2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6937056 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sametbagan

zago ronaldo transferi ya tutarsa transferi değilmiydi. :alala:
ya tutarsa dememek için cebine 20 M yi koyup yürüyeceksin
marcelo ya tutarsa transferimiydi istedik alamadık onu sonra şans yüzümüze
güldü. adam bundesliganın en fazla hava topu alan stoperiydi.
bu işin dany le alakası yok kasımpaşanın oyuncusu olsa gs alır ama
biz alamazdık. şans mans değil bu kadar şans üst üste gelmez bu işi bilerek yapıyorlar
artık kabul edin bunu şans bir olur iki olur üç olmaz.
bu takıma 10 oyuncu girdi bu kadar oyuncu sokup takımı şampiyon yapmak şansla tanımlanamaz.
Ronaldo benficadan zago da romadan 3-4 sezon ortalama 25-30 maç oynayarak geldiler abi.
Senin övdüğün marcelo düşmemeye oynayan hamburgtan o da onun isteği ile geldi.
Yani takımla arası kötü olmasa sıkıntıları olmasa gelmeyecek bir oyuncu idi marcelo
Ha kötü mü çıktı hayır ama tesadüf eğrisi doğrusuna denk geldi.
gerçi çiçi de kranponlarını alıp gelecek hatta gelmesine gerek yok takım stada geçerken yol üstünden biyerden otobüse atlar  :D
Yani hepsi bir planın bir çalışmanın ürünü dediğin gibi @Necmi abi. :D

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Titi gelsin Marcelo kalsın taş gibi tandemimiz olur. İki brezilyalı iyi anlaşırlar hem :)

Çevrimdışı tangaz

Kasımpaşa nereye veriyor o paraları acaba? Düne kadar batıyorlardı..

veriyorlar işte + battıkları yoktu ana sponsorlar yatırımı azaltma kararı almışlardı o nedenle yeni transfer yapmamışlardı o konunun siyasi sebepleri oldugunu sende gayet iyi bilecek kadar gündemi takip ediyorsun. bank asyada millet 200-300 alıyor yahuu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kasımpaşada 200-300e oynadığına eminmisin sen? kasımpaşa kontrat yenilemek için 900vermiş ve adam kabul etmemiş...
Büyük takıma geliyor, maaşının daha düşük olması lazım. 900'ü kabul etmediyse Avrupa'ya gitsin 200 bin euro maaş zor verirler

Çevrimdışı underworld

Zago'nun neresi ya tutarsa transferi? Çoğunluk ses etmiyor diye bazen ağır saçmalıyorsun abi :)
Biri roma diğeri benfica dan gelmisidi

Çevrimdışı tangaz

Büyük takıma geliyor, maaşının daha düşük olması lazım. 900'ü kabul etmediyse Avrupa'ya gitsin 200 bin euro maaş zor verirler

bunu hepimiz taraftar gözüyle söylüyoruz doğru ama realitede anadolu takımlarında oynayan hangi oyuncu varsa yerli olsun yabancı olsun maaşını en az 2ye katlar 3 büyüğe gelirken bunu hepimiz biliyoruz bu ülkenin futbol dinamiği böle. hem burası avrupa değil bir ortadoğu ülkesi sen şimdi tr.de 2000dolara çalışsan afganistandan da iş teklifi alsan 10000dolardan aşağısını kabul edermisin etmezsin bu da o hesap...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

Titi gelsin Marcelo kalsın taş gibi tandemimiz olur. İki brezilyalı iyi anlaşırlar hem :)

3 brazilya'lı Marcelo,Titi,Adriano hatta 4 brazilyalı talisca'da var  :naughty:

Çevrimdışı underworld

Trtspor Titi için 250bin euro imza parası 1.025 milyon euro yıllık ücret karşılığında anlaşılmak üzere diye haber yaptı
İmza parası yok ,900 bin den 2 yıllık imzalasin stoper işi bitsin.

Çevrimdışı tangaz

neyse benim toplantım war çıkıyorum, arkamdan çok atıp tutmayın fazla da yorum yazmayın sonra okuması zor oluyor  :D

Çevrimdışı brkntcnr

İnşallah Titi' yi bedavaya getirip, Marcelo satıp Vida' yı almayız.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bunu hepimiz taraftar gözüyle söylüyoruz doğru ama realitede anadolu takımlarında oynayan hangi oyuncu varsa yerli olsun yabancı olsun maaşını en az 2ye katlar 3 büyüğe gelirken bunu hepimiz biliyoruz bu ülkenin futbol dinamiği böle. hem burası avrupa değil bir ortadoğu ülkesi sen şimdi tr.de 2000dolara çalışsan afganistandan da iş teklifi alsan 10000dolardan aşağısını kabul edermisin etmezsin bu da o hesap...
güzel söylüyorsun da abi adam zaten Afganistan'da  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İnşallah Titi' yi bedavaya getirip, Marcelo satıp Vida' yı almayız.
bunun olabilirliği düşük ihtimal değil, böyle bir transfer olabilir.

Çevrimiçi terapati

Arkadaşlar ukalalık gibi algılanmasın lütfen, sonuçta burada paylaşıyoruz ki öğreniyoruz ama "Tandem" kelimesinin çok geçtiğini görünce bu konudaki yanlışı düzeltmek istedim. Aslında "tandem" kelimesi; yan yana olan değil de, önlü arkalı anlamında kullanılan bir sözcük. Fakat gelin görün ki nasıl oldu da, şu an, bu şekil kullanılıyor bilmiyorum. Bilgi paylaştıkça güzel, herkese iyi forumlar.

http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&kelime=TANDEM

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı mylife1903

güzel söylüyorsun da abi adam zaten Afganistan'da  :D
Ne aliyorsa kasimpatidan 100eksigine gelsin.
Evi falan vardir zaten kirasini odesin, arabasi da vardir. Ekistira masrafa gerek yok. Kendini gosterirse tosic maasina reviZe ederiz

Çevrimdışı brkntcnr

bunun olabilirliği düşük ihtimal değil, böyle bir transfer olabilir.
Bana da böyle olacak gibi geliyor. Marcelo 8 e gider, az para + boykoya vida, bedavaya titi, kalan para da kanat ve santrafora harcanır. Yıl içinde mitrovic gelişmezse Tosic-Vida ikilisiyle bi sezon geçiririz artık dualarla kalp krizleriyle.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

3 brazilya'lı Marcelo,Titi,Adriano hatta 4 brazilyalı talisca'da var  :naughty:
Sen oraya Quaresmayi da , Brezilyalılarin ana dili Portekizce :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Biri roma diğeri benfica dan gelmisidi
Almanya'da küme düşen takımdan aldığımız adam daha planın parçası Necmi abiye göre Zago ve Ronaldo'ya göre. Guinti'de zaten tutarsa diye yapılmış bi transferdi. İlhan'da öyle. Fikret Orman dönemi hariç yapılan her transfer tutarsa diye yapılmış transferlerdir :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı brkntcnr

Q7 gene arada kaynayacak
Sırf kendisi Dünya Kupası' na gidecek diye takım zora giriyor. Bari Töre gelecek o formayı alsa da bedavaya kanat bulmuş olsak.

Çevrimdışı sametbagan

gençlere şans verelim die epey tribünlere oynamışsın ama neyse ki bu forumda katılım bu numaraları yemeyecek kadar tecrübeli  :bandit:
benden sonra yazılanları da oku yaptığın yoruma tek bir destek bulamadığın gibi ağır hatalı olduğu noktasında deklarasyon yayınlanmış forumda  :icool:
Birincisi herkesin fikrine saygım var ama senin yaptığın algı oyunu ve necmi abinin ronaldo ve zago ile ilgi bilmeden yazdıkları hariç ben başka tırnak içinde
ağır deklarasyon veya bir eleştiri okumadım.Bence sen bi yazdıklarını oku tribünlere kimin oynadığını anlarsın. neyse ki bu forumda katılım bu numaraları yemeyecek kadar tecrübeli sözünden de anlaşılabilir sanırım. :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Q7 gene arada kaynayacak
Beklentim yok artık karijma gitmez, eğer giderse aç doyuracağım.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşlar ukalalık gibi algılanmasın lütfen, sonuçta burada paylaşıyoruz ki öğreniyoruz ama "Tandem" kelimesinin çok geçtiğini görünce bu konudaki yanlışı düzeltmek istedim. Aslında "tandem" kelimesi; yan yana olan değil de, önlü arkalı anlamında kullanılan bir sözcük. Fakat gelin görün ki nasıl oldu da, şu an, bu şekil kullanılıyor bilmiyorum. Bilgi paylaştıkça güzel, herkese iyi forumlar.

Yabanci kelimelerin bir çoğunun Türkçede karşılığı yok abi bazılarının da karsiligi yabanci dildekiler le farkli , bu cok normal ,

Turkiye de de Tandem yan yana birbirini tamamlayan anlaminda kullanılıyor

Cok basit bir örnek vereyim : Butun Dunyada SELLEKTÖR yakmak Seni gordum yola çıkabilirsin anlamına gelirken , Turkiye de Cekil yoldan ben geliyorum veya Bana yol ver  anlaminda kullanılıyor :tabe:

Cok da saapmamak lazim :D @terapati

@atalay kardesimiz az sorun yasamadi burada bu yabanci kelimelerin Turkcede yanlış veya farkli anlamlarda kullanilmasi yüzünden
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2017, 13:40:16 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Sen oraya Quaresmayi da , Brezilyalılarin ana dili Portekizce :tabe:

yazdım 5 oldu :D

Çete olmasınlar yine bunlar :D  :evillol:

Çevrimdışı abdusta

Haklısın kim literatüre sokmuşsa..
Biz ona YANDEM diyelim  ama madem Fransızca kullanılacak doğrusu KOTAKOT (côte à côte)

saygılar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bana da böyle olacak gibi geliyor. Marcelo 8 e gider, az para + boykoya vida, bedavaya titi, kalan para da kanat ve santrafora harcanır. Yıl içinde mitrovic gelişmezse Tosic-Vida ikilisiyle bi sezon geçiririz artık dualarla kalp krizleriyle.
cancer is coming  :evillol:

Etiketler: