2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6935569 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı autopsy

Titi bir çoğunuzun tahmin ettiğinden çok daha iyi bir oyuncu , haberiniz olsun. Ön yargıları atmak lazım biraz. Atiba gelirken de neler söylenmişti. Vizyonlar falan havada uçuşuyordu o zaman da . Gerçi vizyon deyince benim aklıma tek bir oyuncu geliyor. Küme düşmemeye oynayan takımların prensi Gomez  :D

Çevrimdışı tangaz

başkan titi için pırlanta gibi çocuk diyormuş  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

başkan titi için pırlanta gibi çocuk diyormuş  :D
Nerde diyormus ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Orkan olmaz bu belli oldu  :tabe:

Orkan için Antep'in istediği rakam inanılmaz. Bizimkilerin bu rakamı vereceğini ben düşünmüyorum. Çözülürse takas makas öyle olur. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu Milliyet ne diyoo yaa :D

Arsenal, Cenk Tosun için 20 milyon € bonservis bedelini gözden çıkardı. (Milliyet)

Senin araba ile İngiltere'ye kadar bırakırız Yunus

Çevrimdışı abdusta

hırvatları seyreden var mı vida nasıl oynuyor? sağda mı solda mı bugün?

Sol stoper olarak oynuyor ama mitroviç yedek bugun

saygılar

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Kayserispor , Quaresma 'ya karşılık Beşiktaş 'a Kubilay Sönmez,U.Sönmez,Mert Özyıldırım,Mert Ilıman'la takas teklifinde bulundu! 🤣🤣🤣 + 30 Kg Pastırma

Çevrimdışı celiker1

Titi'yi Kasımpaşa'da alıcı gözle hiç izlememiştim. Brezilya'nın Bahia takımında oynarken çekilmiş geniş bir videosunu seyrettim. Sol stoperin birinci tercihi bile olabilir bence. Bedelsiz kaçırılmamalı
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Titi'yi Kasımpaşa'da alıcı gözle hiç izlememiştim. Brezilya'nın Bahia takımında oynarken çekilmiş geniş bir videosunu seyrettim. Sol stoperin birinci tercihi bile olabilir bence. Bedelsiz kaçırılmamalı
Bir çok kişi bu sene ligin iyi performans gösteren stoperlerinden diye yorum yapıyor. Yorumlarda anlatılan özellikleri ile bu videodaki görüntüleri birleştirince MARCELO-TİTİ tandemi çok iyi olur gibi gözüküyor
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı El Nino

Bir çok kişi bu sene ligin iyi performans gösteren stoperlerinden diye yorum yapıyor. Yorumlarda anlatılan özellikleri ile bu videodaki görüntüleri birleştirince MARCELO-TİTİ tandemi çok iyi olur gibi gözüküyor

Veli Kavlak'ın da videoları süperdi :)

Çevrimdışı El Nino

Kayserispor , Quaresma 'ya karşılık Beşiktaş 'a Kubilay Sönmez,U.Sönmez,Mert Özyıldırım,Mert Ilıman'la takas teklifinde bulundu! 🤣🤣🤣 + 30 Kg Pastırma

Komple Kayseri'nin tapusunu vermişler  :biggrinking:

Çevrimdışı tangaz

Sol stoper olarak oynuyor ama mitroviç yedek bugun

saygılar

teşekkür ederim.

saygılar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı murat baltacı

Boş oyuncu değil kesinlikle bize katkısı olacağından şüphem yok as stoper olurmu olmazmı bunu tartışabiliriz ama alınıp alınmaması konusunda tartışmamız çok yersiz ffp kıskacındayız dağ gibi borcumuz var rotasyonda bu tarz oyuncuların bulunması gayet normal performansıyla sol stopere adınıda yazdırabilir bu özellik var.

Özellikle bizim stoperlerde olmayan sertlik var ve hamleli oyuncu önceki sene omeuro ile gayet iyi defans yapıyolardı hatta fenerle olan maçlarından önce fernandaoyu bana bırakın demişti maçı izledim aynen dediği gibi adım attırmadı fernandao gibi fizik gücü olan oyuncuya hatta fernandao sinirlendi kart gördü motive olduğunda maçın en iyisi olabilen bir oyuncu bu hali bile tosiçten bi tık üstte bence tosiçte hamleli ama çok savruk ona rağmen ligde iş yapıyo titi tosiçten daha seri daha dengeli ayrıca hava topu etkinliğide var al dursun kadronda yanına marcelomu devam eder vidamı gelir mitroviçimi satarsın tosiçmi gider duruma göre bakarsın.
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2017, 23:57:41 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

marcelo lyon maçındaki performansını sergiler titi de uyum sağlar performansını artırırsa gayet oluru var. Biz yinede işi şansa bırakmayalım mitroviçi satıp marcelonun yanına iyi bir stoper alalım titi yi yedek stoper rotasyonunda düşünelim.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Titi iyi oyuncu veya kötü oyuncu demek yanlış.

Titi bizim oyunumuza uygun mu diye bakmak lazım.

Bekleyen defanslar için Titi olmazsa olmaz oyuncu anca bizim gibi defansını öne çıkararak oynamaya çalışan takıma ne kadar uyar şüpheliyim.
O tipte bir oyun için Titi ağır kalır.

Marsilya' dan Doria ile ilgilenmiştik bir ara.
Acaba son durumu nasıl?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Orkan Çınar için 800 bin Euro bedele kesinlikle inanmıyorum.
Antep denen soyguncular 5 m Euro dan az istemez.

Eğer oyuncunun sözleşmesinde özel bir madde yoksa tabii.

Çevrimdışı mellfred

titi bence de iyi bir stoper ben 11'e rahatlıkla yazarım titi tosicten bir tık daha iyidir. daha genç daha uzun ve daha teknik
üstelik golleri rakibe atmasıyla da bir tık önde
titi marcelo tandemi göreceksiniz güven verecek ve ikisinden 10 gol bekliyorum

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Manu Target sayfası Ozzi'nin videosunu yapmıs. Giderek piyasası artıyor.

Çevrimdışı underworld

Çiçi geldiyse kaldı forvet ve kanat.

Çevrimdışı murat baltacı

Buda benim olasılığım.

Marcelo      Titi
Mitrovic      Tosic
Buda güzel olasılık bedava titi yi alalımda sonra mevzuların nasıl gelişeceği belli olmaz tosiç satılabilir avrupada iyi maçlar oynadı mitro satılabilir milli takım fonksiyonu ve piyasası var vida alınırsa hem sağ hem sol stoper oynuyo veya tosiç mitro ikilisinden gelen parayla sağlam bi stoper alınıp titi yi yedek stoper olarakta düşünebiliriz. 2018 dünya kupası için mangala tarzı bi stoperde düşebilir zaman ne gösteriyor bekleyip görelim titinin alınması doğru karar.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Zafer55

Ben beğendim bu adamı.
Marcelo-Titi nin oluru var.Hiç boşuna marceloyu satmayalım mitrovici satalım.Milosevic yedek olsun marceloya.Ben şahsen milo ile mitro arasında bir fark göremedim.Biri hırvat milli diye geldi öbürü de isveç milli diye gelmişti.Mitro boyko franco aras...bunların parasıyla da Abu nun bonservisini alırız.

Çevrimiçi Necmi

Takımda kimse gitmiyor gitmiyor en son Adriano falan giderse kafayı yerim bak.

Tosic ve Mitrovic varken bu Titi niye alındı şimdi? Marcelo'da kalacak gibi. Adriano gider de Tosic sol bek rotasyonuna girerse kafayı yerim, valla yerim. Adriano gidemez.

Marcelo - Tosic - Mitrovic - Titi - Atınç - Transfer... Bak Ersan'ı saymadım o belli değil daha. Hey yavrum hey 6 stoper ama ben bir tek Marcelo'ya güveniyorum :)
atınç bellimi :alala:

Çevrimiçi Necmi

Rhodolfo, Milosevic ve Franco'ya değinmedim bile. Atınç yolcu olamaz CL'de altyapı bildirmen lazım. Ha alırsın Adem'i Atınç yolcu olu ama bu sene de bizimle olucak bence.

Ben sevemedim bu olayı. Yine istediğim gibi olmadı. Koyamadık bi kapı şuraya yine. Sene ortası yine çok söyleneceğiz.
Atınç yolcu olamaz diye bir şey yok oldu bile.
Atınç bizim oyuncumuz değil alacağa karşılık bir sene kiraladık.

Çevrimiçi Necmi

@Serhat Akkaya eksileri koymaya baslarsa o badem kacacak delik arar
iyide iyide Metin Gökhan ve naibi geldikten sonra yapılan transferler bunlar
bu transfer komitesine ekleyecek başka oyuncu varsa buyurup eklesin.
sadece inler geldiğinden beri Başkanın çok istediği bir transferdi direk başkanın iradesiyle oldu
iyi yada kötü Başkanında o kadar hakkı olsun.
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2017, 03:02:29 Necmi ]

Etiketler: