2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6956003 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

titiyi yazıp onay veren tek kişi bendim forumda ama olumlu olumsuz görüş beyan eden olmadı, ben marcelo ile iyi bi ikili olacaklarına inanıyorum.
Titi gerçekten bizde iyi iş yapabilecek bir adam mı ?? Pek maçlarını izlemedim kasımpaşanın ama sol stoper mi kendisi ?

Çevrimdışı Savaş

Titi Marcelo'nun yokluğunda yetersiz, Tosic'in varlığında gereksizdir.

Gerçekleşirse saçma bir transfer olur.

Çevrimdışı BORAN

Q7 ve arkadaşları  letonyayı deplasmanda 3-0 yendiği maçın özeti,
Karizma harika bir oyun çıkarmış

saygılar

Aynen efsane oynamış, o kadar güzel defans arkalarına sarkmış, kanatta kendini unutturmuş ki özette bile yanlışlıkla 1 kere gördüm oda yanlışlıkla asist yapmış yoksa oda yok  :evillol:

https://efsanecubuklu.com/2017/06/09/besiktas-2017-2018-formalari/ ( kimse genel sohbete bakmadigi icin, burdan paylasiyorum, kusura bakmayin. )

Şu siyah baklavalı formayı beğenen var mıydı cidden ?? Yani renkler ve zevkler tartışılmaz ama o baklavalı forma gerçekten rezildi birde Tabata falan giyordu kazak gibi formaydı.Kardeşler kundura formamızı yapsa daha güzel yaparlar bence o formadan.

Çözülmedi ama inşallah çözülecek beklentimiz bu yönde

Ben hiç çözüleceğine inanmıyorum maalesef umarım yanılırım ve çözülür.

daha öncede söylemişdim rakip eksildi diye oyuncu çıkaran hocayla saldırgan ısıran
parçalayan oyuncu yetiştiremezsin anca hımbıl yetişir işte bizdede hımbıllar yetişiyor.
adamlar sahaya çıkıyor yürümeye korkuyorlar adım atarlarsa enerjileri kaybolacak sanki
19-20 yaşında genç dediğin civa gibi olmalı. bizdeki oyuncular ikinci ligde bile takım kadrolarına giremiyor
ve hala onları yetiştirenler bu kulüpte çalışmaya devam ediyor. Demekki gidişattan memnunlar
oyuncu yetiştirmek gibi bir gayeleri yok. Bu işi beceremeyeni göndereceksin iki yıl sabret hocaya a takıma oyuncu
çıkartma zorunluluğu olsun çıkmadımı kadroyuda teknik ekibide yolla bilsinlerki yolları ya a takım yada
tesislerin kapısı ona göre mücaedele edip yetiştirsinler kendilerini. Beşiktaş alt yapısına girebilmek çok zor olmalı ve orda
kalabilmek daha zor olmalı. Başka türlü oyuncu falan yetiştiremeyiz.

Altınordu'ya helal olsun o konuda.Gerçekten başarılılar yani bu iş komple değişmeli.Antrenör bakış açıları falan yabancı adamlar getirsinler bence.Ne kadar nefret etsem de Bursaspor'da bu konuda başarılı en azından iyi kazıklayabiliyorlar.Yıllardan beri avrupadan örnek alıyoruz falan muhabbetleri dönüyor araştırıyoruz falan ama demekki uzak diye araştıramıyolar kesinlikle şu Altınordu incelenmeli.

Çevrimiçi Necmi

Şu siyah baklavalı formayı beğenen var mıydı cidden ?? Yani renkler ve zevkler tartışılmaz ama o baklavalı forma gerçekten rezildi birde Tabata falan giyordu kazak gibi formaydı.Kardeşler kundura formamızı yapsa daha güzel yaparlar bence o formadan.
bilmem ben üzerinde ülker reklamı olan hiç bir formayı almadım.

O sezon ki Süper Kupa maçı ne olacak?

Yönetimden adım gelmiyor ki kimse bunu hatırlamıyor açıkçası bende unutmuştum güzel konuya değindin.

bilmem ben üzerinde ülker reklamı olan hiç bir formayı almadım.
Varsa gerçekten tebrik edicem üstünde Beşiktaş amblemi olan herşey güzeldir de Beşiktaş amblemi olmasa da tam paspaslık yada 40-50 yaşındaki emekli doblo sahibi eniştelerin giydiği kazaklar gibi.

Çevrimdışı bordele

Titi'nin yeterli göründüğü rakipler ile Tosic'in yetersiz göründüğü rakipler aynı değil.
Bunu gözden kaçırmamak lazım.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diğer rakipler bir yana, 2015-2016 sezonundaki 3-3 berabere kaldığımız ve 2-1 yenildiğimiz maçta Titi 90 dakika sahadaydı.
Yine bu sene 2-1 yenildiğimiz maçta da Titi gayet iyiydi. (4-1 yendiğimiz maçta da sahadaydı ama o maçın havası çok farklı kim olsa dayanamazdı, yanında da sağ bek çakması stoper Veysel Sarı oynuyordu :)

Ben şahsen rakip Kasımpaşaysa ve Titi defanstaysa hep bir acaba diyorum, adam günündeyse müdahaleleri çok yerinde oluyor bizle de tek başına mücadele ediyor. Sadece biraz ağır.

İki sezondur 4 maçta bizden bu kadar puan alabilen Anadolu takımında olması bence tesadüf değil. Bunu da gözden kaçırmamak lazım abi
Av zamanı

Çevrimdışı underworld

Lens :  4 sow ,   2 emenike , ozan   , souza , M.topal , fernandao , atıf , V.persie

Q7 : 3 marcelo , 3 Cenk , 2 talisca ,  ozi ,  Abu , babel , tosic ,

iki oyuncunun asist yaptığı kişiler  :duman:
[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2017, 03:08:11 underworld ]

Çevrimdışı murat baltacı

Daha iyi bir Beşiktaş için  q7 satilsin diyorum.
Bencede miladı doldu gelmesini istedik destekledik katkıda sağladı ama bu sene vedalaşmazsak fernandes gibi olacak bunu görmek zor değil.

- q7 nin olduğu takımda hızlı hucum yapamazsın,skoru artırıp maçı koparmamız zor olur,arkasındaki bekten maksimum verim alamayız,kart görme riski ve bazı maçlarda kendini attıracak hareketleri önümüzdeki sezon affedilmeyecektir.
- q7 nin olduğu takımda töreden katkı alamazsın q7 gibi bencilleşir şova kalkar onunla aşık atmaya çalışır iki cambaz aynı ipte oynamaz
- q7 nin olduğu takımda babelden istediğin verimi alamazsın çünkü q7 hep kendine top isteyen kendi kanadından oynansın ister
- q7 nin olduğu takımda orta sahadan oziden tolgaydan gerekli verimi alamazsın çünkü oyun orta sahadan çok kanattan oynanır
- q7 nin olduğu takımda talisca daha az frikik ve duran top kullanır buda sezon sonu istatistiğine olumsuz yansır
- q7 yi göndermeden iyi bir kanat oyuncusu alamayız bu olumsuzlukların yanında gelecek oyuncununda olumlu katkısından veriminden mahrum kalacağız.
[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2017, 04:15:07 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Lens :  4 sow ,   2 emenike , ozan   , souza , M.topal , fernandao , atıf , V.persie

Q7 : 3 marcelo , 3 Cenk , 2 talisca ,  ozi ,  Abu , babel , tosic ,

iki oyuncunun asist yaptığı kişiler  :duman:
aslında birşeyi karıştırıyoruz bunların kaçı asist kaçı kutuya yapılmış rastgele orta
asist dediğin birin alda at dediğin pastır yoksa uzaktan yaptığın orta değil
10 tane asistlik pas verirsin bunun 6-7 tanesi golle sonuçlanır 300 tane orta açarsın kafayı vurabilirlerse
işte on tanesi gol olur bu verim değil verimsizliktir.
https://www.facebook.com/carsicocuklari/videos/1608608105879667/
Beşiktaşda şunu bir kere bile yapmaması takımı gözünde nasıl gördüğüne işarettir işte

aslında birşeyi karıştırıyoruz bunların kaçı asist kaçı kutuya yapılmış rastgele orta
asist dediğin birin alda at dediğin pastır yoksa uzaktan yaptığın orta değil
10 tane asistlik pas verirsin bunun 6-7 tanesi golle sonuçlanır 300 tane orta açarsın kafayı vurabilirlerse
işte on tanesi gol olur bu verim değil verimsizliktir.
https://www.facebook.com/carsicocuklari/videos/1608608105879667/
Beşiktaşda şunu bir kere bile yapmaması takımı gözünde nasıl gördüğüne işarettir işte

Quaresma'mı bu ya  :lol: Valla böyle oynuyacaksa böyle takım oyununa katılıp bencillik yapmayacaksa Quaresma diye bağrılmasını hakeder diğer türlü gösterdiğimiz sevgiyi hala haketmiyor.
Ama abi adam haklı biz(taraftarlarımız olarak bahsediyorum) Quaresma diyince alkış kıyamet en kötü oynadığı maçta bile, en çok koşan en çok katkı sağlayan Atiba olunca onun 3'te 1i ses.Sen atibaya o değeri ver Quaresma'ya onun değerinin 3'te 1ini ver nasıl burnu sürtüyor o zaman derki haa bu taraftarlar takım oyununu seviyor takım için birşeyler yapmaya çalışanı seviyor der yapar ama biz öyle alkışlayınca en fazla alkış ona gelince demekki taraftar beni böyle seviyo hem böyle daha kolayıma geliyor aynı yoldan devam diye laubaliliğe devam ediyor.

Çevrimdışı murat baltacı

evet dünya kupasına gitmek için bu sene iyice tozutur. takım oyunundan uzaklaşır.
fenere gelince hepsinin söylediği şey bu sene ligi Beşiktaşın alması her şeyi bitirecek
5 yıl yakalama ihtimali kalmaz diye yırtınıyorlar evet önümüzdeki sene daha çetin geçecek bu sene yaptığımız hatları yaparak
öyle quaresmanın cenkin eline takımı bırakarak bu şampiyonluk gelmez
yönetimde eminim bunları görüyordur. Bence bu sene fener değil gs tehlike olur.
fenerin yapabileceği bir şey yok ffp yüzünden transfer yapamaz yaparsa ceza alır bir hülle falan gelmesi lazım yoksa işleri zor
tek değerli oyuncuları keajer onada teklif 4 M muş.  FFP yi patlatmadan nasıl yapacaklar ha yaparlar avrupada oynatmazlar
böyle bir seçenekde var sanırım. Zaten şu anda düşündükleri avrupa değil bizim yolumuzu kesmek ana hedef olacak iki renkli içinde
sıkıntı yok baş ederiz. Tabi hala şlde gruptan çıkmak önemli diyecek taraftarla olmaz bu.
lig önemli olmazsa olmazımız lig şampiyon olduğunda kasana 350 - 400 M giriyor yemişim şlde gruptan çıkmayı
geçen sene hocanın gruptan çıkma sevdasına nerdeyse şampiyonluk riske ediliyordu.
en önemli maçlara rotasyon yaparak çıktık seneye bu kadar lüksümüz olmayacak herkesin ana hedefi bizim
yolumuzu kesmek o nedenle şl var diye bol keseden dağıtamayız puanları
Aynen abi umarım yönetimde bunların farkındadır. fenerin öyle bir seçeneği olduğunu sanmıyorum bunu dile getirdiler ama ffp yi aşıp istedikleri oyuncuları alınca şampiyon olsalarda bi önemi kalmayabilir uefa muhtemelen avrupadan men eder yine gelirler bize kalır.

Elbette bu sene çetin geçecek benim şahsi isteğim eksik bölgeleri tamamlayıp şampiyonluğa odaklanmak olurda uefada ilerlersek finali görmek isterim alternatifli kadroyla uefa ve lig birlikte gider lyona elendik geçmiş olaydık üç maç daha oynayacaktık buda tölare edilirdi takım o havayla başakşehire yada fenere puan vermez yine şampiyon olurduk sezonuda çifte kupayla kapatır coşkumuzu sevincimizi üçe beşe katlar yaz boyu eğlenirdik. He yönetimin düşüncesi bu senede lige odaklanalım seneye ffp bitiyo gelirlerimiz olacak iyi oyuncular alır sonraki sene avrupada başarı kovalarım olursa onuda anlarım.

Şu kadroya mangala,lens birde büyük takımlardan kaliteli kiralık bir orta saha katabilirsek uefa kupası zor değil marcelo ve abou olsa lyonu bile geçmiştik.
[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2017, 04:13:53 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Çiçi mi geliyor şimdi ?

Valla geliyor mu gidiyor mu onu bilmiyorum da bu arkadaşın görüşlerini önemsiyorum ben. Yanlış anlaşılma olmasın bu arkadaş Vida'yı da pek beğenmiyor. Daha doğrusu beğenmemekten ziyade bize pek uygun olmadığını düşünüyor. Titi'yi Vida'dan daha faydalı olacağını söylüyor. Tabii ki bu isimlerin hiçbirinin CL için ilk 11 seviyesinde ideal olmadığı görüşünde. Ben de aynı görüşteyim.Titi harika bir yedek olur. Herhangi bir sakatlık durumunda hiç sırıtmaz. Ama yıllardır adam akıllı tandem hasreti çeken bu camia'ya artık kalburüstü 2 stoper lazım.

Çevrimdışı murat baltacı

Çiçi mi geliyor şimdi ?
Çiçi ye rotasyonda hayır demem mitroviç 4-5 milyona satılıp yerine bedava çiçi yedek beklesin bizde ordan gelen paraya abouyu alalım. Yedek stoperler tosiç ve çiçi olabilir ama as astoperler mutlaka kaliteli olmalı mangala-marcelo kalitesinde bi duvar örmemiz şart seneler sonra sağlam bir stoper tandemi görmeyi hakediyoruz mangala kalitesinde bir stoper gelirse yanına çiçi ye iş düştüğünde sırıtmaz ama marcelo çiçi veya vida çiçi yeterli olmayabilir. Hatta talibi varsa tosiç bile satılıp yedek stoperler çiçi atınç olabilir.
[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2017, 05:04:38 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Panjandrum

Benim bildiğim Fikret Başkan alkol ve kumar sorunu olduğu bilinen Vida'yı kesinlikle almaz. Oyuncunun karakterine bakıyoruz diye defalarca belirtmişti zaten. Ayrıca almak istediği adam hakkında kadromuzda düşünüyoruz dediği çok nadir kendisinin.  Bence hedeflenen daha başka sürpriz isimler var ama henüz basına sızmadığını düşünüyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benim bildiğim Fikret Başkan alkol ve kumar sorunu olduğu bilinen Vida'yı kesinlikle almaz. Oyuncunun karakterine bakıyoruz diye defalarca belirtmişti zaten. Ayrıca almak istediği adam hakkında kadromuzda düşünüyoruz dediği çok nadir kendisinin.  Bence hedeflenen daha başka sürpriz isimler var ama henüz basına sızmadığını düşünüyorum.
Kaynağı sporx olanın burnu dütten çıkmaz Şöyle fb nin resmi yayın organı olan sitelerin haberlerine itibar etmeyelim. Sporx in tarafsız haber yaptığı görülmedi.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı murat baltacı

Lens 7 gol 13-15 asist yapar
Rahat yapar bir o kadarda babel yapar iki kanatta birbirine denk olur fazlasıyla verim almış oluruz.ayrıca lens babel gibi Şenol hocanın oyun yapısına uyar doğru pozisyon alır defansa yardıma gelir defanstan çıkarkende babelden daha etkili çıkar daha etkili duran top ve frikik kullanır. Disiplinli bir törede bunları yapar form tutarsa daha fazlasınıda yapar gayet çekişmeli rotasyonlu kanatlarımız olur. Tek mesele q7 nin satılabilmesi.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

titiyi yazıp onay veren tek kişi bendim forumda ama olumlu olumsuz görüş beyan eden olmadı, ben marcelo ile iyi bi ikili olacaklarına inanıyorum.
Lig için bencede yeterli olabilirler ama avrupa maçlarında ve derbilerde sıkıntı yaşamamız muhtemel. Bedava çiçi alınsın tabide q7,cenk falan birini satıp şöyle sağlam bir stoperde alınsın artık.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Kalyoncu

Formanın hikayesi zaten kazak olması. Baba hakkının hasta iken kazağı çıkarmadan oynaması. İnce düşünülmüş herkesin alıp giymesi gereken formaydı. Fikret Orman döneminde yapılsa yok satardı.

Çevrimdışı tangaz

aga bu ne prodomme alan mı kapatıyormuş  :icool:

ama ne yalan söyleyim doğru demiş kimse bu mikail
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Titi gerçekten bizde iyi iş yapabilecek bir adam mı ?? Pek maçlarını izlemedim kasımpaşanın ama sol stoper mi kendisi ?

bu yıl çok dikkatli izlemedim geçen sene ilk geldiğinde tüm spor yorumcuları nerden buldular bu adamı çok iyi sert hamleli gibi güzellemeler yapınca bakınmıştım iyi idi, ben stoperlerin çok saçma sapan adam olmamalarının yeterli bi kriter olduğuna inanıyorum bu ligde savunan değil saldıran atan takım kazanır ee bizde neticede bu ligin takımıyız ve beleş bir titiye hayır demem orjinal sol stoper ve şu ffp ortamında işimizi görür...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı alimm

lens için görüşürken bir yandan da daha önceden ilgilendiğimiz dijilobodji için de bı fiyat alsakk... marcelo papy iyi bir tandem olabilir... tabi gönüller hector  moreno istiyor..
[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2017, 10:13:51 alimm ]
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Etiketler: