2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6930699 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı kibarkartal

Çevrimdışı tangaz

Birisi dün yazmıştı, Çin'den futbolcu alalım diye. Çin kulüpleri kendi aralarındaki transferse çok fahiş paralar harcıyorlar.

Çin milli takımında oynayan birini 8-10 milyon Euro'ya aşağı almak kolay değil.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çinden değilde koreden oyuncu almayı öneriyorum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hoşbuldum aranızda olmaktan çok mutluyum.

Hoş geldin ...

İstersen yaşını gir profiline "Abi mi , kardeş mi " dicez bilelim  :biggrinking:

Çevrimdışı tangaz

Hoş geldin ...

İstersen yaşını gir profiline "Abi mi , kardeş mi " dicez bilelim  :biggrinking:

benim sözümü dinleyip abi deyin siz  :eyes
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Neye göre kime göre? Bayern gibi her istediğini alabilen ligin bir iki kademe üstünde bi takımın olduğu ligdeki konumları gayet iyi. Geçen seneki transfer zararları sadece 10 milyon euro. Ellerinde 50-60 milyon eurodan aşağı gitmeyecek 2-3 tane oyuncuya sahipler.

Aubemeyang
Dembele
Sayalım:
1- Ligdeki durumları iyi olmasına rağmen, 2. senenin sonunda hoca göndermeleri.
2- Ajax'la hasbelkader final oynayan kazanmış teknik direktöre 5 milyon Euro buy-out ve 4 milyon maaş ödemeleri. (Dnipro'nun finale çıkaran teknik direktörü nerede şimdi?)
3- Bu sene toplam 70 milyon Euro harcadıkları Götze, Schürrle, Rode gibi adamlardan doğru dürüst faydalanamamaları.
4- Toplam 20 milyon Euro verdiklerini Emre Mor ve İsak'ın soru işaretleri.

Kısacası o dilden dile anlatılan Dortmund'un örnek alınacak bir hali kalmadı. Başka bir örnek bulmalı romantikler.

Çevrimdışı tuncaboylu

çinden değilde koreden oyuncu almayı öneriyorum
Daha makul bence de.

Çevrimdışı tangaz

Sayalım:
1- Ligdeki durumları iyi olmasına rağmen, 2. senenin sonunda hoca göndermeleri.
2- Ajax'la hasbelkader final oynayan kazanmış teknik direktöre 5 milyon Euro buy-out ve 4 milyon maaş ödemeleri. (Dnipro'nun finale çıkaran teknik direktörü nerede şimdi?)
3- Bu sene toplam 70 milyon Euro harcadıkları Götze, Schürrle, Rode gibi adamlardan doğru dürüst faydalanamamaları.
4- Toplam 20 milyon Euro verdiklerini Emre Mor ve İsak'ın soru işaretleri.

Kısacası o dilden dile anlatılan Dortmund'un örnek alınacak bir hali kalmadı. Başka bir örnek bulmalı romantikler.

aslında tüm sölediklerinin yanıtını hatalı hoca seçimleri die yanıtlamak mümkün, adam bildiğin sosyal davranış bozuklukları olan kişiliği sorunlu biriymiş.

Çevrimdışı cagdas44

Uzun zamandir Foruma girmedim. Öncelikle tüm Camiamiza hayirli Sampiyonluklar diliyorum. Sagdan soldan aldigim duyum haberlerinden endiselendigim icin burada bir durum degerlendirmesi yapayim dedim.

Ideal sartlarda yapilacaklar bunlar:

1. Quaresma kesinlikle gönderilmeli.
2. Marcelo kesinlikle kalmali.
3. Oguzhan satilmali ve yerine Sosa tarzi bir 8 Numara alinmali.
4. Adriano gidecekse onun ayarinda bir sol bek alinmali.
5. Atiba CL icin yeterli degil. Ön Libero'ya da Transfer yapilmali.
6. Lens üce bese bakmadan alinmali.
7. Cenk, Ba ve Tosic CL'de ilk 11 Oyuncusu olamazlar. Forvet ve Stoper Bölgesindeki eksiklikler tamamlanmali.

Simdilik bu kadar.

Ne yazık ki üçe beşe bakmayacak konumda değiliz, satmadan alamıyoruz ki Talisca ve Caner nedeniyle eksi 2,75'den başladık bile

Oğzuhan satılamaz satılması teklif dahi edilemez çünkü ligde yerli statüsünde değerli bir oyuncu 18'e yazılacak 7 net Türk oyuncuya ihtiyacımız var Akhisar maçından beri sakat olan G İnleri yazarak sezon sonunu getirdik.

Santrofor konusunda geçen yıla göre daha hızlı davranacağımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hoşbulduk Tangaz bence de BEŞİKTAŞ
Öncelikle :hosgeldin

Profilinize yasinizi da yazarsaniz iyi olur ki forumunun kuralidir bu ayni zamanda :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

http://www.fanatik.com.tr/2016/09/02/fikret-orman-aboubakar-ile-4-yillik-anlastik-1250807

Alıntı
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın açıklamaları şöyle:

'FFP nedeniyle böyle bir anlaşma yaptık'

"Zor bir transfer dönemi geçirdik ve hamdolsun ki bitti. Benim ve yönetimdeki arkadaşlarım için uzun geçti. Aboubakar çok istediğimiz bir transferdi. Bu senelik kiralık ancak 4 yıllık bir anlaşmamız var.

Böyle bir anlaşma gerçekten var mıdır sizce?
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı atakan eraslan

Ya bu Hakan Gündoğar nedir , akşam komedi programı niyetine izledim adamları. Aboubakarı fener onbirine yazdılar , aygün özipek midir nedir, çıkmış fener 75 milyon Euro bütçeyle transfere girio diyor  :kop:

Çevrimdışı tuncaboylu

http://www.fanatik.com.tr/2016/09/02/fikret-orman-aboubakar-ile-4-yillik-anlastik-1250807

Satın alırsak devreye girer, alamazsak girmez.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

SON DAKİKA

Rbodolfo 1.4 milyon euro ya Flamengo ya transfer oldu.

Çevrimdışı Koa_lAA

erdal torunoğulları dün çin demiş.. umarım korktuğum başıma gelmez.. burak yılmaz için orda değildir.(çin de olması olayı twitter yer bildiriminden kaynaklı)

Çevrimdışı abdusta

SABIR!!

Rahat olalım ,Hemen herşey kontrol altındaymış,
dışarı bilgi sızdırılmıyormuş,
20 hazirandan sonra kadro yapılanması buyuk olçüde tamamlanacakmış

saygılar

Çevrimdışı Koa_lAA

erdal torunoğulları dün çin demiş.. umarım korktuğum başıma gelmez.. burak yılmaz için orda değildir.(çin de olması olayı twitter yer bildiriminden kaynaklı)

oyşşş hazırlık kampı organizasyon için gidilmiş... rahatladı..

Çevrimdışı cagdas44

Erdal Torunlaroğlu'nun resmi görevi "Dış İlişkiler, UEFA’dan Sorumlu." Çin'de yapılacak kamp ve maç organizasyonu için gitmiş de olabilir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Aboubakar'ı unutun kendinizi Burak Yılmaz'a hazırlayın Arkadaşlar... :ranting2:

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Erdal torunoğulları Sheraton Zhuhai Otel de olduğunu bildirdi
Burası Çin de ünlü bir otel transfer görüşmeleri belirli sıklıklarla burada yapılır muhtemelen Burak Yılmaz için orda
Burağı alıp gelirler gibi hayırlısı.

Çevrimiçi sozkul

Vardır, bir iki defa dedi çünkü. 3.3 den 4 yıllık kontratı yapmışlardır, bizim bonservisini almamız halinde otomatikman devreye girecektir.
Abou'dan bir vazgeçilme nedenide budur, imzayı atmışsın fiyat indir mi diyeceksin.
Sağolsun bize faydası oldu fakat  bize  Gomez kazığı oldu.
Vakit yoktu, Fikret Orman'ın ağzının suyu aktı Çin'den 30 milyon teklif etmişler, gitmemiş diye duyunca, 7.5 luk yıllık maliyeti gözü görmedi
Abou 3.3ü nerden alacak merak ediyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Hem bireysel hemi de organza sekilde kufur ettigim ve ettirdigim bir burak yilmazin bu formayi tekrar giymesini ben kabul edemem.
Yasli basli adama sirf otobus soforu oldugu icin atarlanabilecegini zanneden, sopayi gorunce gotu yemeyip geri vites yapan bir delikanlimsi.
Karisini da dovuyormus, kadinin kendi beyani tabi, karsi tarafi da dinlemek lazim tabi

Sivil hayatta karsima cikar insallah

Çevrimiçi sozkul

SABIR!!

Rahat olalım ,Hemen herşey kontrol altındaymış,
dışarı bilgi sızdırılmıyormuş,
20 hazirandan sonra kadro yapılanması buyuk olçüde tamamlanacakmış

saygılar

Ben bunu Burak geliyor diye anladım.

Çevrimdışı wbishop82

geçen gün de başkanın konuşmasından huylandığımı belirtmiştim burak konusunda.yanılmayı çok isterim ama şenol güneş-burak yılmaz-başkanın söylemleri maalesef tehlike kapımızda :(

Çevrimdışı mylife1903

geçen gün de başkanın konuşmasından huylandığımı belirtmiştim burak konusunda.yanılmayı çok isterim ama şenol güneş-burak yılmaz-başkanın söylemleri maalesef tehlike kapımızda :(
Sonraki hamle selcuk

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Johanson la da ilgileniyoruz o iş de bitebilir oyuncu Beşiktaşa gelmek istiyor.

Etiketler: