2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6930196 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı arda

bence şampiyonluk primi kaldırılmalı onun yerine sıralamaya göre prim verilmeli.

Ama o zaman Türk Futbol'u batar! Gerçi Rıdvan gelir Federasyon Başganı olur kurtarır! Bişey olmaz bize denemekte yarar var!
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Almıyorlarsa da şöyle 3-4 tane kiralayip çok güzel görüntü elde ederdik.
Gecen sezonki sampiyonlykta flyline diye bir hesap cok guzel müthiş cekimler cikarmisti ortaya bu sezon niye yapmadılar acaba :alala:

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Marcelo - 8 Milyon olaylarına ihtimal vermemiştim ben, uydurma haber falan demiştim ama bunu yazmayan mecra kalmadı. Hala bunun doğru olduğunu pek sanmıyorum ama eğer doğruysa satılmalı. Ki zaten başkanı biraz tanıdıysam kesin satılır. Stoper piyasası ortada, Türkiye piyasası ortada, yaş ortada. Fikret Orman'ın değerini bulan her oyuncu satılır sözü ortada. Bu rakamlar reddedilemez.

Çevrimdışı arda

Marcelo isi ciddi gibi. Ben olsam 8-10 bakmadan satardim. Savunmada seviye atlayamamizin nedenlerinden biri de sol stoperden ziyade Marcelo. Ilk geldigi sene ne kadar sakar oynadigini, anlamsiz penaltilarini ve pozisyon kaybedislerini hatirliyorum da biraz fazla abartiyoruz kendisini. Bu sene daha derli toplu görünmesi Gökhan Gönül ve Adriano'nun defansif tecrubesinden kaynaklaniyor. Marcelo defansa liderlik edebilecek karakterde veya rakibi yildiracak sertlikte bir futbolcu değil. Ayaginin düzgün olmasından başka cok ekstra bir özelliği yok. Olsaydi küme düşen Alman takiminda oynamazdi zaten. Satilip 2 stoper alınarak defansta transfer olayi kapatilmalidir bana göre. Bu takima seviye atlatan 2 futbolcu var. Adriano ve Oğuzhan. Bunlarin dişinda ederini bulan herkes satılabilir.

Şampiyonluk sarhoşluğu var hala ama gerçekçi bir tespit olmuş! Gel gelelim yeni gelin gibi hassas olan bir mevkide maceraya girmek de insanı ürkütmüyor değil. 10 versinler madem bitsin bu macera! Yeni denizlere yelken açalım. Ama Adri bir sezoncuk daha kalsın ya nolur!
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı BJKTÜRK23

16-17 Sezonu yayın gelirleri

Ayak bastı parası: 20 Milyon TL
Performans parası: 40.5 Milyon TL
                      Galibiyet parası: 34.5 Milyon TL (23 galibiyet)
                      Beraberlik parası: 6.5 Milyon TL (8 beraberlik)
Sıralama ödülü: 19 Milyon TL (1.)
Geçmiş şampiyonluk primi: 27 Milyon TL

TOPLAM PARA ÖDÜLÜ               : 106.5 Milyon TL   
                                   (15-16 sezonu  :  92,5 m )
                                  ( 14-15 sezonu :  69,26 m  üçüncülük)

Bunun yanında
fb : 100 milyon
Başak : 74 milyon
gs : 96 milyon

güzel paylaşım ct fletcher eline sağlık...

Yalnız o kadar reklam yaptılar bein mein çok iyi ihale diye geçen sene de şampiyonduk 14 m tl fark etmiş enflasyon oranı kadar yani inş bu sene geçerli değildir yeni fiyatlar buysa başkan haklı her sene şampiyon olsak bile çarkı döndürmekte epey zorlanacaz.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Misal şimdi AEfes maçında bu gala daşlı gala mestesi söyleniyor. Ryan Babeli yolla oraya güzel bi çekim yapsın koy youtube'a Azerbaycan'da taraftar kazan :D
Azerbaycan da en fazla tutulan en fazla Taraftari olan Turk takımı Besiktasmis zaten bunun haberi yapılmıştı :tabe:

Bu yıl veya en geç 2018 de Azerbaycan, Balkanlarda kartal yuvaları açılır. Fikret Orman dünyaya açılmayı kafaya koymuş. 1 tane güney koreli veya japon futbolcu da aldık mı oralara da açarız...Ohhhh suyunda da koy.... :bandit:
Su Kagawa yi bi alabilsek aslinda cok fena olur da zor biraz..

Çevrimdışı underworld

Q7    --> 29 maç   2 Gol (2 si penaltı)   13 Asist
Lens --> 26 maç   4 Gol                       12 Asist

bu takımda q7 sıfır golle 13 asistle kral oluyorsa ,bitik fb deki lens kim bilir neler yapar.
En kötü  0 gol 13 asist istatistiğini yakalar.

Bunun yanında go lde atar , egoist değildir, hocasına veya takım arkadaşlarına karşı olumsuz hareketi yoktur, Babasının vefatı üzerine maça çıkacak kadar profesyoneldir.
(esktası : fb liler iyice hayat küser , dosta düşmana kralın kim olduğunu açıkça ilan ederik  :icool: )

Fikret Orman efsane başkan olma yolunda ilerliyor. Futboldan sonra çok zor ama es kaza basketbol da şampiyon olursak! yok artık!  :ebebe:

Öyle ya da böyle futbolda şampiyonluk bitiyor Beşiktaş adı bu sefer basketbolla gündemde kalıyor. Bugünlerin tadını çıkar eyyyyy Beşiktaş taraftarı!
Birde antrenör (t.d) cok da önemli degil diyorlar

Bu basbaya Hoca basarisi iste , Su kadro ile su Butce ile Ligi cok iyi yerde bitirip , play offlar da Finale kalmak Hoca başarısıdır

Simdi Ufuk hoca yerine baska bir Hoca olsaydı mumkun degil bu takim final oynayamazdi var mi bir itirazi olan ?

Hem Senol Hoca hemde Ufuk hoca cok basarili hocalar uzun yıllar bizimle kalmalarini istiyorum
[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2017, 02:27:48 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı underworld

Milli takım kalmadı ama "milli takım arkadaşlığı" kaldı.

Arkladaşılık falan hikaye herkes kendi dümeninin peşinde.
bizimkiler uzak olsun yoksa bu gidişat acun ve yancıları formatına doğru gidiyor.

Çevrimdışı underworld

Ama o zaman Türk Futbol'u batar! Gerçi Rıdvan gelir Federasyon Başganı olur kurtarır! Bişey olmaz bize denemekte yarar var!

sağ el ,sol el  :outtahere:

Tehlikenin farkında mısınız?
Şenol Hoca'yı zorla elimizden alıp milli takımın başına geçirme operasyonunun ilk adımları atılmış oldu bugün itibariyle.
Önce "F.Terim prim meselesini yönetemedi", "m.takımın suyu çıktı", "yeni soluk lazım" vs vs gibi algılar yaratılacak.
Bu algılar demirören ve yandaş medyada desteklenecek (zaten b.meşe de bu kadronun içinde)
Araya da birkaç başarısız hazırlıksız maçı sıkışacak...

ve bir de bakmışız ki hocamızı kaybetme noktasındayız!

Ayık olmalı hemen sosyal medyada ön alma çabalarına başlamalıyız. Bunların hiç birisi masum hareketler değil !
Senol Hocanin 1 yillik opsiyonu kullanildi afedersin ama B.k alirlar :bandit:

Eğer sözleşmesini 1-2 yil daha uzatmazsak ozaman sikinti olabilir işte..

Çevrimdışı underworld

Yalnız o kadar reklam yaptılar bein mein çok iyi ihale diye geçen sene de şampiyonduk 14 m tl fark etmiş enflasyon oranı kadar yani inş bu sene geçerli değildir yeni fiyatlar buysa başkan haklı her sene şampiyon olsak bile çarkı döndürmekte epey zorlanacaz.

kaymak şamp. ligi geriye kalan paralar nerdeyse sarı kızlarla aynı gibi.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

kaymak şamp. ligi geriye kalan paralar nerdeyse sarı kızlarla aynı gibi.

bu seneki cl gelirini de merak ediyorum başkan 33 m euro gibi bir şeyler söylemişti geçen gün tam rakamlara ulaşmak lazım. cl+lig hasılatlar vs hariç ne zaman 400 m tl civarına gelir o zaman rahat edip her sene 1-2 üst düzey oyuncu katarak borç kapatmaya başlarız bu şartlarda. şuan ki gelirler anca olduğumuz yerde saydırır hoş rakipler geri giderken aynı yerde kalmak da başarı yine de çıtayı yükseltmek de lazım yavaş yavaş...

Bein sportla yapilan yeni anlasma seneye devreye giriyor

Seneye sampiyon olan takim 150 milyon civari kazanacak yanlis bilmiyorsam hatta daha fazla bile olabilir bu rakam @BJKTÜRK23

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bein sportla yapilan yeni anlasma seneye devreye giriyor

Seneye sampiyon olan takim 150 milyon civari kazanacak yanlis bilmiyorsam hatta daha fazla bile olabilir bu rakam @BJKTÜRK23

inş öyledir yunus kesmemişti bu rakamlar hiç  :)

Çevrimdışı 38life

Arkladaşılık falan hikaye herkes kendi dümeninin peşinde.
bizimkiler uzak olsun yoksa bu gidişat acun ve yancıları formatına doğru gidiyor.

Futbolcuların özel hayatlarında kimlerle birlikte olacağı bizi ilgilendirmez. Bizim buna karışma hakkımız yok.

Çevrimdışı BORAN

@Necmi abi yada bilenler aydınlatabilir mi, takım şu an nasıl gözüküyor aş. olması itibarıyla merak ettiğim bir şey var Beşiktaş aş. şirketinin bir şubesi olarak mı gözüküyoruz yoksa Beşiktaş aş. bir futbol şirketi mi, tam olarak öğrenmek istediğim özetle şu yatırımı ve geliri sadece belirli bir sınır içerisinden mi yapabiliyoruz örn. forma,ürün,futbolcu satışları yoksa en basit olarak örn: gayrimenkul yatırımı yapıp (bir fulya projesi vs vardı oradan aklıma takıldı) bunları kiraya vererek de bir gelir elde edebiliyor muyuz ? belki gayrimenkul yeterli olmayabilir bilemiyorum bu gibi bir gelir kapısı elde edebiliyor muyuz ?
deli gibi çıkar yol arıyoruz ama daha kolay yoldan bir gelir elde edip borçları döndürebilecek seviyeye getirmemizin bir çıkar yolu nedir ? sade bir şekilde özet veyahut anlatabilir mi birileri ?

Çevrimiçi Samet Demir

Marcelo dan gelen parayi rakitsky e versek ne güzel olur. Yanina da mangala ya da kurt zouma yi kiralasak. 
Uyum sorunu olur mu ki?

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı murat baltacı

vityolara baktım biraz da biz iki senedir frikikcilerden de baya şanslıyız.
geçen sezon sosa bu sezon talisca baya maç çevirdiler
dillendirilmiyor pek ama büyük kazanç
frikiten gol atabilmek.  kornerden kafa golü bulabilmek, bizi bir tık yukarda tutuyor.  bu özellik korunmalı
Lens gelirse firikik kullanma oranımızda gole çevirme oranımızda artar. soldan lens sağdan ve cepheden talisca yazar ayrıca duran toplarıda q7 den etkili kullanır umarım alırız lensi.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Büyük tekneler + drone veya helikopter çekimi falan gerekli.
Şöyle güzel manzarayı köprüden kuru çekmek yavan kalıyor.
Kesinlikle hem görseli iyi olmalı hemde bu geleneksel hale gelen tekne kutlaması nasıl gelişir nasıl daha güzel hale gelir onun tartışması yapılmalı. Bu sene ard arda üçüncü şampiyonluğumuz geldiğinde tekne katılım sayısı artacak bunu bir nizam sıralama konvoy şeklinemi getiririz başka bişeymi olur bilemem ama tartışmaya açılırsa enteresan fikirler çıkacaktır.

Katılan tüm tekneler iki kola ayrılıp anadolu ve avrupa kıyısına yakın ilerleyip futbolcuların olduğu tekne ortada olacak şekilde görselide olan bir boğaz turu olabilir mesela.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Ek olarak kafasındaki Bilic'i de yenmiş durumda. EPL hayali rakipleri konusunda artık daha bilgili ben daha iyiyim demekle takıma giremeyeceğini teknik direktörün vaatten daha fazlası olması gerektiğini gördü.

Töreden büyük beklentilerim yok ama kanatta rekabetçi bir ortam oluşturacak kadar var olacağını düşünüyorum.
Ben töreden umutluyum ama q7 kalırsa töre tamamen onla yarışacak bireysel oyuna kaçacak aynı ipte iki cambaz oynamaz babel ve lens iş ahlakı olan takım oyunu oynayan disiplinli oyuncular törede onlara ayak uydurur kanat rotasyonunu çok güzel götürürler  ama q7 kalırsa törede ona nispet yapar takım yavaşlar top ayaktan çıkmaz iş şova döner şenol hoca çıldırır.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı kartalizm

arkadaşlar geç olacak ama tekne kazasının görüntüleri bacak sarkıtmadı diye bişey yok ama gemi kaptanı diğer geminin önüne kırıyor dümeni

https://twitter.com/Pankart1903/status/872076439486705665

[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2017, 06:05:42 kartalizm ]
türkiyede 2 büyük var biri BEŞİKTAŞ biri 70 lik rakı

Çevrimdışı Travis

Marcelo isi ciddi gibi. Ben olsam 8-10 bakmadan satardim. Savunmada seviye atlayamamizin nedenlerinden biri de sol stoperden ziyade Marcelo. Ilk geldigi sene ne kadar sakar oynadigini, anlamsiz penaltilarini ve pozisyon kaybedislerini hatirliyorum da biraz fazla abartiyoruz kendisini. Bu sene daha derli toplu görünmesi Gökhan Gönül ve Adriano'nun defansif tecrubesinden kaynaklaniyor. Marcelo defansa liderlik edebilecek karakterde veya rakibi yildiracak sertlikte bir futbolcu değil. Ayaginin düzgün olmasından başka cok ekstra bir özelliği yok. Olsaydi küme düşen Alman takiminda oynamazdi zaten. Satilip 2 stoper alınarak defansta transfer olayi kapatilmalidir bana göre. Bu takima seviye atlatan 2 futbolcu var. Adriano ve Oğuzhan. Bunlarin dişinda ederini bulan herkes satılabilir.

Hiçbir başarı tesadüf değildir. İlk zamanlardaki sakarlıkları şimdiki kalitesini neden düşürmüş oluyor? Marcelo hiç Gökhan Gönül'ün açığını kapatmadı mı? Bundesliga'da küme düşen takımda oynadı diye kendini geliştirmiş olamaz mı? Önümüzde Atiba örneği bile var. Rakibi yıldıracak sertlikte değil çünkü rakibi yanına hiç yaklaştırmıyor. Nerede duracağını çok iyi biliyor ve büyük bir alan kaplıyor. Eğer biz Marcelo'yu bahanelerle bu kadar gömüyorsak Tosic'i bu gerçeklerle çarmıha germeliyiz.

Hiçbir başarı tesadüf değildir. İlk zamanlardaki sakarlıkları şimdiki kalitesini neden düşürmüş oluyor? Marcelo hiç Gökhan Gönül'ün açığını kapatmadı mı? Bundesliga'da küme düşen takımda oynadı diye kendini geliştirmiş olamaz mı? Önümüzde Atiba örneği bile var. Rakibi yıldıracak sertlikte değil çünkü rakibi yanına hiç yaklaştırmıyor. Nerede duracağını çok iyi biliyor ve büyük bir alan kaplıyor. Eğer biz Marcelo'yu bahanelerle bu kadar gömüyorsak Tosic'i bu gerçeklerle çarmıha germeliyiz.
Marcelo bas baya ust duzey bir stoper bu Fizik ve bu ayakla yaninda iyi bir stoperle Avrupanin her ust duzey takıminda rahatlikla oynar

Evet Hannoverde oynadi adam Bundesliganin en cok hava topu kazanan oyuncusuydu buraya geldi burada da Ligin en cok hava topu kazanan oyuncusu oldu , Ayrica Psv kariyeri de var..

Hannoverde oynadi diye kalitesiz stoper mi oluyor bu ne alaka yani ?

Sakarliga ve hataya gelince Gecen sezon adam devre arasinda geldi Uyum sorunu yasamis olamazmi ? Bilmediği bir ulke tanımadığı bir partner vs vs , peki kalitesiz bir stoperdi madem neden gecen sezon yaptigi hicbir hatayi bu sezon yapmadi ?? Gecen sezon da lige iyice alıştıktan sonra hic hata yapmadı bu adam

Adam Marceloya hantal dedi ya laaa :ebebe: :ebebe:

Ben bu sezon S.L ve Uefa da dahil 1 vs 1 de kolay geçildiğine ve Rakibin arkasında kaldigina sahit olmadım cok nadir 1- 2 kez olmuştur belki..
[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2017, 08:38:10 Yunus Emre Dökmeci ]

Etiketler: