2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6930718 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

caner olum akıllı ol bu totoş ardayı desteklemek sana mı kaldı gesede sana attığı tokatı ne çabuk unuttun!!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

Sayın Cumhurbaşkanı istemiyorsa Yıldırım Demirören orada duramaz ama şu aşamada Cumhurbaşkanının federasyon başkanının değişmesini isteyeceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tehlikenin farkında mısınız?
Şenol Hoca'yı zorla elimizden alıp milli takımın başına geçirme operasyonunun ilk adımları atılmış oldu bugün itibariyle.
Önce "F.Terim prim meselesini yönetemedi", "m.takımın suyu çıktı", "yeni soluk lazım" vs vs gibi algılar yaratılacak.
Bu algılar demirören ve yandaş medyada desteklenecek (zaten b.meşe de bu kadronun içinde)
Araya da birkaç başarısız hazırlıksız maçı sıkışacak...

ve bir de bakmışız ki hocamızı kaybetme noktasındayız!

Ayık olmalı hemen sosyal medyada ön alma çabalarına başlamalıyız. Bunların hiç birisi masum hareketler değil !
Şenol Güneş ve başkan açıklama yaptı. Yeter artık şunları paylaşıp prim yaptırmayın şunlara...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol Güneş ve başkan açıklama yaptı. Yeter artık şunları paylaşıp prim yaptırmayın şunlara...

vallahi billahi ortada birşey yok bizim taraftar çıkarmaya çalışıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

vallahi billahi ortada birşey yok bizim taraftar çıkarmaya çalışıyor.
Acı çekmeye o kadar meraklıyız ki. Rahatlık batıyor resmen  :ebebe: Azıcık rahatlayın. Rakiplerin can çekişişini izleyin. Şampiyonluğu kutlayın...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

nasil dünyanin en cok türk tarftari acarmisin biraz :alala:

İrandaki bütün Türklerin tuttuğu takım. Ve İranda 40 milyon civarı Türk yaşıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu videoyu izlemeni tavsiye ediyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı arda

Azeri Türkleri, Tarihsel olarak türk olan Tebriz kentinin takımı. 
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tangaz

bizim kız değil mi bu yaa neydi adı pelinmiydi neydi  :iblush:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

bizim kız değil mi bu yaa neydi adı pelinmiydi neydi  :iblush:
Aynen bizim kız bu  :iblush:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Azeri Türkleri, Tarihsel olarak türk olan Tebriz kentinin takımı.

Tarihsel olarak derken? Nasıl oluyor o?

Çevrimdışı mellfred

iran türkleri yokmuş gibi kabul edilir bu ülkede. mezhepçi hizipçiler yüzünden ama bizden daha Türkler

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Büyük çoğunluğunuz izlemiştir izlemeyenler için paylaşayım dedim.Her izlediğimde duygulanıyorum.

Çevrimdışı abdusta

Bu işten Göksel Gümüşdağ ve Abdullah Avcı nemalanır,

saygılar

Çevrimdışı Egos

@arda google'dan daha çok rağbet gördün bugün, kim neyi merak ediyorsa ilk sana soruyor. yalnız biraz yavaşsın söyleyeyim.

Çevrimdışı arda

Tarihsel olarak derken? Nasıl oluyor o?

Iran'ın kuzeyi eski Azerbaycan, bir deyişe göre Pers isgali altında. Kerkük'te Musul'da olan güncel durumla paralellik gösteriyor. Üzerinden belirli bir zaman geçtiği için tarihsel olarak tanımladım. Musul, Kerkük, Doğu Balkanlar nasıl Türk nüfusun yoğun olarak yaşadığı yerlerse o açıdan yani.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı arda

@arda google'dan daha çok rağbet gördün bugün, kim neyi merak ediyorsa ilk sana soruyor. yalnız biraz yavaşsın söyleyeyim.

:) Güzel kızın videosunu izliyodum. Güzel yapmışlar yine. Şeytan'ı izlemiştim yeni trt de üstüne bu video ilaç gibi geldi içim açıldı yemin ediyorum. Küçükken evde takılırken arada küçük emrah filmleri açık kalırdı. Çocuk aklı kanal değiştirmezdim öle bakardım ne oluyor burda diye. İşte efendim babası hapiste annesi bakkala çakkala borçlu amcası felan :D ulaan aynı o kasvet geliyo işte Şeytan'ı izleyince! Ondan sonra niye bu Türk Futbol'u ilerlemiyor.. :D Vizyonsuzsunuz! Tipsizsiniz!! Samimiyetsizsiniz!!! İçten Pazarlıkçısınız!!!! neyse çoşmayacağım şu kızın diğer videolarına da bakayım biraz :)

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Iran'ın kuzeyi eski Azerbaycan, bir deyişe göre Pers isgali altında. Kerkük'te Musul'da olan güncel durumla paralellik gösteriyor. Üzerinden belirli bir zaman geçtiği için tarihsel olarak tanımladım. Musul, Kerkük, Doğu Balkanlar nasıl Türk nüfusun yoğun olarak yaşadığı yerlerse o açıdan yani.

Bu söylediklerinin hepsini biliyorum. İran ve Azerbaycan zaten benim ilgi alanım. Bu konuda epey bilgiye sahibim. Benim sorduğum "Tarihsel olarak Türk" ifadesi. Bu yakışıksız ve anlamı olmayan bir ifade. Bunu belirtmek istedim ben.

Çevrimdışı İhsan

Shinji Kagawa
Seneye kontrati bitiyor

Yalnız kagawa yı alarak çin piyasasını başlamadan kaybederiz
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı AvrupaKartalı

:lol: :lol: :lol:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı underworld

Japon olsun çamurdan olsun
( Çinde yabancı kotası olduğu için dışarıya oyuncu pek çıkmaz)

Çevrimdışı arda

Birde Dortmund'un Japon'yada ne kadar taraftar yaptığına bakmak lazım keza diğer asyalı örnekler MANU'da da bi çocuk vardı heralde. Inglizler iyi kotarır bu işleri, tarihsel emperyalizmin verdiği birikimle, onlar ne kadar nemalandılarsa bizim projeksiyonda kar hedefinin en üst noktasını belirlemede verimli bir data olabilir.

Çevrimdışı tangaz

her gördüğün sakallıyı deden mi sandın hesabı olmuş  :evillol:

Çevrimdışı underworld

Tottenham da Son diye Koreli var mesela .Uzakdoğu'ya sırf Çin diye bakmamak lazım

Etiketler: