2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6939232 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Titi ve Orkan'da henüz biten bir şey yok. Ben söyleyeyim de gerisi size kalmış. İkisi de gündem de ama henüz bitmediler. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Menajeri yalanladı  :D İstiyorlarsa göbek atsınlar  :kop:

walla menajer belki fake atmıştır trt sonuçta aspordan bahsermiyoruz düşünüyor falan denmiyor titi beşiktaşta die haber geçiyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence @Çağrı bu konuda haklı  :tabe:

Orkan ve Türüç yerli rotasyonu için çok iyi hamleler. Orkan kupada oynar daha çok, Türüç ligde ciddi süre alır. Titi de eğer Marcelo kalacaksa ve yanına stoper alınacaksa iyi hamle. Yok ilk iki stoperden biri olacaksa asla. (via. Çağrı Asarlı)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Zafer55

marcelo ve karizma satılsın 15 milyon girsin burdan kasaya, vida titi ikilisi alınsın abuş ve ba gelsin lens gelsin ginler ve töre verilip yusuf yazıcı alınsın birde yedek kanat olarak deniz türüçe yürüyelim karşılıgında miloseviç pektemek veli aras verilsin. hem fazlalıklardan kurtuluruz hemde iyi takviyeler yapmış oluruz.

kale : fabri tolgea utku
bekler : gg beck adriano caner
stoper : vida mitro titi tosiç atınç (kabul ediyorum uluslararsı seviye için yetersiz ama bu yılda ligi alıp seneye oraya yürüyelim lig için yeterli)
orta saha : atiba necip tolgay ozzi
kanat : lens babel türüç
10 numara : talisca yazıcı
santrafor : cenk abuş ba

toplam 24 kişilik kadro)

gelenler : vida titi lens türüç yazıcı
gidenler : rodolfo pedro miloş ginler töre karizma veli pektemek aras karizma marcelo boyko

rodolfo pedro marcelo karizma total 18 mio kazandırsa, caner 0,75 abuş 8 lens 3 türüç 1 vida 4 1,25 artıdayız boykoyu da bedelsiz kiraladım para veren olursa artıyı büyütür  :money:
Cenk abuş ba 3 lüsü  santrafor için kulağa hoş gelse de içlerinden biri bu seneki ömer yada geçen seneki pektemek pozisyonunda olacak yani çok fazla şans bulamayacak.Tabi 4 4 2 gibi falan oynamazsak.Yada abu yu yada cenki kanatta kullanmayacaksak.Ki ben hiç kullanma taraftarı değilim ama türüç babel lens rotasyonunda da kullanılır gibi duruyor.

Çevrimdışı Berat

walla menajer belki fake atmıştır trt sonuçta aspordan bahsermiyoruz düşünüyor falan denmiyor titi beşiktaşta die haber geçiyor

Senin haberler hep fos çıkıyor artık...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Konu Beşiktaş olunca hepsi aynı  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Kapkarakartal

Ben şöyle anladım 1 tane defans alınacağı söylenmişti ve takımın kalitesinin 1 tık arttırılmak istendiği belirtilmişti. Bu durumda Titi defans hattının kalitesini 1 tık arttıramayacağına göre Marcelo gidicek bir transfer daha yapılacak oraya gibi geldi bana. Eğer ki Titi geliyorsa tabi daha kap görmeden kesin birşey söylemek yanlış olur.

Çevrimdışı tangaz

Senin haberler hep fos çıkıyor artık...

benim haber değil trtspor haberini şeettim :bandit:

tutmayan tek duyumum etoo ondada gevşekler mever (Hakaret Yasak)₅ peşindeymiş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş, Titi'yle anlaşma sağladı..
Bonservisi yok..
500 bin Euro imza parası + 1.2m Euro..

Via : Ajans Besiktas ve Firat Gunayer

Yedek stoper icin alindiysa eyvallah ama 11 icinse sikinti :bandit:

Marcelo ile Nasil olur bu eleman acaba :alala:

Yada Vida ile.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

Beşiktaş, bonservisine 800 bin Euro ödemeye hazırlandığı Orkan ile anlaşmaya vardı. Gaziantepsporla da anlaşılması an meselesi. (NTV Spor)
Para veriyorsak bu iş olmaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bonservisi yok..

Yada Vida ile.
Titi as olarak alınıyorsa yedek kalır. Seri bir oyuncu değil çünkü  :tabe: Marcelo yerine alınıyorsa hiç alınmasın zaten...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fikret Orman: "Futbol takımı tatildeyken Marcelo, ailesiyle birlikte Beşiktaş'ın basketbol maçına geldi. O kadar seviyor Beşiktaş'ı."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

Bonservisi yok..

Yada Vida ile.
İmza parası + 1. 2 milyon

Şaka mi bu ?

Çevrimdışı ilhan mansız

Bonservisi yok..

Yada Vida ile.
çok çok iyi olur, Ligdeki en iyi 3 stoperden biri kesinlikle Titi, lig başlayınca görürsünüz. Hayırlı olsun.

Çevrimdışı Karabay

titi'yede mi imza parası veriyoruz artık?

Çevrimdışı LuceGel

İmza parası + 1. 2 milyon

Şaka mi bu ?
Ne olacaktı Kasımpaşa 900 bin teklif etti kabul etmedi .Bu adamı çok seveceğiz. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Zafer55

Bonservisi yok..

Yada Vida ile.
Yedek stoperimiz var : Tosic.
Yada biz öyle sanıyoruz belki de tosice yedek alıyoruzdur titi yi.  :) (olasılık 1)
Olasılık 2 : Titi yedek stoper , Tosic yedek solbek.(adriano&caner den biri sol kanat rotasyonunda düşünülüyor)
Olasılık 3: Tosic yedek sol bek,  adriano satılıyor
Olasılık 4:  Titi yedek stoper Tosic 2 ye 3 e satılıyor.
 Benim oyum 2.olasılığa

Çevrimdışı mylife1903

Antepten ve genclerden oyuncu almasinlar, kasimpasa aktarmali bizde tutuyor. Titi iyidir yahu kim gelecekti, mangala falan mi?
Mangala ancak antalyaya golf oynamaya gelir.

Tosici koruyup kollamak lazim.

Titi de dani gibi terigini alip geldi. Isin iyi tarafi uyum sorunu yasamaz, ne yiyecehini icdcegini ogrenmistir. Adana kebap yoyip bagirsak enfeksiyinu gecirmez, bagisiklik kazanmistir

Çevrimdışı cursedofdragon

Yedek stoperimiz var : Tosic.
Yada biz öyle sanıyoruz belki de tosice yedek alıyoruzdur titi yi.  :) (olasılık 1)
Olasılık 2 : Titi yedek stoper , Tosic yedek solbek.(adriano&caner den biri sol kanat rotasyonunda düşünülüyor)
Olasılık 3: Tosic yedek sol bek,  adriano satılıyor
Olasılık 4:  Titi yedek stoper Tosic 2 ye 3 e satılıyor.
 Benim oyum 2.olasılığa

Buda benim olasılığım.

Marcelo      Titi
Mitrovic      Tosic

Çevrimdışı cursedofdragon

hep bi titimiz olsun istemişimdir.

Çevrimdışı underworld

Ne olacaktı Kasımpaşa 900 bin teklif etti kabul etmedi .Bu adamı çok seveceğiz. :bandit:
Paşa isterse 2 milyon teklif etsin bizi alakadar etmez.
Bu şartlar çok ağır.

Çevrimdışı ilhan mansız

kesnlikle, haber inşallah doğrudur. Beşiktaşımıza hayırlı olsun. Müthiş bir transfer ve bedava.

Çevrimdışı Zafer55

Olasılık 5: Titi as stoper tosic yedek stoper.
Titi belki de yıllardır aradığımız sol stoperdir. Titi hakkında olumlu/olumsuz bir fikrim yok :alala:

Çevrimdışı tangaz

Buda benim olasılığım.

Marcelo      Titi
Mitrovic      Tosic

doğru olasılık bu işte hiç ses etmeyip oturmak lazım şu ffp ortamında millet hala beckenbauer gelsin derdinde...

Etiketler: