2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6953830 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

İbrahimoviç serbest kalmış Nediyorsunuz

Çevrimdışı brkntcnr

bir hafta önce söyledik alındı diye :D
kesin diye bilgi gelmişti. İbrahim Ketende yazdı geçen hafta alındı diye
esas soru alınması değil takasda kimi verdiğimiz kayseri pektemekle veliyi istiyordu :D
iş bitmişdi ama takaslanacak oyuncularla ilgili pazarlık vardı.
Abi görmedim valla ama milosevicin takasta olduğunu gördüm bugün. Talisca ya güzel bir yedek oldu.

Çevrimdışı sametbagan

Titi Marcelo'nun yokluğunda yetersiz, Tosic'in varlığında gereksizdir.

Gerçekleşirse saçma bir transfer olur.
Gerçekten titnin neden bizde olmayacağını çok güzel özetlemişsin tebrik ederim.

Artık bırakmalıyız bu vasat seviciliğini daha net tartışılmayacak isim koymalıyız oraya

Hatta marcelonun yanına ondan daha iyi solda da  oynayabilen stoper olursa daha iyi olur.

Çevrimiçi Necmi

Ayni pozisyon yahu hatta tosic acik acik horizlanirken, abu gizli sakli caktirmadan cakmaya calisiyor.
haraket aynı pozisyon değil tosicin pozisyonunda tahrik var oyun gergin sert faule maruz
kalmış adrenalin zirve yapmış. abounun pozisyonunda kırmızıya kadar biz görmedik stadda tv dede tekrarında
anlamışsınızdır neden kırmızı gördüğünü orda ırkçı bir söyleme maruz kalmadıysa açıklaması yok
o kartın. ırkçı bir haraket olsa bunu söylerdi zaten. Bu kadar kolay kart görmemeli oyuncu ama daha öncede söylediğim gibi
oyun içinde olur bunlar. iki rakip arasında olduğunda normal haraketler ama kendi oyuncuna ve hakeme karşı yapmayacaksın
hakeme karşı affedilme görmeme ihtimali olmaz kendi oyuncuna karşı yaparsan oyunun takımın içine edersin bu ihanettir
hiç bir oyuncunun takımın moralini bozma hakkı yok.oziye kız topu tribünlere vur hayati bir maçta sonra
kendini attırmak için uğraş oynamak istemiyorsan değiştirtirsin kendini kırmızı görmeye çalışıp takımı on kişi
bırakmaya uğraşmak ne demek oluyor. bir maçtada atibaya saldırdı. Bunun adı hırsla tanımlanamaz. hırslı olursun
takım arkadaşın iyi oynamıyor diye agresifleşirsin takımı ileri itmeye çalışırsın anlarım ama kendi kötü oyununun hıncını
arkadaşlarından çıkaramazsın.

Çevrimdışı Kalyoncu

Carlos Gil bir ara ilgilenmiştik. Nasıl olur sizce?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

İbrahimoviç serbest kalmış Nediyorsunuz
manu salak olmadığı için sözleşme uzatmadı diyorum.
adam çapraz kopardı sahaya dönmesi en yakın 9 aymış tabi 35
yaşında dönebilirmi o ayrı. iyileşmesi için senelik 5-6 M verecek bir salak takım olursa
gider bir takıma. iyileştiğindede 36 oluyor

Onur Küçük

• Ziyaretçi

manu salak olmadığı için sözleşme uzatmadı diyorum.
adam çapraz kopardı sahaya dönmesi en yakın 9 aymış tabi 35
yaşında dönebilirmi o ayrı. iyileşmesi için senelik 5-6 M verecek bir salak takım olursa
gider bir takıma. iyileştiğindede 36 oluyor
Yarışmacı bir kulübe değil reklam amaçlı olarak bir kulübe gidebilir. O kulüp de Beşiktaş olmaz. Çin veya Amerika'dan bir kulüp olabilir.

Çevrimiçi Necmi

Carlos Gil bir ara ilgilenmiştik. Nasıl olur sizce?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çağrının ilk göz ağrısı.
marcelodan daha iyi bir stoper ama alamayız

Çevrimdışı mylife1903

çağrının ilk göz ağrısı.
Dante var, nisten. Balojanla beraber gelip baslasinlar

Çevrimdışı celiker1

Deniz Türüç ile beraber küme düşmüş Gaziantep'ten uygun maliyetle Orkan Çınar transferinide bitirebilirsek ülke içi transfer yeterlidir benim için. İkiside genç ve potansiyeli yüksek oyuncular.Özellikle Orkan'dan çok umutluyum büyük futbolcu olma yolunda. Antep'e ilk geldiğinde herkes kim bu çocuk, acayip oyuncu vs. diyordu fakat sakatlık o trendini düşürdü. Sakatlıktan döndü ve yeni yeni form tutarken lig bitti
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

bence tosicinki affedilirdi ama abounun o kartı affedilmez oyuncu dediğin azda akıllı olacak :bandit:
onun yüzünden ben @tangaz  a verecek cevap bulamadım :bandit:

cevap verecek hal mi bıraktı bunca yıllık beşitaşlıyım böle aptalca kart gören bi oyuncu hatırlamıyorum. çok aptalca kart var ama bu işin everesti o karttı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Ayni pozisyon yahu hatta tosic acik acik horizlanirken, abu gizli sakli caktirmadan cakmaya calisiyor.

aynı değil dostum abuş sigortalarının attığı bi ana denk gelmişki saçmalıyor orda tosiçin pozisyonda 2 delikanlı karşılıklı diklenirya o hesap dikleniyor bizimkisi de işte orda onun IQ karşıısında delikanlı değilde kahpe oldugunu kawramaya yetmiyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Savaş

Deniz Türüç
Orkan Çınar
Tunay Torun
Oğulcan Çağlayan

Bu 4 yerlinin transferini bekliyorum bu sene.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Deniz Türüç
Orkan Çınar
Tunay Torun
Oğulcan Çağlayan

+ Musa Çağıran

Çevrimiçi Samet Demir

Tamda samimiyet ve mutluluğun resmi

Şenol hocamızın seçimine saygı gösteriyorum @underworld

saygılar
Abi bu adami bu sene satıp aldigin para ile yerine genc birini koymak varken neden bu kadar savunuyorsun?

Hepimiz seviyoruz bu adami ama bu sene sattık sattık seneye satmasi dahada zorlaşak. Kaldı ki q7 var diye yerine adam da alamıyoruz. Nerden baksan bize zarar yazıyor.

Saygılar bizden

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Abou'nun da Tosic'in de aldıkları kartlar hatalıydı ama diyebiliyor muyuz Tosic ve Aboubakar gerekli mesajı aldı ve artık daha kontrollüler diye. Bir de aynı şeyleri Quaresma için diyebilecek miyiz? Mesele de bu.

Diyemeyiz çünkü o Asi Ruh :) Alayına Trivela ayrıca  :D

Çevrimdışı abdusta

Deniz Türüç ile beraber küme düşmüş Gaziantep'ten uygun maliyetle Orkan Çınar transferinide bitirebilirsek ülke içi transfer yeterlidir benim için. İkiside genç ve potansiyeli yüksek oyuncular.Özellikle Orkan'dan çok umutluyum büyük futbolcu olma yolunda. Antep'e ilk geldiğinde herkes kim bu çocuk, acayip oyuncu vs. diyordu fakat sakatlık o trendini düşürdü. Sakatlıktan döndü ve yeni yeni form tutarken lig bitti

SON DAKİKA!!
Alıntı
Beşiktaş 750 bin euro'ya Orkan Çınar'ın işini bitirdi

Gelecek sezon her kulvarda şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş, Gaziantepspor'da oynayan 21 yaşındaki genç yıldız Orkan Çınar'la anlaşmaya vardı.

saygılar

Çevrimdışı tangaz

çağrının ilk göz ağrısı.

çağrınınki dede değilmiydi abi?

gil marcelodan iyi olsaydı avrupada alır yürürdü nesi marcelodan iyi diyebilirler titi bu yaşa kadar brezilya dışına çıkmamış kimse bonservisine para ödememiş diyenler :D zihniyet :bandit:

Çevrimdışı underworld

Deniz Türüç
Orkan Çınar
Tunay Torun
Oğulcan Çağlayan

bence 1 tanesi yeter ötekileri sadece kadro şişirmeye yarar.
aras falanda bi gönderiversek

Çevrimdışı Savaş

bence 1 tanesi yeter ötekileri sadece kadro şişirmeye yarar.
aras falanda bi gönderiversek
Bana göre de Deniz ve Orkan yeterli. Genç ve potansiyelli oyuncu ikisi de. Deniz ile ilgili ekşi de de nisan basında yazılmış bir entry var şu şekilde. Beliymiş demekki bu transfer ki ben istiyordum zaten bu adamı.

''ailesini ve kendisini yakından tanıdığım futbolcu.bana, sene sonunda beşiktaş'a gideceğini söyledi. fikret orman geçen sene kendisininden söz almış.
bunun ufak bir kardeşi var, o bundan 3 kat daha yetenekli. ben söyleyeyim.
muhtemel bu entry, sene sonunda beşiktaş'a gidince epey bir popüler olacak, "başka ne biliyosun bunun hakkında?" diye mesajlar gelecek. o zaman olsun, bakarız''

Çevrimiçi Necmi

çağrınınki dede değilmiydi abi?

gil marcelodan iyi olsaydı avrupada alır yürürdü nesi marcelodan iyi diyebilirler titi bu yaşa kadar brezilya dışına çıkmamış kimse bonservisine para ödememiş diyenler :D zihniyet :bandit:
gil çinde paranın peşine gitti.
gil brezilyanın en iyi 3 stoperinden biridir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Salla babam salla. Gignac'ın aldığı maaşı bilmiyorlar herhalde  :alala:

Beşiktaş, Aboubakar'ın transferinde sorun yaşaması halinde Fransız forvet Andre Pierre Gignac için görüşmelere başlayacak. (NTV Spor)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı LuceGel

geçen sene 33 lig maçı 2 sarı birde çiftsarıdan kırmızı yemiş bu sene de 33 lig maçı 5 sarı ile oynamış hiç eksik falan da bırakmamış... üstüne birde ilk yıl 3 geçen yıl 6 gol atmış. penaltıcı falan mı acaba  :alala:
Titinin çift sarıdan atıldığı maç Fıratın geçen sene yönettiği Fener K.Paşa maçı ilk sarısı uyduruktu atılacak adam arıyordu Fırat bu eleman takıldı radara.Titi gayet iyidir 2 yıldır izliyorum kapı gibi adam hızı tekniği filan gayet iyi  :ok: İmzalar atılmış bekletiliyor diollar Yalçın Ayhan vakası olmazsa  :money:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı celiker1

[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2017, 15:14:18 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

gil çinde paranın peşine gitti.
gil brezilyanın en iyi 3 stoperinden biridir.

öyle olsa avrupadanda iyi para kazanabilirdi sadece fransada vast bi takıma gidip dnmüş, ha iyidir belki ama o dediğin seviyede değimiş gibi sanki

Etiketler: