2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6953931 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

bu arada gomez vizyonunu tam bulmuş kümede kalma mücadelesine dewam kararı vizyonuna yakışmış  :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

bu arada gomez vizyonunu tam bulmuş kümede kalma mücadelesine dewam kararı vizyonuna yakışmış  :claps:
Ocagi sonsun, mertenzin havuzuna topu kacsin

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

Marcelo gidicekse,sağ ayaklı stoper almamız lazım,milanda kadroya giremeyen ama gelişime aç olan eski göz ağrımız gustavo gomezi satın alma opsiyonuyla kiralayalım...

Solada titi ve atınçı bir sene daha kiralarsak işlem tamam olur kanımca,0 bonservise işi çözeriz...

Çevrimdışı tangaz

Marcelo gidicekse,sağ ayaklı stoper almamız lazım,milanda kadroya giremeyen ama gelişime aç olan eski göz ağrımız gustavo gomezi satın alma opsiyonuyla kiralayalım...

Solada titi ve atınçı bir sene daha kiralarsak işlem tamam olur kanımca,0 bonservise işi çözeriz...

F.orman, 0 bonservis kısmını sevdi  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Ocagi sonsun, mertenzin havuzuna topu kacsin

çok zalımsın gardaşşş  :D

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Sporx = Fenerix
Çok takılmayın renkliler yaptırıyor bu haberi bu Müptezellere
Biliyorlar Vida nin nekadar güçlü ve sağlam bi stoper olduğunu ve taş koymaya çalışıyorlar işte Vida bu sene ne pahasına olursa olsun alınmalı.
Titi ye gerek yok çok sert kırmızı görmeye meyilli kritik maçlarda seni 10 kişi bırakabilir.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Serdar Sarıdağ @serdarsaridag
·
9s

1-) Stoper konusunda herkesin yanıldığı bir nokta vardı. Bitime en yakın isim Vida gibi gözükse de, Titi ilk açıklanan isim olabilir
Boyko ile ilgilenen kulüpler var Paok un da gündeminde
Marcelo satılırsa o paraya Aboubakar ve Vida alınacak Marcelo satılırsa bir oyuncu daha gidecek kadro bozulmayacak.

Çevrimdışı tangaz

Sporx = Fenerix
Çok takılmayın renkliler yaptırıyor bu haberi bu Müptezellere
Biliyorlar Vida nin nekadar güçlü ve sağlam bi stoper olduğunu ve taş koymaya çalışıyorlar işte Vida bu sene ne pahasına olursa olsun alınmalı.
Titi ye gerek yok çok sert kırmızı görmeye meyilli kritik maçlarda seni 10 kişi bırakabilir.

geçen sene 33 lig maçı 2 sarı birde çiftsarıdan kırmızı yemiş bu sene de 33 lig maçı 5 sarı ile oynamış hiç eksik falan da bırakmamış... üstüne birde ilk yıl 3 geçen yıl 6 gol atmış. penaltıcı falan mı acaba  :alala:

Çevrimdışı abdusta

Bu sene Atınç ve ersan Gülüm kiralanmayacak.

Titi bence Türk liginde iş yapar,performansıda artacaktır.
arkadaşın dediği gibi ilk kap bildirimi titi olabilir
Marcelo satılmadan yanına Vida gelirse ..iş tamam

saygılar

Çevrimdışı 'TaNeR'

Portoya ffp cezası gelmiş  :naughty: Aboubakar transferini belki kolaylaştırabilir  :money:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı admsngl898

Portoya ffp cezası gelmiş  :naughty: Aboubakar transferini belki kolaylaştırabilir  :money:
Çok bişey gelmemiş 700bin euro aboubakar transferini etkilemez herhalde

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı arda

25 yerine 22 futbolcu yazabileceklermiş A-listesinde, keza Benfica da aynı kısıtlamayla karşı karşıyaymış. Ancak, sattığın kadar alabilirsin gibi birşey göremedim henüz. Ayrıca, Porto'nun bu yıl 30M limitli açık yapma hakkı tanınmış. Buradan belki yürünebilinir. Bakalım bekleyip göreceğiz.
[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2017, 11:18:06 arda ]
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı admsngl898

Portoya da senelerce methiyeler düzüldü ama demek ki davulun sesi uzaktan hoş geliyor muş

Çevrimdışı mylife1903

çok zalımsın gardaşşş  :D
Mario gomez icin gelsin,

Ateş olup yaksan da
Gonca güller taksan da
Ahu olup baksan da
Affetmem asla seni.

Som altından taç olsan
Aşkımda muhtaç olsan
Derdime ilaç olsan
Affetmem asla seni.

Şarkı olsan dillerde
Gonca olsan güllerde
Leyla olsan çöllerde
Affetmem asla seni.

Yakut yüklü dal olsan
Al ipekten şal olsan
Peteklerden bal olsan
Affetmem asla seni.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Porto 8 e düşmüş Dediğim gibi Bizim asıl muhatabımız Porto falan değil Lorient
Bonservisin 6 milyonunu Onlar alacak o fiyatı 4 milyon seviyelerine çekersek şayet muazzam olur.

Çevrimdışı abdusta

SABAH,SABAH!!
Alıntı
“Hayatımın merkezinde 2018 Dünya Kupası var. Bunun için Beşiktaş’ta muhteşem bir sezon geçirmeliyim. Bu sene gidin, seneye görüşürüz...”

Beşiktaş'ta son iki sezonda başarılı bir performans sergileyen Ricardo Quaresma, Çin kulüplerinin de gözdesi durumunda... Shanghai SIPG, 3 yıl için 18 milyon dolar (63 milyon TL) ücret önerisini Portekizli yıldızın menajerine iletti. Ancak Quaresma teklifi, "Seneye görüşelim" diyerek öteledi. Portekiz Milli Takımı ile EURO 2016'da şampiyon olduklarını hatırlatan yıldız futbolcu, hedefinin 2018 Dünya Kupası'nı kazanmak olduğunu belirtip, "Milli formayı giyebilmek için her daim formda ve hazır olmalıyım. Son iki sezondur Beşiktaş'ta çok iyi bir performans yakaladım. Seneye de sürdürmek ve hayatımın merkezine koyduğum 2018 Dünya Kupası'nda olmak istiyorum. O nedenle siz bu sene gidin, hala isterseniz seneye konuşuruz" diye konuştu.

2016-2017 performansı
44 Maç
6 Gol
16 Asist   Sabah spor

@underworld

Saygılar

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Paok Boyko için 2 milyon euro satın alma opsiyonlu kiralama teklif etmiş
Bence temelli elden çıkaralım 3 e ver gitsin.

Çevrimdışı Zafer55

oyuncuya kızıp tribünlere topu diken oyuncu Beşiktaşa sahada ihanet ediyordur ihanet eden biri için lig beklemem
ben töre içinde burda aynı şeyleri söyledim Beşiktaş formasının değerini bilen kendini ondan üstün görmeyen oyuncu Korunur kollanır. Bursa maçına kadar ben quaresma gömmedim pozisyon eleştirileri yaptım ama asla ağzımdan satılsın gönderilsin lafı çıkmadı. Bursa maçında yaptıklarından sonra kalemini kırdım. ondan öncede bir sürü yanlışı oldu ama sustum ses etmedim. Ben quaresma alındığındada ağır eleştirdim ama sezon başladı sustum.
O pozisyon için ihanet tanımı ağır olmuş.Arkadaşına yapılan Ayıp daha uygun bir tanım bence.
İhanet : abubakarın kiev ve oly maçlarında gördüğü kartlardır mesela...
Yada tosicin rvp ye attığı kafa belki de oğuzhanın son maçta  rvp nin bileğine basması.

Çevrimdışı Zafer55

Paok Boyko için 2 milyon euro satın alma opsiyonlu kiralama teklif etmiş
Bence temelli elden çıkaralım 3 e ver gitsin.
Ben 2 ye razıyım.Bu senede kiralarsak seneye 1 e razıyım.

Çevrimdışı tangaz

görünen o ki kötü performansı nedeniyle kimse boykoya para vermek istemiyor en azından kiralayıp bi bakalım uyarsa alırız şeklinde hareket ediyor, korkarım ki aynısı mitroviçde de olacak :(

Çevrimdışı Zafer55

Porto 8 e düşmüş Dediğim gibi Bizim asıl muhatabımız Porto falan değil Lorient
Bonservisin 6 milyonunu Onlar alacak o fiyatı 4 milyon seviyelerine çekersek şayet muazzam olur.
Ben bu lorient işini tam anlayamadım.
Porto abu yu bu sene  satmazsa lorient yine 6 alacakmı yoksa havasını mı alacak?Abu 1 sene porto da kalsa sözleşmesi bitip free oyuncu olmuyormu? Portoya 8 vercez onlar da 6 sını loriente verecek 2m kar edecekler.Peki bizim abuyu 3m ücretle kiralamamızı engelleyen bir durum varmı?

Çevrimdışı mylife1903

O pozisyon için ihanet tanımı ağır olmuş.Arkadaşına yapılan Ayıp daha uygun bir tanım bence.
İhanet : abubakarın kiev ve oly maçlarında gördüğü kartlardır mesela...
Yada tosicin rvp ye attığı kafa belki de oğuzhanın son maçta  rvp nin bileğine basması.
Dogmamis cocuga don bicmedir o bizim koyde.
Ihanet falan agir kelimeler, ihanet olarak degerlendirilecekse taliskanin orta parmanagini konusalim, tekme atip kart gormus futbolcu yok efenim 3-4 kirmizilik hareket yapmismis, ayni basmayi oguzhan da yapti, ben alkisladim oguzhani, herkes tekme yerken bursalilardan ben sahada olsa ilk gordugum bursaliya ben de dalardim. Taliskayi elestirmeyenin, laf etmeyenin bursa macina soz soyleme hakki yoktur, taliska korkak karakteriyle uzaktan parnak gosteriyor ayiya, git koy kafayi tosice de abuya da mesela ben kizmadim, adam gibi vuramadiklari icin kizdim sadece. Sen kirmiziyi goze almissin, gozun kararmis, duzgun vurup got ustu oturtacaksin ya da hic girmeyeceksin bu islere. Taliska ustune ceza aldi bursaspor macinda oynamadi ya puan kaybetseydik?
Sert girmismis, futbol bu erkek oyunu girecekler birbirlerine.

Tartisilmasi gereken takimca yumusak oldugumuz, takimin en sert oyuncusu abuk sabuk faul yapan kanat oyuncusu olur mu? Atiba azicik sert oynasin yedigimiz goller 5-6 az olur. O mevkide oynayip dunya ustunde en az faul yapan oyuncudur atiba. Oguzhan mesela baya girmeye basladi, subyanligi atiyor ustunden seneye daha da sertlesecek daha da iyi oynayacak.

Çevrimdışı mylife1903

Porto abu yu bu sene  satmazsa lorient yine 6 alacakmı yoksa havasını mı alacak?Abu 1 sene porto da kalsa sözleşmesi bitip free oyuncu olmuyormu? Portoya 8 vercez onlar da 6 sını loriente verecek 2m kar edecekler.Peki bizim abuyu 3m ücretle kiralamamızı engelleyen bir durum varmı?
Sozlesmeyi gormeden ne desek hava civa

Çevrimdışı abdusta

kiralayamıyorsun,anlaşmaya göre Porto kiralasan bile Loriente 6milyon Euro ödeyecek.
Eger bu yıl Aboubakar satılmazsa Lorient havasını alıyor.

Kısaca Aboubakarın Porto ya dönmesi ve ben 1 yılımı burada geçireceğim dediği anda hem Porto hem Lorient kaybediyor,
Beşiktaş Portoyla anlaştı kiralama bedeli altında ödeme yapacak,Ancak Lorient indirime yanaşmıyor,Beşiktaş da bu kozu kullanıp lorienti 6dan 4e dusurmeye çalışıyor

kısaca bize anlatılan hikaye bu

saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

Çok bişey gelmemiş 700bin euro aboubakar transferini etkilemez herhalde

FFP sadece para cezası olmaz genelde, bizimki gibi 3 senelik bir denk bütçe anlaşması yapmışlar muhtemelen.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: