2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6930900 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Şu cümleyi başkan neden kurdu hala daha çözemedim.
Beyaz yalan olmasin

Sozlesme vardir buyuk ihtimal ama alamadiktan sonra bonservisini hepsi hikaye
3.3 falan da vermesinler zaten, gomez oynadi o paraya

Çevrimdışı tangaz

Premier League'de alır ona yakın para.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alamaz daha doğrusu abu kariyerindeki adama vermezler o kadar parayı sonuçta son yılı tr ligi gibi bir üçüncü dünya ülkesinde geçmiş...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Uzun vadeli düşünüyoruz demek istemişti herhalde.

İyi ki demiş, demese millet 3. maçtan sonra gönderin gitsin derdi. Çoğu kişi  bizim oyuncumuz diye tuttular kendilerini.

Çevrimdışı tuncaboylu

alamaz daha doğrusu abu kariyerindeki adama vermezler o kadar parayı sonuçta son yılı tr ligi gibi bir üçüncü dünya ülkesinde geçmiş...
Ne adamlar ne para alıyor orada, çok net verirler. Hele ki santraforsa, of of.

Çevrimdışı tangaz

Ne adamlar ne para alıyor orada, çok net verirler. Hele ki santraforsa, of of.

tr liginden gidene vermezleeerrr
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Adam abunun temiz kalbinenpara vermez ingiliz bu
Bitiriciligine para verir, adami golcu olarak alacaklar
Abuda bu bitiricilikle 2 milyon engiliz dinari alir

Çevrimdışı tuncaboylu

TR Ligi'nden gitmiyor ki, Porto'dan gidiyor.

CL'deki ve Avrupa Ligi'ndeki gol oranı da iyi.

Sağlam bir menajer iyi kontrat koparır orada, Volkan Şen'i isteyen bile varmış o ligde.

Çevrimdışı underworld

Erdal torunoğulları Sheraton Zhuhai Otel de olduğunu bildirdi
Burası Çin de ünlü bir otel transfer görüşmeleri belirli sıklıklarla burada yapılır muhtemelen Burak Yılmaz için orda

Burağı alıp gelirler gibi hayırlısı.

burak mı , Allah korusun !

Çevrimdışı tangaz

TR Ligi'nden gitmiyor ki, Porto'dan gidiyor.

CL'deki ve Avrupa Ligi'ndeki gol oranı da iyi.

Sağlam bir menajer iyi kontrat koparır orada, Volkan Şen'i isteyen bile varmış o ligde.

renkli medyanın volkan şeni ingilizler istiyor lafına mı inandın  :kop:

aa benim saf kardeşim...

kendi saçma tezini ispat etmek için şu renkli basın yalanını da malzeme yaptın ya hiç yakışmadı sana  :bandit:

Çevrimdışı atakan eraslan

Adam abunun temiz kalbinenpara vermez ingiliz bu
Bitiriciligine para verir, adami golcu olarak alacaklar
Abuda bu bitiricilikle 2 milyon engiliz dinari alir

ilginç bi herif abu , karşı karşıya kalıp en klas forvet gibi top dipleyebilio , ama dağlara taşlara da vurabilio Osmanlı maçındaki fener maçındaki gibi. finishingi kaç bunun menejerlik oyunlarında acaba

Çevrimdışı Erdem Ayaz

burak mı , Allah korusun !

Yani bizde gelsin diye can atmıyoruz hoca istemiş
Aboubakar muhakkak ama muhakkak tutulmalı bonservisi bir şekilde alınmalı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

renkli medyanın volkan şeni ingilizler istiyor lafına mı inandın  :kop:

aa benim saf kardeşim...

kendi saçma tezini ispat etmek için şu renkli basın yalanını da malzeme yaptın ya hiç yakışmadı sana  :bandit:
Abi biz Volkan Şen'in peşinde olsaydık ve böyle bi haber çıksaydı Renkli basına mı inanıyorsun derdi, ama şu an kendi işine geldiği için bu haber kendi lehine kullandı :D Ben algoritmasını çözdüm Tuncaboylu'nun çok karmaşık değil :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ilginç bi herif abu , karşı karşıya kalıp en klas forvet gibi top dipleyebilio , ama dağlara taşlara da vurabilio Osmanlı maçındaki fener maçındaki gibi. finishingi kaç bunun menejerlik oyunlarında acaba
12-13 filan sanırım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Abi biz Volkan Şen'in peşinde olsaydık ve böyle bi haber çıksaydı Renkli basına mı inanıyorsun derdi, ama şu an kendi işine geldiği için bu haber kendi lehine kullandı :D Ben algoritmasını çözdüm Tuncaboylu'nun çok karmaşık değil :D

binary sistem 010010000111 otur sıfır  :D

Çevrimdışı atakan eraslan

12-13 filan sanırım.

demekki düşük görüyor millet de. ben Beşiktaşlılık kontenjanından en baba 14 verirdim. 15 zorlasam da veremiyorum maalesef  :D şunu şurda oylasak 20 veren çıkar mı acaba , o kadar gözüne perde inen var mı şurda

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Vida Mangala derken geldik Vermalen e
Vermalen kim arkadaş?  Ne işi var bizde 32 yaşına gelmiş sakatlıklar dan başı kurtulamayan bu adamı alacaksak hiç Marcelo yu satma riskine girme Vida gelecek onu anladık ta ikinci stoper Vermalen ismi geçiyor asla gelmesin ola ki vida sakatlandı Allah göstermesin ne olacak? Vermalen in kariyerine tamam ama yaşı da ilerlemiş risk
Marcelo lla ki satılacak sa Vida yanına Mangala alınmalı ola ki Vida sakat veya cezalı Mitrovic Vermalen ikilisine güvenemem böyle olacaksa Marcelo Vida şeklinde olmalı.

Çevrimdışı KAP

SABIR!!

Rahat olalım ,Hemen herşey kontrol altındaymış,
dışarı bilgi sızdırılmıyormuş,
20 hazirandan sonra kadro yapılanması buyuk olçüde tamamlanacakmış

saygılar

Şu transferleri Temmuz'a girmeden bitirmek en az bir yıldız futbolcu transferine eş katkı verir. Yönetimin tek eksiği buydu inşallah dediğiniz gibi olur, yaz boyu kafa rahatlığıyla rakipleri trolleriz.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimiçi sozkul

İki sezonda transfere kiralama bedelleri ile beraber 27 milyon euro harcayan Beşiktaş, satışlardan ise 41,7 milyon euro kazandı.

FİKRET ORMAN BAŞARISI 👏👏👏

Menejerlik giderlerini düşmen lazım, brüt yanıltıyor. Alırken daha çok masrafımız var.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Marcelo giderse kağıt üstünde iyi bi stoper alabileceğimizi düşünen hala var mı gerçekten? Stoper transferleri açık ara bu yönetimin en başarısız olduğu kısım, Marcelo piyangodan çıktı. Ben üst düzey birisi alınabileceğini sanmıyorum ama şu olabilir hiç beklenmedik birisi alınıp çok da iyi çıkabilir ama hah şudur diyebileceğimiz birisi alınmadı 4-5 sezondur stoper ve kaleye.. Bekler konusunda bu sene GG, Adriano  ve Caner'le bunu kapattık gibi (Ki GG ve Caner konusunda çoğu kişinin çekinceleri vardı)
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi sozkul

bizim gibi oda bu yıl ffp den dolayı bonservis kısıtlaması yok sanıyormuş  :)
Tam bilmiyorum, bilenle karşılaşmadım ama  geçen yıl tam söz verdiklerimizi yapamadığımız için bu yıla uzadı sanki, o nedenle Abou'yu alamadık.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Başkan iki seferdir düşeş atıyor Mario Gomez'i 1000 euroya aldık, Aboubakar ı 4 seneliğine aldık diyerek. Bakalım bu sefer şapkadan ne tavşan çıkartacak :D

Bayadır gömmüyordum şampiyonluk şerefine, sahalara dönüş yapalım :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Başkan iki seferdir düşeş atıyor Mario Gomez'i 1000 euroya aldık, Aboubakar ı 4 seneliğine aldık diyerek. Bakalım bu sefer şapkadan ne tavşan çıkartacak :D

Bayadır gömmüyordum şampiyonluk şerefine, sahalara dönüş yapalım :)
:D :D

Biraz form tutayım diyorsun yani abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

:D :D

Biraz form tutayım diyorsun yani abi
Isınmak lazım,transfer dönemi açılmadan :D Profesyonel yaklaşıyorum ben, futbolcular gibi :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı underworld

Ba için hazırlık maçı muhabbeti doğruysa hemen anlaşalım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu herifin menajerinin bağlantıları iyi, kitleyebilir Volkan'ı.  Kaldı ki konuşulan tutar 2-3 milyon Euro, para değil onlar için.

Emenike'yi bile kiraladılar Premier League'e, çok büyütüyorsunuz gözünüzde.

[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2017, 15:09:49 tuncaboylu ]

Etiketler: