2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6935158 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şu cümleyi başkan neden kurdu hala daha çözemedim.

Ve hiçbir gazeteci yada röportaj yapmaya gittiği yer bunu hatırlatmıyor.Bende bunu anlamıyorum keşke biri şunu sorsada cevabını öğrensek.

Çevrimdışı atakan eraslan

Ve hiçbir gazeteci yada röportaj yapmaya gittiği yer bunu hatırlatmıyor.Bende bunu anlamıyorum keşke biri şunu sorsada cevabını öğrensek.

Mükemmel bir noktaya değinmişsin. Gazeteci değil çünkü bunlar.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

renkli medyanın volkan şeni ingilizler istiyor lafına mı inandın  :kop:

aa benim saf kardeşim...

kendi saçma tezini ispat etmek için şu renkli basın yalanını da malzeme yaptın ya hiç yakışmadı sana  :bandit:

Van persie 30 milyon euro  :lol: :lol:

Çevrimdışı tangaz

Okudugumdan yazdigima gecen surede ask adaminin kim oldugunu dusundum yahu ben pektemek sandim

love abi işte pektemek olsa olsa kahır azabı olur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atakan eraslan

Rhodolfo KAPi da geldi ama rakam yok :alala:

#SONDAKİKA | Beşiktaş, Rhodolfo'nun transferi için Flamengo ile görüşmelere başlandığını açıkladı

İki bacak oluyor ya bazen, ilk bildirim görüşmeye başlandı , ikinci de de görüşüldü şu paraya anlaşıldı deyu.

Çevrimdışı mylife1903

Boyko + 2 milyon € = Vida

Uyar mi :D
Uymaz, cok

Boykoyu verip vida arti 3 alsak bana uyar
Yahut boyk0+3 verelim yarmoyu versinler

Çevrimiçi sozkul

Ben Aboubakar Gomez'den iyi golcü demiyorum. Bunu diyen pek kimse de yok zaten. İtirazım adama Eneramo muamelesi yapılması. Hakkında ezberden yorumlar yapılıyor, istatistikleri dikkate alınmıyor diyorum. Ayrıca ad hominem yapmadan da fikirlerimizi paylaşabiliriz.

Ben Abou'ya Eneramo muamelesi yapan görmedim, gömdülerde gömdüler ama @tangaz ve @mylife1903 bile yapmadı bu muameleyi.

Çevrimiçi sozkul

Çatlak olsa ameliyat olmaz.

Hikâye.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çatlağın üzerine yapıştırıcı kemik tozu harcı sürmüyorlar mı?

Çevrimdışı mylife1903

Ben Abou'ya Eneramo muamelesi yapan görmedim, gömdülerde gömdüler ama @tangaz ve @mylife1903 bile yapmadı bu muameleyi.
Bu sezon gommekten ziyade gomulenleri cikartmak icin kullandik kurekleri. Benim ismail disinda gomdugum adam yok, azicik toprak da pektemek uzerine atmisimdir ama o zaten ben odaya girdigimde kuyunun icindeydi.

Kalanlar tespit, abunun bitiriciligi zayif, pingi yuksek, hareketli degil, duracagi yeri bilmiyor, kotu pozisyon aliyor. Stopere basiyormus, guresiyormus falan da hikaye. Ha artilari yok mu, cok var. bizim ihtiyacimiz olan tip mi, kesin degil!
Kalsin mi, kesin kalsin cunku kadronun bozulmasini istemiyorum.
Gereksizler gider, yeni daha ekonomik oyuncular gelir yola devam edilir. Omer ile pektemek oturacagina adem otursun diyorum mesela.

Tespitlerin buyuk bolumu taliska icin de gecerli, ustelik tembelmis, hoca diyor.

Ha ben bu iki cocugun da eksikleri olmasa zaten buralara dusmeyecegini de bilerek yaziyorum ayni diger oyuncularimiz gibi. Bizim seviyemiz icin yeterliler.

Çevrimdışı mylife1903

Vida falan varsa bacakta belki vidayi cikartacaklardir, vida vida

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Boyko + 2 milyon € = Vida

Uyar mi :D
Temiz 5 yüro daha eyi olur. Bizim başkan o 5'i 5'e bölüp 5 taksitle 5 adam alır. Sıcak iyidir sıcak

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fikret Orman: "F.Bahçeliler çok memnunsa o paradan Allah devamını nasip etsin. 30 milyon euro harcayıp 1 milyon alıyorlar Euroleagueden. Seyahat parasına yetmez." 😂😂😂😂

Başkanım fenerliler senden ne cekiyor,
Az vur yine ağlayacaklar yine..🏆🏆🏆

Btd
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Temiz 5 yüro daha eyi olur. Bizim başkan o 5'i 5'e bölüp 5 taksitle 5 adam alır. Sıcak iyidir sıcak

2 milyonu biz vereceğiz yahu onlar degil :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi o derece ileri bir operasyona ihtiyaç duyulacak kadar çatlak olsa, adam yürüyemez bence. Bu sampiyonluk kutlamalarında tay gibiydi.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

2 milyonu biz vereceğiz yahu onlar degil :D
Anladım onu da. Sen dedi çinden bej yüro. Biz vermeyecek para. Verecek bize çin 5 yöro. Güzel böyle.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tuncaboylu

Vida falan varsa bacakta belki vidayi cikartacaklardir, vida vida
Bu mantıklı bir tahmin.

Çevrimdışı doganay

Doktor degilim ama" Demba ba icin eski kirik ayaginda sakatligi nuks etti ve catlak var" bana cok sacma geliyor kirilan ayagin kaynadiktan sonra nuks edip catlamasini hic duymadim. Baska bir yerden tekrar kirilir catlar o baska tabi ama oda nuks etme olmaz.
[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2017, 17:39:53 doganay ]

Şenol Güneş, Aboubakar'ın alınamaması halinde Çin'den Burak Yılmaz'ı istiyor. Fikret Orman ise taraftar tepkisinden çekiniyor. (Habertürk)

Çevrimdışı underworld

Sabah öğle akşam kemik suyu çorbası  2 hafta sonra tabanca

Cok küçük bir operasyonmus ya abartiliyormuş en fazla 10 gune antrenmanlara başlayabilirmiş

Çevrimdışı cursedofdragon

İlk kap gelmiş vatana millete hayırlı olsun :D

Nice KAP'lara :D

Çevrimdışı 38life

Rıdvan Dilmen: "Şerefim ve namusum üzerine yemin ederim..TFF Başkanlığına aday olmayacağım.."

Çevrimiçi Necmi

adam oruç tutuyor :bandit:

İlk kap gelmiş vatana millete hayırlı olsun :D

Nice KAP'lara :D
2 dene geldi yalniz :icool:

Etiketler: