis senin michael bradley meksikaya 40 metreden sokmuş şu adamı alsak ya ginleri gönderip.
Iki senedir diyom abi. Atibanin yerini doldurabilecek dunya uzerindeki tek futbolcu. Alip gelsinler deve keserim, bu kulubun 5 sene sirti yere gelmez.

Çevrimdışı tangaz

Iki senedir diyom abi. Atibanin yerini doldurabilecek dunya uzerindeki tek futbolcu. Alip gelsinler deve keserim, bu kulubun 5 sene sirti yere gelmez.

kendimi bildim bileli amerika milli takımında oynuyor herif daha 29 yaşındaymış

Çevrimdışı underworld

Geçen seneye göre

Forvet (!)
Sağ kanat (!)
Sol stoper (!)
Sağ stoper (!)  ( marcelo durumuna göre )

şu eksikleri öyle kapatmamız lazım ki  bir öncekinden daha güçlü olalım.

Çevrimdışı abdusta

@mylife1903  yengemiz Ivana Gugic 2014 Hırvatistan kraliçesi seçilmiş
Ozan Tufan twitterda like yaparsa Vida vidalar bunu sahada

saygılar

Çevrimdışı tangaz

bu malbuyena fb taraftarları ile ilk buluşmasında f..k you yazılı tişörtle gelmiş havaalanında ve fb tesislerinde falan bu tişört var üzerinde  :kop:

Çevrimdışı underworld

amerika güzel amerika diyor kendileri  :D :D
iyi de para kazanıyor olması lazım + bunlara Dempsey i de ekleyebiliriz.

Çevrimdışı tangaz

amerika güzel amerika diyor kendileri  :D :D
iyi de para kazanıyor olması lazım + bunlara Dempsey i de ekleyebiliriz.

en son bi milli maçta içimizden geçmişti dempsey çok beğenirim onu da ama 35-36 olmuştur sanırım

Çevrimdışı mylife1903

Abi genc milli takimda izlemistim ben onu galiba. Bunun babasi da yanlis hayirlamiyorsam teknik direktor olmali. Super bi oyuncu bu herif

Çevrimdışı İhsan

Ben Marcelo,Tolgay ve gitmek ister ise Quaresma'nın gideceğini düşünüyorum.Keza Gökhan Töreyi çok küçültüyorsunuz.Gökhan Töre gitmese belki bu sene en iyi kanadımızdı.Biliç zamanı 12 gol 13 asist,geçen sene 20 maç oynamasına rağmen 4 gol 8 asist yapmıştı ve Fenerbahçe,Galatasaray maçlarında kilidi açmıştı.Trabzonspor ile takas olacak ise GökhanTöre+İnler+bir miktar para karşılığında Yusuf Yazıcı ve Okay Yokuşluyu isterim.Eğer Tolgay 7-8M'a İnter'e giderse Okay'dan daha iyi boşluğunu dolduracak futbolcu bulamayız.

Töre bize uğurlu geldi.

zamanında ucuza aldık iyi işler yaptı ve değeri arttı.
En önemlisi: 9 ay sakatlıktan oynamadığı sezon için iyi kira parası kazandık ondan  :bandit:
Birde şu siyaset olaylarına girmese....
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

en son bi milli maçta içimizden geçmişti dempsey çok beğenirim onu da ama 35-36 olmuştur sanırım
Bunlarin agababasi london danovon Aslinda abi. Benim gelmis gecmis listeme girer

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903  yengemiz Ivana Gugic 2014 Hırvatistan kraliçesi seçilmiş
Ozan Tufan twitterda like yaparsa Vida vidalar bunu sahada

saygılar
Bunlarin hangisi yenge hangisi kralice
Bu turkiyeye gelsin 4 kari alsin huzur icinde cozulsun bu is

Çevrimdışı tangaz

Bunlarin agababasi london danovon Aslinda abi. Benim gelmis gecmis listeme girer

abi onların kızıl kafa keçi sakallı hayvan bi stoperi vardı lalas die benim adamım oydu

Çevrimdışı ilhan mansız

Ben olayın menajerinde değilim. Menajersiz zaten dönmüyor bu işler. En basit örneği Ahmet Bulut mesela son zamanlarda önemli etkileri oldu bizde. Benim sıkıntım sıkat diye geçinen ekibimizde.

Menajerin önerdiği bir futbolcu için sıkat ekibi önerdi dersen olmaz o iş. 2 senedir adam gibi kimi getirdin sen? Kimi önerdin? Naptın? Bana sıfırdan futbolcu çıkarttın mı? Olay futbolcu izlemekse bende izlerim sen de izlersin buradaki herkes izler.

Geçen sene de aynısıydı. Talisca'yı Gökhan Keskin getirdi diye boy boy haberler çıktı. Arkadaşı Talisca zaten vardı, bulunmuştu, Benfica'da zaten oynuyordu sen adamı Brezilya'nın sokaklarından çıkarmışsın gibi ne kasılıyosun? Bu sene de aynı mevzu var. Bu Rodrigez gelse yine çıkıp ben buldum diyecek. Halbuki menajer şişirdi adamı.

Benim derdim bu, menajerle değil. Benim derdim bu işi gerçekten bilen adamlar yapsın. Profesyonellik olsun, Beşiktaş daha da karlı çıksın.
bence boşuna dert ediniyorsunuz, gerçekten çok ilginç, yazdıklarınızdaki sertlik dozajı çok gereksiz, yine de siz bilirsiniz ama bence çok yanlış bir Mantıksal kurgu var yazıda, hani bunları Gökhan hoca okusa eminim o da çok üzülür.

Çevrimdışı abdusta

sarışın olan

saygılar

Çevrimdışı BJKTÜRK23

en cıbıldak kimse ona vermişler işte tacı Tosiç in hatun gibi olan bunun 1 tık daha yüzüne bakılır yine...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Paok kulübü başkanı Theodoros çok cimri bi adam boyko ya 2 milyon teklif etmesi bile mucize ama biraz zorlarsak 3-4 e veririz gibi.

Çevrimdışı İhsan

Jelena dördünüde döver. :boxin:
Benden söylemesi 
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ALDENYX

jo hard diyor...kanalın biri... :alala:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Savaş

Etiketler: