2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6956565 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Zafer55

Filmi de vardı takip ediyorum diziyi Şevkat Recep İvedik'in Beşiktaş'lı olanı, Nouma da var. İlk bölüm S. Engin de vardı gerçi sayılır mı bilemedim  :D
Adamın arabası bile kartal.Siyah renk..süper  :super:

Çevrimdışı underworld

İsimler üzerinden degil de profil üzerinden gitsek daha faydalı olur.

Çevrimdışı Anıl1903

https://efsanecubuklu.com/2017/06/09/besiktas-2017-2018-formalari/
Bahsedilen formalar iyiye benziyor.Formalar duyum üzerine çizilmiş şayet çubuklu görseldeki gibi olursa harika olur.Üçüncü forma renkleride beklentileri karşılayacak gibi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bahsedilen formalar iyiye benziyor.Formalar duyum üzerine çizilmiş şayet çubuklu görseldeki gibi olursa harika olur.Üçüncü forma renkleride beklentileri karşılayacak gibi.

logo öyle olmasın ama yıldızların arası açık hoş olmamış :D

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı atakan eraslan

ligde soldan doğru dürüst atak yemiyoruz sabahtan beri konuşuyoruz işte soldan şut falan
yediğimiz yok o nedenle tartışıyoruz bunu şl başka boyut orda içinden bile geçerler
şlde bir üst tura çıkınca madalyomu veriyorlar anlamadım hayal kuruyorsan adam gibi kur bir üst turun hayalimi olur :alala:

abi hayal nerden çıktı. üst tur şl de iyi olurdu hiç olmamış bişii yani, prestij katar. ligde de yemişiktir @mylife1903 aç arşivleri şettir ya bi el at sana zahmet. tosic le de bir derdim yok ligde işimizi görür , ona da parantez açıp kapatayım.

Çevrimdışı brkntcnr

Mangala, Vida? Bu arada yarı finalin kapısından Tosic ve Cenkle döndük, hatırlatayım.
Mangala Vida ya itirazım yok ki. Yarı finalin kapısından senin de söylediğin gibi Tosic ve Cenkle döndük. Final oynamak kupayı almak için üstüne koymamız, kadroyu geliştirmemiz gerekir. Bu yüzden de Titi, Burak yılmaz gibi oyuncularla ilgilenmememiz bile gerekir.

[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2017, 21:14:43 brkntcnr ]

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı brkntcnr

Bu sene bizim kovalamamız gereken oyuncular 2018 Dünya Kupası' nda oynamak isteyen takımında fazla forma şansı bulamayan oyuncular olmalı. Örn: Chelsea' li Batshuayi.

Çevrimdışı Çağatay

Bu sene bizim kovalamamız gereken oyuncular 2018 Dünya Kupası' nda oynamak isteyen takımında fazla forma şansı bulamayan oyuncular olmalı. Örn: Chelsea' li Batshuayi.

Zaten chelsea klubu de onu dewamli oynayacagi ve şl maci yapacagi bir kulübe yollamak istiyormuş ki oyuncu da ayni fikirde
Aslinda oklar bizi gosteriyor ve burda inanilmaz patlama yapar gomezmis abouymus dembaymis hepsini unutturur

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı abdusta

Dün Quaresma
Bugun Mitroviç
Yarın kimi yolluyoruz?

saygılar

Dün Quaresma
Bugun Mitroviç
Yarın kimi yolluyoruz?

saygılar

oğuzhan

Çevrimdışı mylife1903

Transfer donemi bi baslasin benim avatardan gidecekleri takip edersiniz

Çevrimdışı tangaz

doğru plan...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Lütfen Faiklere inanmayın.

Çevrimdışı Mahmut

onlar farklı şeyler yarı final final yap benim dediğim o değil
bunu yapmak için kadro kurulmaz gruptan çıkıp bir tur atlamak 6,5 M demek eyvallah ama takımı o seviyeye getirmek kaç para
buna bakmak lazım gruptan çıkmak gibi bir hedef olmaz olmamalı bu seni büyütmez küçültür.
Ne zaman Beşiktaş taraftarı kupayı almak için konuşursa o zaman kadroya şu gelsin bu gelsin denir
nasıl artık uefa kupasını almayı konuşuyoruz 16 da elenirsin çeyrekte elenirsin önemli değil önemli olan hedifinin kupayı almak olması.

Bence basbayağı gruptan çıkma hedefi olur, hatta benim için çeyrek final uefa kupasını kazanmaktan daha üst bir başarıdır, sonunda bir teneke olmasa da olur.
Eğer bir gün CL kupası alabileceksek, gruptan sonraki turu, çeyrek finalleri buraları ezberlemek lazım.
Başarı öyle bir anda gelmiyor, CL deki gerçekçi hedef gruptan çıkmaktır. Çıkılırsa başarı, 3.olursak normal, 4.olursak başarısızlık genel olarak bakarsak.
Şu anki ilk hedef açık ve net ligi kazanmaktır tabii ki, yatırımda buna göre yapılmalı ama madem cl'ye katılacağız bu hedefleri de pek tabii koyabiliriz.

Çevrimdışı underworld

Bu kulup Acemioglanlar ocağı değil.
Çelsi falan bize bonservis konusunda uymaz.

Çevrimdışı brkntcnr

Aboubakar' ın bonservisini alacağız diye stoperden kısacaksak almayalım görüşündeyim. Kendisinin “Mecbur kalırsam Porto’ya geri dönüp bir sene oynar, seneye bonservisim elimde Beşiktaş’a gelirim" dediği söyleniyordu zaten bi sezon kalsın seneye elinde bonservisiyle gelsin. 5-6 milyonu aboubakarın bonservisine yatırmaktansa stoper daha büyük ihtiyaç. Abounun yerine de Batshuayi, Remy, Lucas Perez, Balotelli, Bacca, Bony, Iheanacho gibi bi oyuncu kiralar bir seneyi rahatlıkla götürürüz.

Çevrimdışı abdusta

Erol Kaynardan transfer haberleri dinliyorum.
ya birileri kendisinin trollemişler veya bizi trolluyor

saygılar

tamer hoca bırakıcak diyorlardı o noldu :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu kulup Acemioglanlar ocağı değil.
Çelsi falan bize bonservis konusunda uymaz.
Gelmez zaten o adam

Çevrimdışı murat baltacı

Geçen sene bile talisca ve abou gibi oyuncular kiralamışken nasri falan son anda dönüşken bu sene 2018 dünya kupası ve kiraladığımız oyuncuların gelişim göstermesi faktörüyle çok daha üst seviye oyuncular kiralayacağımızı düşünüyorum ffp kıskacında gemimizi yürütmek için süper bi fırsat bu tek sıkıntı kiraladığın oyuncuya yüksek maaş veriyosun bide talisca gibi beklentiye giriyosun alırmıyız acaba diye.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı abdusta

Fırat GÜNAYER trtspor muhabiri

en doğru transfer bilgileri veriyor
bizim burada yazdıklarımızında 1e1 aynısı
bütun açıklamaları 22:45deki Muhabir saatinde izleyebilirsiniz

Saygılar

Çevrimdışı cagdas44

FFP hakkında bilgisi olan arkadaşlara soruyorum bizim anlaşmamız ve fbnin anlaşması arasında bi fark var mı? Şayet yoksa bu adamlar kimseyi satmadan nasıl transfer yapmaya başladılar

Kadıköylülerle FFP anlaşmamız aynı bizde onlarda satmadan alamıyoruz şuan tamam dedikleri bir M Ekici var ki bonservissiz olduğu için takılmıyor gerisi henüz basın haberi.

Diğer yandan forma ile ilgili çıkan haberlere yorum yapmaya gerek yok şurada tanıtıma ne kaldı. 12 Temmuz'dan itibaren formalar satışta olacak, bir çok sayfada çıkan yazılar bildiğimizden fazlasını vermediği gibi bazıları bildiğimizden de azını ortaya atıyor gaza geliyoruz gelmeyelim.

Etiketler: