2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6932566 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı kyiv

Rhdolfo'nun gidişi ne zaman kesinleşir?Biran önce 1,6 milyon euro gelir olarak kayıtlara geçsin.Vida veya Aboubakarda lazım olacak :bandit:

Çevrimdışı Savaş

Rhdolfo'nun gidişi ne zaman kesinleşir?Biran önce 1,6 milyon euro gelir olarak kayıtlara geçsin.Vida veya Aboubakarda lazım olacak :bandit:
O gelir Talisca ve Caner'e bile yetmiyor. :) 2.75 lazım bize öncelikle.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Kesinlikle haklısın ama Rıdvan eğer saldırılan gazeteci Fenerli olsa Arda'yı bukadar destekler miydi bilmiyorum.
Galiba mesele Demirören gazetesinde çalışması.
Bu arada Bilal Meşe'nin Arda'yı kızdıran yazısını bulmaya çalıştım ama hiçbişey yok içinde,  neyi kaçırıyorum, Fatih Terimi biraz destekleyen, içinde beylik laflar olan bir yazı.
Demirören ve Terim'e karşı kalkışma yapılıyor bence.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu olayın ardında Fenerliler var Rıdvan ve Oğuz'u dinleyince iyice ikna oldum.
kazan kaynıyordu, Terim ve Demiröreni gönderip Federasyonu Fenerasyona çevirme kalkışması bu.
Futbolcular piyon olarak kullanıldı. Asıl plan bizim önümüzü kesmek.
Aynı şeyi yazdım ben de.

Ama bunların bir şey becerecekleri yok, karşıda Gümüşdağ falan var çünkü.

Çevrimiçi sozkul

Demirören ve Terim'e karşı kalkışma yapılıyor bence.

Kalkışma bize karşı bence ama istediklerine ulaşamayacaklar. Arda Rıdvan'ın tetikçisi ama bunu kendiside bilmiyor olabilir.

Çevrimiçi sozkul

Aynı şeyi yazdım ben de.

Ama bunların bir şey becerecekleri yok, karşıda Gümüşdağ falan var çünkü.

Gümüşdağ federasyon başkanı, Hüsnü Güreli yardımcısı, Abdullah Avcı Milli takım teknik direktörü, Rıdvan'a da bala batırılmış emzik.

Çevrimdışı kyiv

Aman aman Demirören başkanlığı bırakmasın sonra boşta kalırsa maazallah Beşiktaş falan aklına gelir. Sonrasını düşünmek bile istemiyorum...Brrrrrrrrrr.....Korktum vallahi

Çevrimdışı mylife1903

Gümüşdağ federasyon başkanı, Hüsnü Güreli yardımcısı, Abdullah Avcı Milli takım teknik direktörü, Rıdvan'a da bala batırılmış emzik.
Bilal mese de basin sozcusu olur sonra hepsi ridvana

Çevrimiçi sozkul

Şöyle bir haber var, toplam 7 futbolcu, üçü bizde,  6sı ise bizde oynamış ve oynayan.

"A Milli Takım kadrosundaki futbolculardan Gökhan Gönül, Burak Yılmaz, Olcay Şahan, Caner Erkin, İsmail Köybaşı, Cenk Tosun ve Mehmet Topal da arkadaşlarına destek olmak için Arda Turan'ın basın toplantısını takip etti."

Çevrimdışı tuncaboylu

Olacak olan bu.

PR yapmaları imkansız bir operasyona giriştiler, herkes Rıdvan'a ve Arda'ya saydırıyor. Hele millî takım 1-2 maç kazanırsa ve dünya kupasına giderse, seyreyle eğlenceyi.

Çevrimdışı underworld

Bizimkiler bu olaylardan uzak durmalı (twit, röportaj fln).

Çevrimdışı 38life

Foruma çok fazla mesaj giriliyo bu ara maşallah. 10 saat girmiyorum bakıyorum 10 sayfa atmış. biraz az yazın da takip edebilelim  :lol:

Çevrimdışı arda

Bence FFP'den kurtulana kadar tek hedef lig sampiyonlugu olmali, 4-5 sene ustuste CL'ye katilalim. CL'de gruplardan cikmak yeterlidir bence. Ben yakin zamanda avrupa basarisi beklemiyorum.

Fikret Orman, Besiktas'a bir sistem kurmaya calisiyor. Ondan sonra gelecek yonetimler de bu sistemin bir parcasi olarak devam edecek. Gercek profesyonel kurum olma yolunda cok iyi ilerliyoruz. (Nazar degmesin)

Bizim ligi domine edip, sarisin kardesleri susuz birakmamiz gerek.

Eger temelimiz saglam olursa basari zaten ilerde gelecektir.

:claps: :claps: :claps:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı kyiv

Bu sene yaz kampı Çin'de mi olacak? Herhalde böyle bir şey olursa ilk  olacak. Güney Kore Japonya ortak dünya kupasında milli takımın haricinde o bölgeye giden takım yoktur sanırım.

Çevrimdışı arda

Bu sene yaz kampı Çin'de mi olacak? Herhalde böyle bir şey olursa ilk  olacak. Güney Kore Japonya ortak dünya kupasında milli takımın haricinde o bölgeye giden takım yoktur sanırım.

Çin tamam da asıl araplar ya araplar deli para var. Londra'ya özel yapım spor arabalarını getirtiyolar nası bi görmemişlikse! yada para diyelim! Türk dizileri felan baya tutuyor bizim yakın coğrafyalarımızda Yunanistan Balkanlar dahil! Buraları hedeflemek lazım önce. Azerbaycan, Kuzey Iran felan oralarda en azandan birer kartalyuvası açılmalı. Dostluk maçları kardeş kulüpler felan. Alış veriş artmalı. 
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı İhsan

Gelecek sene şampiyonluğumuzu uçan balonlarla stat'a gelerek kutlayalım :)

Karada denizde kutladık bide hava kaldı :D

ben varım  :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

Balkanlar , Azerbaycan fln Türk ve müslüman kesimden bir şekilde başlamak lazım.
Özellikle Azerbaycan da Beşiktaş li çok .
Ins süper Kupa Bakü de olur.

Çevrimdışı arda

Çin tamam da asıl araplar ya araplar deli para var. Londra'ya özel yapım spor arabalarını getirtiyolar nası bi görmemişlikse! yada para diyelim! Türk dizileri felan baya tutuyor bizim yakın coğrafyalarımızda Yunanistan Balkanlar dahil! Buraları hedeflemek lazım önce. Azerbaycan, Kuzey Iran felan oralarda en azandan birer kartalyuvası açılmalı. Dostluk maçları kardeş kulüpler felan. Alış veriş artmalı.

Misal şimdi AEfes maçında bu gala daşlı gala mestesi söyleniyor. Ryan Babeli yolla oraya güzel bi çekim yapsın koy youtube'a Azerbaycan'da taraftar kazan :D

Çevrimdışı kyiv

Araplarda para var tamam ama kamp zamanı sıcak olmaz mı oralar? Bilemiyorum belki de Katar'a gitsek Türkiyeye bok gibi para akıtıyorlar zaten 5,10 milyonda bize akıtsınlar. Şu siyasi gerilimde ARABULUCU BEŞİKTAŞ olsun.

Çevrimdışı Liquidator

Balkanlar , Azerbaycan fln Türk ve müslüman kesimden bir şekilde başlamak lazım.
Özellikle Azerbaycan da Beşiktaş li çok .
Ins süper Kupa Bakü de olur.
Var kardeşlerim, hemde çok var. İnşallah süper kupa Baküde olurda bende canlı canlı izlesem oyuncularımızı.

Отправлено с моего iPhone 5s используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı tuncaboylu

Araplarda para var tamam ama kamp zamanı sıcak olmaz mı oralar? Bilemiyorum belki de Katar'a gitsek Türkiyeye bok gibi para akıtıyorlar zaten 5,10 milyonda bize akıtsınlar. Şu siyasi gerilimde ARABULUCU BEŞİKTAŞ olsun.
Nüfus uzakdoğuda. Dünyanın neredeyse yarısı orada yaşıyor, oraya açılmak lazım.

Çevrimdışı underworld

Nüfus uzakdoğuda. Dünyanın neredeyse yarısı orada yaşıyor, oraya açılmak lazım.

Ordan bir oyuncu almadan kampla, maçla biraz zor olur  gibi. ..

Çevrimiçi Necmi

dayanamadım konu dışı yapayım efese resmen tecavüz ediyoruz :D

Çevrimdışı underworld

Hemen kendine 2 gün mod ver abi

Çevrimdışı tuncaboylu

Basket topicine gel @Necmi abi.

Etiketler: