2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6931953 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı kyiv

Bu yıl veya en geç 2018 de Azerbaycan, Balkanlarda kartal yuvaları açılır. Fikret Orman dünyaya açılmayı kafaya koymuş. 1 tane güney koreli veya japon futbolcu da aldık mı oralara da açarız...Ohhhh suyunda da koy.... :bandit:

Çevrimdışı underworld

O taraftan bir oyuncu bizde olsaydı sadece tekne kutlamalarini haber etseler yeterdi

Çevrimdışı kyiv

14 yabancı hakkımız var. Bir tane çekik göz yakışır Beşiktaşa. Parasını 10 kere çıkarır.

Çevrimiçi Samet Demir

14 yabancı hakkımız var. Bir tane çekik göz yakışır Beşiktaşa. Parasını 10 kere çıkarır.
Kagawa miss 😀

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı underworld

Shinji Kagawa
Seneye kontrati bitiyor
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2017, 22:01:27 underworld ]

Çevrimdışı kyiv

dayanamadım konu dışı yapayım efese resmen tecavüz ediyoruz :D

Ayıp tek kelime ile ayıp Ufuk Sarıca'ya bu akşam yaptırdıklarını hiç yakıştıramadım.

Salonda çoluk çocuk var nedir bu +18 lik maç? :D

Çevrimdışı caner.eryigit

Ve finalin adı Beşiktaş-Doğuş Ülkerspor...Tebrikler çocuklar vallahi billahi helal olsun büyük iş büyüksün ufuk hocam...Yalnız bizim başkan tüm camiaları kudurtuyor sana da helal olsun başkanım...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ayıp tek kelime ile ayıp Ufuk Sarıca'ya bu akşam yaptırdıklarını hiç yakıştıramadım.

Salonda çoluk çocuk var nedir bu +18 lik maç? :D
Efesli oyuncu ve taraftarlarından anlaşılıyordu  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Zafer55

Sosyal medya üzerinden arda ya ilk destek :burak yılmaz , emre çolak ve emre mor dan gelmiş.
Aman diyi aman bizim çocuklardan böyle bir aptallık yapan çıkmasın.Durduk yere sövdürüp gönlümüzden kendini sildirmesin.

Çevrimdışı kyiv

Fikret Orman efsane başkan olma yolunda ilerliyor. Futboldan sonra çok zor ama es kaza basketbol da şampiyon olursak! yok artık!  :ebebe:

Öyle ya da böyle futbolda şampiyonluk bitiyor Beşiktaş adı bu sefer basketbolla gündemde kalıyor. Bugünlerin tadını çıkar eyyyyy Beşiktaş taraftarı!

Çevrimdışı arda

Araplarda para var tamam ama kamp zamanı sıcak olmaz mı oralar? Bilemiyorum belki de Katar'a gitsek Türkiyeye bok gibi para akıtıyorlar zaten 5,10 milyonda bize akıtsınlar. Şu siyasi gerilimde ARABULUCU BEŞİKTAŞ olsun.

Devre arası gideriz :)
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı arda

O taraftan bir oyuncu bizde olsaydı sadece tekne kutlamalarini haber etseler yeterdi

Amerigalıların bir lafı vardır! Aynen Coni Vaynen  :claps: :claps: artık bir daha ki sefere, Şampiyonluk Seferine..  :super:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı celiker1

Tekne kazasında bir ayağını kaybeden arkadaşımıza büyük geçmiş olsun. Hiç bir şey acısını dindirmez ama yönetimimiz kendisini ziyaret edip ömür boyu eşi ile kendisine kombine hediye etse keşke
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Çin tamam da asıl araplar ya araplar deli para var. Londra'ya özel yapım spor arabalarını getirtiyolar nası bi görmemişlikse! yada para diyelim! Türk dizileri felan baya tutuyor bizim yakın coğrafyalarımızda Yunanistan Balkanlar dahil! Buraları hedeflemek lazım önce. Azerbaycan, Kuzey Iran felan oralarda en azandan birer kartalyuvası açılmalı. Dostluk maçları kardeş kulüpler felan. Alış veriş artmalı.

Zaten başkanın planı islam ülkeleri ve uzakdoğu ülkeleri şeklinde. İletişim ağını kolay kurabileceğimiz hedefler belirlenmesi doğru.

Mesela geçen gün Dünyanın en çok Türk taraftarına sahip Türk takımı olan Tractor Tebrizi'nin başkanını Vodafone Parkta ağırladık. 1 tane bile spor haber sitesinde yer almadı bu ama bu ilişkilerin ne kadar önemli olduğu ileride anlaşılacak.

Çevrimdışı tangaz

Kesinlikle haklısın ama Rıdvan eğer saldırılan gazeteci Fenerli olsa Arda'yı bukadar destekler miydi bilmiyorum.
Galiba mesele Demirören gazetesinde çalışması.
Bu arada Bilal Meşe'nin Arda'yı kızdıran yazısını bulmaya çalıştım ama hiçbişey yok içinde,  neyi kaçırıyorum, Fatih Terimi biraz destekleyen, içinde beylik laflar olan bir yazı.

olayın şifreleri dökülmeye başladı şam şeytanının tetikçisiymiş göttenbacak arda
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Rasim

Zaten başkanın planı islam ülkeleri ve uzakdoğu ülkeleri şeklinde. İletişim ağını kolay kurabileceğimiz hedefler belirlenmesi doğru.

Mesela geçen gün Dünyanın en çok Türk taraftarına sahip Türk takımı olan Tractor Tebrizi'nin başkanını Vodafone Parkta ağırladık. 1 tane bile spor haber sitesinde yer almadı bu ama bu ilişkilerin ne kadar önemli olduğu ileride anlaşılacak.
nasil dünyanin en cok türk tarftari acarmisin biraz :alala:
Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

bizim ne kadar topçu varsa şamşeytanı tetikcisi göttenbacak ardanın basın toplantısına katılmış ne gerek varsa başkan şunları arasında siz karışmayın çirkefe de bulaşmayın üstünüze sıçramasın die talimat geçmeli...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ilhan mansız

dayanamadım konu dışı yapayım efese resmen tecavüz ediyoruz :D
necmi abi Efes nefes nefese kalmış diyorlar , doğru mu? 😀😀

Çevrimdışı ilhan mansız

nasil dünyanin en cok türk tarftari acarmisin biraz :alala:
bildiğim kadarıyla İran'da 35 milyona yakın Türk yaşıyor. Tebriz şehrinin Takım'ı traktörde çok büyük bir taraftar kitlesine sahip,

Çevrimdışı kyiv

necmi abi Efes nefes nefese kalmış diyorlar , doğru mu? 😀😀

daha çok zevk almış gibiydiler  :D

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu yıl veya en geç 2018 de Azerbaycan, Balkanlarda kartal yuvaları açılır. Fikret Orman dünyaya açılmayı kafaya koymuş. 1 tane güney koreli veya japon futbolcu da aldık mı oralara da açarız...Ohhhh suyunda da koy.... :bandit:
Fikret Ormana vizyonsuz,inşaatçı, Beşiktaş'ı küçültüyor diyen vizyon sahipleri düşünsün.

Çevrimdışı ilhan mansız

daha çok zevk almış gibiydiler  :D
güçlü bir sponsorumuz olmayabilir, zaten çok da önemli değil, nihayetinde amatör branş ve takımımız çok çok başarılı, en sonunda baskette de organize Olmayı başardık.

Çevrimdışı mellfred

vityolara baktım biraz da biz iki senedir frikikcilerden de baya şanslıyız.
geçen sezon sosa bu sezon talisca baya maç çevirdiler
dillendirilmiyor pek ama büyük kazanç
frikiten gol atabilmek.  kornerden kafa golü bulabilmek, bizi bir tık yukarda tutuyor.  bu özellik korunmalı

Çevrimdışı AmaralGürses

Tehlikenin farkında mısınız?
Şenol Hoca'yı zorla elimizden alıp milli takımın başına geçirme operasyonunun ilk adımları atılmış oldu bugün itibariyle.
Önce "F.Terim prim meselesini yönetemedi", "m.takımın suyu çıktı", "yeni soluk lazım" vs vs gibi algılar yaratılacak.
Bu algılar demirören ve yandaş medyada desteklenecek (zaten b.meşe de bu kadronun içinde)
Araya da birkaç başarısız hazırlıksız maçı sıkışacak...

ve bir de bakmışız ki hocamızı kaybetme noktasındayız!

Ayık olmalı hemen sosyal medyada ön alma çabalarına başlamalıyız. Bunların hiç birisi masum hareketler değil !

Çevrimdışı kyiv

güçlü bir sponsorumuz olmayabilir, zaten çok da önemli değil, nihayetinde amatör branş ve takımımız çok çok başarılı, en sonunda baskette de organize Olmayı başardık.

Bu finalden sonra seneye daha güçlü bir sponsorlukla daha iyi bir takım kurulacağı kesin.Ufuk Sarıca daha bütçeli bir kadroyu hakediyor.

Etiketler: