2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6930737 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Tottenham da Son diye Koreli var mesela .Uzakdoğu'ya sırf Çin diye bakmamak lazım

çin ve hindistan ikilisi yeterli fazla ülkeye gerek yok bu ikili 2,5 milyara dayandı  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

çin ve hindistan ikilisi yeterli fazla ülkeye gerek yok bu ikili 2,5 milyara dayandı  :money:
Iki hazırlık maçıyla o işlerin  olması zor. 
Çin min çoktan köşeler tutulmuştur.

Çevrimdışı Savaş

%1'ine tanesi 180 tlden forma satsan tüm borcu kapatıp yaptığımız borç kadar da parayı kenara koyup ihya oluyoruz. :D

Bunun için geç bile kalmış olabiliriz aslında. Zamanında kullanacaktık İlhan Mansız'ı.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Egos

göze hoş gelen futbolla büyük bir rakibe kafa tutarsak patlama yapabiliriz. baktık olmuyor, tüm yakışıklıları sahaya süreriz.

Çevrimdışı tangaz

bu mantalite ile hayatta hiç bişeyi yapamayız ki önce projenin adını koy sonra yazılımı yap ardından piyasaya sür. köşeler tutulduysa birinin ayağına basmak da bizim elimizde busene 3 forma satarsın sonraki sene 103 sonraki sene 1903 kar topunun çığa dönüşmesi gibi büyür gider yeterki plan doğru yapılsın ve sürdürülebilir olsun...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bu şamşeytanını stadlarda söylenen izmir marşıda rahatsız etmiş herif tam bir şamşeytanı fenerasyon başknı olmak için yapmadığı yalamalık kalmıyor utanmasa külliyeye gidip memleketine karşı pozisyon alıp gülümseyerek poz verecek

Çevrimdışı cagdas44

Yanlış hatırlamıyorsam Yenge Sedef Orman Gaziantep maçının olduğu gün kendi şirketinin mağazası için İrandaydı. İran'da 5 tane mağazaları varmış muhtemelen İran pazarı için hedefimiz belli.

Çevrimdışı underworld

bu mantalite ile hayatta hiç bişeyi yapamayız ki önce projenin adını koy sonra yazılımı yap ardından piyasaya sür. köşeler tutulduysa birinin ayağına basmak da bizim elimizde busene 3 forma satarsın sonraki sene 103 sonraki sene 1903 kar topunun çığa dönüşmesi gibi büyür gider yeterki plan doğru yapılsın ve sürdürülebilir olsun...
Formadan cok sponsorluk işleri için önemli görüyorum

Çevrimdışı arda

bu şamşeytanını stadlarda söylenen izmir marşıda rahatsız etmiş herif tam bir şamşeytanı fenerasyon başknı olmak için yapmadığı yalamalık kalmıyor utanmasa külliyeye gidip memleketine karşı pozisyon alıp gülümseyerek poz verecek

Basket takımının amigosu kontenjanından gitti ya abi zaten! Yapmadığı şey değil :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tuncaboylu

Yanlış hatırlamıyorsam Yenge Sedef Orman Gaziantep maçının olduğu gün kendi şirketinin mağazası için İrandaydı. İran'da 5 tane mağazaları varmış muhtemelen İran pazarı için hedefimiz belli.
Eski yenge.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu arada sporun ahlak kısmı inanılmaz erezyona uğramış durumda hiç bu seviyeye inmemişti başkanın biri rakip başkanı tokatlar 1 yıl göstermelik ceza verilir 3 gün sonra kaldırılır bir başka yönetici anneler gününde hidonun yanında ana avrat söver hido efendi suratını garip hallere sokar ama 3 maymunu oynar birileri gazeteciyi dümdüz eder ceza almaz sözüm ona milli takım kaptanı bir dedesi yaşındaki gazeteciye saldırır ağır küfürler eder üstüne üstün hizmet madalyası alır. ne iğrenç bir spor dünyası oluştu son yıllarda ülkemizde.

bu iğrençlikler arasında güneş gibi parlayan ışıklar saçan temiz ilkeli ahlaklı bir kulübün bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum...
+1903 :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cagdas44

Eski yenge.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biliyorum da abi paylaşımlar ve yaklaşım olarak hala yenge konumunda.

Çevrimdışı tangaz

Basket takımının amigosu kontenjanından gitti ya abi zaten! Yapmadığı şey değil :D

daha neler diyor bi bilsen yalamalıkda çığır açıyor trtsporda  :lol:

Çevrimdışı underworld

16-17 sezonunda galibiyete 1,2 değil 1,5 milyon verilmiş

Çevrimdışı underworld

16-17 Sezonu yayın gelirleri

Ayak bastı parası: 20 Milyon TL
Performans parası: 40.5 Milyon TL
                      Galibiyet parası: 34.5 Milyon TL (23 galibiyet)
                      Beraberlik parası: 6.5 Milyon TL (8 beraberlik)
Sıralama ödülü: 19 Milyon TL (1.)
Geçmiş şampiyonluk primi: 27 Milyon TL

TOPLAM PARA ÖDÜLÜ               : 106.5 Milyon TL   
                                   (15-16 sezonu  :  92,5 m )
                                  ( 14-15 sezonu :  69,26 m  üçüncülük)

Bunun yanında
fb : 100 milyon
Başak : 74 milyon
gs : 96 milyon
[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2017, 01:24:03 underworld ]

Çevrimdışı Zafer55

Sosyal medya üzerinden arda ya ilk destek :burak yılmaz , emre çolak ve emre mor dan gelmiş.
Aman diyim aman bizim çocuklardan böyle bir aptallık yapan çıkmasın.Durduk yere sövdürüp gönlümüzden kendini sildirmesin.
caner  de paylaşmış.Şaşırmadım.İkinci olarak Töre den bekliyorum.
  Gerçi bu ikisi bizim çocuklar kategorisine girmiyor ama

Çevrimdışı 38life

Milli takım futbolcularının takım arkadaşlarının yanında olması kadar doğal birşey yok. Bunu yadırgamak anlamsız.

Çevrimdışı arda

caner  de paylaşmış.Şaşırmadım.İkinci olarak Töre den bekliyorum.
  Gerçi bu ikisi bizim çocuklar kategorisine girmiyor ama

İnsani bir durum bence, bebeliklerinden beri beraber topun peşinden koşuyolar. Militanlaşmadığı sürece, romantik bir yaklaşım olarak görülebilinir. Dozunu kaçırmamaları lazım. Beşiktaş siyasi parti değil sonuçta elleri kaldır indir hop, herkesin fikri hür vicdanı hür. Aldığı paranın hakkını sahada versin, toplum içinde abidik gübidik işlere girmesin yeter.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı arda

16-17 Sezonu yayın gelirleri

Ayak bastı parası: 20 Milyon TL
Performans parası: 40.5 Milyon TL
                      Galibiyet parası: 34.5 Milyon TL (23 galibiyet)
                      Beraberlik parası: 6.5 Milyon TL (8 beraberlik)
Sıralama ödülü: 19 Milyon TL (1.)
Geçmiş şampiyonluk primi: 27 Milyon TL

TOPLAM PARA ÖDÜLÜ               : 106.5 Milyon TL   
                                   (15-16 sezonu  :  92,5 m )
                                  ( 14-15 sezonu :  69,26 m  üçüncülük)

Bunun yanında
fb : 100 milyon
Başak : 74 milyon
gs : 96 milyon

PL de bu dağılım çok daha adaletli! Türk Futbolu nereye gidiyor o hoo!!

gs fb ne oynadı bu sezonda başakşehirden fazla kazanıyorlar! Sonra Beşiktaş'ın has çocuğu ne gerek var yıldızlara diyor! :D Tam tersi olsa madem Şamp sayısı fazla olan daha az alsın! Yeter hep "bir takım" mı şampiyon olacak lige heyecan gelsin hesabı!! :D Çok sinirleniyorum yine, susma hakkımı kullanıyorum.

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Gelir yaratmak için takımdan satılacak oyuncu ya da oyuncuları belirleyecek ilk kriter oyuncunun eksikliğinin takım üzerinde yaratacağı olumsuz etkinin riskini iyi analiz etmek olmalıdır bence.Burada içinde olacağımız ikilem teklif edilecek paranın büyüklüğü ve oyuncunun eksikliğinin sistem üzerindeki bozulma riskinin yüksekliği ve ikamesinin ne denli zor olacağıdır.Sahsen Marcelo nun,teklif edilen ücret ne kadar olursa olsun verilecek hiç bir şekilde satılmaması gerektiğini düşünüyorum.Normal zamanda kar marjı dolayısıyla sevinerek yapabileceğimiz bir satış olmasına rağmen bu seneyi şampiyon bitirdikten sonra önümüz finansal olarak açılacağı için rakiplerimizle aramızdaki çıtayı açma ihtimalimize istinaden Marcelo bu sene işin asla satılmamalıdır çünkü ikamesi çok risklidir.Teklif edilen miktar 10 milyon Euro ya ulaşsa bile....Rakiplerimiz seneye,bizim 2 sene önce girdiğimiz girdabın çok daha büyüğüne girecekleri,ve bu seneyi almamız durumunda önümüzdeki 5 seneyi domine etme ihtimalimizin yüksek olduğu için bu sezona çok önem verecekler,bu sene onlar için köprüden önceki son çıkış gibi olacaktır.
 Para edebilecek oyuncularımız arasında sırasıyla takım içerisi ya da dışarısından ikame sansımız itibarıyla sırasıyla Quaresma(lens vs),Tolgay(Necip-Inler ya da dışardan kiralık takviye) ve Cenk(Adem Büyük-dışarıdan kiralık takviye) olması gerektiğini ama asla ve asla Marcelo olmaması gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı underworld

Milli takım futbolcularının takım arkadaşlarının yanında olması kadar doğal birşey yok. Bunu yadırgamak anlamsız.
ortada milli takım mı kaldı  :steamed:

Çevrimdışı underworld

PL de bu dağılım çok daha adaletli! Türk Futbolu nereye gidiyor o hoo!!

gs fb ne oynadı bu sezonda başakşehirden fazla kazanıyorlar! Sonra Beşiktaş'ın has çocuğu ne gerek var yıldızlara diyor! :D Tam tersi olsa madem Şamp sayısı fazla olan daha az alsın! Yeter hep "bir takım" mı şampiyon olacak lige heyecan gelsin hesabı!! :D Çok sinirleniyorum yine, susma hakkımı kullanıyorum.

bence şampiyonluk primi kaldırılmalı onun yerine sıralamaya göre prim verilmeli.

Çevrimdışı arda

O da doğru! Bir turkuaz, bir kırmızı siyah!

Çevrimdışı Panjandrum

Marcelo isi ciddi gibi. Ben olsam 8-10 bakmadan satardim. Savunmada seviye atlayamamizin nedenlerinden biri de sol stoperden ziyade Marcelo. Ilk geldigi sene ne kadar sakar oynadigini, anlamsiz penaltilarini ve pozisyon kaybedislerini hatirliyorum da biraz fazla abartiyoruz kendisini. Bu sene daha derli toplu görünmesi Gökhan Gönül ve Adriano'nun defansif tecrubesinden kaynaklaniyor. Marcelo defansa liderlik edebilecek karakterde veya rakibi yildiracak sertlikte bir futbolcu değil. Ayaginin düzgün olmasından başka cok ekstra bir özelliği yok. Olsaydi küme düşen Alman takiminda oynamazdi zaten. Satilip 2 stoper alınarak defansta transfer olayi kapatilmalidir bana göre. Bu takima seviye atlatan 2 futbolcu var. Adriano ve Oğuzhan. Bunlarin dişinda ederini bulan herkes satılabilir.

Çevrimdışı 38life

Milli takım kalmadı ama "milli takım arkadaşlığı" kaldı.

Etiketler: